12 Pålitliga e-postvärdtjänster för små till stora företag

Spread the love

E-post är fortfarande den viktigaste drivkraften för kundförvärv och kundbehållning för små till medelstora företag. Även om sociala medier blomstrar med sina likes, kommentarer, tweets och delningar, överglänser de fortfarande inte vikten av e-postmeddelanden.

Enligt statistiken, 81 % av små och medelstora företag fortfarande beroende av e-post som sin huvudsakliga kanal för att skaffa kunder. Resultaten visar att att skicka e-post fortsätter att vara det bästa sättet för direkt räckvidd och effekt.

Eftersom företag behöver skicka och ta emot tusentals e-postmeddelanden varje dag är det inte så lätt att hantera dem. Dessutom innehåller dina företags-e-postmeddelanden ditt företags domännamn, vilket i sin tur hjälper till att etablera din trovärdighet. Därför är det vettigt för företag att överföra e-postvärd till experter.

Så när en kund får ditt e-postmeddelande med företagsnamnet på kan de söka efter ditt företag för att få mer information om dina produkter eller tjänster som kan fånga deras uppmärksamhet.

Varför ska du välja e-postvärd för företag istället för gratistjänster som Gmail?

Företag som använder gratistjänster kan verka oprofessionellt. Därför kan det leda till att folk bedömer ditt företags legitimitet. Vissa människor har en missuppfattning om att du inte menar allvar med ditt företag, medan andra kanske tror att ditt företag inte kommer att finnas i längden. Det finns en rimlig chans att ditt företag blir sårbart för cyberbrottslingar.

Och det är det sista du kanske vill ha för ditt företag!

Istället för att gå efter gratis e-postmeddelanden för ditt företag som Gmail, Outlook, Yahoo och mer, är det en bra idé att betala och välja en pålitlig värdtjänst. Att investera några dollar i e-posthotell för företag kan rädda ditt företag från sådana negativa uppfattningar och hjälpa dig att etablera ditt företag som legitimt och pålitligt. Det är en win-win-situation för ditt företag såväl som dina kunder genom att skydda deras intressen.

Låt oss ta reda på några av fördelarna med att använda e-post för företag.

Bygger förtroende

Om du vill att dina kunder ska ta ditt företag på allvar fungerar det inte att ha en anonym identitet. Att skaffa ett e-postkonto gratis är ingen idé nu för tiden, och om du är ett företag som vill skapa förtroende måste du sticka ut i mängden.

Med ett företags-e-postmeddelande kan dina kunder känna igen ditt företag som pålitligt, vilket är det första steget till att leda ett framgångsrikt företag. Även om du har ett litet team kan du ge en diversifierad titt på din organisation med olika e-post-ID för fakturering, försäljning, jobb och support.

Ger ett professionellt intryck

Någon har sagt det rätt –

Det första intrycket är det sista intrycket.

Det gäller verkligen när det kommer till affärer. För det mesta interagerar du med din klient via e-post. I samma ögonblick som din potentiella kund eller kund öppnar e-postmeddelandet måste du göra den anslutningen för att driva ditt företag framåt.

Att ha en företags-e-post skapar en professionell bild av ditt varumärke i ögonen på dina riktade kunder som kan hjälpa dig att få en konkurrensfördel från resten.

Skyddar känslig affärsdata

Gratis e-postvärdtjänster möter frekventa attacker med skadlig programvara och är benägna att spamma och riktade annonser. De saknar nödvändiga säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda användarnas intressen. Dessutom har du inte full kontroll över dina e-postmeddelanden också.

Om du driver ett företag måste du säkra din verksamhet såväl som dina kunders intressen tillsammans med deras data. Därför får du inte riskera ditt företag genom att använda gratis e-posttjänster som kan göra ditt företag sårbart.

Sparar dina e-postmeddelanden från att hamna i skräppostfilter

Skadlig programvara och spammare kan enkelt rikta in sig på gratis e-postmeddelanden. Om du använder e-postmarknadsföring för att driva din försäljning, kan användning av gratis e-postmeddelanden ta en vägtull på dina intäkter. Det beror på att dina skickade e-postmeddelanden kan visas som skräppost. Så om dina kunder inte kollar sina skräppostmappar skulle alla dina ansträngningar gå förgäves.

