8 smarta dörrklockor för din hemsäkerhet

Oavsett hur fantastiskt vi känner oss i vårt hus, är det viktigt att anpassa oss till den senaste säkerhetstekniken för att alltid vara ett steg före eventuella eventualiteter.

Vi kan aldrig veta vad som kommer eftersom allt är inte i våra händer. Det finns många sätt att upprätthålla säkerheten i ditt hem, och smarta dörrklockor är en av dem. Smarta dörrklockor är helt enkelt dörrklockor som kommer med mycket mer kontroll och flexibilitet jämfört med traditionella.

Den meddelar dig på din smartphone när en besökare trycker på klockan, eller även om de är i närheten kan sensorerna upptäcka det. Det låter dig också få en livevideovisning av besökaren och prata med dem en-mot-en.

I den här artikeln kommer jag att ta upp några av de bästa smarta dörrklockorna för ditt hem, men låt mig först berätta några av de många fördelarna med det.

Se 👁️ vem som står vid dörren utan att ens öppna den.

Hela åtgärden ”hemsäkerhet” går i sjön när du ska öppna dörren och prata med besökare personligen. Det är absolut inte den säkraste metoden.

Tack och lov låter smarta dörrklockor dig se vem som står vid dörren utan att ens öppna den. 2-vägs intercom hjälper dig att titta på livevideor och till och med prata med dem en-mot-en.

Se besökare som kom på dörren medan du var borta.

Det är omöjligt att alltid stanna hemma och se besökare på porttelefonen. Till den räddningen låter smarta dörrklockor dig också spåra besökare som kom när du inte var hemma. På så sätt kan du alltid vara säker på att inget misstänkt händer när du lämnar huset.

Få en klar syn även på natten. 🌃

Med hjälp av mörkerseendeteknologier hjälper de flesta smarta dörrklockor dig att titta igenom ordentligt även på natten. Den medföljande kameran kommer aldrig att göra dig besviken oavsett tid på dygnet och tid på året. Det fungerar bra hela dagen och alla årstider.

Nu ska vi ta en titt på de bästa smarta dörrklockorna för din hemsäkerhet. 🙂

Ring dörrklocka 3 Plus

Finns det något bättre sätt att börja listan än Ring? De är ett av de mest välkända företagen för hemsäkerhet, och deras Video Doorbell 3 Plus är trogen deras rykte.

Det är en batteridriven enhet som kommer med avancerade säkerhetsfunktioner, såsom:

 • Rörelsedetektor
 • Nära-rörelsezon
 • Pre-roll-teknik
 • 4-sekunders videoförhandsvisning av varje rörelse
 • Tvåvägssamtal
 • 1080p HD-video

Den har dubbla band 2,4 GHz och 5 GHz anslutning, tillsammans med mörkerseende, så att du inte behöver oroa dig medan du sover. Video Doorbell 3 Plus fungerar också med Amazon Alexa, vilket innebär att du kan styra många aspekter av den med dina kommandon.

Det är också superenkelt att ställa in det och kommer med en användbar app för att få aviseringar, livevisning och för enklare åtkomst till din smarta dörrklocka.

För inte så länge sedan gjorde jag en recension av Ring och deras produktsortiment, så se till att kolla in det också.

Nest Hej

Med HD-video och skarp bild även på natten, Googles Nest Hej gör det superbekvämt att veta vem som står vid dörren, och du får se dem från topp till tå, eller till och med paketet på marken.

Den fungerar dygnet runt, så även när du sover fortsätter sensorerna att fånga aktiviteterna runt dörren. Du kan antingen se den live eller se en 3-timmars ögonblicksbildhistorik för att alltid hålla koll på din hemsäkerhet.

Den ansluter till ditt WiFi och låter dig prata med dina besökare. I vissa fall, när du inte kan svara, kan du ställa in ”snabbsvar” för att svara besökarna med förinspelade meddelanden.

Varje video och data som denna smarta dörrklocka fångar lagras säkert på deras anslutning, som har AES 128-bitars kryptering.

Som en sidofunktion har den en prenumerationstjänst som heter Nest Aware, som varnar och meddelar dig när dina paket levereras till din dörr utan att du behöver spåra det eller kontrollera din Nest-app.

Det coolaste med den här tjänsten är att den också meddelar dig om paketet hämtades av någon från din dörr, antingen av misstag eller avsiktligt.

Slutligen är det viktigt att nämna att Nest Hello enkelt kan integreras med deras andra produkter, som Nest Hub.

augusti

Augusts Doorbell Cam Pro har rörelsevarning och kontinuerlig övervakning av din dörr så att du alltid kan veta vem som står vid dörren utan att öppna den.

