8 ISP-proxytjänster att använda just nu

Spread the love

En ISP-proxy är användbar när du ansluter till webben med större integritet och säkerhet, till exempel onlinebank, shopping, strömmande media, webbskrapning och mer.

Men varför behöver du i första hand en proxyserver när du fritt kan surfa på internet och få tillgång till värdefull information?

Svaret är säkerhet.

När du surfar på internet för att samla in data utan proxy kan din IP-adress lätt upptäckas av webbplatsen du besöker för att upptäcka något misstänkt eller policyöverträdelse.

Följaktligen finns det risk för IP-blockering. Och när din IP blockeras av en webbplats kommer du inte att kunna komma åt den igen.

Det är här du behöver en proxyserver som en ISP-proxy för att dölja och säkra din faktiska IP-adress. Det kan fungera som ett webbfilter eller brandvägg och påskynda vanliga förfrågningar.

En bra proxyserver kan enkelt låta dig komma åt vilken webbplats du vill på webben och extrahera den information som behövs samtidigt som du skyddar dina data.

Men proxymarknaden förändras med tekniska framsteg inom nästan alla sektorer. Huvudsyftet är att ständigt utvecklas enligt dina kunders förväntningar.

Av denna anledning introduceras ISP-proxyer för att förbättra de befintliga proxyfunktionerna för att ge mer säkerhet och integritet och hjälpa till att möta kundernas behov.

I den här artikeln kommer jag att förklara en ISP-proxy, varför man ska välja den och några av de bästa ISP-proxytjänsterna.

Vad är en proxyserver?

En proxyserver är en enkel gateway mellan internet och användaren. Du kan hänvisa till detta som en mellanliggande server som skiljer slutanvändare från de webbplatser de kommer åt. Det ger flera nivåer av säkerhet, integritet och funktionalitet beroende på dina behov eller företagets policy.

Enkelt uttryckt är en proxyserver en dator med sin IP-adress på internet som din dator känner till. När du skickar en begäran går den först till proxyservern. Därefter gör den förfrågningarna till destinationsplatsen för din räkning, samlar in svar från webbservrarna och vidarebefordrar dem till dig så att du kan komma åt webbsidan du begärde direkt i din webbläsare.

Det har vissa fördelar som individer och organisationer använder för att kontrollera internetanvändning, spara bandbredd, förbättra hastigheter, få mer integritet, förbättra säkerheten och komma åt blockerade resurser.

Vad är en ISP-proxy?

ISP-proxyer eller bostadsproxyer använder de IP-adresser som tilldelats av ISP:erna och drar nytta av deras datacenters hastighet, drifttid, rykte och stabilitet. Det kommer att introducera dig till många unika och legitima uppsättningar av IP:er. Den främsta fördelen med detta är att det är värd i datacentren av Internetleverantörer.

På grund av detta kommer du att få effektiva tjänster från både datacenterfullmakter och bostadsfullmakter. Tja, ISP-proxy är en nykomling i teknikscenen. Du kan shoppa, streama, undvika geo-begränsningar, skrapa data, göra onlinebanker och njuta av den snabba tjänsten.

Dessutom bevisar ISP-proxyer sitt värde genom rätt anteckningar för tillförlitlighet, övergripande prestanda, tillgänglighet, hastighet och säkerhet. Därför råder det ingen tvekan om att ISP-proxyer är bra att gå-proxyer som kan hjälpa dig att få informationen du söker direkt från din webbläsare utan några problem eller risk för IP-blockering.

Varför behöver du ISP-proxyer?

ISP-proxyer erbjuder många fördelar som hjälper dig med non-stop streaming, onlinespel, shopping och många fler. Låt oss diskutera några av deras fördelar:

 • Hög hastighet
 • Bättre drifttid
 • Optimal rotation
 • Hög anonymitet
 • Obegränsad bandbredd
 • Privat surfning utan några hastighetsproblem
 • Riskfri och snabbare dataskrapning
 • Ingen begränsning för åtkomst till geografiskt begränsat innehåll
  7 bra resurser för att lära sig engelska teckenspråk

Användningsfall av ISP-fullmakter

Den oupptäckbara och snabba karaktären hos ISP-proxyer gör dem till det bästa valet för olika webboperationer, såsom:

 • Web skrapning
 • SEO-övervakning
 • Övervakning av sociala medier
 • Annonsverifiering
 • Varumärkesskydd
 • Jämför priser

Nu när vi har en bättre uppfattning om ISP-proxyer, låt oss diskutera några av de bästa ISP-proxytjänsterna du kan börja använda.

