21 måste följa SEO-influencers på Twitter för att hålla dig uppdaterad

Spread the love

Att följa SEO-influenser kan vara ett bra sätt att lära sig om de nya algoritmerna och metoderna för att ranka högre på Google konsekvent.

SEO, förkortning för sökmotoroptimering, är en av de mest dynamiska industrierna i världen. SEO-taktik som brukade vara effektiv under lång tid kanske inte ger dig bra resultat längre. Moz har hittat 500-600 förändringar i Googles algoritm varje år.

Det är uppenbart att om du vill ligga steget före trenderna och göra dina SEO-ansträngningar värda det, måste du hänga med i de utvecklande SEO-trenderna.

I denna lista kommer vi att avslöja de bästa SEO-influenser som du måste följa på Twitter (nu X) för att hålla dig uppdaterad.

Vad är en SEO-influencer?

Termen SEO influencer används för en person som håller sig uppdaterad med förändringarna i SEO-branschen och delar värdefullt innehåll kring detta. En SEO influencer har expertis och erfarenhet inom SEO-branschen.

En SEO-influencer delar med sig av tips, nyckeltrender och praktiska strategier för att hjälpa andra med enkel anpassning av trenderna. De har många års erfarenhet av SEO-branschen som utrustar dem med nödvändig kunskap för att analysera trender och utbilda andra om dem.

Varför ska du följa en SEO-influencer?

Att följa en SEO-influencer är fördelaktigt för både nybörjare och erfarna SEO-proffs. När du har en trovärdig källa till den senaste och mest effektiva SEO-informationen sparar du otaliga timmar på att undersöka och hitta vad som fungerar och inte. Du kan också få tillgång till några insidertrick och strategier som du kanske inte hittar annars.

Genom att följa en SEO-influenser kan du få tillgång till värdefullt SEO-innehåll till hands utan att hänga med i flera bloggar och nyhetsbrev.

Här har vi listat de bästa SEO-influenser som måste följas på Twitter för att ligga steget före i spelet

Barry Schwartz

Barry Schwartz är en känd personlighet inom SEO-branschen. Han är grundaren av RustyBrickett webbtjänstföretag baserat i New York, och Search Engine Roundtable (en SEO-fokuserad webbplats) i över 15 år.

Hans omfattande anhängarbas på mer än 200 000 markerar hans förträfflighet och trovärdighet. Han är en söknörd och skriver regelbundet om de senaste SEO-strategierna, innovationerna och tillkännagivandena i branschen. Så om du vill få alla de senaste uppdateringarna om SEO-algoritmer måste du följa honom.

Google Search Liaison

Google Search Liaison är det officiella Twitter-kontot för Googles sökteam. Danny Sullivan hanterar detta konto. Det har en fantastisk gemenskap som aktivt engagerar sig med dem.

Du kan förvänta dig fantastiska insikter om hur sökmotorer fungerar, de senaste uppdateringarna, tips och tricks för att rankas högre och mer på detta konto. Danny lägger upp användbart innehåll på plattformen för att informera SEO-communityt. Du kan följa Google SearchLiaison för att få vägledning och bli medveten om de senaste nyheterna.

Aleyda Solis

Aleyda Solis är en välkänd internationell figur inom SEO-branschen. Hon är SEO-konsult, talare, författare, grundare av Orainti (SEO-konsultbyrå) och medgrundare av Remoters.net. Hon fick också en plats på Lista Wire10 mest inflytelserika SEO-experter från 2022 från USA.

  3 enkla sätt att söka efter Twitter-konto med telefonnummer

Aleydas Twitter-konto är fullt av SEO-tips och guider. Hennes inlägg blandar korta tips, strategier, djupgående guider och färdplaner för nybörjare. Så oavsett om du vill lära dig SEO från grunden, finslipa dina kunskaper eller få mer trafik på din webbplats, kommer du inte att ångra att du följer henne.

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard grundad Zippy, en SEO-konstant som hjälper företag att förbättra sin organiska närvaro på webben. Han är känd för sitt utmärkta arbete inom SEO-branschen och har arbetat i Moz som SEO-konsult. Hans Twitter-konto (Cyrus SEO) har en perfekt anhängarbas.

