18 Varje huvudchef i Elden Ring listad i ordning

Spread the love

Elden Ring är ett actionspel utvecklat av FromSoftware 2022 och har varit trendigt bland spelälskare sedan dess.

Spelare älskar konceptet, det kreativa arbetet och temat bakom spelet och intresserar sig därför stort för hela handlingen i spelet. Världen av Elden Ring styrs av olika halvgudar du möter på din väg mot seger.

Anledningen till Elden Rings popularitet

  • Elden Ring passar flera spelstilar.
  • Elden Ring sörjer för att tillhandahålla en spelarena för ett brett utbud av spelare.
  • Elden Ring utsätter dig för utmaningar där du kämpar, skaffar dig nya färdigheter, inte ger upp och lär dig på alla nivåer.
  • Grafiken, grafiken och ljudeffekterna är bortom perfektion.
  • Svårighetsgraden, färdigheterna och motståndarnas krafter är andra skäl som håller dig fast vid spelet.

Bossar är huvudorsaken bakom Elden Rings popularitet. Så låt oss titta igenom några kända huvudbossar i Elden Ring.

Margit the Fell Omen

Spelare stöter på Margit the Fell Omen när de försöker nå Stormveil Castle. Du kan inte hoppa över den här kampen med Margit, så att besegra honom är det enda alternativet. Spelare som vill besegra Margit, Fell Omen, bör välja den starkaste rustningen. Crucible Armor-setet kommer att vara ett av de bästa alternativen. För att vinna denna strid måste du spela defensivt. En sköld kommer att vara perfekt för ändamålet.

Planera och tajma dina attacker korrekt, och fortsätt inte att spela offensivt. Det enda sättet du kan vinna kampen mot Margit the Fell Omen är att upprätthålla en perfekt balans mellan försvar och anfall.

Godrick den ympade

Godrick the Grafted är en av cheferna i Elden Ring. Det är han som styr Stormveil Castle. Godrick the Grafted är också den första halvgudsspelaren att slåss mot i Elden Ring. Även om det inte är obligatoriskt att slåss med Godrick the Grafted för att fortsätta med ditt spel. Du kan välja att slåss med Godrick is Grafted i senare delar av spelet. Du hittar Godrick the Grafted i slutet av Stormveil Castle.

Det bästa sättet att besegra Godrick the Grafted är genom att attackera honom bakifrån. Du kan distrahera Godrick genom att använda andekallelse. Fördröja hans attacker och maximera skadan som orsakas honom genom att använda en kombinationsuppföljning. Använd den omgivande arenan, såsom träden, klipporna och pelarna, till din fördel.

Röda vargen från Radagon

Red Wolf of Radagon är en annan chef i Elden Ring. Han är en jättelik röd varg. Du stöter på honom i Raya Lucaria inne i sjöarnas liurnia. Det är obligatoriskt att besegra Red Wolf of Radagon för att gå vidare i ditt spel och gå in i Legacy Dungeon. Du bör slå den röda vargen från Radagon för att få tillgång till striden med Rennala, drottningen av fullmånen.

Med hjälp av linjen vargaska kan du besegra den röda vargen från Radagon. Utöver det kan du också använda snabba trollformler för att besegra honom. Vargen är mycket aggressiv; därför behöver du en sköld för skydd. Låt vargen initiera attackerna, och sedan kan du attackera honom genom att bedöma hans drag.

Rennala, fullmånens drottning

Rennala, fullmånens drottning, är en av de många Elden Ring-bossarna. Hon är inte en halvgud, men en av de stora Rune-bossarna måste besegra för att gå vidare med sitt spel. Du kommer att stöta på henne i Raya Lucaria-akademin.

  Tre sätt att förbättra ditt smarta hem

För att besegra Rennala kan du använda ensamvargsaska. Att använda Rock sling kommer att vara det perfekta alternativet om du föredrar att använda magi. Kampen börjar med Rennala som flyter i en gyllene bubbla och olika elever besvärjar dig. När du väl kommit förbi dessa elever måste du tömma Rennalas hälsobar för att gå in i den andra fasen av kampen. Besegra Rennala även i denna fas för att gå vidare med ditt spel.