IPRoyal

Skaffa en av de bästa statiska fullmakterna för bostäder eller ISP-proxyer med IPRoyal och upplev dess många fördelar som online shopping, bank, streaming media, etc. Du kommer att få en hög säkerhetsnivå när du går in i dessa områden för att undvika att IP blockeras.

Oavsett om du vill komma åt data för ditt arbete eller spela onlinespel kan den statiska bostadsproxyn från IPRoyal vara ett premiumval. IPRoyal erbjuder ISP-proxyer med hög bandbredd för streamingtjänster, som Netflix, Prime Video och mer. Intressant nog använder den IP-pooler som löser problemet med IP-förbud.

Bostadsfullmakter hämtar sina adresser från bostadsanvändarutrymmet. Du kommer också att hitta flera fördelar med de anskaffade IP-adresserna, som att undvika proxyförbud från streamingleverantörerna. Dessutom spelar statiska tjänster en viktig roll när du kommer åt ditt bankkonto.

IPRoyal är fördelaktigt när du samlar in data online, även kallat dataskrapning, vilket innebär långa timmars inköp. Detta är riskabelt och väcker misstankar från destinationssidan som kan blockera din IP. Men om du använder IPRoyals ISP-proxies är det inte bara möjligt att göra utan även riskfritt.

Dessutom, om du kopplar skraprobotarna med en bostadsproxy, kommer det att halvera datainsamlingstiden. Detta resulterar i att man frigör lite tid för andra saker. Tillsammans med att spara tid, säkrar det också din privata information och förbättrar din arbetseffektivitet utan att kompromissa med säkerheten. Det möjliggör också problemfri integration med hjälp av skrapa bots som finns tillgängliga på webben.

IPRoyal erbjuder 99,90 % drifttid för dina verksamhetskritiska applikationer och kommer med en stor pool av unika proxyservrar för att uppfylla din önskan med minimal ansträngning. Dessutom kommer det inte att finnas något tungt spänne medan du använder den pålitliga proxyn noggrant.

Köp IPRoyals statiska bostadsproxy och upplev det bästa resultatet.

Ljusa data

Utnyttja de bästa ISP-proxies för ditt arbete med Ljusa data och få global täckning. Du kommer att få över 600 000 helt kompatibla statiska bostadsproxyer och den snabbaste svarstiden för branschen.

Bright Datas internetleverantörer har den högsta och mest omfattande geografiska täckningen för alla typer av proxyleverantörer. Detta gör att du kan fortsätta använda Internetleverantörer för bostäder över hela världen under en lång tid. Därför anses det vara en av de bäst presterande och snabbaste infrastrukturerna på marknaden som ger hög prestanda utan avbrott.

Du kommer att få den mest stabila och snabbaste poolen med 100 % kompatibla fullmakter. Du kan enkelt komma åt begränsade webbplatser beroende på deras plats med etiskt framställda proxyservrar. Bright Data har åtagit sig att juridiskt följa alla dataskyddskrav, inklusive EU:s nya regelverk för dataskydd, California Consumer Privacy Act och GDPR.

Bright Data erbjuder optimal nätverksdrifttid, snabbare utdata och oöverträffad kvalitet på tjänsterna. Du kan dokumentera allt, skapa underanvändare och hantera dem och kontrollera dina proxyservrar med Proxy Manager. Du kommer också att få optimerade resultat enligt dina anpassade regler.

Välj från deras flexibla prissättning som kan passa dina behov. Du kan välja alternativet ”betala när du växer” om du startar eller har ett litet företag som siktar på tillväxt. Du kan också ta en 7-dagars gratis provperiod och uppleva inriktningen på stadsnivå.

Oxylabs

Upplev fördelarna med utökade sessioner med Oxylabs ISP-proxies. Den använder kraften hos IP-adresser för bostäder och datacenter och utför höghastighets-, människoliknande dataskrapning. Det säkerställer att du samlar in all nödvändig data utan att ta slut på sessionstiderna.

