12 bästa premiumprogram för e-postmarknadsföring för växande företag

Spread the love

E-postmarknadsföring är vintergrön. Även i sociala mediers tidsålder fortsätter denna en av de tidigaste formerna av marknadsföringskanaler att råda.

Mer än 4 miljarder människor använder e-post för närvarande, så det är definitivt inte föråldrat; istället växer den och blir mer avancerad och starkare än någonsin.

Att skicka e-postmeddelanden ser inte bara professionellt ut utan spelar också en avgörande roll för att generera potentiella kunder, driva försäljning och bygga en solid relation med dina kunder och prenumeranter.

Och med den avancerade tekniken har e-postmeddelanden blivit sofistikerade. Du har programvara för e-postmarknadsföring med fantastiska funktioner och möjligheter för att göra e-postmarknadsföring enklare och roligare.

Den här artikeln kommer att diskutera några saker om e-postmarknadsföring, hur det kan hjälpa ditt företag och kolla in några av de bästa programvaran för e-postmarknadsföring.

Låt oss börja!

Vad är e-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring är en digital marknadsföringsteknik som använder e-post för att marknadsföra ett varumärkes produkter eller tjänster. Det syftar till att informera och utbilda din målgrupp om ditt varumärke, marknadsföra dina produkter och tjänster, bygga en stark gemenskap och driva försäljning för ditt varumärke. Programvara för e-postmarknadsföring hjälper dig att skicka, schemalägga, svara, följa upp och spåra marknadsföringsmeddelanden.

Det är ett effektivt sätt att bygga och vårda relationer med dina prenumeranter, som kan bli dina lojala kunder. Förutom att tillhandahålla informativt innehåll, hjälper det också läsarna att bli medvetna om de senaste erbjudandena från ditt varumärke, kampanjer och rabatter, specialerbjudanden och så vidare.

E-postmarknadsföring, när den görs väl, kan spela en avgörande roll för att generera potentiella kunder, bättre omvandlingsfrekvenser, bibehålla starka relationer, skapa varumärkesmedvetenhet och hålla kunderna engagerade i att öka varumärkeslojalitet. Det är av två typer:

 • Informationsbaserad e-postmarknadsföring innebär att du skickar e-postmeddelanden till dina kunder eller prenumeranter för att informera eller utbilda dem om ditt varumärke, nya erbjudanden, senaste nyheter, etc. Det kan vara genom nyhetsbrev som skickas varje vecka, månad eller två gånger i månaden eller genom tillkännagivanden angående nya releaser, viktigt ändringar osv.
 • Marknadsföring via e-post innebär att du skickar e-postmeddelanden på dagar eller veckor för att marknadsföra din produkt, tjänst, specialerbjudanden, webbseminarier eller lanseringar av e-böcker. Den har en tydlig uppmaning till handling som du förväntar dig att läsarna ska göra, som att delta i en session, köpa något, besöka en webbsida, etc.

Fördelar med e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är fortfarande uppenbart i en tid av sociala medier, betalda kampanjer och andra digitala marknadsföringskanaler. Faktum är att det har blivit mer avancerat idag, med teknik som e-postmarknadsföringsprogram, automatisering, integration med andra verktyg etc., som hjälper till att effektivisera och förenkla processen.

Låt oss hitta olika fördelar med e-postmarknadsföring.

Varumärkeskännedom

Ingenting ser mer professionellt ut när du skickar ditt meddelande via e-post än andra kanaler som sociala medier, sms, etc. Du har deras e-post som betyder att de kan ha interagerat med dig tidigare eller redan är din kund. Och när du skickar dem e-postmeddelandet med värde i det för dem, kommer de sannolikt att uppskatta det.

Du kan stanna längre i deras sinnen, och när de behöver liknande tjänster och produkter kommer du att vara den första att tänka på. Det skapar medvetenhet för ditt varumärke hos din målgrupp om att du finns och gärna hjälper dem att lösa sitt problem.

Ökade omvandlingsfrekvenser

Genomsnittet klickfrekvensen är cirka 3 % för e-post, större än vissa andra digitala kanaler som tweets. Och med den ökande användningen av mobiltelefoner har det blivit ännu lättare för användare att läsa e-postmeddelanden. Det har ökat öppningsfrekvensen och klickfrekvensen.

