14 bästa Fortnite-streamers att följa på Twitch

Spread the love

Om du är någon som älskar att spela onlinespel måste du ha hört talas om det berömda Fortnite-spelet. Spelet har lockat många människor och har hållit folk klistrade vid sina bärbara datorer eller mobiler.

Vad gör spelet så unikt? Vilka är livestreamarna som har bidragit till att göra spelet till en succé? Den här artikeln kommer att dela all information om spelet och dess streamers med dig.

Fortnite introducerar dig till en värld av nya upplevelser. Du kan hoppa på olika öar och tävla bland andra spelare om att bli den sista mannen i livet. Det som gör spelet ännu mer intressant är det faktum att du får kraften att skapa en ö som fungerar enligt dina regler. Du kan hänga med dina vänner på öar skapade av andra eller skydda världen genom att besegra monster.

Om spelet

Spelet har varit populärt sedan lanseringen. Populariteten beror på många skäl, som att det är ett spel för flera spelare, så familjer kan sitta tillsammans och njuta av spelet. Grafiken, designen, ljuden och allt med det här spelet är förstklassigt som lockar folk att vara en del av spelet.

Du kan spela spelet på en miljon olika sätt. Av dessa inkluderar de mest kända:

  • Battle Royale – Battle Royale of Fortnite ger dig rätt att spela individuellt eller som ett lag med dina vänner. Du kan använda trä, metall eller tegel för att bygga strukturer runt dig.
  • Kreativt – Kreativitet ger dig rätt att omsätta din vision till verklighet. Använd din fantasi för att skapa en egen värld som inkluderar öar. Du kan prova spel som folk som du gör och njuta av att spela dem.
  • Zero build – Zero build är ett sätt att spela Fortnite som ger dig rätt att testa dina vapen, föremål och förmåga att använda alla dessa föremål effektivt. Det liknar Battle Royale, förutom att det inte finns några byggnader.
  • Rädda världen – I rädda världen-utgåvan av Fortnite utforskar du den enorma förstörbara världen när du kämpar mot monster som kallas skal. Du plundrar föremål, tämjer vilda djur och utökar din samling som en hjälte.

Fortnites popularitet på Twitch

Twitch är en populär livestreamingplattform där livestreamare kommer online och spelar sitt spel. Miljontals människor tittar på spelet. Sedan lanseringen av spelet har livestreaming på Twitch varit en av anledningarna bakom spelets ökade popularitet.

Många kända Streamers, som Mr Strange, Ninja, Clix, etc., livestreamar över Twitch medan de spelar Fortnite och visar på så sätt sina färdigheter, rörelser och klarar uppdrag. Vurmen för livestreaming av spelet har varit hög och ökat sedan dess.

Du är tydlig med Fortnites popularitet och dess skäl. Låt oss nu utforska några av de bästa Fortnite Streamers på Twitch som konsekvent liveströmmar på Twitch för att popularisera spelet.

Tfue

Tfue är en 24-årig man som streamar på Twitch-plattformen medan han spelar Fortnite. Hans riktiga namn är Turner Tenney, och han gick med i twitch-plattformen den 2 april 2014. Han är bosatt i USA och streamar över sin kanal på engelska. Han är en av de mest kända twitch-streamarna och har ett stort fanskare.

  Hur man spelar in Fortnite på datorn

Totalt har han 11,12 miljoner följare på sitt twitch-konto och lyckas därmed få 21K visningar på sina livestreamar i snitt. Han har också ett rekord på att få 331 000 visningar på en av sina liveströmmar. Statistiken för hans kanal räcker för att bevisa att han är mycket populär bland massorna och att folk verkligen njuter av hans livestreams. Han har främjat Fortnite väl bland grupperna och är en av huvudorsakerna bakom fansen som följer spelet. Hans strömmar bevakas 239 miljoner timmar.

Clix

Clix är en 17-årig livestreamer som spelar Fortnite på sina livestreamar. Hans riktiga namn är Cody Conrod, och han har varit en mycket populär livestreamer. Med tanke på hans ålder har han redan blivit mycket populär, med 5 miljoner följare på sitt twitch-konto. Allt eftersom tiden går, kommer han säkert att vinna många framgångar i framtiden. Han skapade sin twitch-kanal den 22 juni 2018 och har varit en aktiv streamer.

Han är född i USA och streamar på engelska. Detta är ytterligare ett skäl bakom hans ökande popularitet. Med 5,30 miljoner följare, får han genomsnittliga visningar på 15K, ett stort antal. Men hans kanal har förbjudits tre gånger från plattformen, och han var tvungen att få den avstängd. Hans högsta visningar rör 164K. Hans strömmar bevakas 71,2 miljoner timmar.