Men om du tar e-postvärd från experter, sparar det dina e-postmeddelanden från att studsas eller hamna i skräppostmappar. På så sätt kan du njuta av att interagera med dina kunder via e-post och fortsätta dra nytta av fördelarna.

  Bambupapper blir äntligen flerplattformar och vi tog det på en snurr

Säkerhetskopiering och sekretess

Gratis e-postmeddelanden tenderar att medföra stora risker att krascha ner, stängas utan föregående varning eller till och med hackas. När detta händer utan några säkerhetskopior kan det kosta ditt företag i form av viktig affärsinformation som inte kan hämtas. Du förlorar konfidentiell information och viktiga e-postmeddelanden från dina kunder och potentiella kunder.

Branding

Professionell e-post skapar en stark varumärkesidentitet för ditt företag genom att annonsera namnet på ditt företag. Det gör ditt varumärke tillförlitligt i kundernas ögon genom att bara titta på namnet.

Nu när du har en rättvis uppfattning om hur viktiga affärse-postmeddelanden är för ditt företag, listas nedan några av de pålitliga e-postvärdtjänsterna till ditt förfogande.

Google Workspace

Skapa en professionell e-postadress för ditt företag med hjälp av Google Workspace (tidigare känd som G Suite), vilket är Gmail du redan älskar. Den erbjuder adminkontroller och en massa intressanta funktioner utan några irriterande annonser. E-posthotellet är utrustat med verktyg utformade för att öka ditt företags produktivitet genom att låta dig arbeta snabbare och smartare!

Google Workspace har inte bara gjort e-postkommunikation enkel utan också innovativ, där du kan samarbeta i realtid om dina filer och komma åt kalendern för att schemalägga möten. Byggd på Googles mycket säkra infrastruktur, skyddar alla dina företagsdata, användare och enheter. Den säkerhetskopierar även din data i molnet och du får full kontroll över din e-post.

Funktionerna den erbjuder är Gmail, Kalender, strömningar, chatt, Meet, Dokument, Kalkylark, Formulär, Presentationer, Sites, Apps-skript, Drive, Cloud Search, Keep, Admin, valv, Endpoint och tillägg.

A2 Hosting

A2 Hosting är packad med användbara e-postverktyg och funktioner som hjälper dig med din e-postmarknadsföring. Du kan använda IMAP eller POP3 för att skicka eller ta emot e-post. Och om du vill använda webbmail är RoundCube och Horde förinstallerade till ditt förfogande. Dessutom innehåller den Mailman som hjälper dig att kontakta från en e-postlista som du kan välja.

E-postvärdtjänsten erbjuder dig större drifttid för att dra nytta av en pålitlig prestanda. Varje e-postvärdkonto är laddat med ett gäng e-postresurser gratis. Du kan hitta och hantera dessa resurser från dess kontrollpanel som heter cPanel.

Dessa kostnadsfria resurser inkluderar följande.

 • E-postvärdkonton för att hantera dina konton och lösenord och konfigurera POP3- eller IMAP-inställningar.
 • Webmail via Roundcube och Horde
 • BoxTrapper för att verifiera avsändaren
 • SpamAssassin för att filtrera spam
 • Barracuda för förbättrad spamfiltrering genom att kontrollera varje inkommande e-postmeddelande
 • E-postautentisering och vidarebefordran
 • MX Entry för att skicka e-post
 • Autosvar, e-postlista, kryptering och många fler

ScalaHosting

ScalaHosting är en säker e-postleverantör för ditt företag som ger maximal leveransbarhet och säkerhet. Det finns många fördelar med att ha e-postlådor i en separat molnmiljö med ScalaHosting.

ScalaHosting erbjuder det bästa sättet att undvika spamfilter och bygga varumärkesmedvetenhet.