Eftersom slutmålet för alla marknadsföringskanaler är konvertering, är e-post ett kraftfullt sätt att göra det. Du kan hålla din publik och kunder informerade om dina produkter och tjänster och engagera dig i ditt varumärke via e-post. Det hjälper till att öka antalet leads och dina konverteringsfrekvenser.

Kundlojalitet

När du förmedlar ett kraftfullt budskap till dina tidigare kunder fortsätter du att vara på deras radar. Du kan distribuera användbart, informativt innehåll via dina e-postmeddelanden till dina kunder, så att de fortsätter att ta emot dina produkter och tjänster.

Du kan också ge dem personliga lojalitetsbonusar, kuponger, rabatter och andra erbjudanden så att de regelbundet kan vara med ditt varumärke. Det hjälper dig att bygga relationer med dem och behålla de kunder som redan litade på dig en gång. Nu är det dags att behålla det förtroendet med e-post.

Högre ROI

Om du jämför kostnaden för e-postmarknadsföring med den avkastning du får av den, blir den senare högre om du gör rätt. Den genomsnittliga avkastningen på investeringen (ROI) för e-postmarknaden är $38 för varje spenderad dollar.

Du behöver bara spendera på att skaffa en programvara för e-postmarknadsföring och arbetsstyrka för att skapa ett kraftfullt budskap för ditt varumärke, och du kan glädja dina kunder med personliga, mervärdes-e-postmeddelanden som kan bygga relationer och driva försäljning.

Funktioner att leta efter i ett verktyg för e-postmarknadsföring

Leta efter dessa tips när du väljer ett verktyg för e-postmarknadsföring:

 • Se till att du får en utmärkt leveranshastighet för dina e-postmeddelanden för att säkerställa att de når dina kunder utan misslyckanden. Jämför olika verktyg och välj det bästa.
 • Fråga om e-postautomatisering så att du kan skicka automatiska e-postsekvenser när användare registrerar sig och meddelanden och aviseringar enligt deras aktiviteter.
 • Kolla alltid in hur många och hur bra deras färdiga e-postmallar och layouter är. Det måste komplettera ditt företag och din bransch och hjälpa dig att enkelt anpassa dem.
 • Verktyget måste erbjuda analys- och rapporteringsalternativ för att spåra nyckeltal som klick, öppningar, försäljning, avvisningar, etc.
 • Det måste tillåta dig att segmentera prenumeranter efter deras intressen, beteende och andra aspekter.
 • Verktyget måste erbjuda opt-in-formulär för att bädda in på din webbplats och fånga fler e-postadresser.
 • Kolla efter andra funktioner som e-handelsalternativ, förhandsvisningar av flera inkorgar, målsidesbyggare, flera meddelandekanaler via sociala medier, text, etc.
  Hur man använder vattenstämplar i PowerPoint

Så, är du redo att starta din e-postmarknadsföringskampanj?

Dessa verktyg för e-postmarknadsföring kan hjälpa dig.

E-postmarknadsföring och andra arbeten är nu enkelt med Constant Contact. Det kommer att göra alla fantastiska saker för ditt företag så att du kan koppla av och se skillnaden. Växa ditt varumärke genom att skicka e-postmeddelanden till dina kunder angående nya produktlanseringar, erbjudanden, bekräftelse av beställningen och mycket mer, vilket hjälper ditt varumärke att stå i första raden och växa din verksamhet.

Marknadsför din försäljning med den lättanvända e-postmallsbyggaren. Du kan söka efter olika mobiloptimerade mallar för att uppfylla dina syften. Dessutom får du redigeringsverktyg för att utföra ändringar enligt dina affärskrav.

Dessutom spåra din framgång med robust analys och realtidsrapportering. Bättre kommunikation kommer att leda till bättre tillväxt, och automatisering hjälper till att driva försäljningen snabbare genom att hålla dina kunder engagerade. Dessutom kan du automatisera e-postmeddelanden för att spara tid och bygga goda relationer med dina kunder, såsom välkomstmail, e-postserier, kontaktsegmentering, skicka e-post igen och mer.

Du kan prova nya sätt som liveevenemang, kuponger, donationer, onlineundersökningar och mer. Få den perfekta e-postmarknadsföringsplanen baserad på dina behov och starta din GRATIS provperiod.

