6 Säkerhetslösningar för företags e-post för att skydda mot skräppost och nätfiskeattacker

E-postmeddelanden är en inneboende del av ditt företags affärsprocess, oavsett om du vill interagera med dina kunder, potentiella kunder eller anställda.

Din e-post är ett professionellt sätt att presentera ditt varumärkes produkter och tjänster, meddela dina kunder om erbjudanden och erbjudanden. Det kan också innehålla känslig information som bankkontouppgifter, kreditkortsnummer, handelsförhandlingar och många fler.

Så du skulle aldrig vilja riskera att förlora din e-postinformation. E-postmeddelanden är dock det första målet för cyberskurkar för att komma åt ditt företags privata data genom nätfiskeattacker och spam.

Nätfiskekampanjer ökar både vad gäller sofistikering och volym. Sådana attacker är en av de främsta orsakerna till säkerhetsincidenter och dataintrång. A Rapportera av Verizon säger att nästan 1/3 av alla dataintrång under 2019 involverade nätfiske.

Dessa cyberattacker syftar till att använda förklädd e-post som sitt vapen för att lura mottagarna att anse att meddelandet är användbart för dem. Till exempel kan meddelandet läsa deras banks begäran relaterad till deras bankuppgifter, ett klick för att ladda ner en bilaga från deras företag, påtvingad brådska och mer.

Vad är effekten av nätfiskebedrägerier på ett företag?

Företag runt om i världen lider en enorm förlust i form av pengar, rykte, lagstadgade böter och mycket mer. Även de stora som Facebook och Google med oklanderliga säkerhetskorrigeringar har infiltrerats av cyberkriminella och har förlorat miljontals dollar, kontrollera denna rapport.

Motivet bakom sådana bedrägerier är inte begränsat till att bara stjäla pengar, utan något ännu viktigare – data.

Låt oss ta reda på dess allvarliga konsekvenser för företag.

Rykteskada

Grunden för din verksamhet bygger på förtroende mellan dig och dina kunder. De litar på dig med sin information. Men när ett nätfiske-bedrägeri inträffar, avslöjas all din data, inklusive ditt varumärke och kunder.

Följaktligen försämrar det deras förtroende för ditt företag. Det påverkar uppfattningen av ditt varumärke i dina kunders, partners och till och med anställdas ögon. Därför minskar ditt varumärkesvärde, och det gör även dina intäkter.

Regulatoriska böter

Tillsynsmyndigheter kan ta ut stränga ekonomiska påföljder på grund av nätfiskeattacker som avslöjar dina kund- och anställdas data om det bryter mot PCI eller HIPAA.

I sådana fall måste organisationerna dra på sig miljoner för att kompensera kunder och anställda vars data har stulits. A Rapportera säger att företag har förlorat 26 miljarder dollar globalt på nätfiskebrott från 2016 till 2019.

Förlust av kunder

Dataintrång påverkar konsumenterna avsevärt och gör dem nervösa. De börjar hitta andra produkter eller tjänster som de känner är säkrare. Därför förlorar offerorganisationen, förutom monetära förluster, ett stort antal kunder.

Nu måste de börja bygga upp det förtroendet igen, vilket visar sig vara ännu tuffare än tidigare. På samma sätt påverkar det även dina investerares förtroende, vilket minskar ditt företags värde. 2018, när Facebook stod inför dataintrångreducerades dess utvärdering med 36 miljarder dollar.

Förlust av immateriell egendom

Det finns mer i det – att förlora immateriella rättigheter är också förödande.

Onlinebedrägerier och nätfiskeattacker omfattar massor av affärshemligheter, kundlistor, värdefull forskning, analysdata, tekniken som används, patent eller design och många fler. Sådan känslig information, om den hamnar i fel händer, kan allvarligt påverka ett företag på många sätt.

Så vad kan du göra åt det?

Tja, för att förhindra nätfiskekampanjer och andra onlinehot finns det några tillgängliga alternativ. Ett sätt att skydda din e-post är att använda en anständig programvara för e-postsäkerhet. Faktum är att den första försvarslinjen i ditt företag måste vara programvara för e-postsäkerhet. Det kan skydda dina e-postmeddelanden från hackare, virus och spam samtidigt som du kan driva ditt företag utan rädsla.

Låt oss kolla in följande programvara för att hjälpa dig att säkra din organisations e-post.

Sophos

Tillverkad med excellens och med tanke på morgondagens onlinehot, Sophos är ett smart e-postsäkerhetsprogram. Genom att utnyttja artificiell intelligens kan det ge prediktiv säkerhet för att skydda dina e-postmeddelanden.

Sophos e-postsandboxning använder den prisbelönta teknologin Intercept X, som är ett neuralt nätverk för djupinlärning. Det är kapabelt att blockera oönskade applikationer och zero-day malware. Genom att använda den ultraavancerade tekniken mot ransomware och beteendeanalys kan Sophos stoppa attacker med startrekord och till och med den senaste ransomware.