  Hur man skapar en Slide Master i Microsoft PowerPoint

Med stabila sessioner kan du följa varje skrapningssteg konsekvent och komma åt olika sidor med en IP-adress. Därför får du data utan förseningar. Oxylabs ISP-proxyer kombinerar funktionerna hos bostads- och datacenterproxyer. De är också svåra att upptäcka som en proxy för bostäder och snabbare som en proxy för datacenter.

Dessutom är Oxylabs perfekt för konkurrenskraftiga skrapområden där frekventa förfrågningar och hastighet är avgörande. Oavsett vilken webbplats du behöver komma åt, får Oxylabs ISP-proxyer dig att se ut som en riktig användare. På så sätt kan du samla in information från komplexa webbplatser utan att bli märkt.

Oxylabs är klokt eftersom det erbjuder pålitliga källor, snabba, växande proxypooler, tillgång till användningsstatistik och obegränsade mål. Få en pålitlig och snabb lösning och framstå som en genuin användare i dina sessioner.

NetNut

Fortsätt använda IP-adresser för bostäder under lång tid med NetNuts statiska bostadsfullmakter eller ISP-proxyer. Du kommer att få mer än 1 miljon aktiva IP-adresser, premium statiska IP-adresser, one-hop ISP-anslutning och tillgänglighet dygnet runt. Den kommer också att erbjuda dig en aktiv IP-adress tilldelad från världsomspännande internetleverantörer.

Detta gör att du kan använda samma IP-adresser för bostäder så länge du vill. ISP-proxyer är mycket pålitliga och supersnabba som erbjuder 100 % anonymitet. Du kan använda den här tekniken inom olika områden, från mediehantering till de komplexa kraven på ett företag.

Få en Internet-leverantörsanslutning utan något beroende, vilket ger snabbare proxyhastighet. Oavsett om du vill ha information för ditt SEO-konto, konto i sociala medier, annonsverifiering, varumärkesskydd eller prisjämförelse, samlar NetNut data från alla mål i många regioner.

NetNut garanterar 100 % drifttid och noll driftstopp och tillhandahåller dedikerade privata proxypooler baserade på målet för att säkerställa de högsta framgångsfrekvenserna. Du kan också använda ett enkelt API för att komma åt användningsstatistik i realtid, tillsammans med tillgång till instrumentpanelen.

Dessutom får du snabbhet, stabilitet, kvalitet och support. Så det är bara att registrera sig, välj en ISP-proxy som passar ditt arbete, rikta in domänen i dina sessioner och börja använda statiska IP-adresser för att hålla sessionerna aktiva så länge du vill.

Få en 7-dagars gratis provperiod och upplev den mest känsliga data utan krångel.

Webshare

Webshare erbjuder bostadsfullmakter med obegränsad bandbredd och hög hastighet för dina behov. Dessa bostads- eller ISP-proxyer är speciellt byggda för att du ska få den information du vill ha för ditt företag. Detta är ett av de snabbaste alternativen till standardfullmakter för bostäder.

Webshares ISP-proxy erbjuder en hastighet på upp till 1 Gbps och kräver inte att du beräknar din användning. Du kan endast köpa ISP-proxies från välkända internetleverantörer över hela världen, som Sprint, Lumen, Verizon och AT&T.

Din IP-adress kommer att förbli statisk för alltid, vilket gör att du känner dig som en organisk användare. Få mer än 100 000 proxyservrar, 100 Gbps sammanlagt nätverk och 99,97 % drifttid. Webshare erbjuder en modern kontrollpanel som kommer med avancerade funktioner.

Integrera med Webshares RESTful API för att spara pengar och tid. Du kommer också att få de mest potenta och kompletta proxy-API:erna som förhindrar dig från IP-förbud med en konsekvent IP-pool. Uppgradera till ISP-proxyn och upplev de bästa funktionerna någonsin med din statiska IP.

Web share erbjuder tio fullmakter gratis. Så köp prisvärda och snabba proxyservrar idag och använd dem för att få den data du behöver.