Cyrus Shepard har hjälpt otaliga startups och Fortune 500-företag att få högkvalitativ trafik till sina sajter. Han delar med sig av ovärderliga tips, resurser och guider om onlineoptimering och rankningssignaler – ett konto som måste följas för SEO-vägledning.

Brodie Clark

Brodie Clark är en oberoende SEO-konsult. Hans Twitter-konto handlar om att utnyttja SEO och generativ AI för din onlinenärvaro. Han äger också ett annat Twitter-konto som heter ”SERP-varningdär han delar om SERP-funktioner och nylanseringar.

Han har mer än tio års erfarenhet av att arbeta i SEO-branschen och är erkänt som ett toppnamn inom SEO i Australien. Om du vill få expertråd om SEO och få ut det mesta av generativ AI är Brodie Clark en av kanalerna du inte får missa.

Glenn Gabe

Glenn Gabe är SEO-konsult på G-Squared Interactive (GSQi) och har en rik erfarenhet på 27 år under sitt bälte. Du hittar det i hans Twitter-inlägg om du behöver råd om digital marknadsföring, SEO, teknisk SEO eller algoritmuppdateringar.

Glenn pratar mycket om att återuppliva organiska sökresultat. Glenn bidrog som krönikör till båda Sökmotor Watch och Search Engine Journal. Han driver också ett djupgående SEO-startläger som täcker SEO-relaterade ämnen. Hans Twitter-konto är ett måste för SEO-innehåll.

AJ Ghergich

AJ Ghergich är en SEO-expert som diskuterar SEM, SEO, Content Marketing och Conversational AI. Hans långa lista med följare på över 100 000 visar hans genuina engagemang för branschen. Han är ledande inom SEO och digital marknadsföring, med mer än 15 år. AJ drev också sin konsultverksamhet.

Han tillhandahåller innehåll och insikter om SEO, sociala medier och nyheter om innehållsmarknadsföring. AJ är också expert på länkbyggande. Han är en av de bästa personerna för människor som vill lära sig om sökmotoroptimering.

Hjärndekanus

Hjärndekanus är grundaren av Backlinko och medgrundare av Exploderande ämnen. Han är en ledande global figur inom SEO-expertis. Hans expertis och bidrag har lyfts fram i topppublikationer, inklusive Inc., Vox, Forbes och The Next Web.

Hans Twitter-konto handlar om de senaste nyheterna och trenderna kring SEO, innehållsmarknadsföring och AI. Han delar också med sig av tips och strategier för att ranka högre i SERP:erna. Missa inte hans insikter – tryck på följ-knappen och utöka din SEO-kunskap.

Kristina Azarenko

Kristina Azarenko är expert på teknisk SEO. Oavsett om det är ett tekniskt SEO-projekt eller din efterföljande anställningsintervju, måste du vända dig till henne. Hon har flera SEO-kurser och äger en marknadsföringskonsult, Marknadsföringssirap. Med över ett decenniums erfarenhet av SEO har hon hjälpt många Fortune 500-företag att lyckas med deras SEO-spel.

Kristinas Twitter-konto är fullmatat med användbart innehåll kring teknisk SEO. Hennes Twitter-flöde är en guldgruva för alla som vill utmärka sig inom teknisk SEO.

Orit Mutznik

Orit Mutznik är SEO-direktör på Forbes. Hon skriver om hur du förbättrar ditt innehållsmarknadsföringsspel med hjälp av SEO. Med över ett decennium av praktisk erfarenhet har Orit Mutznik hjälpt många kända varumärken som 888bingo, eToro och SilkFred.com med SEO-initiativ.

  Hur man aktiverar tvåfaktorsautentisering för Twitter

Som en framstående författare, talare och intern SEO-specialist har hennes expertis gett henne en plats i Search Engine Journals ’Topp 202 SEO-experter att följa’. Om du vill lära dig av hennes omfattande erfarenhet av SEO, hoppa in på hennes Twitter-flöde.