Omnisend

Nå dina kunder där de är, på den kanal de föredrar, med Omnisends e-handelsfokuserade e-post- och SMS-marknadsföringsplattform. Omnisend erbjuder en rad intuitiva, lättanvända funktioner för att förbättra din e-handelsmarknadsföring.

Börja med den automatiska Brand Asset-funktionen, som automatiskt importerar din varumärkeslogotyp, färger och typsnitt till deras stora e-postmallbibliotek. Deras dra-och-släpp e-postbyggare gör det enkelt att skapa dina e-postmeddelanden, även från grunden och låter dig importera dina produkter till dina e-postmeddelanden utan att behöva lämna byggaren.

Ännu bättre, du kan använda deras kraftfulla och flexibla arbetsflödesredigerare för att ställa in automatiska e-postmeddelanden som går ut baserat på en inställd trigger. Detta inkluderar välkomstmeddelandet, övergiven kundvagn, orderbekräftelse och mycket, mycket mer. Du kan också använda deras avancerade segmenteringsfunktioner för att hyperinrikta dina kunder så att du kan skicka mer relevanta meddelanden.

På grund av dess fokus på omnikanal, låter Omnisend dig inte bara använda e-postmeddelanden utan även SMS och push-notiser i dina arbetsflöden och kampanjer så att du kan nå dina kunder på en mängd olika sätt.

Dess djupgående rapportering hjälper dig att spåra din försäljning, se framgången med dina kampanjer och automatisering, förstå var kunderna befinner sig på sin resa och mycket mer.

Du kan få obegränsade funktioner, inklusive gratis SMS-krediter, GRATIS för upp till 250 kontakter varje månad. Betalda planer börjar på $16/månad och inkluderar en dedikerad Customer Success Manager, livesupport och mer.

Mailmodo

Mailmodo gör e-post till en fröjd med sina interaktiva element, vilket säkerställer att dina marknadsföringskampanjer inte misslyckas.

De e-postmeddelanden du skickar med Mailmodo kan göra så mycket mer än traditionella meddelanden.

Exakt, du kan:

 • Samla in feedback,
 • Genomför frågesporter och undersökningar,
 • Boka demo och ta registreringar,
 • Återställ övergivna vagnar etc.

Och allt detta händer utan att skriva en enda kodrad för att skapa HTML- och AMP-stödda e-postmeddelanden.

Dessutom kan du enkelt importera och hantera kontaktlistor med möjlighet till masssändning och utlöst sändning som stöder automatiserade arbetsflöden.

Och det bästa är att du enkelt kan integrera Mailmodo med din befintliga marknadsföringsstack.

Slutligen kan du utnyttja Mailmodos startvänliga plan med en gratis evighetsprenumeration bestående av 10 000 e-postmeddelanden per månad.

ConvertKit

Växa ditt företag genom att få kontakt med dina kunder med hjälp av ConvertKits programvara för e-postmarknadsföring. Det kommer att spara din marknadsföringstid så att du kan lägga mer tid på att skapa nya saker. Dess e-postdesigner kan hjälpa dig att hoppa igenom redigeringsdelen och fokusera på att skriva e-postinnehållet, vilket är den mest avgörande delen.

Du får många mallar som du kan välja och ställa in en som standard. Använd dessutom inline-stilalternativ för att lägga till videor, bilder och knappar i din e-post och få en fantastisk skrivupplevelse via dess förenklade gränssnitt. Den har också en leveranshastighet på 98% vilket innebär att dina e-postmeddelanden hamnat i rätt inkorg och inte i skräppostmappen.

Automatisera dina e-postmeddelanden genom att ställa in din prenumerantväg och skriva innehåll att lägga till i serien. Du kan få kundinformation med ett registreringsformulär eller en målsida och dela din kreativitet inom några minuter. Plus, organisera alla prenumeranter från en enda lista med segment och taggar så att du kan skicka riktade e-postmeddelanden baserat på din kunds intressen.

Kontrollera dina prenumeranters statistik och grafer för att förstå hur dina kunder interagerar med e-postmeddelanden och fatta rätt beslut för att prestera bäst. Dina kunder förtjänar bättre, och ConvertKit hjälper dig att ge en enastående upplevelse så att de blir nöjda och ditt företag växer.

