14 Bästa Online Human Resources (HR) grader att ansöka om

Spread the love

Om du är en professionell professionell och vill utforska HR-branschen är det bästa sättet att genomföra en certifieringskurs online.

Det är rätt tid att ta en examen i HR online eftersom virtuell utbildning får mycket mer dragning efter Covid-19-pandemin. Läs vidare för att lära dig mer om HR-grader online och populära alternativ.

Rollen som Human Resource Manager

En personalchef ska leda och leda det rutinmässiga arbetet inom personalavdelningen (HR). Sådana rutinuppgifter inkluderar intervjuer och anställning av personal, bearbetning av löner, personalförmåner, ledigheter, kvarhållande av anställda, etc. En av de viktigaste uppgifterna för en HR-chef är att genomdriva företagets praxis och policyer.

Arbetsledningsuppgifter

 • Anställ personalpersonal på associerad nivå och utbilda dem
 • Tillhandahålla resultatutvärderingsrapporter i tid
 • Vidta disciplinära åtgärder och uppsägningar av anställda

Ansvar

 • Arbeta med ledarteamet för att planera nuvarande rekrytering, framtida talangbehov, successionsplanering och talangbevarande.
 • Stödja och vägleda HR-medarbetare, generalister etc. i utmanande och känsliga uppgifter.
 • Hantera chefers rekryteringsprocess som chefer, tekniker, etc., genom att arbeta med avdelningschefer.
 • Håll organisationen uppdaterad om nya anställningslagar, lönekoder, revideringar av personalförmåner, regulatoriska krav och teknologier för mänskliga resurser.

För att bli en framgångsrik och högavlönad HR-chef måste du ha följande:

 • Utmärkta kommunikationskunskaper
 • Teknikkunnig och snabbt lära sig teknikprogramvara
 • Bäst på att förhandla, lösa konflikter och mellanmänskliga relationer
 • Villig att agera med professionalism, konfidentialitet och integritet
 • Kandidatexamen i Human Resources
 • Tre eller fler års erfarenhet av HR-ledning
 • SHRM-CP certifiering

Varför Online Human Resources-examen?

Enligt en rapport från Northeastern University från 2019:

 • 61 % av personalcheferna anser att onlinegrader är lika med eller bättre än traditionellt lärande
 • 52 % av arbetsgivarna tror att de flesta avancerade examina i framtiden kommer att erbjudas online
 • 33 % av arbetsgivarna anser att onlineexamina, som möjliggörs av överlägsen teknik, kommer att dominera ansikte mot ansikte.

Poängen är att onlinekurser får uppmärksamhet. Institutioner, studenter och arbetsgivare har börjat föredra HR-grader online på grund av följande:

Flexibilitet

Online examen klasser är mycket flexibla. Lärare och elever kan sitta i virtuella möten för att diskutera ett schema som passar deras livsstil.

Följ sidokurser

Förföljare av online-personalexamen kan också investera tid i att uppgradera färdigheter som programmering, marknadsföring, bloggskrivning, etc.

Studenter med en kandidatexamen i HR kan gå till valfria kurser inom HR mer effektivt än traditionella elever.

Tillgänglighet

Onlinekurser är mycket tillgängliga. Du kan komma åt toppuniversitet var som helst utan att utmana ansökningsprocesser för studentvisum.

  10 bästa gratis annonsblockerare (recensioner) 2021

Prisvärdhet

Virtuella grader är verkligen överkomliga. Du behöver bara betala terminsavgiften och tentamen. Du behöver inte betala för rejäla hyresbostäder i främmande länder. Vissa institutioner erbjuder också delbetalningar för onlinestudenter.

Online examen vs. Onlinekurser/certifieringar för HR

Online examen för HR-yrket

Sådana grader är för dig om du är nyutexaminerad och vill göra en karriär för att bli en HR-chef eller ledarskapsroll på toppnivå. Om du inte jobbar ännu och vill investera tid i en 4-årig examenskurs, måste du gå till HR-utbildning online. Sådana examina öppnar också dörren för masterexamen i HR och närliggande områden.

Med vanliga BS- och MS-grader i HR avklarade online, kan du få ett jobb på chefsnivå med högre lön, förmåner och ibland företagets aktieoptioner.

En vanlig onlineexamen kanske inte är lönsam för arbetande proffs eftersom de har andra åtaganden. Överkomlighet kan också vara ett problem. Men vissa arbetande yrkesverksamma ägnar sig åt en MBA med inriktning på HR för att få en befordran eller byta jobb för en bättre lön.

