7 bästa dedikerade servervärden för dina kritiska affärsapplikationer

Spread the love

Kritiska affärsapplikationer, såsom ekonomisystem, meddelandeappar, SaaS, API:er, etc., är viktiga för att driva affärsverksamheten, och det bästa dedikerade servervärdskapet kan hjälpa dig att hålla dem under optimala förhållanden.

Det beror på att om en kritisk affärsapplikation avbryts eller misslyckas påverkar det grundläggande organisatoriska operationer. Som ett resultat kan ett företag drabbas av effektivitet, appprestanda, ekonomi, produktivitet, säkerhet och kundernas förtroende. Dessa är tillräckligt för att skada din varumärkesauktoritet på en marknad full av konkurrens.

Det är därför du måste göra allt du kan för att bibehålla din applikations hälsa för att prestera med maximal effektivitet. Till detta kan dedikerad serverhosting göra underverk för dina kritiska affärsappar genom att tillhandahålla prestanda, säkerhet och stabilitet på toppnivå med nästa generations teknologier.

I den här artikeln kommer vi att förstå hur dedikerad serverhosting kan gynna dig för dina affärsapplikationer och sedan titta på några av de bästa webbvärdarna för det.

Här har du!

Vad är dedikerad serverhosting?

Dedikerad serverhosting ger dig full serverkontroll, endast värd för din applikation på en enda kraftfull server. Här behöver du inte dela serverresurser med någon annan. Därför får du oöverträffad prestanda, drifttid, hastighet och säkerhet, alla ingredienser som behövs för att driva dina internetapplikationer.

Dessutom ger de dig root-åtkomst så att du kan kontrollera serverinställningar, installera programvara, ändra konfigurationen och andra funktioner. Dedikerad hosting är som att äga ett helt hus. Det ger dig alla nödvändiga funktioner och möjligheter som gör ditt hosting enkelt, förutom att det inte distribuerar dina serverresurser.

Dedikerad hosting är dock dyrt, men det är värt det utifrån utseendet på dess erbjudanden. Så om du är ett etablerat företag och din trafik, försäljning och intäkter accelererar, gå först då till dedikerad hosting, eftersom du kommer att ha budgeten för att klara utgifterna. Annars kan det överbelasta dig.

Dedikerad hosting är också lämplig för medelstora företag eller företag som betjänar branscher som e-handel, medicin, finans, videospel, etc. De behöver hög säkerhet och integritet för sina företags- och kunddata.

Du kan hitta två typer av dedikerad värd – hanterad och ohanterad/självhanterad.

  • I managed dedicated hosting kommer din värd att hantera servern och dess infrastruktur, underhåll, verktyg, uppdateringar, patchar, prestanda, etc. Detta är bra för dig om du inte har ett dedikerat team som hanterar servern.
  • Ohanterad dedikerad hosting kräver att du tar hand om servern som ditt webbhotell har tilldelat dig. Du kommer att behöva installera ett operativsystem, installera programvara och verktyg för att köra operationer, lägga till funktioner, övervaka dina appar och prestanda och säkerhet, underhåll och mycket mer. Det är fördelaktigt om du har den tekniska expertisen eller ett team för att hantera alla dessa uppgifter. Det är också billigare än managed dedicated hosting.

Så om du letar efter en typ av webbhotell för att utföra tung bearbetning/arbete, är dedikerad värd bäst istället för alternativ som Virtual Private Server (VPS) eller Virtual Machines (VM). De kommer inte att vara tillräckliga för att erbjuda den nivå av tillförlitlighet, prestanda, stabilitet, kontroll och säkerhet du behöver för att köra dina kritiska affärsappar.

Vilka är fördelarna med dedikerade eller Bare Metal-servrar?

Ibland används omväxlande, bar metal och dedikerade servrar är lika men inte samma. De skiljer sig åt i hur webbhotellet levererar dem till kunderna.

I allmänhet innebär dedikerade servrar fakturering i månader eller år, hårdvara av lägre kvalitet än bar metall och längre leveranstider.

Du kan säga att bare metal är en avancerad version av dedikerade servrar. Det introducerades för att åtgärda svaga punkter hos dedikerade servrar och höja den övergripande värdupplevelsen. Bare metal-servrar erbjuder avancerade hårdvarukomponenter som de senaste processorerna och grafiska enheterna, snabbare leveranstider eller distribution och en molntjänstmodell för fakturering.