Ahmad

Ahmad är en entreprenör och SEO-specialist med betydande expertis i att växa webbplatser från grunden. På tal om en av hans mest otroliga vinster, växte han en nischad webbplats från $0 till $10k per månad. Hans Twitter-konto är ganska nytt; men med sin expertis har han lyckats odla den väl på ett kort intervall på 2 år.

Han ger några fantastiska insikter och uppdateringar om sökmotoroptimering. Om du vill utöka din kunskap om SEO och växande webbplatser, följer du gärna hans Twitter-konto.

Shaun Andersson

Med över två decennier under bältet, Shaun Andersson har etablerat sig som en auktoritet inom SEO-området. Hans Twitter-bio säger allt. Jag skriver bara om SEO. Han är chef för SEO på Hobo Web och författaren till Hobo Web-checklistan. Den här omfattande guiden destillerar hans år av kunskap till praktiska steg för företag och proffs.

För insikter om konverteringsoptimering, SEO och länkbyggnad, leta inte längre än honom för vägledning.

Marie Haynes

Dr Marie Haynes är en berömd SEO-expert och ägare till Marie Haynes konsult. Hon har en djup kunskap om hur Google fungerar och dess algoritmer. Hon har hjälpt många företag att fixa problem med sina Google-rankningar. Kända branschtidskrifter som Moz, Search Engine Watch och Search Engine Journal innehåller ofta insikter från Dr. Haynes.

Hennes Twitter-flöde är fyllt med mycket spännande och användbart innehåll om SEO. Hennes inlägg är en blandning av hennes djupa förståelse och erfarenhet. Hon är go-to-experten för alla som vill behärska SEO.

Tim Soulo

Tim Soulo är CMO och marknadsrådgivare på Ahrefs, en välkänd ledare inom SEO-verktyg. Med sitt bidrag på Ahrefs har han hjälpt många företag med att öka deras onlinenärvaro.

Tim Soulo Twitter-konto är en utmärkt resurs för människor som vill förbättra sin kunskapsbas om SEO, innehållsmarknadsföring och den senaste branschutvecklingen. Han följer sitt inläggsschema och engagerar sig i publiken.

Gael Breton

Gael Breton medgrundat Authority Hacker, ett företag fokuserat på att hjälpa människor och företag att bygga auktoritativa webbplatser. Han är en SEO-nörd som älskar att leka med marknadsföring på nätet. Förutom SEO har Gael expertis inom content marketing och affiliate marketing.

Gaels Twitter-hantering handlar om marknadsföring på nätet, SEO och de senaste uppdateringarna. Han har också undervisat 12 000+ elever. Hans Twitter-handtag är inte mindre än värdefull information för människor som är villiga att lära sig om hans expertis.

Matt Diggity

Matt Diggity är grundaren av Diggitymarketing, en digital marknadsföringsbyrå. Matt är en framstående SEO-specialist. Han är också medgrundare av Leadspring, ett företag som hjälper människor med affiliate-marknadsföring, och Authority Builders, en länkbyggande plattform.

Med många års erfarenhet och framgångsrika projekt inom SEO erbjuder Matt värdefulla insikter på sin Twitter. Du måste följa hans Twitter-konto för att förbättra din onlinenärvaro eller lära dig mer om det.

Lily Ray

Lily Ray är en SEO-entusiast med enorm kunskap och expertis inom denna bransch. Hon är SEO-direktör på Path Interactive, en digital marknadsföringsbyrå baserad i New York. Hon har ägnat sig åt över tio år inom SEO-området och är känd för sin tekniska SEO- och innehållsplaneringsförmåga.

Med sin stora erfarenhet och djupa förståelse för komplexiteten i SEO, erbjuder Lily insikter från praktiskt arbete och verkliga scenarier. Genom sina Twitter-inlägg tar hon upp myter om branschen, utbildar om bästa praxis och ger utmärkt vägledning om SEO.