Onlinekurser/certifieringar för HR-yrket

Beroende på dina personliga och professionella åtaganden och överkomliga priser, kan du gå för självgående eller instruktörsledd certifiering.

Certifieringar gör det möjligt för alla akademiker att byta karriär genom att snabbt lära sig de ämnen och färdigheter som krävs för att leverera ansvar på arbetsplatsen. Du kan mindre teoretiskt och mer praktiskt innehåll.

Professionella HR-certifieringsinnehavare kan också klättra på stegen på chefs- eller ledarskapsnivå. Men det kommer att kräva många års erfarenhet på jobbet och flera branschspecifika certifieringskurser.

Översikt över HR Degree Online

Den faktiska examenskursen och utbildningsåret kommer att bero på examensbevisande universitet/institution. I denna examen kommer du att lära dig de sociala, juridiska, affärsmässiga och etiska faktorerna som formar företag. Kurserna kommer att fokusera på personalförmåner, rekrytering, arbetsrätt, ersättning och utbildning.

Följande är dock en översikt över en personalutbildning online som de flesta prestigefyllda institutioner följer:

Årsvis kursöversikt

Du måste genomföra en kurs i taget. När du slutför denna onlineexamen kan du också bli utsatt för viktiga ämnen som redovisning, ekonomi och management.

Freshman Year (1:a året)

 • Informationskompetens
 • Engelsk komposition I och II
 • Etik och moraliskt resonemang
 • Interpersonell kommunikation
 • Och andra ämnen

Andra året (2:a året)

 • Samhällskunskap
 • Ledning för organisationer
 • Personalavdelning
 • Principer för redovisning I

Juniorår (3:e året)

 • Affärsrätt I
 • Marknadsföring
 • Anställda och arbetsmarknadsrelationer
 • HR Technology Management
 • Finansiera
 • Ersättnings- och förmånshantering
 • Och fler ämnen

Seniorår (4:e året)

På 4:e året behöver du främst gå några valbara kurser. Dessa kurser kan inkludera ett eller flera tonviktsämnen som företagsekonomi, entreprenörskap, hälsa och välmående, Supply Chain Management och mer.

Löneförväntningar

USBureau of Labor Statistics-rapporten för maj 2021 tyder på att en personalspecialist kan tjäna mellan $37 680 till $108,160 per år. Den genomsnittliga eller medianlönen är dock $ 62 290 per år.

Samma byrå har också rapporterat i Ma 2021 att personalcheferna har potential att tjäna en årslön på $75 000 till $163,360. Och medianlönen kan vara $126 230.

Nu hittar du nedan några HR-grader online som kan omforma din karriär och placera dig på en toppnivå inom HR-yrkessektorn:

  Hur man streamar spel från en PS4

Online HR-examen: WGU

Få en BS i företagsekonomi genom att registrera dig för denna virtuella HRM-examen som erbjuds av WGU. ACBSP har ackrediterat denna kurs. Därför kan du vara säker på kvaliteten på kursen och anställningsbarheten efter framgångsrikt slutförande.

Examen kommer med flexibla scheman. Därför, beroende på dina personliga och professionella program, kan du slutföra dem på ett eller fyra år. Enligt WGU avslutar 72 % av studenterna examen inom 43 månader.

Online kandidatexamen i HR Management: SNHU

SNHU är ett annat prestigefyllt universitet som erbjuder en uppdaterad BS i HR Management som fokuserar på de aktuella marknadsbehoven. Det är en kurs på 120 högskolepoäng. Institutionen föreslår 30 poäng per år så att det blir ett 4-årigt program.

SNHU har anpassat kursplanerna till SHRM och HRCI. Därför, efter examen, finns det en stor chans att du kan få en SHRM- eller PHR-certifiering på en gång.

Human Resource Administration: Anderson University

En kandidatexamen i organisationsledarskap med inriktning HR Administration. Anderson University kommer att leverera examenskursen online. Kursen kommer med ett flexibelt schema för slutförande av kurser av typen merittimme.

Du måste tjäna 120 kredittimmar totalt. Studieinnehållet kommer att omfatta allmän utbildning, grundläggande kurser, HRA-koncentration och valfria. Det finns ett krav på MAT 105 – College Algebra för att ansöka till detta utbildningsprogram.

Kandidatexamen i Human Resource Management: Capella University

Du kan bli en HR Management-proffs genom att ta en BS i Business från Capella University. Specialiteten för denna examenskurs är att du kan välja mellan ett självgående och instruktörsledda studieprogram.

Den självgående är billigare än den guidade. Så om du vet att du är en flitig lärande och behöver spara pengar kan du slutföra examen på dina villkor.

