7 bästa allt-i-ett-apparna för Android

Att ladda ner appar från tredje part är det bästa med Android-anpassning. Men varför ladda ner massor av appar när få gör susen?

Apputvecklare gör vanligtvis appar för ett specifikt ändamål baserat på användarintresse. Det finns dock många appar som försöker täcka allt som har med en kategori att göra för att erbjuda allt under ett tak.

Jag personligen älskar sådana appar då de oftast är enklare att använda och inte kommer med irriterande bells and whistles. Och det bästa av allt är att jag inte behöver hoppa mellan flera appar, jag gör bara enkla uppgifter.

Om du också vill öka din produktivitet, minska röran och kanske spara lite lagringsutrymme också, då vet jag precis vilka appar du behöver. Nedan hittar du allt-i-ett-appar för Android som inte bara är toppen utan även mästare på vissa.

Mi fjärrkontroll

Mi Remote Controller är installerad som standard på de flesta Xiaomi Android-telefoner, men du kan ladda ner den på vilken Android-telefon som helst. Det är en allt-i-ett-app för fjärrkontroll som inte är begränsad till TV eller smartbox. Du kan styra AC, fläktar, DVD-spelare, kameror, projektorer och många andra enheter.

Det är också väldigt enkelt att ställa in kontrollern. Välj bara din enhetstyp och tillverkare, och efter ett litet test kommer den att paras. Även om den inte täcker alla knappar som finns på en riktig fjärrkontroll, finns de väsentliga funktionerna alltid där. Till exempel, parning med AC låter dig säkert ändra temperatur, svängning och lägen.

Den täcker nästan alla tillverkare för tillhandahållna enheter och gör det enkelt att söka efter din enhets tillverkare med hjälp av ett sökfält. Enligt min erfarenhet har den också bra stöd för äldre enheter. Jag lyckades få det att fungera på min DVD-spelare från 2002.

Det bästa av allt är att det är helt gratis och har inga annonser. Till skillnad från de flesta liknande appar som åtminstone visar annonser.

Obs: Du behöver en telefon med infrarött stöd för att använda alla appens funktioner.

Universell kopia

Android-telefoner stöder kopiering av text, men appar kan hindra dig från att kopiera text, till exempel kommentarer i YouTube-appen. Du kan inte heller kopiera text från bilder. Det är här Universal Copy kan ta hand om alla dina kopieringsrelaterade behov i en enda app. Den kan kopiera text från alla appar och bilder så länge du kan öppna avsnittet där texten är skriven.

Den har två lägen; normalt läge och skannerläge. I normalt läge låter den dig kopiera text från appar, inklusive begränsade appar. För att kopiera text från bilder eller text där normalt läge misslyckas kan du använda skannerläge.

För skannerläge använder den OCR-teknik för att extrahera text som är svår att läsa. Jag lyckades extrahera en handskriven text med hjälp av dess skannerläge. Appen listar det totala antalet ord på skärmen och låter dig välja dem individuellt. Den känner till och med igen nummer, e-postadresser och adresser så att du kan öppna en associerad app direkt för att använda dem.

Alla funktioner i appen är gratis, men den visar annonser. Du kan ta bort annonser med ett köp i appen.

Universal e-postapp

Om du har flera e-postkonton med olika e-posttjänster behöver du inte ladda ner en app för varje e-posttjänst när du har Universal Email App. Denna enkla app låter dig använda alla dina e-postkonton, oavsett vilka e-posttjänster du använder på ett ställe.

Oavsett om det är Gmail, Outlook, AOL eller Yahoo kan du logga in på dina e-postkonton och snabbt växla mellan dem i appen. Appen kräver bara åtkomst till dina e-postkonton, och den kommer att sortera och visa alla e-postmeddelanden i sitt eget gränssnitt.

Gränssnittet förblir detsamma för alla e-posttjänster, men mapparna kan ändras beroende på e-posttjänsten. Du kan göra alla nödvändiga uppgifter som att visa e-postmeddelanden i olika mappar, skriva utkast till nya e-postmeddelanden, svara, vidarebefordra, radera, etc.

Annat än det kan du också ladda ner e-postmeddelanden som PDF-filer, flagga e-postmeddelanden, lägga till ett anpassat namn, skydda konton med lösenord/fingeravtryck, kombinera adressbok och mycket mer.

Appen är också mycket lätt på resurser och enkel att använda. Men detta betyder också att den saknar de avancerade funktionerna i dedikerade appar. För grundläggande e-posthantering är den perfekt för att hantera allt på ett ställe.

Enhetsomvandlare

Ladda ner Unit Converter och du kommer aldrig att behöva titta på Google Sök igen för någon typ av konvertering. Nej, verkligen, den här appen erbjuder nästan alla typer av konverteringar du någonsin kommer att behöva i ditt liv. Det finns totalt 72 kategorier, var och en med dussintals enheter på totalt över 3000 enheter.