Sophos erbjuder Time-of-click URL-säkerhet som kan inspektera webbplatsens rykte för mottagna e-postlänkar före leverans. På så sätt blockerar den hemliga attacker, vilket är en unik funktion som denna programvara erbjuder.

Det förhindrar också nätfiskebedragare från att skydda dig från bedrägliga e-postmeddelanden genom att använda en kombination av DMARC-, DKIM- och SPF-autentiseringstekniker, liknande domänanalys, visning av namn och kontroll av onormala e-postrubriker. Programvaran sätter i karantän, blockerar och taggar misstänkta meddelanden med en varning. Den distribuerar sina IP-ryktefilter, antivirus, anti-spammotorer och e-postfilter för att fånga onlinehot.

Den integreras med Sophos Central, en molnbaserad konsol, så att du kan hantera ditt försvar mot hot och svara snabbare. Sophos Endpoint Protection upptäcker och rensar automatiskt infekterade datorer.

Genom att använda e-postkryptering och sofistikerad dataintrångssäkerhet förhindrar den dataförlust och låter dig kontrollera dina data fullständigt. Den skannar meddelanden och bilagor och säkrar dina e-postmeddelanden snabbt med en O365-tilläggsknapp. Det fungerar effektivt med olika företags-e-postmeddelanden och kan enkelt integreras med Google Workspace, Office 365, Exchange 2003+, etc.

Barracuda

Skydda dina e-postmeddelanden, data och användare med Barracuda Essentials genom att stoppa avancerade hot som ransomware och spear-phishing tillsammans med volymetriska hot, inklusive spam och skadlig programvara. Det är manipuleringssäkert arkivering som är kompatibel med policyer om lagring av e-post.

Med Cloud backup kan du skydda dina filer från radering eller korruption och återställa var och en av dem problemfritt. Dess starka krypterings- och läckageförebyggande teknologi håller dina känsliga data perfekt säkra. Dess inkommande filter upptäcker och rensar varje e-postmeddelande innan det levereras för att skydda mot hot.

Barracuda utnyttjar tekniker som virusskanning, realtidsanalys, skräppostpoäng, rykteskontroller, förebyggande av URL-länkar och mer för att ge bästa skydd. Dess 24/7 globala hot operationscenter – Barracuda Central övervakar ständigt efter nya sårbarheter och distribuerar filterteknologier.

Advanced Threat Protection är Barracudas molnbaserade tjänst för att skydda mot skadlig programvara, zero-day attacker tillsammans med andra hot. Den använder flerskiktiga analytiska motorer som statisk analys, beteendeanalys och CPU-emulerad sandboxning för att upptäcka undvikande och okända hot.

Dess utgående filter blockerar utgående attacker som kommer inifrån ditt nätverk för att skydda känsliga data från dina kunder, anställda och partners. Dess överlägsna e-kryptering säkrar kreditkortsnummer, HIPAA-data, socialförsäkringsuppgifter och annan känslig information.

Håll dig uppkopplad hela tiden även under anslutningsförlust eller serveravbrott eftersom Email Continuity of Barracuda låter dig använda en nödbrevlåda. Det är Incident Response, och Forensics ger hotinsikter så att administratörer kan varna användare för att radera skadliga e-postmeddelanden.

Avanan

Avanan kan effektivt blockera hot innan din inkorg tar emot dem och fungerar bra med befintlig säkerhet. Det kan ge fullt skydd till moln-e-post såväl som samarbetssystem.

Den genomsöker hot efter att det befintliga säkerhetssystemet i din dator har avslutat genomsökningen. Det erbjuder försvar på toppnivå mot affärse-posthack, intrångade konton och insiderhot.

Artificiell intelligens får Avanan att lära av det komplexa förhållandet mellan kommunikationsmönster, e-postmeddelanden och anställda för att skapa en hotprofil. På så sätt blockerar programvaran onlinehot som rör varje organisation.

Med den här programvaran sker ingen förändring i MX-posten, vilket innebär att hackare inte kan upptäcka vilket e-postsäkerhetssystem du använder. När det kommer till prestanda låter den dig njuta av en oavbruten upplevelse när du använder molnappar. Den kan fånga upp hot som är kopplade till anslutna molnbaserade applikationer, inklusive Google Drive, Teams och OneDrive.

MailChannels

Det finns två typer av e-postsäkerhetsprodukter som ingår i MailChannels – Utgående filtrering och inkommande filtrering.

Utgående filtrering av MailChannels låter dig skanna och utgående e-postmeddelanden och sedan skicka dem för att förhindra IP-svartlistning samtidigt som du uppnår bättre e-postleverans.

Det är en moln-SMTP-reläprodukt som kan upptäcka och blockera spammare. Genom att använda det kan du ta bort e-postleveransproblem på grund av IP-svartlistning, och det stänger automatiskt komprometterade skript och konton för bättre säkerhet. Den är spetsad med teknologi för nätfiske och skräppostavkänning i världsklass, meddelar om att identifiera skräppost, erbjuder stöd för flera lösenord, tillhandahåller loggsökning, tillåter olika konsolanvändare och ger insikter om det totala antalet skickade e-postmeddelanden.