Ninja

Ninja är en 31-årig livestreamer som livestreamar på plattformen medan han spelar Fortnite. Hans riktiga namn är Richard Blevins, och han har varit en mycket populär Fortnite Streamer. Han skapade sin kanal på twitch-plattformen den 16 januari 2011 och har varit en aktiv spelare sedan dess.

Han tillhör USA och streamar över sin plattform på engelska. På sitt Twitch-konto har han 18,28 miljoner följare och får i genomsnitt 16K visningar på varje livestream. Han har nått det högsta betyget på 633K på sina livestreamar och är en känd spelare. Hans statistik visar hur han har varit en viktig spelare och livestreamare på Twitch-plattformen och har bidragit mycket till att göra spelet framgångsrikt. Hans strömmar bevakas 350 miljoner timmar.

Mongraal

Det finns inte mycket information om livestreamern Mongraal. Han streamar över sin kanal på engelska och har varit en del av twitch-communityt under lång tid. Han har lagt sitt värdefulla bidrag till att göra Fortnite-spelet populärt och hjälpa det att nå ut till publik över hela världen.

På sitt Twitch-konto har han 5 miljoner följare och lyckas få i genomsnitt 5K visningar över sin kanal. Han är fortfarande i sin växande fas och kommer säkerligen att beröra milstolpar senare i framtiden. Hans strömmar bevakas 34,4 miljoner timmar.

KAIRI78

KAIRI78 är en berömd twitch streamer som tillhör Frankrike. Han har varit väldigt populär och har ett stort fanskare. Han gick med i kanalen den 14 november 2011. Efter att ha varit på plattformen så länge kan han alla knep och tips för att få bättre visningar och få fler följare.

Det faktum att han har varit en del av kanalen så länge förklarar också att han har varit en del av många andra spel, inklusive Fortnite. Han har 1,52 miljoner följare på sitt twitch-streamingkonto och får i genomsnitt 4K-visningar på varje livestream. De totala visningarna på hans livestream har nått 52K, vilket visar att han har varit en berömd twitch-streamer sedan dess. Hans strömmar bevakas 13,2 miljoner timmar.

  Hur man skänker Fortnite V-Bucks

MrSavage

MrSavage är bland många kända twitch-streamers som spelar Fortnite i sina livestreams. Han har varit en del av twitch-kanalen sedan 24 februari 2018 och har framgångsrikt streamat över plattformen sedan dess. Han bor i Norge och streamar på sin plattform på engelska. Detta har hjälpt honom att locka tusentals tittare och följare att gå med i hans livestream och följa hans konto.

Han har 2,74 miljoner följare på sitt twitch-konto och får 7K genomsnittliga visningar på sina livestreamar. Han har det högsta antalet visningar på 128K, vilket gör honom till en av de mest populära twitch-streamarna. Det bästa är att han aldrig har mött något förbud från twitch-communityt och fortsätter att livestreama över sin kanal utan avbrott. Hans strömmar bevakas 16,7 miljoner timmar.

Nickeh30

Livestreamarens riktiga namn Nickeh30 är Nicholas Amyoony. Han är en 27-årig kille som bor i Kanada och livestreamar på plattformen medan han spelar Fortnite. Han streamar över sin kanal på engelska och lockar därmed kolossal trafik till sitt konto och livestreamar. Hans sätt att spela är unikt, vilket håller publiken klistrad vid skärmen i timmar.

Han har 4M följare och får genomsnittliga visningar på cirka 8K över sina liveströmmar. Det högsta antalet tittare på hans livestreamar står för 90K. Han har aldrig blivit avstängd från plattformen och håller publiken väl underhållen. Hans strömmar bevakas 45,8 miljoner timmar.

bkriche78

Det finns inte mycket information om bkriche78 över internet eftersom han gillar att vara privat. Han är dock bosatt i Frankrike och strömmar därför på franska över plattformen. Han har ett stort fanskare i Frankrike, och fransmän ser honom som en idol och förebild.

Han har 336 000 följare på twitch-kontot och får i genomsnitt 4K-visningar på sina livestreamade videor. Det högsta antalet tittare han har rört är 24K. Han har aldrig blivit avstängd från plattformen och underhåller publiken uppriktigt genom sina livestreamar. Hans strömmar bevakas 1,16 miljoner timmar.

SypherPK

SypherPK är en 26-årig twitch-streamer som spelar Fortnite över sina livestreamar. Hans riktiga namn är Ali Hassan, och han skapade sitt twitch-konto den 14 juli 2012, vilket betyder att han har varit en del av plattformen under en lång tid. Han bor i Austin, Texas, och strömmar över kanalen på engelska.

