13 coolaste Fortnite-varorna att köpa just nu

Spread the love

Fortnite är ett känt online-videospel som har varit mycket populärt sedan 2017.

Spelet kommer i tre olika lägen:

 • Fortnite Battle Royale – En fri att spela Battle Royale där 100 spelare slåss sinsemellan för att vara den sista personen i livet
 • Fortnite Creative – Det är här spelare skapar sin värld och stridsområden.
 • Fortnite – Rädda världen, som är ett överlevnadsspel där fyra spelare slåss mot zombieliknande varelser och försvara föremål från fällor och befästning.
 • Anledningar bakom Fortnites popularitet

  Fortnite är ett ganska känt spel som alla spelar. Vurmen för spelet är obeskrivlig, från gymnasieelever till livestreamar på YouTube. Vad är anledningen till så mycket popularitet och turbulens för spelet? Låt oss reda ut mysteriet!

  Skapa och dela ögonblick

  Spelet är roligt eftersom Battle Royale är som ett tomt blad där alla kan skapa sina personliga berättelser. När du väl går in i spelet har du all frihet att svepa iväg med din avatars äventyr och skapa din egen berättelse.

  Alla kan dela spelet och sin historia sinsemellan vilket leder till ett ökat intresse för spelet och skapandet av en storyline. Inte bara detta, spelet låter familjer och vänner sitta tillsammans och njuta av spelet. Att titta på en annan spelare är lika roligt som att spela spelet själv.

  Smart användargränssnitt

  När du besegrar en enda fiende är mängden belöningar du får från deras loot drop tillfredsställande. Ett enormt utbud av prylar och vapen tillgängliga i spelet kan specialiseras och experimenteras enligt din egen vilja. Vissa kanske finner lyckan i att upptäcka bara en mobil buske, medan andra kan vara glada och nöjda med att lära sig ett motordrivet prickskyttegevär.

  Medan du är på ett uppdrag att döda människor behöver du inte bara ha ryckiga skjutfärdigheter utan också utnyttja de miljömässiga siktlinjerna som är noggrant utformade just för dig. Att döda människor i spelet är som en jakt där du samtidigt stöter på risker och belöningar.

  Lätt att spela och tillgänglig gratis

  En annan stor anledning bakom populariteten av Fortnite är att det är lätt att spela, och därför kan alla och vem som helst spela spelet. Utöver det är den tillgänglig utan kostnad, vilket leder till ett ökat spelarflöde. Alla människor som har en spelkonsol tillgänglig, samtidigt som de inte har tillräcklig inkomst för att köpa en massa nya och trendiga spel, betonar att spela Fortnite.

  Socialt lim

  Människor spenderar timmar och timmar på Fortnite-spelet och försöker slutföra nivåer, utföra uppdrag och döda sina motkompisar. Spelet håller dig klistrad vid din TV eller datorskärm i timmar utan avbrott. Detta bevisar att spelet framgångsrikt håller dig klistrad vid din skärm och håller oljan av din uppmärksamhet för sig själv.

  Håller vurm vid liv

  Fortnite ger spelare rätt att använda sig av flera färdigheter. Spelet går ut på att skjuta ner sina motståndare, samtidigt som man lätt kan säga att de flesta inte gör det under hela spelet. Vissa spelare kan nå slutet av spelet utan att ens skjuta ett enda skott från sina gevär. Detta bevisar att spelet är mycket mer än att bara skjuta. Det handlar om att utforska världen av Fortnite, lära sig prickskyttpositioner, hitta bytekistor och upptäcka hål att dölja.

    Hur du ändrar ditt Fortnite-namn

  Även om spelet är lätt att förstå, kan det ta ett tag att bemästra alla drag och varje enskilt steg.

  Allt detta handlade om Fortnites popularitet och vurm. Vet du att folk, förutom spelet, är mycket för Fortnite-varuköp för att bevisa sitt fandom för spelet?

  Låt oss titta igenom några av de bästa Fortnite-varuköpen du kan göra.