Dessutom hjälper det dig att ställa in försäljnings- och e-postadresser som hjälper ditt team att närma sig varje lead eller begäran snabbt. Dessutom använder den SShield, som är den ultimata cybersäkerhetslösningen som utvecklats internt av dem. SShield följer enkel logik, kontrollerar och inspekterar kod och fångar upp skadliga aktiviteter för att rädda företag från hackare.

Du kommer att få SPanel och SWordPressManager designade och utvecklade internt baserat på forskning och praktisk erfarenhet från ScalaHostings team i mer än 11 ​​år. Varje plan innehåller grundläggande funktioner, såsom gratis e-postdomän, gratis migrering, dedikerad miljö, dedikerad IP-adress, proffs spamskydd, dagliga säkerhetskopieringar, säkerhet från blocklistor och många fler.

Välj din plan från $9,95/månad, inklusive 1 CPU-kärna, 2 GB RAM, 20 GB SSD och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Titan

Titans e-postpaket för företag är utformad för att hjälpa småföretag att växa sitt varumärke och bygga meningsfulla relationer med sina kunder genom att erbjuda e-post på deras domän och verktyg som effektiviserar produktiviteten.

Titans omfattande verktygssvit inkluderar e-post, en delbar kalender och gott om lagringsutrymme, samt användbara funktioner Till exempel:

 • E-postmallar för att spara och återanvända vanligt skickade e-postmeddelanden. Detta hjälper användare att spara tid när de skickar repeterbara e-postmeddelanden som påminnelser om möten eller försäljningsuppföljningar.
 • Schedule Send som låter användare skriva ett e-postmeddelande och schemalägga att det skickas vid en optimal tidpunkt.
 • Läskvitton som meddelar användare när deras skickade e-post har öppnats – en idealisk funktion för att veta när de ska följa upp.
 • Uppföljningspåminnelser kan ställas in för att knuffa användaren att följa upp i händelse av inget svar.
  10 Lärresurser och handledningar för Affinity Designer

Titan gör det också enkelt att importera kontakter från andra e-posttjänster och hantera flera konton inom ett enda gränssnitt. Dessutom är deras vänliga och kunniga kundsupportteam tillgängligt 24/7 om hjälp behövs. Med en garanti på 99,99 % drifttid kan småföretag vara säkra på att deras e-postmeddelanden alltid tas emot.

DreamHost

Utnyttja de professionella e-posthotelltjänsterna av DreamHost för att skapa en stark affärsbild på dina kunder och potentiella kunder. Du skulle kunna skicka meddelanden från din e-postadress som matchar din webbplats.

För att börja med DreamHost behöver du inte nödvändigtvis ändra värdplanen. Denna pålitliga, enkla men ändå robusta plattform fungerar med vilket domännamn du än äger.

Du kan dra och släppa e-postmeddelanden mellan olika mappar, dirigera meddelanden genom anpassade namn och ställa in leveransfilter automatiskt. Som ett resultat av innovativt IMAP-stöd synkroniserar den alltid dina e-postmeddelanden, oavsett om du använder en bärbar dator, smartphone, surfplatta, smartklocka, stationär och så vidare.

DreamHost tillhandahåller ett inkommande spamfilter automatiskt gratis för att hålla koll på onlinehot och skydda din inkorg från nätfiskeattacker, virus etc. Dessutom innehåller värdplanen även en annonsfri inbyggd webbmail.

Den kraftfulla e-postvärdplanen för DreamHost är prisvärd och börjar på bara $1,67/månad/postlåda, inklusive 25 GB lagringsutrymme. Du har även möjlighet att prenumerera på Google Workspace.

Zoho Mail

Vill du njuta av krypterad, säker och tilläggsfri värd?

Zoho kan täcka dem alla tillsammans med garanterad integritet. Med detta e-posthotell kan du uppnå smidigt och förbättrat skydd mot skadlig programvara och spam. Den tillhandahåller professionella e-post-ID för att ge ditt varumärke högre synlighet och autenticitet.

Zoho Mails datacenter har högklassig övervakning och säkerhet för att ge dig pålitlig drifttid. Både end-to-end och at-rest-kryptering görs för att säkra dina e-postmeddelanden tillsammans med meddelandekryptering genom S/MIME.