  Hur aktiverar jag mitt TruConnect SIM-kort

Dedikerade och rena metallservrar är pålitliga och stabila webbhotellval för företag och kan vara ett bättre och säkrare val än andra typer av värd, därav kostnaden.

Så låt oss ta reda på några av fördelarna med dedikerade eller barmetallservrar:

  • Högre processorkraft för prestanda: Bar metall och dedikerade servrar erbjuder högre datorkraft eftersom de använder maskinvara på högsta nivå som är optimerad för prestanda. Därför uppvisar dina applikationer bättre prestanda, stabilitet och lyhördhet.
  • Förbättrad fysisk isolering: De isolerar din server med den senaste tekniken och omsorg för att ge bättre resursutnyttjande och säkerhet mot cyberhot.
  • Bättre kontroll över servern och mjukvarustacken: Du får mer kontroll över din server för att komma åt allt och ändra saker du vill ha. De ger dig också root-åtkomst för att konfigurera inställningar, anpassa och anpassa din server och använda den hur du vill.
  • Konsekvent nätverksingång/utdata och diskprestanda: Dedikerade och rena metallservrar erbjuder mer stabilitet och konsistens när det gäller nätverksutdata och indata och diskprestanda för att hålla dina kritiska affärsappar igång hela tiden.
  • Större säkerhet och efterlevnad: Eftersom din server bara tillhör dig, kan du inte dela resurser med andra. Det förbättrar säkerheten med avancerade säkerhetsfunktioner som DDoS-förebyggande för att skydda din server från attacker. Dessutom kan du också upprätthålla regelefterlevnad och skydda dina kunddata.
  • Förbättrad servicekvalitet: Som ett resultat av hög prestanda, stabilitet, säkerhet och kontroll får du förbättrad servicekvalitet för dina kritiska affärsappar. Därför behöver du inte kämpa med stillestånd eller fördröjningar. De erbjuder också hög SLA och drifttid på över 99 % för att ge dig det bästa.

Så låt oss prata om vår handplockade bäst dedikerade serverhosting för att hysa dina kritiska applikationer.

OVHmoln

Upptäck en rad robusta dedikerade servrar med den senaste generationens Intel Xeon Gold- och AMD EPYC-processorer med OVHmoln. Deras dedikerade servervärd är lämplig för dina kritiska affärsapplikationer.

Alla deras bar-metal-lösningar använder nästa generations komponenter som garanterar deras expertis. De designar, monterar och underhåller varje maskin med omsorg och levererar en server inom några minuter, för att erbjuda dig de bästa konfigurationerna för dina projekt.

”Du kan distribuera servrarna snabbt och välja mellan 28 datacenter runt om i världen. Du kommer att dra nytta av ett mycket motståndskraftigt och säkert nätverk för att säkerställa kontinuerlig service för dina användare. OVHcloud gör det möjligt för dig att bygga en pålitlig infrastruktur för att stödja dina kritiska affärsapplikationer.

Du kan till och med förbättra skalbarheten av infrastrukturen genom att koppla samman servrarna med andra OVHcloud-lösningar som det offentliga och privata molnet. Dessutom är dina servrar upprätthållna med vattenkylningsfunktioner för energieffektivitet. Dessutom får du en minsta bandbredd på 500 Mbit/s och kraften att motstå topptrafik.

Utgående och inkommande trafik är gratis och obegränsad, men du kan också öka bandbreddskapaciteten vid behov. Deras OVHcloud-kontrollpanel stöder olika OS-distributioner, inklusive Windows Server, CentOS, Debian eller Ubuntu; cPanel och Plesk gränssnitt; Microsoft SQL-servrar, VMware, Hyper-V och CoreOS virtualiseringar. Dessutom erbjuder OVHcloud optimal säkerhet genom att skydda din dedikerade server från DDoS-attacker.

Välj mellan olika prissättningsalternativ beroende på dina krav, från $65,55/månad, där du får Intel Xeon-plattformen.

Flytande webb

Välj den bäst hanterade dedikerade molnservern – Flytande webb med 0 % delning och 100 % skalbarhet för dina kritiska affärsapplikationer. Deras Bare Metal-molnservrar är pålitliga och säkra och ger fullständig insyn i hårdvaran. Det ger lastbalansering för att spara resurser.

Du kan skala och optimera när du vill för bästa prestanda, oavsett trafik. Det är en funktionsrik molnmiljö och kraftfull eftersom den ger root-åtkomst, omedelbar provisionering, bättre bandbredd, en integrerad brandvägg och en lastbalanserare. Det låter dig övervaka trafiken och skydda din webbplats och server från plötsliga attacker.