  Hur man överklocka din dators RAM

ConvertKit erbjuder en GRATIS prenumeration för nya kreatörer med begränsade funktioner och förmåner. Starta din betalda prenumeration enligt dina behov för bara $9/månad.

Skicka i blått

Använd Sendinblues vackert designade e-postmallar för att marknadsföra ditt varumärke och växa verksamheten. Skapa ett fantastiskt och proffsigt e-postmeddelande inom en minut och välj din favoritmall från biblioteket eller bygg en ny från grunden.

Använd dra och släpp-verktyget för att lägga till stilen och blocken som perfekt matchar ditt företag. Lägg till text dynamiskt, till exempel kontaktens namn med hjälp av anpassningsverktyget, och växa bättre med de andra e-postanpassningsalternativen.

Sendinblues funktioner ger dig en upplevelse på proffsnivå. Du kan gruppera dina kontakter för att göra en bra marknadsföringsstrategi genom att välja mindre segment enligt köphistorik, geografisk plats, kön med mera. Skriv klart din e-post och låt Sensinblue hantera resten. Med det maskininlärningsdrivna optimeringsverktyget för sändningstid kan du dessutom skicka ditt e-postinnehåll vid en perfekt tidpunkt.

Du hittar obegränsad kontaktlagring i varje plan, oavsett om det är en GRATIS plan för upp till 300 e-postmeddelanden per dag eller premiumplanen för 20 000 e-postmeddelanden per månad.

GetResponse

GetResponse ger dig kraftfulla och förenklade verktyg för att skapa sidor, skicka e-postmeddelanden och automatisera din marknadsföring. Du kommer att få alla marknadsföringslösningar du behöver göra för att växa ditt företag. Använd den för att bygga din kontaktlista med verktyget för att generera potentiella kunder för att omvandla din publik till lojala fans.

Engagera dina potentiella kunder och kunder genom onlinekommunikation för att ge dem en bättre upplevelse. Det låter dig också marknadsföra ditt företag väl för att omvandla dina besökare till lojala och återkommande kunder. Njut av professionella e-postmallar, beprövad leveransbarhet och tillgängliga designverktyg, och håll koll på din kreativitet.

Skicka en enda e-postsändning med specialerbjudanden och uppdateringar och skapa e-postsekvenser för att automatisera flödet så att du kan följa upp och engagera dig med dina prenumeranter. Designa dessutom automatiska e-postmeddelanden för att sälja mer och snabbare.

Använd Time Travel och Perfect Timing leveransverktyg för att leverera e-postmeddelanden till dina kunder vid rätt tidpunkt. Designa dessutom vackra e-postmeddelanden med hjälp av layouter, sektioner, en enkel vy, mobila enheter och förbättra varje design med GIF:er och gratis foton.

Prova GetResponse-programvaran GRATIS i upp till 30 dagar och välj en perfekt plan från 12,30 USD/månad.

ActiveCampaign

Skicka rätt e-post till rätt personer på nolltid med ActiveCampaigns verktyg för e-postmarknadsföring och få ditt företag att växa snabbare. Det hjälper dig att skapa kampanjer, bygga nyhetsbrev via e-post, skicka iögonfallande e-postmeddelanden till dina kunder och visa dem attraktiva erbjudanden.

Kontrollera vad som fungerar bättre genom rapporterna eller använd enkla A/B-tester för att avgöra vilken e-post som har fler klick, öppnar eller köper och vilken som saknas. ActiveCampaign integreras med många verktyg för att göra ditt arbete enklare och fatta rätt beslut med hjälp av insikterna för att växa mer.