Human Resource Management: CSU Global

CSU Global är ännu en prestigefylld institution för att bedriva högre studier. Det erbjuder en 120-poäng kandidatexamen i HR Management. Allt lärandeinnehåll och alla tester kommer att ske online.

Du kan också arbeta heltid och ha personliga åtaganden samtidigt som du följer denna kurs i egen takt. Dessutom har hela kursöversikten anpassats till SHRM-certifieringsinnehållet så att du enkelt kan klara denna professionella ackreditering efter examen.

BS i HRM: Faulkner University

Det är en accelererad online-examen av BS i Human Resource Management som erbjuds av Faulkner University. Du kan genomföra hela examensprogrammet på 56 veckor och ta tidigast en examen.

Vid sidan av denna examen kan du också bedriva Health Administration som ett tyngdpunktsområde för att öka kompetensområdena. Totalt kursarbete bör vara 12 timmar, varav kärnkravet är 75 timmar och programkravet är 45 timmar.

Online HR-utveckling: Indiana State University

Du kan bygga en framgångsrik karriär som HR-utvecklingsansvarig genom att följa detta online BS-program från Indiana State University.

Efter framgångsrikt slutförande kan du utföra uppgifter som anställd karriärutveckling, fackliga relationer, prestationsutvärderingar och organisationsutveckling. Kursen är endast öppen för förstaårsstudenter och studenter från USA och Kanada.

Online HR Management: Wayne State College

För att bli konsult, chef eller koordinator inom HR bör du kolla in detta BS- eller BA-program från Wayne State College.

  Här är när ett mörkt tema kan spara batteri

Graden kommer att kräva att du tjänar 48 kredittimmar i en koncentrationskurs och 30 kredittimmar i allmän utbildning. Du kan slutföra resten av de 42 kredittimmarna genom att lägga till valfria eller betonade ämnen på mänskliga resurser.

HR Management Degree: University of Arizona Global Campus

Forbes School of Business and Technology vid University of Arizona Global Campus erbjuder denna prestigefyllda kurs i BA i HR Management.

Det är en 4-årig kurs och därför lämplig för nybörjare från gymnasiet eller akademiker som vill göra karriär som HR-chef. Förutom de centrala ämnena för mänskliga resurser kommer du också att lära dig från redovisnings- och ekonomidiscipliner.

Kandidatexamen i HRM: Davenport University

Du kan också kolla in denna Bachelor of Business Administration in Human Resource Management från Davenport University. Dess totala kurspoäng är 120, och institutionen föreslår att du slutför ytterligare nio poäng i valbara ämnen.

Specialiteten för denna examen är att lära sig genom att göra. Dessutom liknar kursplanen den för SHRM-certifiering. Dessutom berättigar examen till anställningsgaranti.

Human Resource Management: SMWC

Detta SMWC-utbildningsprogram i Human Resource Management förbereder dig för att bli den centrala attraktionen för din organisations administration och personalledning.

Institutionen har skapat två separata avsnitt av kurser:

 • Den ena är den primära kursen i HRM på 120 kredittimmar.
 • Och den andra är en HRM-minor i 18 kredittimmar. Kursöversikten är i linje med SHRM:s yrkesprov.

Kolla också in dessa alternativ som erbjuds av de bästa edTech-plattformarna:

Human Resource Management: Coursera

Det är en specialiseringskurs för HR-proffs som levereras på Coursera som erbjuds av University of Minnesota. Du kan anmäla dig till den här kursen gratis och slutföra den i ditt eget tempo eftersom kursen är 100 % online.

Human Resource (HR) Management: GetSmarter

Denna GetSmarter-kurs är också ett specialiseringsutbildningsinnehåll. Du kan implementera funktionella HR-planer och strategier genom att slutföra denna utbildning online.

HRM Hands-on med fallstudier: Udemy

Denna Udemy-kurs är ett utmärkt tillfälle att lära sig HR-ledning, HR-processer, HRIS, internationell HRM, strategisk HR-ledning och HR-ROI med praktiska fallstudier. Det kommer att finnas två fallstudier; hela innehållet är 4 timmar och 34 minuter.

Slutord

Enligt USBureau of Labor Statistics kommer kravet på personalspecialister att öka med 10 % från 2020 till 2030. Och för personalcheferna är det 9 % för samma period.

Det är alltså ett lukrativt yrke med växande efterfrågan. Du kan få en onlineexamen från några av ovanstående prestigefyllda institutioner och vara redo att gå in i arbetsstyrkan för att hantera människor.

Du kan också ta SHRM-certifieringen för att bli en globalt ackrediterad HR-proffs. Här hittar du några SHRM-certifieringsförberedande kurser som är populära.