Det grundläggande och kostnadsfria videoinspelningsabonnemang som medföljer låter dig se de senaste 24 timmarna, vilket är ganska användbart när du vaknar på morgonen och vill kolla vem som kom till dörren medan du sov.

Den har en HD-videokamera, tvåvägsljud och realtidsvarningar för att meddela dig även när du inte är hemma. Installationen är också ganska enkel, och du kan göra det själv. Den fungerar med dina befintliga ledningar för att ersätta din traditionella ringklocka.

RemoBell S

Du får anpassningsbara rörelsezoner, avancerad rörelsedetektering och högkvalitativ HD-video med RemoBell S. Det är en smart videodörrklocka som kommer med en snabbreagerande kamera, som också spelar in bilder i realtid. För att inte tala om, du kan också njuta av tvåvägssamtal och infrarött mörkerseende för bästa möjliga videoinspelning.

Det finns ett alternativ för att aktivera omedelbara aviseringar direkt till din smartphone, så att du kan ta kontroll utan att röra dig en tum. RemoBell S kan integreras med Alexa, Google Assistant och IFTTT.

Det fantastiska är att du kan ansluta upp till 5 olika användare för att ta kontroll över den här dörrklockan. Det betyder att när du är upptagen kan andra medlemmar interagera med besökarna.

Eufy

Video Doorbell 2K från Eufy Security är väderbeständig, kommer med realtidssvar och har 2K videoupplösning. Den har en smart sensor som bara varnar dig när en människa står vid dörren. Den kan upptäcka kroppsform och ansiktsmönster för att filtrera bort herrelösa djur så att du inte störs i onödan. Du kan också välja att få en ansiktsbild av besökaren direkt i din telefon.

Eufy Security tar integritet på allvar, vilket är anledningen till att alla dina inspelade bilder lagras lokalt under kryptering av militärklass. Och det är det inte. Det lägger stor vikt vid integritet, även inom olika områden.

Videokameran gör ett ganska bra jobb med att visa en klar och skarp bild även på natten. Den följer också ett bildförhållande på 4:3 för att visa mer bilder än vanliga dörrklockkameror.

Dessutom kan du ställa in autosvar och integrera det med Google Assistant och Alexa.

Arlo

Med Arlo Video Doorbell kan du välja att få ett samtal på din telefon varje gång någon vid dörren trycker på klockan. Den har tvåvägsljud, mörkerseende, rörelsedetektering och en fantastisk videokamera med HDR. Du kan också se mer av personen vid dörren, allt tack vare deras 180-graders betraktningsvinkel.

Det finns flera sätt att svara på dörren, inklusive förinspelade meddelanden, för att spara tid, särskilt när du inte är hemma. Arlo Video Doorbell är väderbeständig, så den fungerar som en charm, oavsett om det är snö, regn eller sol.

Här är några andra funktioner som är värda att nämna:

 • 30 dagars inspelningshistorik
 • Inbyggd siren
 • Trådbunden installation
 • Livestream video från en smartphone
 • Möjlighet att ställa in aktivitetszoner som endast meddelas om rörelse upptäcks på specifika områden

Den här smarta dörrklockan kan enkelt integreras med Amazon Alexa och Google Assistant.

Ring titthålskamera

En snygg och kompakt smart dörrklocka som även har ett titthål, Ring’s Titthålskamera är något som är för attraktivt för att ignorera. Den har tvåvägssamtal som nästan alla andra dörrklocka i den här listan, och även HD-video och rörelseaktiverade aviseringar direkt till din telefon.

Utöver det har den:

 • Knackdetektering
 • Justerbara rörelsezoner
 • Uppladdningsbart batteri som kan tas bort
 • Anpassningsbara sekretessinställningar

Peephole Cam kan integreras med Amazon Alexa, och du kan ansluta alla dina Ring-enheter i smartphone-appen för att ha allt på ett ställe.

Maximus

Du kan njuta av en 180-graders dag- och nattvy med Maximum Answer DualCam för att hålla ett öga på människor och paket hela tiden. Som namnet antyder har den två separata kameror (topp och botten) för att hjälpa dig ta en ordentlig titt på även vad som finns på marken.

Du får ett 2-timmars tillbakablicksalternativ så att du kan dissekera alla otäcka aktiviteter som måste ha hänt under det intervallet. Alternativt kan du också ställa in kameran att spela in manuellt för de tider som du misstänker mest.

I ett nötskal, det är en fantastisk smart dörrklocka som har alla funktioner som andra i den här listan, och du kan verkligen skärpa dina hemsäkerhetsnivåer med detta.

Slutsats

Jag hoppas att ovanstående smarta dörrklockor hjälper dig att höja din hemsäkerhet och leva fredligt med vetskapen om att brott förhindras.