11 bästa powerbanks för att hålla dina enheter strömförande var som helst

Allt du behöver veta för att välja den bästa powerbanken för din enhet!

Att hålla sig uppkopplad är viktigt i vår snabba digitala värld, och det är där livräddaren känd som en powerbank kommer in.

Föreställ dig att ditt smartphonebatteri🔋 plötsligt når den fruktade låga nivån🪫när du är ute och fotograferar. Det kan också dyka upp när du läser på webben eller pratar med kompisar.

Panik? Inte mer! Din bärbara strömkälla, en skyddsängel😇 för din elektronik, powerbanken, är här.

Föreställ dig att ha en magisk låda fylld med energi som laddar din elektronik när du är på resande fot eller var som helst. Det är som att bära en bärbar, dold strömkälla i fickan eller väskan, så att du aldrig får slut på batteri för dina prylar.

Powerbanks är anpassningsbara följeslagare som finns i en mängd olika former, storlekar och kapaciteter. De kan ladda en mängd olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor, smartklockor och mer.

De är ditt pass till nonstop-upplevelser, så att du kan ta bilder, hålla kontakten och ha kul🥳. Allt detta utan att vara orolig för att ta slut på batteriet!

Varför är Power Banks nu oumbärliga?

I det moderna livets liv och rörelse kan betydelsen av en powerbank inte förbises, eftersom våra mobiltelefoner har utvecklats till i huvudsak – förlängningar av oss själva.

Tekniken genomsyrar alla aspekter av våra liv. Vi är beroende av våra telefoner för kommunikation, navigering, arbete, underhållning och bevarandet av ovärderliga minnen. Men deras batterier, som ibland kämpar för att hålla jämna steg med vår rigorösa användning även med batterisparappar!

Dessutom går värdet av powerbanks mycket utöver enkel bekvämlighet. Att ladda din telefon kan vara en livlina under katastrofer eller naturkatastrofer när strömförsörjningen kan brytas, och därmed koppla dig till viktig information och räddningstjänst. Det främjar en känsla av trygghet, vilket gör att vi snabbt kan kontakta nära och kära eller be om hjälp.

I grund och botten är en powerbank mer än bara en pryl.

Därefter listas i artikeln de bästa och topprankade powerbankerna. Det här är de jag mest har provat och testat och borde rädda dig från att lägga tid på att spana fram de bästa!

SAMSUNG

När vi pratar om powerbanks som leder spelet ger Samsungs bärbara powerbank dig kraften att ladda dina enheter, särskilt under dessa oväntade strömavbrott. Denna powerbank kommer med flera funktioner, så att du snabbt kan slå på din Galaxy Note 10 med en USB-C-kabel såväl som trådlöst.

Fördelar

 • Detta är en idealisk powerbank som låter dig ladda flera enheter samtidigt som Galaxy Buds, Galaxy Note 10, etc.
 • Det hjälper till att upprätthålla laddningen av din telefon hela dagen med lång batteritid.
 • Trådlös laddning är enkel. Du behöver bara hålla din telefon ovanpå den trådlösa plattan, och du kommer att se att din enhet börjar laddas.

Nackdelar

 • Den börjar värma telefonen när den används ofta för att ladda upp smarttelefonen

Jag provade denna powerbank och måste säga att den ger dig hela paketet med dess förmåga att ladda flera enheter. Det är en allt-i-ett-laddningslösning oavsett om du reser, pendlar eller bara väntar på att posern ska komma tillbaka!

Apple MagSafe

Apple MagSafe batteripaket är det bästa fyndet för iOS-användare att ladda sina smartphones. Anledningen till att den finns med i listan är säkrare trådlös laddning. Detta är mycket kompatibelt med olika iPhone-modeller, från 12-serien till 15-serien.

Fördelar

 • MagSafe-batteripaketet låter dig ladda din iPhone snabbare utan praktiska störningar.
 • Användare behöver inte gå igenom komplikationer för att kontrollera batteriets aktuella status. Den visas automatiskt på låsskärmen.
 • Den är handsfree. Du behöver inte slå på eller stänga av den. Den börjar automatiskt ladda din iPhone. Placera bara din enhet ovanpå laddningsplattan.

Nackdelar

 • Tyvärr är den bara kompatibel med iOS-enheter. Detta innebär att Android-användare kan ha otur med denna fickstorlek och robusta powerbank.

Enligt min åsikt är detta ett idealiskt val för iOS-användare. Jag gillar en sak: den kommer med inbyggda magnetiska funktioner, som håller din iPhone intakt, vilket ger en bättre användarupplevelse.

Läs också: Topp MagSafe-laddare för Apple-användare

LOVELEDI

Nu behöver smartphoneanvändare inte rusa efter eluttag för att ladda upp sina smartphones. LOVELEDI kommer in i bilden. Med sin inbyggda IC garanterar den en säkrare laddningsupplevelse. Med på denna exklusiva LOVELEDI Powerbank och njut av en fantastisk batterilivsupplevelse.