  Fortnite Totem Pullover Hoodie

  För dem som älskar att samla på varor är Fortnite hoodien ett måste. Den finns för män och kvinnor och kan bäras av alla som vill lägga fram ett stiluttalande. Om du eller någon av dina vänner är galna fans av Fortnite, dröj inte med köpet av Totem Pullover Hoodie.

  Du kan använda hoodien för festkläder, som en outfit på resor, eller till och med som en daglig hoodie enligt dina önskemål. Det kommer att öka ditt snygga utseende och få dig att se bättre ut. Det är en svart hoodie, och du kan välja den storlek som passar dig från storlekstabellen.

  Fortnite Supply Lama

  Fortnite Supply Llama är en av de bästa Fortnite-varorna som du måste äga. Röntgentillförseln Llama gör unboxningsupplevelsen oförglömlig. Det är en 12,5-tums leksak som kan vara perfekt att lägga till din Fortnite-samling.

  Du måste fylla ditt Fortnite-kit med Fortnite-actionfigurer, vapen och mycket mer. Satsen kommer med 25+ artikulationspunkter och detaljer som stämmer överens med originalspelet. Utrustningen är 4 tum stor och innehåller 9 vapen och 1 meowabunga!

  Funktioner

  • Fortnite Supply Llama är den ultimata laddningen som varje Fortnite-fan borde äga.
  • Satsen innehåller allt som hjälper dig att relatera till originalspelet, såsom vapen, back bling, etc.
  • Figurerna och vapnen är designade med yttersta precision, vilket säkerställer att de liknar originalvapnen.
  • Fler kollektioner kommer snart att lanseras på marknaden. Köp dem alla och ge ditt barn en smak av Fortnite-världen.

  Det finns något unikt med varje Fortnite-varor som lockar dig till sig själv. Den höga detaljeringen och precisionen är orsaken i fallet med Fortnite Supply Llama.

  Fortnite Multiplier Ryggsäck

  Fortnite Multiplier Backpack kommer att vara den perfekta presenten till ditt barn om de är ett Fortnite-fan. De kan ta väskan till sina skolor, högskolor eller undervisning och visa den för världen. Väskan är robust, har många fack och tål alla belastningar.

  Att köpa väskan till ditt barn är en enorm investering eftersom det kommer att föra med sig glädje som du kommer att bli förvånad över att lägga märke till. Fyll på paketet med sina böcker, anteckningsböcker, matlåda och vattenflaska, och de är alla redo att gå till skolan och stoltsera med sin nya väska.

  MONOPOLY: Fortnite Collector’s Edition

  Vem älskar inte ett bra monopolspel? Monopoly: Fortnite Collector’s Edition har designats för att förbättra din monopolspelupplevelse med ett snäpp. Spelet använder hälsopoängmarker istället för pengar, och fastighetsutrymmena är också uppkallade efter platser inspirerade av Fortnite.

  Funktioner

  • Fortnite Collector’s Edition-monopolet innehåller alla konstverk, teman och karaktärer genom att hämta inspiration från det ursprungliga spelet Fortnite.
  • Boxen innehåller 10 zinktecken som du kan använda som polletter för att flytta förbi brädan.
  • Detta monopol handlar inte om den aktör som äger den mest omfattande fastigheten. Istället handlar det om den som överlever till slutet.

  Spelare tar sig runt spelplanen, köper platser, slåss mot sina motståndare och undviker stormar. Den sista spelaren kvar med flest hälsopoäng tar segern.

    Fixa inloggningen misslyckades Ditt konto kan inte spela på denna plattform Fortnite

  Fortnite Victory Royale Series Purple Arcade Machine

  Fortnite Victory Royale Arcade Machine ger dig rätt att bevittna magin i Fortnite-världen i verkligheten. Figurerna och detaljerna är så bra att de tar Fortnite-spelet till en annan nivå. Maskinleksaken är 6-tum och kommer med dolda tillbehör på baksidan.