Space Proxies

Lansera din framgångsrika kampanj idag med Space Proxies. Den erbjuder branschledande globala lösningar för dina behov, och dess ISP-proxyer är pålitliga, snabba och drivs av 100 Gbps-servrar.

Du kommer att få obegränsad data från dina favoritwebbplatser med en perfekt ISP-plan. ISP:s proxyservrar arbetar på Veve, Walmart, Target, Amazon, Yeezy Supply, Supreme och mer. Välj din kvantitet från 25 till 100 fullmakter och definiera dina betalningsvillkor.

  FX på Hulu lanseras idag: Här är vad du behöver veta

Få tillgång till de geo-begränsade webbplatserna från din plats utan något IP-förbud och andra krångel. Du kan välja den perfekta planen för att få önskad data från dina långa sessioner med samma IP.

ISP Proxies från Space Proxies är inte bara pålitliga utan också lika snabbare än andra proxytjänsteleverantörer. Den använder funktionen för datacenterproxies i form av superstabila proxyservrar för att ge otrolig hastighet.

SOAX

Bli regelbundet uppdaterad och den renaste proxypoolen för att undvika IP-förbud med SOAX. Den har mer än 8,5 miljoner aktiva IP-adresser över hela världen och erbjuder fördelen av flexibel inriktning efter stad, leverantör, region och land.

SOAX håller din identitet 100 % anonym. Du kan också använda de IP-adresser som tillhandahålls av Internet Service Providers (ISP) från hela världen utan problem. Få ett snabbt svar från de riktade IP-adresserna som är anslutna till en pålitlig Proxy Exchange-plattform.

Upplev hög prestanda och hastighet från proxyservern. Gå till SOAX:s instrumentpanel för att filtrera dina sökresultat efter region, land eller internetleverantörer. Det låter dig använda vitlistade och legitima IP-adresser för bostäder.

Med SOAX kan du samla in prispolicyer, webbplatsinformation, varumärkesrelaterad information, SEO och mer. Oavsett om du behöver övervaka pris, SEO, webbplatstillgänglighet, annonsverifiering, marknad, hastighet eller data, är SOAX en enda lösning för dig.

Konfigurera dina proxyservrar enkelt och se statistik över trafikanvändning. Du kan också hantera ditt konto bekvämt i användaröversikten och vitlista IP-adresser. Exportera dessutom listan som HTML, CSV eller TXT och dela listorna med andra användare.

ASTROPROXI

Astroproxi är ett distribuerat proxynätverk som låter dig samla in data från ditt önskade mål och köra olika konton utan begränsningar eller förbud. Få alla proxyservrar i en enda panel och få enkelt tillgång till hela poolen och trafikavgifter med Astroproxy.

Du kan beställa specifika proxyparametrar, en port och trafik. Dessutom kan du välja mellan stad, land och ISP-specifika proxyservrar. Detta kommer ytterligare att hjälpa dig att få förtroende för tjänster eller webbplatser och säkra ditt konto.

Astroproxy är ett nätverk av många vitlistade IP-adresser för bostäder och vanliga ISP:er. Det hjälper till att minska sannolikheten för kontobegränsningar och IP-förbud och erbjuder flexibla inställningar och en garanti för non-stop tillgänglighet.

Du kan använda Astroproxy med alla program och operativsystem. Det tillhandahåller ett API som är tillgängligt för OS-integration. Oavsett om du är marknadsföringsspecialist, trafikarbitragespecialist, kontextannonsör, SEO-specialist, SMM-specialist eller företagsägare, kommer du att samla in den data du vill ha snabbt och effektivt.

Du kan använda Astroproxy för att analysera data, sammanställa data, jämföra priser, verifiera annonser, köra flera konton, skydda upphovsrätten, rangordna SEO, undersöka marknaden och mer.

Slutsats

Att skrapa data från olika webbplatser för ditt företag verkar vara en enkel uppgift. Men i verkligheten innebär det många utmaningar som kan påverka din integritet och säkerhet. Utan ISP-proxy kan du möta problem som långsam skrapning, blockering av IP-adresser och mer.

Använd därför en ISP-proxy för att skrapa data, komma åt geobegränsat innehåll, strömma media online och göra mycket mer samtidigt som du är anonym och säker.