  De bästa Google Sheets-tilläggen

Inbyggd Cloudflare CDN hjälper din webbplats att få fart och förbättra skyddet. Optimera säkerhetsinställningarna för fullt hanterade Linux- och Windows-servrar med ServerSecure-skydd. Få ett snabbt nätverk på Gigabit-upplänkarna och få GRATIS dataöverföringar för den inkommande bandbredden.

InterWorx con panel låter dig hantera och ha full kontroll över dina servrar och applikationer. Kontrollera allt från Plesk och cPanel, inklusive applikationsdistribution, underhåll och automatiserade uppdateringar. En säker IP-adress hjälper till att förbättra hastigheten, skyddet och prestanda för apparna och webbplatserna. Få en garanti på nätverksupptid och strömförsäkring för alla routingenheter i nätverket.

Skaffa Intel Xeon E3-1230 v5-processor till ett pris av 149 USD/månad, inklusive 4 kärnor, 16 GB RAM, 452 GB SSD RAID 1 och 5 TB bandbredd.

A2 Hosting

A2 Hosting erbjuder både hanterad och ohanterad dedikerad serverhosting. Den har en ny serie Bare Metal Dedicated Servers där du kan välja mellan Intel- och AMD-processorer. Den erbjuder den senaste NVMe-lagringen som ger dig bättre hastighet och prestanda.

Dessutom är de värd för dina applikationer på deras högpresterande, finjusterade SwiftServer-plattform för att förbättra din sidladdningshastighet. Som ett resultat av snabb laddningshastighet får du en högre konverteringsfrekvens, avvisningsfrekvens, kundnöjdhetsnivå och SEO-ranking.

Men du kan också välja att gå med deras Turbo-plan för att öka webbplatsens prestanda ytterligare. Den kommer med mer serverstabilitet, effektiv anslutningshantering, mindre CPU- och minnesanvändning och Turbo Cache för att lagra HTML-sidans innehåll och servera dem utan att köra PHP.

På en ohanterad server hittar du kommandoradshantering, hanterat nätverk och hårdvara, val av operativsystem, full root-åtkomst och ett 1-klicks installationsprogram. Å andra sidan hittar du cPanel, rotåtkomst, hanterat nätverk och hårdvara, hanterad serversäkerhet och besättningsstöd i en hanterad server.

A2 Hosting garanterar 99,9% nätverksupptid, och deras datacenter är mycket säkra, och man behöver ett kombinationslås och nyckelkortsåtkomst för inträde. Du kommer att få dieselgeneratorer och batteribackup för att säkerställa en kontinuerlig strömförsörjning. Det erbjuder också andra fördelar som en smart serveravisering, GRATIS dedikerad IP-adress, skalbara servrar, etc.

Få pålitlig och snabb dedikerad Bare Metal-hosting för bara 99,99 USD/månad.

Hetzner

Hetzner låter dig konfigurera servern efter ditt företags behov genom en serversökare för att välja din server inom några sekunder. Du kan också välja mellan AMD- och Intel-processoralternativ i olika planer och dra nytta av root-åtkomst.

Den har sin infrastruktur i Nürnberg, Falkenstein och Helsingfors datacenter. Definiera RAM-minne mellan 32 GB och 256 GB och minsta antal hårddiskar från 0 till 15, medan storleken på varje enhet varierar mellan 0 TB och 10 TB. Du får mycket pålitlig NVMe SSD/SATA-lagring för bättre hastighet och ECC-RAM.

Hetzner använder energi från förnybara källor för att tillhandahålla ström till sina servrar som finns tillgängliga i datacentren. Dessutom hjälper dess testade säkerhetssystem till att hålla data privat och säker. Dessutom får du full tillgång till IT-systemen.

Vultr

Få fullständig kontroll över dina kritiska applikationer med Vultr som erbjuder högpresterande dedikerade servrar för en hyresgäst. Den introducerar Bare Metal dedikerade servrar, som ger dig tillgång till de fysiska servrarna och kan kraftintensiva arbetsbelastningar samtidigt som de har en miljö med en hyresgäst och inget virtualiseringslager.

Servrarna finns tillgängliga på 7 olika platser globalt så att du kan distribuera din applikation nästan omedelbart. Varje serverinstans erbjuder en 10 GbE nätverksanslutning och för en höghastighet och låg latensgenomströmning närmare slutanvändarna.