Med hjälp av Zohos kraftfulla och enkla kontrollpanel kan du utföra alla inställningar, anpassningar och konfigurationer. Du kan enkelt lägga till användare, ställa in dina policyer, hantera gruppnamn och mycket mer. Behåll dina e-postmeddelanden under en viss period för att motverka eventuella juridiska attacker. Den erbjuder också e-Discovery för att hjälpa dig att snabbt upptäcka dina lagrade e-postmeddelanden.

Hantera affärskommunikation är sömlös eftersom Zoho Mail-appen kan laddas ner på dina Android- eller iOS-enheter. Intressant nog kan du också lägga till smaker för sociala medier direkt i din brevlåda med hjälp av Streams och tagga team, kommentera, dela filer och hantera uppgifter enkelt.

Rackspace

Om du letar efter prisvärt e-posthotell för ditt företag, Rackspace är ett av de bästa alternativen du har. Små företag kan ge sina e-postmeddelanden ett professionellt utseende utan att investera mycket. Genom premiumfiltrering skulle din inkorg vara fri från spam och skadliga aktiviteter. Dessutom ger det dig också fullständig integritet och säkerhet för dina känsliga affärsdata.

Rackspace ger dig också smidig migrering från dina tidigare e-postmeddelanden till nya professionella e-postmeddelanden med deras mycket dedikerade experter. Tänk bara på var du registrerade ditt domännamn och lämna resten till Rackspace-experter.

Till ett överkomligt pris på bara 2,99 USD per användare varje månad, erbjuder Rackspace allt du behöver för sömlös drift av dina affärse-postmeddelanden, inklusive:

 • 25 GB brevlåda
 • Outlook, webbmail och mobil åtkomst
 • Obegränsad grupplista, alias och vidarebefordran
 • E-postarkivering

Microsoft 365

Skapa e-postmeddelanden i affärsklass genom att välja Microsoft 365 som din e-postvärd och håll dig alltid synkroniserad. Få åtkomst till dina e-postmeddelanden, delade kalendrar och kontakter var som helst med din enhet, oavsett om det är din dator eller mobiltelefon.

Om du tappar bort din telefon med alla dina affärse-postmeddelanden på den, få inte panik! Du har fortfarande möjlighet att radera e-postmeddelanden på distans för att hålla din företagsinformation säker. Microsoft 365 ger dig friheten att anpassa varje e-postmeddelande genom att skapa anpassade format, använda ditt domännamn och bilder, etc.

Du kan skicka filer upp till 150 MB med detta e-postvärd. Det ger också 100 GB lagringsutrymme så att du kan lagra dina e-postmeddelanden med anpassade bilder och format. Med ett enkelt administratörscenter kan du hantera dina e-postmeddelanden bättre, inklusive att skapa nya konton, radera, skapa anpassade skript och så vidare.

Microsoft 365 ger dig den bästa anti-spamfiltreringen och anti-malware-skyddet för att skydda dina e-postmeddelanden mot potentiella cyberbrott. Dessutom får du också arkivfunktioner och eDiscovery.

Kör pappa

Sätt ett evigt intryck på dina kunders sinnen genom att använda professionella e-postmeddelanden från Kör pappa som komplimangerar ditt företag. Den innehåller lättanvända funktioner som kontakter, kalendrar, en webbmailportal och uppgifter. E-postmeddelandena fungerar utmärkt på ett brett utbud av enheter, inklusive datorer och mobiltelefoner, och synkroniseras automatiskt för att hålla dina e-postmeddelanden uppdaterade.

  Fungerar inte Crunchyroll? Så här åtgärdar du att Crunchyroll inte laddas

GoDaddy inkluderar ett skräppostfilter av industristandard för att ge dig en ren inkorg och kan blockera mer än 300 miljoner potentiellt skadliga e-postmeddelanden varje dag med dess antivirusfilter och 256-bitars kryptering. Den kombinerar automatiska hotövervakare, sofistikerad dataanalys och ett speciellt team av säkerhetsexperter för att erbjuda den högsta säkerhetsnivån.