  Funktioner

  • Arkadmaskinen ger dig rätt att uppleva ett Fortnite-spel i verkligheten.
  • Du kan uppgradera dina karaktärer enligt den senaste versionen av spelet.
  • Visa upp dina färdigheter och talang med den 6-tums spelkonsolen som håller varenda detalj i spelet i åtanke.
  • Öppna baksidan av maskinen för att upptäcka Fortnite-tillbehör.

  Släpp loss magin och universum i Fortnite-spelet med arkadmaskinen med vapen och tillbehör, vilket ökar spänningen i spelet.

  Fortnite Squad Mode Tomatotown Legends

  Unboxa Fortnite squad-läget med 4 olika figurer som följer med Fortnite Squad Tomatotown Legends. Boxen innehåller även fyra kända outfits från Fortnite. Dessa inkluderar Brat, drivhus, gutbomb och guano.

  Funktioner

  • Dessa Fortnite-figurer har 25 olika artikulationspunkter.
  • Truppen har utformats noggrant för att involvera alla truppliknande detaljer.
  • Förpackningen innehåller vapen och skörderedskap.
  • Förpackningen innehåller också byggmaterial av glas som passar bra med metall, sten eller trä.

  Var och en av Fortnite-figurerna har vapen, byggmaterial och skördeverktyg.

  Fortnite Prefab Expedition Outpost

  Fortnite Prefab Expedition är designad för att hålla den ursprungliga upplevelsen av Fortnite-världen vid liv. Det visar fantastiska strukturer som exakt liknar de i spelet.

  Funktioner

  • Produkten väger 1,7 pund.
  • Produkten hämtar inspiration från den mest kända byggnadsstrukturen i Fortnite-spelet.

  Boxen innehåller en 4-tums ledad struktur och 6 andra laddningstillbehör. Det är ett perfekt presentalternativ för ditt barn som är ett fan av Fortnite.

  Fortnite Hasbro Victory Royale Series Mancake Deluxe Pack

  Nu är det din tur att uppleva Fortnites värld i verkligheten. Dessa Victory Royale-figurer syftar till att ta Fortnite-statistik till nästa nivå. Den detaljerade designen är huvudattraktionen. Mancake är en 6-tums figur med detta paket och har utmärkta detaljer.

  Funktioner

  • Uppgradera din Fortnite-samling med Victory Royale-serien.
  • Boxen innehåller Josies skördeverktyg, bitter ladugårdskanon, sirapsslingflaska och många fler tillbehör.
  • Du kan uppgradera denna samling med fler sådana föremål från olika serier och göra en kombinerad Fortnite-kollektion.

  Lådan består också av ett alt-huvud som hjälper till att visa figuren. Detta är definitivt ett värdigt köp för alla Fortnite-fans.

  Fortnite stor varuautomat

  När du öppnar Fortnite Sizeable Vending Machine inser du att du har gjort den bästa affären i ditt liv. Den innehåller 71 bitar som kommer att påminna dig om det ursprungliga Fortnite-spelet. Automaten har vapen, mysiga lägereldar, backbling och mycket mer.

  Funktioner

  • Automaten mäter 20 tum på höjden och innehåller 71 stycken.
  • Det finns 8-Ball figurer som är exakt detaljerade och har 25+ artikulationspunkter.
  • Du kan koppla ihop de 12 olika graffitiväggmaterialen och släppa lös 3 exklusiva väggsprayer.

  Du kan ge bort detta till ditt barn eller nära och kära eller köpa en till dig själv och vara säker på att detta är ett av de bästa köpen du någonsin gjort.

  Fortnite Jumbo Llama Loot Piñata

  Fortnite Jumbo Llama Piñata kommer med 100 olika delar. Dessa inkluderar en 4-tums frusen korp och iskung, 1 kupolfigur, 15 exklusiva vapen, 22 metallmaterial för byggnad, 1 metalldörr tillsammans med 3 metallfönster, 1 klocktorn och mycket mer.