Hårdvaran är 100 % din med noll delade resurser, ingen mätt CPU, IOPS-resurser och noll bullriga grannar. Det finns inga gränser att oroa sig för, och du kan få din förinstallerade applikation eller ditt föredragna operativsystem på några sekunder.

  Hur du stoppar ditt Disney+-konto från att bli hackat

De ger dig också tillgång till dokumentationen och API för Bare Metal-servrar eller mer information. Starta din affärsapplikation med SSD-molnet och välj mellan Intel E3-1270v6 och Intel E-2288G-processorer med en minsta bandbredd på 5 TB och högst 10 TB.

Startpriset för denna Bare metal-server är $120/månad, där du får 32 GB RAM och 2 x 0,24 TB SSD.

Hyve

Hyve erbjuder dig hanterade dedikerade servrar i en infrastruktur för en hyresgäst. Det ger dig oklanderlig säkerhet och optimal prestanda för att upprätthålla bättre webbplatstrafik. Skydda dina känsliga data med ultrasäkra och kraftfulla dedikerade servrar och få full kontroll över din miljö.

Hyve distribuerar förstklassig hårdvara som SAN, Juniper, Ciscos nätverksprodukter och HPE BladeServers. Du får också fördelen av den snabbaste lagringen, och Hyve är det enda företaget som erbjuder en 20-minuters SLA för ersättning av hårdvara.

Kör dina arbetsbelastningar på Intel-processorer i olika serier och få minne från 64 GB – 6 TB DDR4. Hyve stöder många operativsystem som Red Hat Enterprise Linux, Ubuntu, Windows Server och CentOS. Du kommer också att få högpresterande SSD- och SAS-enheter från 300 GB till 56 TB.

Databasadministratörer kan konfigurera, installera, hantera och optimera din databas, inklusive MySQL och MySQL Cluster, SQL Server, MongoDB och PostgreSQL. På liknande sätt kan Hyve-experter installera en virtualiseringshypervisor som KVM, Microsoft Hyper-V, Redhat och VMware ESXi, så att du kan köra din molnplattform.

Hyve erbjuder det bästa nätverket och säkerheten, inklusive Juniper, Cisco, NSX-brandväggar, DDoS-försvarssystem, lastbalansering, DNS-failover, VPN, WAF och IDS. Med 35 datacenter över hela världen kan du säkerställa närhet till kunderna och låg latens.

InMotion Hosting

InMotion Hosting’s Bare Metal-servrar ger dig full root-åtkomst och erbjuder den perfekta balansen mellan prestanda, kostnad, kraft och kontroll. Du kan välja mellan olika OS-alternativ eller ladda ditt OS för att anpassa servern. Det är en säker, snabb och pålitlig värd som garanterar 99,99 % drifttid.

Deras Bare Metal-servrar skyddar din applikation från oönskade attacker, och du kan få bättre kontroll, tillförlitlighet och hastighet med SSD:er. Välj mellan flera datacenterplatser för att maximera din globala räckvidd. Dessutom kommer du att få nästa generations omfattande försvar och säkerhet, som är integrerat med InMotion Hostings säkerhet.

De ger dig också möjlighet till hårdvaruuppgraderingar enligt kraven för din applikation. Du kan konfigurera Gigabit Ethernet Uplink för webbplatsens gigabit-filöverföring, samtidiga anslutningar och tung trafik. Utnyttja fördelar som GRATIS installation, fjärrtillgänglighet för KVM och privat SSL, GRATIS SSD:er och Cisco ASA 5506 hårdvarubrandvägg.

Hämta din rabatt om du är ny på den här plattformen och börja använda servern för bara 99,99 USD/månad för att dra nytta av en Intel Xeon E3-1246 v3-processor, 16 GB DDR3 RAM, 15 TB dataöverföring, 5 dedikerade IP-adresser, RAID och 1 TB primär SSD.

Slutsats

Vilken typ av webbhotell du väljer avgör vilken typ av tjänst du kommer att få för dina applikationer eller webbplats. Dedikerade och rena metallservrar, även om de är dyra, kan erbjuda den höga prestanda, säkerhet, kontroll och stabilitet du behöver för dina affärsapplikationer.

Välj därför den dedikerade eller barmetallserver som du gillade mest i den här artikeln för att få alla dess fördelar för dina applikationer.

Alternativt kan du prova dessa molnvärdplattformar för ditt företag.