Låt oss se hur många typer av e-postmeddelanden du kan skicka:

 • Sänd e-postmeddelanden: Skicka det när du kommer med erbjudanden eller nylanserade produkter som du vill dela med varje prenumerant. Gå vidare och skicka sändningsmail, vilket innebär att du kommer att skicka ett enda e-postmeddelande, men alla prenumeranter kommer att få det i sina e-postmeddelanden.
 • Utlösta e-postmeddelanden: Automatisera vissa e-postmeddelanden så att när en kund besöker och gör ett köp från din e-handelsbutik eller gör en betalning, får de ett meddelande via e-post. Snabb service leder till nöjda kunder, vilket leder till din tillväxt.
 • Riktade e-postmeddelanden: Baserat på vilken faktor som helst, segmentera dina kontakter, gruppera dem för att skicka rätt e-post till rätt personer.
 • E-postautosvar: Skicka välkomstmejl, leverera blymagneter eller starta en välkomstserie automatiskt enligt din kunds handlingar.
 • E-postkanaler: Automatiseringsmeddelanden hjälper dig att förvandla intresserade målgrupper till betalande kunder.
 • Schemalägg e-postmeddelanden: Schemalägg dina e-postmeddelanden för en specifik tid och datum, vilket är perfekt för helgdagar, reor, födelsedagar och evenemang.

ActiveCampaign tillhandahåller några verktyg för dig som redigering av flera användare, revisionshistorik, hanterad leverans, integrationer, villkorat innehåll, mobiloptimerat, länkåtgärder, anpassad data, geospårning och mer.

Det erbjuder enkel prissättning utan installationsavgifter. Få 500 kontakter på din lista för bara 6,75 USD/månad.

Elastisk e-post

Använd kraften i smarta lösningar och moderna verktyg för att skala din verksamhet och bygga en bra relation med kunder som använder Elastisk e-post. Det erbjuder e-postdesigners, kampanjskapare och autosvar så att du kan ta med din kreativitet, hantera mottagare effektivt och skicka e-postmeddelanden utan att lyfta ett finger.

Skapa obegränsade webbformulär och få fler kontakter på ett tillförlitligt sätt för att växa ditt företag. Moderna landningssidor hjälper dig att bygga kontakter snabbare, och du kan även välja mellan olika mallar eller utveckla din egen idé. Få rätt verktyg från Elastic Emails, som anpassade fält, segmentering och underkonton.

Engagera mer med en kund med det personliga e-postflödesalternativet, skicka e-postmeddelanden från de tillgängliga alternativen och automatisera flödet för att locka fler tittare. Du kan också använda kraften i A/X-testning för att hitta vilken e-post som fungerar och konvertera potentiella kunder till kunder. Plus, granska olika versioner av mallar, innehåll, etc., och fatta ett korrekt beslut. Det hjälper också till att förbättra ditt skapande genom att ta smartare steg med realtidsresultat.

Prova Elastic Email GRATIS eller få en obegränsad plan för bara $15/månad för upp till 5000 kontakter.

MailerLite

Ta din e-postmarknadsföringsstrategi bortom inkorgen med din kreativitet genom att använda avancerade verktyg från MailerLite som ger dig alla funktioner du behöver för att lyckas med e-postmarknadsföring. Den erbjuder fördefinierade mallar, rich-text, anpassad HTML, dra och släpp-verktyg och låter dig skapa professionella och snygga kampanjer som levererar rätt budskap till dina kunder.

  Hur man använder Kodi webbgränssnitt

Locka nya besökare via din webbplats, inbäddade formulär, popup-fönster och målsidor. Använd bredare kreativitet för att få ett sunt kundflöde och tillväxt för ditt företag. Du kan också optimera ditt innehåll genom att veta vad prenumeranter verkligen vill ha, testa kampanjer och mer.

Funktioner som segmentering, undersökningar och A/B-tester kan göra din nästa kampanj mer effektiv. Du kan också öka engagemanget och bygga förtroende genom e-postautomatisering som resulterar i personliga och riktade e-postmeddelanden.

Få 12 000 e-postmeddelanden varje månad GRATIS för upp till 1 000 prenumeranter. Välj en betalversion för att få obegränsade e-postmeddelanden för $10/månad.

AWeber

AWeber erbjuder dig en plattform där du enkelt kan kommunicera med dina kunder via e-post. Du får e-postmarknadsföring, målsidesmallar, e-postautomatisering, e-handelssidor och webb-push-meddelanden. Använd så många lösningar du vill för snabbare framgång och nå dina mål snabbt.

Börja skapa e-postinnehåll med förbyggda mallar och en dra-släpp-redigerare. Verktyget hjälper dig att fånga fler potentiella kunder med registreringsformulär och utöka en stark kundbas. Skicka push-meddelanden och e-postmeddelanden på webben baserat på din kunds intressen för att bygga upp förtroende och lojalitet.