Inkommande filtrering av MailChannels låter dig skydda din inkorg från nätfiske, skräppost, skadlig programvara och andra onlinehot. Det är också ett molnskräpfilter som erbjuder enkel integration med cPanel och erbjuder flerskiktsskydd. Den har de senaste säkerhetsstandarderna, som SSL/TLS, DMARC, DKIM, SPF och mer. Du kan lyckas blockera från din inkorg direkt genom att använda Quarantine Digest, tagga skräppost och få detaljerade loggar.

MailChannels använder ett enkelt, intuitivt och kraftfullt användargränssnitt skapat med modern teknik för att låta dig hantera dina kontakter effektivt. Den fungerar över olika molnsystem och ger 99,99 % drifttid samtidigt som den minimerar färre felpunkter.

Mimecast

Det molnbaserade säkerhetssystemet av Mimecast skyddar ditt företag, kunder och anställda genom att försvara sig mot inkommande skadlig programvara, spam, spjutfiskekampanjer, nolldagsattacker och mer. Den utnyttjar innovativ teknik, applikationer och policyer för att identifiera hot och blockera dem innan de infiltrerar din inkorg.

Mimecast erbjuder policybaserad säkerhet som kan integreras med sin Secure Email Gateway. Det inkluderar DLP, innehållskontroll och end-to-end-kryptering genom Mimecast Secure Messaging. Den kontrollerar webbadresserna när du klickar på en länk för att skydda dina data.

Programvaran upptäcker alla bilagor genom att implementera analytiska tekniker, sandboxning och anpassningsbara metoder för att blockera eventuella hot. Det skyddar mot personifiering via e-post för din säkerhet.

Mimecasts medvetenhetsutbildning syftar till att hjälpa människor att minska onlinerisker gällande mänskliga fel. Dess robusta säkerhet kan kontrollera dina utgående e-postmeddelanden för att ge 360-graders e-postskydd. För risker rörande inkommande e-postmeddelanden, stoppar programvaran domänförfalskning för att skydda ditt företag genom att använda DMARC Analyzer.

Den använder också Brand Exploit Protect för att neutralisera din varumärkesimitation på internet för att skydda dess rykte.

BLÄCKIG

För att skydda ditt företag mot nätfiskeattacker, BLÄCKIG blockerar onlinehot av många slag.

Denna programvara för e-postskydd använder domänspecifik datorseende och maskininlärning för att upptäcka och blockera nätfiske-e-postmeddelanden som kan ta sig igenom även äldre e-postprogram. Om du använder Google Workspace, Office 365 eller Exchange, använd INKY och skydda din e-post.

När du upptäcker misstänkta e-postmeddelanden höjer programvaran varningsbanners och reflekterar dem direkt i din e-post. På så sätt vägleder den hur sådana e-postmeddelanden ser ut, och du kan ignorera liknande e-postmeddelanden i framtiden utan att svara på dem.

Att vara molnbaserad INKY är enkel att distribuera. Du kan också enkelt integrera med Office 365 inom några minuter. Den visar användarvänliga varningar – säkra/skadliga/ovanliga så att du kan förstå e-postmeddelandenas karaktär och hur du hanterar dem på ett säkert sätt. Det är enkelt att använda programvaran, och det är också enkelt att administrera aktiviteter med hjälp av en instrumentpanel.

Det ger dig bättre synlighet av dina e-postmeddelanden. Du kan till och med spåra hur många spam- eller nätfiske-e-postmeddelanden du har fått, och INKY blockerade dem intelligent. En annan imponerande funktion den ger är möjligheten att rapportera ett specifikt e-postmeddelande med bara ett klick med din smartphone, PC eller surfplatta.

Bonuspoäng

Förutom att använda e-postsäkerhetsgateways kan du följa några tips för att hålla dig säker och ta emot färre skräppost.

  • Ställ in minst två e-postadresser – privata och offentliga. Använd privat e-post för din personliga korrespondens och gör dess adress lite svårt för cyberskurkar att spam.
  • Svara aldrig på skräppost.
  • Klicka inte på knappen ”avsluta prenumeration”. Det kan vara ett försök att hämta din aktiva e-postadress eller kan öka skräpposten.
  • Använd en uppdaterad version av en webbläsare.
  • Använd antivirus- eller antispamfilter.
  • Håll din klientprogramvara som Adobe Reader och Microsoft Office helt patchad.
  • Implementera en säker anti-spoofing-teknik
  • Fortsätt att lära dig cybersäkerhetstrender och utbilda dina anställda.

Slutsats

E-postmeddelanden är ett professionellt sätt att interagera med dina kunder och anställda och kan innehålla viss information som du aldrig vill förlora. Men oroa dig inte; det finns ett sätt att skydda dem. Du kan inte kontrollera cyberbrottslingar, men du kan kontrollera nätfiskebedrägerier, spam, skadlig programvara och andra onlinehot.

Utforska sedan mobilsamtalsblockeringsappar för att stoppa spamsamtal.