Gudförtärande orm (Godskin Noble)

Den gudätande ormen är en annan chef i Elden-ringen. Han är en massiv lindad orm som du hittar på berget Gelmir. Att besegra den gudsförtärande ormen är inte obligatoriskt för att gå vidare i spelet. Den gudsförtärande ormen markerar den första fasen av Rykard. Han har sin hälsobar som du måste slutföra för att gå in i den andra fasen av striden.

Om du dör i den andra fasen av kampen måste du besegra ormen igen och gå vidare. Den gudsförtärande ormen är den första fasen av hädelsens Herre.

För att besegra den gudsförtärande ormen bör du använda Ormjägarens stora spjut som du kan hitta i början av hans kammare. Ormen kommer främst att attackera dig med slag och bett. Han kan också slå ner dig i marken. När du väl besegrat ormen går du in i fas 2, där du måste besegra Rykard, hädelsens Herre.

Rykard, hädelsens herre

Rykard, hädelsens Herre, är den andra fasen av den gudsförtärande ormen. Att besegra Rykard är inte nödvändigt för att gå vidare i spelet.

Du kommer först att slåss mot Rykard i form av en gudsförtärande orm. Rykard är en halvgud. Du hittar honom när du går in i lobbyn på Volcano Manor. Du kommer att stöta på honom när du svänger höger mot den korridoren.

För att besegra Rykard, Hädningens Herre, kan du behöva ormjägarens spjut som du kan hitta i början av chefens kammare. Du kan också använda den härma tårandan för att minska svårigheten för chefen. Starlight shard kan hjälpa dig att gå vidare med nivån.

Starscourge Radahn

Starscourge Radahn är en av de mäktigaste halvgudarna och är chef i Elden Ring. Du kommer att stöta på honom i Caelid och få tillgång till honom från Redmayne-slottet. Att besegra Starscourge Radahn är nödvändigt för att få ett slut på spelet. Att slå honom är dock inte obligatoriskt för att avsluta matchen.

Torrent är tillgänglig för striden med Starscourge Radahn. Du kan slutföra kampen utan att attackera genom att använda kallelsen. När du går in i området, skydda dig själv och ta kontroll mot Starscourge Radahn.

Magma Wyrm Makar

Magma Wyrm Makar är en av cheferna i Elden Ring. Han är en drakvarelse som du kommer att stöta på i det ruinbeströdda stupet som finns i sjöarnas liurnia. Att besegra honom är inte nödvändigt för att gå vidare i spelet.

Du kan behöva Kaiden Sellsword Ash Summons för att besegra Magma Wyrm Makar. Du bör sikta på hans huvud och även ta med brandmotståndsföremål. Du kan ladda kraftiga attacker på hans ben och bryta hans hållning.

Godfrey, First Elden Lord

Godfrey var drottning Marikas första make och även First Elden Lord. Efter att han uppnått den stora segern förlorade han den starka viljans nåd och förvisades. Han blev då den förste skamfilade. Du måste slåss mot Godfrey två gånger. Först möter du honom vid Erdtree-helgedomen som den gyllene fantomen, och nästa gång du stöter på honom vid Elden-tronen innan slutet.

Under fas 1 inleder Godfrey kampen efter att ha kastat sin yxa på dig. Under fas 2 slänger Godfrey sin rustning och yxa, dödar sitt lejon och slåss sedan barhand. Fas 2 börjar när han rusar mot dig med ett försenat kommandogrepp.

  Hur skickar man marknadsföringsmeddelanden med OneSignal till lägre kostnad?