AWeber kontrollerar end-to-end-processerna för att säkerställa att dina e-postmeddelanden aldrig finns i skräppostmappen. Det låter dig automatisera vissa arbetsflöden för att få mer försäljning och högre öppningsfrekvens genom nyhetsbrev och e-postkampanjer. Du kan också koppla ihop ditt företag med mer än 100 integrationer för att få fler fördelar och tidsbesparande verktyg.

Priset börjar så lågt som $16,15/månad.

Mailchimp

Håll din publik engagerad och utveckla ditt företag med Mailchimp att skapa engagerande e-postmeddelanden, förbättra din försäljning och utöka ditt varumärke. Börja med en mängd olika mallar eller koda din design i Mailchimps e-postbyggare. Dess Creative Assistant kan skapa design för dig som kompletterar ditt varumärke.

Använd den attraktiva ämnesraden med Ämnesradshjälparen för att locka in fler kunder. Prova olika versioner av e-postinnehåll med A/B-testning och gör dina e-postmeddelanden relevanta med de automatiserade resorna genom Customer Journey Builder.

Du kan skicka e-postmeddelanden baserat på kundernas interaktioner och beteende genom att driva högre engagemang och leverera bättre upplevelser. Mailchimp kommer att ta hand om allt det tekniska för att ha tid att fokusera på att bygga goda relationer.

Spåra din försäljning för att se vad som fungerar i dina kampanjer med rapporterna, förvandla insikter till realtidsresultat och öka e-postresultaten genom att integrera med andra verktyg.

Du får alla verktyg du behöver GRATIS för upp till 2000 kontakter.

EmailOctopus

E-postmarknadsföring är nu enkelt med EmailOctopus som erbjuder enkla och kraftfulla verktyg för att engagera dig med dina kunder och bemästra dig själv i att växa ditt företag genom e-post.

Gläd dina kunder med de anpassade mallarna och dra-släpp-redigeraren, använd insikter och data för att segmentera listan och anpassa dina e-postmeddelanden för att öka konverteringen. Fortsätt växa med de anpassningsbara formulären och importera befintliga prenumeranter eller skapa målsidor för att fånga potentiella kunder.

Skicka välkomstmeddelanden automatiskt för att engagera dem från det att de går med. Börja med de fördesignade mallarna och anpassa dem med e-postredigeraren eller bygg din egen från grunden. Du kan också importera HTML-mallar för fullständig kreativ kontroll. Håll dessutom reda på öppnings-, avvisnings- och klickfrekvenser med kampanjrapportering och kontrollera vad som fungerar för att förbättra flödet.

EmailOctopus är helt GRATIS för upp till 2500 prenumeranter och 10000 e-postmeddelanden per månad, eller så kan du betala $24/månad för att få 50000 e-postmeddelanden.

Några snabba tips för effektiv e-postmarknadsföring

Överväg några bästa metoder för e-postmarknadsföring för att få ut det mesta av det.

 • Personalisering är nyckeln i denna moderna värld. Kunder uppskattar om du tilltalar dem med deras namn istället för att skriva allmänna hälsningar.
 • Gör innehållet personligt och skriv e-postmeddelandet utifrån deras behov och preferenser. Den måste också ha en catchy ämnesrad för att dra uppmärksamhet och sedan leverera ett starkt budskap.
 • Bestäm rätt längd på e-postmeddelanden och formatera dem professionellt. Se till att dina typsnitt, bilder och innehåll kompletterar varandra och framhäver din logotyp och varumärke för att sticka ut.
 • Skicka rätt meddelande vid rätt tidpunkt så att dina kunder och ni båda kan ta del av dess fördelar. Optimera också din e-postleverans och hur den ser ut på olika enheter för att erbjuda en konsekvent upplevelse för användarna.
 • Avstå från att köpa e-postlistor eftersom det kan leda till påföljder och skada på ditt rykte.

Slutsats 👩‍💻

E-postmarknadsföring råder fortfarande, och om du gör det rätt kan det hjälpa dig att bygga starka relationer med din publik, omvandla dem till betalande kunder, öka försäljningen och intäkterna och skapa varumärkeslojalitet. Så använd programvaran för e-postmarknadsföring som vi just diskuterade och se fördelarna för ditt företag.