SypherPK har 5,97 miljoner följare på sitt twitch-konto och får 6K visningar i genomsnitt på varje livestream. Hans högsta tittarrekord är 225K. Han har aldrig blivit avstängd från Twitch livestreams och lyckas hålla sina fans glada och nöjda hela tiden. Hans strömmar bevakas 73,7 miljoner timmar.

Jelty

Det riktiga namnet på Jelty är JESUS ​​NAVAREZ ESPINOZA. Han är en 20 år gammal twitch-streamer och har funnits på streamingkontot sedan 3 augusti 2018. Han tillhör Mexiko och streamar på sin kanal på spanska språket. Utöver det är han också en del av G2 eSports-teamet på plattformen.

Han har 2,84 miljoner följare på sitt twitch-konto och får i genomsnitt 7K visningar på sina livestreamar. Han har aldrig blivit avstängd från twitch-plattformen. Hans sätt och stil att spela Fortnite är trendiga bland folket, och de är väldigt intresserade av att se hans liveströmmar. Hans strömmar bevakas 50,8 miljoner timmar.

Amar

Det riktiga namnet på Amar är Amar Al-Naimi. Han är en 28-årig twitch-streamer och en twitch-spelare av tyskt ursprung. Hans twitch-kanal skapades den 1 augusti 2014, och han har varit en konsekvent livestreamare. Han streamar på tyska språket och är bosatt i Hamburg.

  Fixa Twitch-resursformatet stöds inte

Han har 1,44 miljoner följare, vilket är ganska uppenbart med tanke på hans tid på plattformen. I snitt får han 9K visningar på sina liveströmmar och har en galen följare. Han fick också toppvyer på 185K över sina livestreamar. Ett annat intressant faktum om hans livestreamingkonto är att han aldrig har blivit avstängd från plattformen. Hans strömmar bevakas 48,8 miljoner timmar.

Ac7ionman

Ac7ion man är en berömd twitch-spelare som lever streams på plattformen från USA. Han är en av de mycket populära livestreamarna och är oerhört stolt över att spela och njuta av livestreamen och hans spel. Hans twitch-kanal skapades den 6 maj 2016 och har strömmat live över plattformen sedan dess.

Han streamar på engelska och lockar många tittare till sin kanal. Han har 627 000 följare på sin twitch-kanal och får 771 genomsnittliga visningar. Visningarna är betydligt mindre än antalet prenumeranter och följare. Ett annat intressant faktum är att han har blivit avstängd från twitch-kontot två gånger. Hans strömmar bevakas 9,65 miljoner timmar.

Pizfn

Det riktiga namnet på Pizfn är Riccardo Pizzinelli. Han driver sin Twitch-livestreaming på italienska. Han skapade sin twitch-kanal den 6 juli 2018. I genomsnitt får han cirka 8476 visningar på sin Twitch livestream, vilket är en stor publik. 6528 personer har prenumererat på hans Twitch livestreamingkonto.

Han har 573 000 följare på sitt pizza twitch-konto, där han live streamar medan han spelar Fortnite. Han har lyckats tjäna 25 000 visningar som högst. Det viktiga är att han är en välrenommerad spelare och aldrig har blivit avstängd från Twitch. Han fortsätter att spela sitt spel och underhålla publiken med sitt spel. Hans strömmar bevakas 19 miljoner timmar.

Jolavanille

Det ursprungliga namnet på Jolavanille är inte känt. Han är en berömd twitch-spelare som har streamat på plattformen länge. Han gick med i twitch den 29 augusti 2020 och har varit väldigt populär sedan dess. Jolavanille är medborgare i Frankrike och spelar många spel, inklusive Fortnite, på livestreamingplattformen.

Han har för närvarande 2810 personer som prenumererar på hans twitch-kanal. Han har 327 000 följare och får 3K-visningar i genomsnitt över sina livestreamar. Jolavanille är en twitch-partner och har framgångsrikt streamat live på plattformen medan han spelar Fortnite. Hans strömmar bevakas 15,4 miljoner timmar.

Slutsats

Den här artikeln måste ha uppdaterat din kunskap om några av de mest kända twitch streamers. Alla dessa streamers är bäst på sina spel och har djupgående kunskaper om spelet. Om du är ett stenhårt fan av spelet måste du ha stött på deras profiler minst en gång.

Människor tar ett enormt nöje av att delta i deras liveströmmar och se dem spela spelet med entusiasm och passion. Dessa streamers är på gränsen till växande karriärer och kommer säkerligen att nå mer framgång i närtid.

Om du är ett fan, överväg att köpa några av dessa Fortnite-varor!