Fördelar

 • Den har en kraftfull batteritid på upp till 15 000 mAh, vilket gör att din smartphone aldrig blir tom för energi.
 • Det är bland de säkraste laddningsmöjligheterna för att hålla din smartphone i rörelse på nolltid.
 • Dessutom är det en bärbar laddare på grund av sin kompakta storlek och detta gör den perfekt att bära på resan, vilket gör att du enkelt kan använda din smartphone.

Nackdelar

 • Det finns något fel med powerbanken. Ibland, efter långvarig användning, börjar laddningen sakta ner och stoppar plötsligt utan anledning.

LOVELEDI ger dessutom portabilitet till handling, vilket gör det bekvämt för alla smartphoneanvändare att ladda sina smartphones från vilken del av världen som helst.

Miady

Här kommer Miady 2-paketet, det näst bästa i listan över de bästa powerbankerna för att hålla din smartphone strömsatt hela tiden. Detta är ett dubbelpaket med 10 000 MAH, vilket gör det enklare att ladda din smartphone var som helst utan att behöva ett eluttag.

Fördelar

 • Denna bärbara powerbank i två paket är lätt i vikt med en imponerande design och utseende som fångar uppmärksamheten. Detta gör den lätt att bära i väskan.
 • Miady 2 powerbank är mycket kompatibel med både iOS- och Android-telefoner. Som ett resultat kan du resa fritt utan att oroa dig för om din smartphones batteri tar slut.
 • Den kommer med en USB C-port, som tar hand om snabbare och mycket säkrare laddning av dina enheter, så att du kan ladda flera enheter samtidigt.

Nackdelar

 • Risk för brand. Denna powerbank kräver vissa förbättringar i byggkvaliteten, eftersom den plötsligt kan fatta eld vid långvarig användning.

Eftersom den är lätt, bärbar och lätt att använda, erbjuder den en tillfällig laddningslösning.

Mregb

Mregbs solar laddare powerbanks är bland de tuffaste och bästa valen för att toppa listan över bästa powerbanks. Med ett gigantiskt batteri på 42 800 MAH kan du säga adjö till oron att ladda din smartphone medan du är på jobbet. Det är en pålitlig powerbank med mer än 1600 laddningscykler.

Fördelar

 • Den har en långvarig LED-ficklampa, som ger kontinuerlig användning i upp till 100 timmar. Med sin inbyggda ficklampa behöver du inte oroa dig för att snubbla i mörkret!
 • Detta har ett massivt batteripaket som ger dig lugn och ro att delta i samtal och möten utan att oroa dig för din smartphones batteri, flytta över appar som behövs för att övervaka batteriets hälsa!
 • Eftersom den är lätt i vikt, kommer den inte att tynga ner din väska och är därför lätt att ta med sig när du reser, även på flygbolag.

Nackdelar

 • Denna solenergibank påstår sig ha en enorm batteritid. Batteriets livslängd börjar dock försämras även inom några månaders användning.

Denna powerbank är gjord av ABS-material som gör den motståndskraftig mot olika situationer som värme, kemikalier etc. Den har IP67 och är vattentät, droppsäker och dammsäker för att överleva extrema förhållanden.

INIU

Om säker laddning med en powerbank hade ett ansikte är INIU definitivt värt det. Detta är bland de tunnaste 10 000 batteri MAH, vilket gör det lätt att resa med. Med sina snabbare laddningsmöjligheter kan du ladda din iPhone snabbare än någonsin.

Fördelar

 • Detta är den snabbaste laddningskraftbanken som ökar laddningshastigheten flera gånger utan risk för stötar.
 • Den fungerar utmärkt med iPhone då den laddar upp till 70-80 % av batteriet inom en timme. Den kommer inbyggd med AutoFit, som fördubblar laddningshastigheten för smarttelefonen.
 • INIU kommer packad med en SmartProtect-mekanism som förhindrar batteriskador och skyddar din enhet från överhettning.

Nackdelar

 • Det tar mycket tid att ladda din smartphone. Ibland bakåtladdar den din smartphone och detta kan leda till överhettning.

Utöver allt detta har powerbanken imponerande byggkvalitet. Från design till användarvänlighet, detta gör det bekvämt att bära och ladda dina enheter utan ytterligare komplikationer.

Anker

För alla de individer som vill behålla sin telefon strömförsörjd, här är Anker bärbara powerbank. Denna powerbank kommer med ett enormt batteri på 20 000 MAH som låter dig ladda upp till 4-5 smartphones utan att ta slut på batteriet.

Fördelar

 • Utrustad med PowerIQ och VoltageBoost-teknik som gör att du kan ge optimerad laddning till dina enheter.
 • Denna powerbank låter dig ladda både dina Android- och iOS-enheter på en gång. Detta avslutar din rush för flera powerbanks för olika smartphones.
 • Denna kommer packad med en dubbel USB-anslutning som gör att du kan ladda 2 enheter samtidigt.