  Hur man säkrar Twitter-konto från hackare (8 tips) -2023

Tony Hill

Tony Hill är en SEO-nörd som skapar nischade webbplatser sedan 2005. Han har en djup förståelse för kärnuppdateringar av SEO. Han har några fantastiska hälsorelaterade webbplatser med en betydande mängd trafik. Tony har tagit sig till den här listan, tack vare dess förmåga att generera 8 miljoner sidvisningar varje månad efter att ha träffat Googles uppdatering och förlorat hälften av trafiken.

Tony är mycket kunnig inom SEO, och hans Twitter-kanal är en stämpel på denna kommentar. Tony har fingrarna på pulsen när det gäller SEO, från algoritmskift till white-hat-praxis.

Patrick Stox

Patrick Stox är produktrådgivare och teknisk SEO-konsult på Ahrefs, en ledande SEO-verktygsuppsättning för A-Ö måste rankas högre på Google. Han driver också en teknisk SEO Slack om att få högre organisk ranking. Tack vare hans enastående arbete inom SEO-branschen har han även fått titlar som ”Mr. Teknisk SEO” och ”Den tekniska SEO:s tekniska SEO.”

Han twittrar ständigt om teknisk SEO och digital marknadsföringstips på Twitter. Du måste följa honom för de senaste råden och uppdateringarna i SEO-världen.

Rand Fishkin

Rand Fishkin var med och grundade Sparktoro, en plattform för publikinformation, och Moz, ett mjukvaruföretag för SEO-verktyg. Han är också författare till den bästsäljande boken ”Lost and Founder.” Rand har alltid varit en stor bidragsgivare till marknadsföringsevenemang.

Hans följe på mer än 450 000 följare är ett bevis på hans expertis och omfattande kunskap inom SEO-branschen. Du kan dra nytta av hans djupa kunskap och insikter om SEO om du vill ligga steget före.

Adam Crookes

Adam Crookes är ett erfaret proffs inom SEO-branschen och är känd för sin djupa förtrogenhet med SEO-branschen. Hans stora expertis inom SEO-domänen gjorde att han gick från 0 till 189 000 månadsbesök på en webbplats organiskt.

På hans Twitter-konto hittar du honom alltid prata om tips för att få mer organisk trafik, skapa högvärdigt innehåll för att rankas högre och överlista SEO med bästa etiska praxis.

Rekommendationer om SEO-ämnen/listor att följa på Twitter

Vill du utöka din expertis och fördjupa din insikt om SEO? Här är några nya val du måste följa på Twitter för att sticka ut från mängden och få ut mer av dina ansträngningar:

#1. SEO marknadsföringsämnen

För att få tillgång till en organiserad lista över SEO-experter på Twitter måste du kolla in detta Twitter SEO marknadsföringslista. De mest erfarna och professionella SEO-experterna i den här listan ger fantastiska insikter.

#2. Sanna SEO-influencers av Cyrus Shepard

Cyrus Shephard, en av de populära SEO-experterna, har en betydande följare på Twitter. Han har skapat denna Twitter-lista som heter Sanna SEO-influencers, som består av topp SEO-influencers. Den här listan är en utmärkt resurs för att filtrera bruset på ditt Twitter-konto och ligga steget före SEO-kurvan.

#3. SEO-lista av AJ Ghergich

AJ Ghergich är en välkänd figur inom SEO-branschen. Han är en av de mest efterföljda SEO-experterna på Twitter. SEO-lista av AJ Ghergich är en utmärkt SEO-lista för att få tillgång till den mest uppdaterade och värdefulla informationen relaterad till SEO.

Slutsats

SEO är en ständigt utvecklande domän vars betydelse växer för varje dag som går. Om du vill fortsätta vinna i vårt SEO-spel är det viktigt att ligga i framkant av de fortgående SEO-trenderna.

Dessa SEO-influencers representerar några av de smartaste hjärnorna i SEO-branschen. Nu när vi har kommit till slutet av den här bloggen hoppas vi att du har hittat de bästa kanalerna att följa på din resa till att lära dig och forma dina SEO-färdigheter. Genom att följa dem kan du lägga till dina kunskaper, insikter och uppdateringar direkt från SEO:s frontlinjer.

Du kan också utforska några SEO-bloggar och YouTube-kanaler för att erövra Google-sökning.