Morgott, Omen King

Du kommer att stöta på Morgott, Omen King i leyndell, den kungliga huvudstaden. Margott är den ursprungliga identiteten för Margit, the Fell Omen. Han är också den självutnämnda ’Siste av alla kungar’. Han är en halvgud, och att besegra honom är inte valfritt. Så om du vill gå vidare i spelet bör du se till att du besegrar honom. Efter att ha besegrat Shade of Godfrey hittar du Margott, Omen King.

För att besegra Margit kan du undvika honom med Margits boja. Att använda bygeln bryter tillfälligt ner hans AI. Du bör använda Melina + Jump Attack för att besegra Margott, Omen King.

Eldjätte

Eldjätten är känd för att vara den sista överlevande från kriget mot jättarna och är chef i Elden-ringen. Han är en massiv humanoid figur och har ett ansikte på bröstet. Du kommer att stöta på honom på jättarnas bergstoppar. Att besegra eldjätten är inte valfritt, och spelare måste besegra honom för att avancera mot jättarnas smedja.

För att besegra eldjätten kan du använda Black Knife Tiche. Undvik att använda den låga hälsogruppskallelsen som vargarna och koncentrera dig på att använda den mimiska tår-aska kallelsen. Du kan också använda besvärjelsen av flugor under den sista fasen.

Godskin Duo

Kampen med Godskin är en dubbelbosskamp där du samtidigt måste möta Godskin Noble och Godskin Apostle. Denna strid äger rum i Crumbling Farum Azula. Kampen mot Godskin-duon är inte valfri, och alla spelare måste besegra Godskin-paret för att avancera mot Crumbling Farum Azula.

För att besegra Godskin-duon bör du söva en boss och sedan fokusera på att slå den andra. Använd strukturerna i arenan för att få utrymme för helande, separera duon under kampen och isolera dem för att slåss en i taget. Du kan förbättra överlevnadsförmågan för din andeaska genom att använda Commander’s Standard vapen skicklighet.

Maliketh, det svarta bladet

Du stöter på Maliketh, det svarta bladet i den sönderfallande Farum Azula. Han är en av cheferna i Elden Ring, och att besegra honom är inte valfritt. Efter att ha besegrat honom får du tillgång till Leyndell, Ashens huvudstad. För att besegra Black Blade bör du öva på den hållningsbrytande bestprästern som laddar tunga attacker och lära dig kraven.

Du bör använda pelarna i arenan för att blockera hans projektiler och ta tid att läka. Du kan använda Crimsonburst Crystal Tear för att kompensera för den skadliga effekten av Malikeths attacker. Att ha en sköld tillgänglig är fördelaktigt. När den andra fasen börjar kan du sätta hans AI i pacing-läge och placera en pelare mellan dig. Denna kamp slutförs utan användning av någon kallelse.

Sir Gideon Ofnir, den allvetande

Sir Gideon Ofnir, den Allvetande, är en skamfilad ledare och chef för Elden-ringen. Han använde sig av förtrollningar såväl som avancerade trolldomar. Du kanske stöter på honom i Leyndell, askhuvudstaden. Du kommer åt det här området när du har gjort betydande framsteg i berättelsen. Att besegra Sir Gideon Ofnir är obligatoriskt om du vill gå vidare till Elden Ring.

För att besegra Sir Gideon Ofnir bör du använda de eviga mörkrets trollformler som hjälper dig att omdirigera alla hans trollformler. Du bör också använda den ofrånkomliga trollformeln när du vill ta itu med betydande skada som uppstår under hans monolog. Du bör också använda tunga hoppattacker för att störa hans kraftfulla magi.

Godfrey, First Elden Lord

Som tidigare nämnts stöter du på Godfrey i två spelsteg. Detta är det andra mötet. Du måste besegra Godfrey för att få tillgång till den återstående delen och slutdelen av spelet. Denna strid liknar mer eller mindre den första striden som du stötte på med First Elden-herren. Liksom den tidigare versionen är denna version också mottaglig för att motverka missbruk.