  Funktioner

  • Jumboboxen mäter 25″ och innehåller 100 små föremål som refererar till Fortnite-spelet.
  • 22 byggmaterial i metall hjälper dig att skapa 4 graffitisprayer.

  Det är som att packa upp en exklusiv Fortnite-gåva för att avslöja dina favoritkaraktärer, vapen och saker som påminner dig om det ursprungliga spelet.

    Hur man flyttar Fortnite till en annan mapp, enhet eller dator

  Fortnite Battle Bus Deluxe

  Fortnite Battle Bus är en annan utmärkt produkt från Fortnite som du kan äga om du är ett galet fan. Detta är en 14 tum lång lyxbuss som har detaljer och funktioner som liknar originalspelet. Den här bussen kommer tillsammans med Jonesy och Tomato Head, 4 tum höga ledade figurer.

  Du kan öppna bak- och sidodörrarna för att släppa loss partyläget i ett rum som rymmer 10 4-tumsmodeller och figurer. Det är en perfekt present om ditt barn är ett inbitet fan av Fortnite-spelet. Det kan hålla dem sysselsatta i timmar och kommer inte att distrahera dem ens för en sekund.

  Björnfordonet

  Bear Vehicle är det perfekta sättet att resa från en plats till en annan oavsett var du är och vad du gör i spelet. Du kan använda LED-lamporna för att blända din fiendegrupp eller krascha en fest. Dina lagkamrater kan åka med hagelgeväret eller gömma sig i lastbilsflaket.

  För dem som är galna i Fortnite och dess olika produkter och samlingsobjekt är björnfordonet bara början på din stora samling. Detta Bear Vehicle kommer att hålla dig grundligt engagerad i spelet.

  Funktioner

  • Festa dig igenom kartan med denna utmärkta björnbilsfigur.
  • Upplys platsen med björnbilens lysdioder.
  • Ta med olika lagkamrater att sitta längst bak på björnbilen.
  • Detta inkluderar även en partytrooper som rider med ett hagelgevär.

  Om du är ett galet fan av Fortnite bör du inte vänta med att äga ett sådant björnfordon. Öka spelets värde och ge dina barn en chans att uppleva Fortnite-världen i verkligheten.

  Fortnite Feature Deluxe Mudflap RC-fordon

  Fortnite Feature Deluxe Mudflap-fordonet roterar dig ur stormen. Fordonet kommer tillsammans med den ikoniska 4-tums avslappnade figuren Jonesy. Fordonet är även kombinerat med spraydekaler.

  Du kan aktivera hornljuden och även styra bilens rörelse med hjälp av en fjärrkontroll. Huvudsyftet med att skapa stänkskyddsfordonet är att återskapa ett Fortnite-spel i verkligheten.

  Funktioner

  • Mudflap-fordonet väger 3,39 pund.
  • Med fjärrkontrollen kan du aktivera de stötfångaraktiverade krockljuden och många fler ljud.
  • Du kan anpassa ditt stänkskyddsfordon precis hur du vill, med återanvändbara spraydekaler.
  • Epic Games äger officiellt licensen för produkten.

  Du kan köpa Deluxe Mudflap fjärrkontrollfordon till dina barn som födelsedagspresent eller vid något speciellt tillfälle. Om dina barn är Fortnite-fans finns det inget annat i världen som kommer att göra dem lyckligare än den här produkten.

  Slutsats

  Vurmen för Fortnite har ökat sedan lanseringen. Människor är mycket intresserade av spelet och spelar det med familj och vänner. Vad som måste förstås är att denna ökande vurm är orsaken bakom introduktionen av så mycket merchandise relaterade till Fortnite på marknaden. Folk älskar att köpa den här varan eller ge bort den till sina nära och kära.

  Det finns en stor lista över alla sådana saker som man kan köpa och ge bort till sina nära och kära. Att välja en av dessa kommer att vara en svår uppgift. Gå därför igenom detaljerna och funktionerna för var och en av dessa produkter och slutför sedan den du vill köpa.

  Kolla in den här listan över bästa plattformsspel.