Du kan enkelt anpassa din e-postadress för att göra den iögonfallande och unik för att bli utmärkande i mängden men ändå behålla ett professionellt utseende med annonsfria planer. Få en glimt av innehållet i dina e-postbilagor innan du skickar dem, använd en webbmailportal för att hantera ditt onlineutrymme med anpassade widgets, inklusive sport, väder, nyheter, etc.

Amazon Workmail

Amazon Workmail erbjuder en säker och lätthanterlig e-posttjänst för företag, utöver stöd för befintliga mobila och stationära e-postklientappar. Få åtkomst till dina e-postmeddelanden, kalendrar och kontakter smärtfritt genom att använda de klientappar du väljer, inklusive Outlook och andra inbyggda Android- eller iOS-e-postappar som stöder IMAP-protokollet. Du kan också komma åt dem med din favoritwebbläsare.

Integrera dina e-postmeddelanden sömlöst med din nuvarande företagskatalog. Det ger dig också möjlighet att kryptera data tillsammans med dess lagringsplats. Dessutom kan du konfigurera Microsoft Exchange Server-kompatibilitet och hantera dina användare, resurser och grupper via SDK.

Amazon Workmail tillhandahåller säkerhet på företagsnivå för dina data genom AWS Key Management Service. Det låter dig få full kontroll över dina e-postmeddelanden och data och låter dig hantera som du vill. Det ger 50 GB lagringsutrymme för dina e-postmeddelanden och data.

Fastmail

Fastmail låter dig skapa e-postmeddelanden för ditt företag som kan matcha din webbplats genom att erbjuda enkel anpassning. Du kan smart hantera dina e-postmeddelanden med en inkorg när du skickar och öppnar e-post. Du kan dela e-postmappar, kontakter och kalendrar med ditt team för ett smidigt flöde av information och schemalägga dina möten snabbt.

Den erbjuder Topicbox där dina team kan dela resurser och insikter och låter dig nå hela teamet på ett ställe. Du kan också bygga ditt företagsarkiv med den här funktionen och administrera det. Med Fastmail kan du hantera e-poståtkomstnivåer och använda avancerade inställningar för att hålla din data säker.

Prova dess 30 dagars kostnadsfria provperiod och välj sedan en lämplig plan enligt dina krav.

Namecheap

Namecheap är en snabb, pålitlig och säker e-postvärdtjänst utformad specifikt för att möta dina affärsbehov. Att hantera dina e-postmeddelanden, kalender, kontakter och övergripande e-postmarknadsföring är enkelt med den här tjänsten.

Du kan till och med få en gratis provperiod på Namecheap i två månader för att uppleva effektiviteten av den här plattformen och sedan välja en plan för att fortsätta utnyttja dess fördelar på hela din verksamhet. Den är snabbt kompatibel med dina enheter, inklusive Android, Windows eller iOS. Det erbjuder domänbaserade e-postmeddelanden, enhetlig inkorg, anti-spam-skydd, HTML-signaturer, POP3- eller IMAP-åtkomst och säker e-poståtkomst med alla plan.

Njut av sömlöst och säkert samarbete med din företags e-post genom att dela e-post, kontakter, dokument, möten, kalkylblad och uppgiftslistor. Du kan förvänta dig hög prestanda från värdtjänsten som du inte behöver oroa dig för om dina e-postmeddelanden gick till destinationen eller inte, Namecheap tar hand om det!

Tvåfaktorsautentiseringen ger extra säkerhet för dina e-postmeddelanden samtidigt som du håller dina referenser säkra. Det ger förstklassig säkerhet genom Universal 2nd Factor (U2F) och Time-based One-Time Password (TOTP).

Slutsats

E-post utvecklas med nya och innovativa funktioner som hjälper dig att kommunicera sömlöst med dina kunder och potentiella kunder. Företags-e-postmeddelanden ger inte bara en professionell touch till ditt företag utan utökar också din varumärkesnärvaro. Med e-postvärdtjänsterna ovan kan du enkelt hantera dina e-postmeddelanden, säkra din data och bygga förtroende hos dina kunder.

Därefter kanske du också vill ta reda på om lösningar för filtrering av skräppost för e-post.