  7 mindre kända men anmärkningsvärda Muzei Live Wallpaper Extensions

Striden börjar när han börjar sin hoppande yxa igenom. Du bör undvika yxans nedslag och snabbt smyga in attacker över Godfrey när han böjer sig för att ta upp sin yxa. När du väl vinner över honom får du tillgång till hans rätta form, det vill säga Hoarah Loux.

Hoarah Loux

Hoarah Loux är Godfreys sanna form av den första Elden-herren. Du hittar honom i den näst sista kampen i Leyndell i slutet av spelet. Han vaktar ingången till Erdtree. Hoarah Loux har två stora faser som ökar spelets svårighetsgrad.

Godfrey lägger sina rustningar och vapen åt sidan och hoppar för att slåss med bara händer i form av Hoarah Loux. Detta är en mycket enkel kamp jämfört med den föregående.

Godfrey har färre drag som han använder obevekligt, vilket gör det svårt för dig att hitta en öppning. Ännu mer komplicerade saker är hans multipla grepp som orsakar enorm skada. Du måste undvika dessa grepp, känna igen hans kampmönster och ladda honom vid de få tillfällen du får.

Radagon av den gyllene orden

När du marscherar mot segern möter du Gyllene Ordens Radagon. Radagon, den andra halvan av drottning Marika, är en lång, bruten gud som använder en hammare. Det är han som krossade Elden-ringen och är en av cheferna i Elden-ringen. Du kommer att hitta honom på Elden Throne, och att besegra honom är inte valfritt för att gå vidare till den sista delen av spelet.

Du kan använda Black Knife Tiche-uppmaningen för att besegra Radagon. Du kan använda Herrens gudomliga befästning för att övervinna skadan som orsakats av hans heliga attacker. Det är också lämpligt att använda eldvapen. Du bör ta itu med skadan han orsakar och attackera honom samtidigt för att vinna över.

Elden Beast

Elden beast är den sista bossen i Elden-ringen. Han agerar som vasall för den mer utmärkta viljan, som representerar Elden-ringens rätta form. Du kommer att stöta på honom på Elden-tronen. Att besegra honom är obligatoriskt eftersom detta är det sista steget mot spelets slut. Du kommer att nå detta steg omedelbart efter att ha vunnit Radagon.

Du bör använda härma tårar aska kallar över Elden best. Användningen av Herrens gudomliga befästning kommer att vara fördelaktigt för att minska skadan. Du kan öka regenereringen av uthållighet genom att använda den gröna sköldpaddans talisman. Håll dig till att göra fysisk skada eftersom Elden-odjuret är resistent mot heliga element.

Det här är alla chefer som du stöter på i Elden-ringen. När du fortsätter att besegra dem stegvis vinner du seger. Varje chef har sitt sätt att kämpa och orsaka skada som lurar dig att tänka och ändra dina strategier därefter. Du måste vara vaksam, övervaka motståndarnas handlingar och sedan attackera dem. Du registrerar seger när du når den sista nivån och besegrar Elden-odjuret.

FAQ

Hur många huvudbossar finns det i Elden Ring?

Om vi ​​räknar varje fiende i Elden Ring som har en bossbar, vare sig den stöts på via en dimport eller när du vandrar i området, och du har möjlighet att fly från dem, är den bästa uppskattningen att det finns 157 bossmöten i Elden Ring .

Slutsats

Elden Ring har lyckats hålla folk klistrade vid sina skärmar när de går förbi nivåer och besegra sina fiender. Varje nivå ökar spänningen och tillför något nytt för spelarna. Bortsett från spännande karaktärer och slående grafik, är svårigheten för varje nivå en annan anledning som håller intresset intakt och lockar folk att prova och spela det här spelet.

Du stöter på många bossar under hela spelet, varav några är obligatoriska att besegra. Du går närmare segern när du besegrar dessa bossar och stormar mot följande nivåer. Spelet är trendigt och dess popularitet ökar varje dag. Det har skapat en plats i varje spelälskares hjärta.

Du kan också kolla in några av de bästa klassiska PlayStation (PS1)-spelen.