6 bästa redovisningsaffiliate-program för att stödja och tjäna pengar

Spread the love

Vet du att det finns affiliate-plattformar för redovisning som man kan hålla utkik efter? Om inte, låt oss hjälpa dig med listan.

Affiliate-marknadsföring har kommit upp som favoritinkomstsättet för majoriteten av marknadsförare. De måste tjäna pengar på sin blogg, och de är bra att gå för att få en passiv inkomst. Det bästa är att det inte finns något att förlora med affiliate-program.

Det finns också finansiella affiliate-program som man kan använda för att tjäna pengar på sina bloggar. Bloggare eller publicister som skriver om ekonomirelaterade ämnen kan välja rätt program, ansöka om det och bli godkänd. Efter det slutgiltiga godkännandet kan de börja med marknadsföring enligt riktlinjerna.

Tycker du att det är en mardröm att välja rätt redovisningspartnerprogram?

Tja, det kommer inte att vara frustrerande om du vet hur och var du ska börja. Här är några av de redovisningspartnerprogram som du kan börja med för att tjäna pengar.

ZarMoney

ZarMoney är en molnbaserad bokförings- och redovisningslösning. Den har funktioner på företagsnivå som täcker olika aspekter, såsom fakturering, onlinebetalningar, fakturering, bankförbindelser och moms.

När du rekommenderar den här lösningen till din publik kommer du att belönas med provisioner på upp till 60 USD för betalda registreringar och 10 USD för gratis. Deras affiliateprogram har några av de bästa konverteringsfrekvenserna jämfört med andra liknande lösningar.

  Hur man kontrollerar marginaler i Google Dokument

Melio

Melio är en av de bästa leverantörsreskontra- och kundreskontralösningarna på marknaden.

Med möjligheten att göra internationella betalningar, betala med kreditkort – även till leverantörer som inte accepterar dem, och så mycket mer, är det inte konstigt att fler och fler registrerar sig varje dag.

Nu kan du tjäna pengar på det. Melio erbjuder $500 för alla revisorer/bokhållare som går med och $200 för varje företag. Det ger en ganska stor kontantbelöning. Ta en titt på allt du kan tjäna på deras sida för affiliateprogram.

Salvia

Salvia är packad med funktioner som kretsar kring utgiftsspårning, fakturering och rapportering.

Det är bra för frilansare och egenföretagare som precis har börjat självständigt och letar efter rätt verktyg för att utföra alla redovisningsuppgifter. Det är ganska prisvärt och gör det bekvämt genom att vara tillgängligt från webben, iOS och Android-enheter.

Sage betalar ut provision för varje gratis provperiod och försäljning som genereras från dina hänvisningar. För kostnadsfria provperioder tjänar du 5 USD, och för reakonverteringar tjänar du 7 % av det totala beloppet.

  Hur man skickar högkvalitativa foton online

De följer en 30-dagars cookiepolicy och ger dig friheten att välja mellan en mängd olika valutor som du vill att dina provisioner ska skickas ut i.

Dina intäkter skickas direkt till ditt bankkonto utan någon fördröjning alls, vilket ytterligare bevisar att deras affiliateprogram är lika punktligt som deras tjänst.

QuickBooks

Perfekt för företag och enskilda revisorer, QuickBooks kan spåra utgifter, bankavstämning och övervaka finansiella rapporter, bland annat.

Din publik kommer att tacka dig för att du rekommenderar den här tjänsten till dem, mer för att du kommer att kunna ge speciella rabatter till dem som affiliate. Du kan använda länkar och banners för att marknadsföra deras tjänst och tjäna upp till 40 % på varje framgångsrik försäljning.

Zoho böcker

Ett idealiskt val för småföretag, Zoho böcker är en intuitiv molnbaserad bokföringsprogramvara som hanterar alla deras bokföringskrav med lätthet.

Du kan registrera dig för att bli en affiliate för Zoho och marknadsföra denna superanvändbara bokföringsprogram till din publik för provision i utbyte mot varje kvalificerad försäljning.

Det begränsar inte antalet försäljningar du kan hänvisa till och hur mycket du kan tjäna på en månad. Dessutom finns det inga minimiförsäljningskrav. Du kan börja direkt med de tillhandahållna marknadsföringstillgångarna och få betalt direkt till ditt PayPal-konto.

  Lägg till, ta bort eller fördröj autorun för applikationer vid uppstart

Färska böcker

FreshBooks är dubbel bokföringsprogram som stöder fakturor, uppskattningar, tidsregistrering, utgifter, projekt och mer för frilansare och alla företag.

Det finns så mycket mer i det som din publik kommer att älska att testa. Du kan registrera dig som en affiliate och börja sprida budskapet för upp till $200 i provision per försäljning.

Det tar minimal ansträngning att komma igång och köra, särskilt med det färdiga reklammaterialet för höga konverteringar.

Det bästa med FreshBooks affiliate-program är att de betalar upp till $10 även för gratis provregistrering. Du kan också njuta av en 120 dagars cookieperiod för varje klick för att hjälpa dig att maximera dina intäkter.

Slutsats 👩‍🏫

Dessa är de bästa redovisningspartnerprogrammen som kan hjälpa dig att tjäna pengar utan att spendera mycket ansträngning. Det finns många saker som man måste tänka på när man går vidare med affiliate-marknadsföring. Se därför till att läsa villkoren tillsammans med hur de kan gynna dig. Nu när du är klar, dyk in i redovisningspartnerprogram och börja tjäna pengar. 💰

Du kanske också är intresserad av att läsa om de bästa chatt- och helpdesk-affiliateprogrammen.