50 % fler portar, 100 % mer kraft

Viktiga takeaways

  • Ugreen Nexode Pro 65W laddare är kompakt, lätt och kraftfull, så att du kan ladda upp till tre enheter snabbt.
  • Den är mer prisvärd än Apples 35-watts dubbla USB-C-laddare och har en extra USB-port.
  • Laddaren har en hopfällbar kontakt för portabilitet men kommer endast med en amerikansk kontakt, så en reseadapter behövs för internationella resor.

Idag laddas nästan allt via en USB-port. Men inte alla enheter kommer med en USB-laddare, särskilt Apple-telefoner. Även om det ger en laddningssten för MacBooks, får basmodellerna vanligtvis bara en kraftkloss som levererar 35 watt och två USB-C-portar. Ugreen erbjuder Nexode Pro 65W, som kostar mindre samtidigt som den laddar mer och gör det snabbare.

Ugreen Nexode Pro 65W väggladdare

$45 $50 Spara $5

Ugreen Nexode Pro 65W är en GaN-laddare med tre portar som låter dig ladda alla dina enheter snabbt. Den är kompakt och lätt, så att du kan ta med den dagligen utan att lägga till extra vikt och bulk till din väska.

Märke Ugreen

Utgång 2x USB-C, 1x USB-A

Ingång 100-240V AC

Uteffekt 65W

Färg Grå

Vikt 109g

Mått 5,6 x 4,2 x 3,4 cm

Modell Nexode Pro

Fördelar

  • Lätt och bärbar
  • Kan ladda upp till tre enheter samtidigt
  • 65-watts effekt för snabb laddning

Nackdelar

  • Blir ganska varm när man laddar tre enheter

En liten och fickbar snabbladdare

Jowi Morales / MakeUseOf

65-watts Ugreen Nexode Pro är en liten grå plasttegelsten som väger bara cirka 109 gram (3,84 oz) och mäter bara 5,6 x 4,2 x 3,4 cm (2,2 x 1,65 x 1,34 tum), vilket ger den en volym på cirka 80 kubik. centimeter. Däremot 35-watts kompakt strömadapter med dubbla USB-C-portar som kommer med 15-tums MacBook Air väger 104 gram men mäter 5,2 x 5,2 x 3,1 cm – eller cirka 84 kubikcm.

Även om Nexode Pro är mindre än Apple-laddaren, levererar den nästan dubbelt så mycket kraft vid 65 watt, vilket innebär att du kan ladda dina enheter mycket snabbare. Dessutom har den en extra USB-A-port, så att du kan slå på tre enheter istället för de två som Apple-laddaren begränsar dig till.

Åh, och en sak till … Nexode Pro 65W kostar 55,99 $ på Ugreens webbplats, vilket gör den 3 $ mer överkomlig än den tidigare nämnda Apple-laddaren.

Nexode Pro har också en hopfällbar plugg, vilket säkerställer en kompakt formfaktor när du inte använder den. Den skulle lätt passa i din ryggsäck eller axelväska utan att sticka två hål i den. Detta kommer dock bara med en amerikansk kontakt, så om du reser till Europa eller andra länder med en annan pluggstil behöver du en reseadapter med dig.

Ladda din bärbara dator, surfplatta och smartphone

Jowi Morales / MakeUseOf

Bortsett från sin högre effekt, har Nexode Pro 65W ytterligare en USB-port. Även om det är en USB-A-port, har du förmodligen fortfarande ett par enheter som använder det, vilket innebär att du inte behöver köpa en ny USB-C-kabel bara för att ladda upp dem (och därmed minska e-avfall).

Så, med sina tre USB-portar, är det så här Nexode Pro 65W delar upp sin laddningseffekt mellan sina tillgängliga portar.

USB-C1

65W

45W

45W

45W

USB-C2

65W

20W

7,5W

7,5W

USB-A

22,5W

18W

7,5W

7,5W

Om du behöver en snabbladdning kan du bara använda de två första portarna, och din enhet bör laddas snabbt. Men för de flesta användningar dagtid borde 45W och 20W uteffekten från de två USB-C-portarna (när de används samtidigt) vara mer än tillräckligt. När allt kommer omkring toppar mina två MacBook Airs (en M1 och en 15-tums M2) båda på 45W via USB-C-porten, medan min iPhone 14 Pro Max toppar på 27W.

Så även om jag använder min 15-tums bärbara dator och smartphone hela dagen, skulle jag fortfarande ha full batterinivå när jag klockar ut. Dessutom kan du använda alla tre portarna när du laddar dina enheter på natten. Trots att de två nedre portarna (USB-C2 och USB-A) körs på bara 7,5 watt, borde det räcka för att ge dig full laddning för de flesta enheter när du vaknar.

Du kan till exempel använda 45-watts USB-C1 för att ladda din powerbank medan du ligger i sängen och sedan använda USB-C2 och USB-A för att ladda din telefon och hörsnäckor. När allt kommer omkring kan långsam laddning marginellt öka livslängden på enhetens batteri.

Genomsnittlig effekteffektivitet och driftstemperatur

Jowi Morales / MakeUseOf

Även om Nexode Pro kan mata ut 65 watt till dina enheter, tar den mycket mer än så från uttaget. Enligt våra tester med en smart kontakt förbrukar laddaren så mycket som 75 watt med två enheter inkopplade – en 15-tums MacBook Air som tar in 44 watt från USB-C1 och en iPhone ansluten till USB-C2.

Även om jag inte har en aktiv watt-utgångsavläsning från iPhones Lightning-kabel, kan vi anta att porten trycker ut sina max 20 watt. Så det betyder att laddaren levererar 64 watt till mina två enheter.

Jowi Morales / MakeUseOf

Vi ser att laddaren använder upp till 11 watt för sin egen drift och slösar bort en del som värme, vilket ger den en verkningsgrad på cirka 85%. Den blir ganska varm och når upp till 62,9 grader Celsius med tre enheter som drar ström från den. Ändå förväntas dess effektivitet och temperatur för en laddare av den storleken.

Din lilla kraftsten för dagligt bruk

Ugreen Nexode Pro 65W laddare är den perfekta snabbladdaren för din dagliga väska. Den är liten och diskret, så att du kan lägga den i en liten ficka, redo att användas när som helst för din telefon och bärbara dator.

Och om du befinner dig på en improviserad resa borde det räcka för att ladda upp din reseutrustning medan du sover, vilket garanterar ett fullt batteri till din telefon, hörsnäckor och powerbank nästa dag.

Ugreen Nexode Pro 65W väggladdare

$45 $50 Spara $5

Ugreen Nexode Pro 65W är en GaN-laddare med tre portar som låter dig ladda alla dina enheter snabbt. Den är kompakt och lätt, så att du kan ta med den dagligen utan att lägga till extra vikt och bulk till din väska.

Märke Ugreen

Utgång 2x USB-C, 1x USB-A

Ingång 100-240V AC

Uteffekt 65W

Färg Grå

Vikt 109g

Mått 5,6 x 4,2 x 3,4 cm

Modell Nexode Pro