Från vanliga enheter som vikt, valuta, hastighet och volym till sällsynta enheter som värmedensitet, viskositet, konduktivitet och hemoglobin, alla är tillgängliga för att konvertera snabbt. Det låter dig till och med beräkna konvertering baserat på sekundära faktorer som olika tidsintervall.

Kategorierna är ytterligare indelade i sektioner som vätskor, teknik, elektricitet, ljus, medicin och några fler. När du konverterar kan du enkelt byta enhetsposition, dela eller kopiera resultat och till och med använda en vetenskaplig kalkylator.

Appen är annonsstödd och alla konverteringar är gratis. Du kan låsa upp premiumversionen för att ta bort annonser och låsa upp möjligheten att favoritenheter.

Alla språk översättare

För att helt ta bort språkbarriärerna är All Languages ​​Translator den perfekta appen. Den låter dig översätta ord, kontrollera ordboken för mening med exempel, lära dig detaljer om ett land och översätta hela dokument. Alla översättningar kan göras på upp till 109 språk.

Appen låter dig använda tal-till-text och vice versa för att snabbt få översättning till vilket språk du vill. Det finns till och med en chattsektion där två personer som använder olika språk kan ha en-mot-en-konversationer, och appen kommer att berätta om den översatta konversationen.

Ordboken fungerar på 14 språk, och den visar flera definitioner och exempel för varje ord. Du kan också använda tal-till-text för att tala ut ord för att definiera och lyssna på resultaten. Om du reser ofta är detta en app som du måste ha.

Appen stöds av annonser och du behöver en premiumprenumeration för att ta bort annonser och använda livechattfunktionen. Om du specifikt vill ha livechattfunktionen och inte vill prenumerera, prova Universal Translator. Det är en gratis app som låter dig ha en-mot-en-konversationer på 40 språk.

Allt i ett videonedladdningsprogram

Google Play Butik är full av appar för att ladda ner videor från appar för sociala medier som Facebook, Instagram, YouTube eller WhatsApp. Men med Allt i ett Video Downloader kan du ladda ner videor från vilken app eller webbplats som helst i en enda app.

Precis som de dedikerade apparna låter den dig klistra in webbadressen till videon för att snabbt ladda ner videor.

Det finns direktknappar för att ladda ner videor från Facebook, WhatsApp, Instagram och YouTube. För allt annat kan du använda den inbyggda webbläsaren för att söka och ladda ner. Den upptäcker automatiskt videor i webbläsaren och visar en knapp för att ladda ner.

Förutom videor kan den också ladda ner ljudfiler och bilder. Det finns en dedikerad sektion där du kan se alla nedladdade videor, ljud och bilder.

Appen stöds av annonser, men det finns inget sätt att ta bort dem. Men jag personligen tyckte inte att de var särskilt påträngande; de är åtminstone inte timerbaserade.

3C Allt-i-ett verktygslåda

3C All-in-One Toolbox erbjuder ett gäng avancerade verktyg för telefonhantering i en enda app. Det finns en enhetshanterare, uppgiftshanterare, användningshanterare, filhanterare, batterihanterare, nätverkshanterare, CPU-hanterare och systemhanterare. Varje verktyg är mycket kraftfullare än telefonens inbyggda inställningar.

Även om vissa av de avancerade alternativen, som överklockning, kräver en rotad telefon, fungerar de flesta alternativ bra på orootade telefoner. Några av de intressanta sakerna du kan göra med den här appen listas nedan:

  • Schemalägg telefonen städar upp.
  • Säkerhetskopiera data automatiskt.
  • Ställ in larm för förhållanden som telefonens uppvärmning eller batteriprocent.
  • Kontrollera CPU, GPU, RAM och nätverksprestanda i realtid.
  • Spåra appanvändning och lägg till gränser.
  • Se aktuella appar och deras inverkan.
  • Hantera startappar.
  • Kalibrera batteriet.
  • Avancerade batteridetaljer, inklusive batteriflöde.
  • Kontrollera anslutningsstyrkan.

Det finns mycket mer den här appen kan göra; ovanstående är bara några av de mest användbara sakerna. Appen stöds av annonser, med vissa anpassningsfunktioner låsta bakom proversionen.

Bonusapp 😎

Alla verktyg har inget specifikt fokus, men det erbjuder över 70 verktyg som verkligen gör livet enklare. Intressant nog erbjuds de flesta av verktygen som den tillhandahåller vanligtvis som dedikerade appar på Google Play Butik. Några av verktygen inkluderar walkie talkie, fjärrkontroll av enheter, internethastighetstest, skanner, hastighetsmätare, färgdetektor och CCTV.

Avslutande tankar

Jag är säker på att nedladdning av dessa appar hjälper dig att ta bort några av de dedikerade apparna på din telefon och hantera det mesta utan att hoppa mellan appar. Även om du inte laddar ner alla appar tror jag att Universal Converter och Mi remote är ett måste, eftersom vem som helst kan möta behovet av att använda dem någon gång.

Du kan också utforska några bästa slack-appar för att öka produktiviteten.