Nackdelar

 • Typ C-kabeln med powerbanken kanske inte är användbar och kan värma dina enheter.

Detta är en av favoritbanken som sätter sin position på listan med att erbjuda det bästa för både iPhone- och Android-användare, med fantastisk batteritid. Det fungerar perfekt med båda, vilket ger dig säkrare laddning.

Mål noll

När man väljer en powerbank vill ingen nöja sig med mindre än den bästa; Goal Zero Sherpa kommer med trådlös laddning och möjliggör snabbare laddning. Detta är den soldrivna powerbanken som använder en 8 mm kabel för att ladda powerbanken direkt från solen.

Fördelar

 • Goal Zero Sherpa är en solcellsdriven kraftbank som minskar ditt beroende av el för att hålla powerbanken laddad. Det tar energin direkt från solen för att ladda powerbanken.
 • Sherpa kommer med 100 AC, vilket står starkt för att vara bland de snabbaste laddningshastigheterna, vilket ger 60 % mer kraft. Den kommer med trådlös laddning som gör att du kan ladda din smartphone utan störningar.
 • Detta är en långvarig powerbank med fantastisk design och är byggd för att hålla längre än många andra powerbanks.

Nackdelar

 • Batteritiden måste förbättras. Ibland laddas powerbanken ur efter att smarttelefonen har laddats en eller två gånger.

Jag föreslår att du använder den här powerbanken eftersom den ger den snabbaste laddningen som är byggd för att hålla längre. Denna solcellsdrivna powerbank, låt aldrig din powerbank gå ur spel. Min erfarenhet var stor med denna powerbank.

Anker 737

Inget mer hinder för ditt arbete när du har en exklusiv Anker Portable powerbank för att hålla din bärbara dator och andra enheter laddade. Med sina snabbare laddningsmöjligheter kan du säkert ladda din bärbara dator. Använd denna premium powerbank för att enkelt ladda dina enheter.

Fördelar

 • Anker bärbara powerbanks är den idealiska lösningen för att ladda vilken bärbar dator som helst, inklusive en MacBook, till en Windows-bärbar dator. Så fortsätt att hantera ditt arbetsprojekt och lägg ner oron för att få batteriet utom synhåll.
 • Med sin 25 600 mAh batterikapacitet kan du njuta av snabbare laddning av din bärbara dator och andra elektroniska enheter som smartphones, surfplattor, etc.
 • Denna kommer med en 60 W USB-C-kontakt och 18 W USB-A, vilket gör det enklare att ladda upp dina enheter.
 • Detta kommer med underhållsladdning som gör att du kan byta till att ladda enheter med låg effekt med ett knapptryck.

Nackdelar

 • Du kan få långsam eller ingen laddning på den bärbara datorn efter överdriven användning.

Dessutom tar denna powerbank fram det inbyggda Multi Protect-säkerhetssystemet, högklassiga LG-batterier och de värmebeständiga materialen håller dig och dina enheter svala.

Spigen

Spigen ArcHybrid Mag är den exklusiva magnetiska kraftbanken som gör upp till listan och låter dig ladda din smartphone handsfree och trådlöst. Denna powerbank låter dig ladda din iPhone 80 % snabbare än andra magnetiska trådlösa batteripaket. Inga glidningar, inga fall, denna powerbank är nästan exceptionell när det gäller att uppfylla dina förväntningar.

Fördelar

 • Denna powerbank är den perfekta lösningen för iPhone-användare som kämpar med batteritiden och enkelt kan ladda smartphones 1,5 gånger snabbare.
 • Spigen ArcHybrid Mag låter dig ladda din iPhone 12 till iPhone 15-serien med en otrolig hastighet, allt tack vare batteriet med en kapacitet på 5 000 mAh.
 • Det är en handsfree powerbank som förhindrar halkar och fall, och håller din smartphone helt laddad och säkrare på samma gång.

Nackdelar

 • Detta är inkompatibelt med Android-enheter. Så om du är en Android-användare kan du försöka hitta andra alternativ.

Spigen ArcHybrid powerbank med pass through-laddning som håller din trådlösa laddning på medan din powerbank laddas. Med sitt starka magnetiska grepp behöver du inte oroa dig för att tappa din iPhone.

ELECOM

Den sista men effektiva powerbanken för att förbättra din enhets laddningsupplevelse. Elecom Nestout är en IF designprisvinnare för att uppmuntra innovation och design. Med sina större laddningsmöjligheter ger den den snabbaste laddningen som finns med snabbladdnings USB-C-portar.

Fördelar

 • Denna prisbelönta powerbank har ett 15 000 mAh batteri som låter dig ladda dina enheter var som helst. Dess varaktiga batterikapacitet förvandlar laddningsupplevelsen.
 • Detta är idealiskt för utomhusaktiviteter eftersom det är byggt för att motstå väder och klimat. Den är värmebeständig, dammtät och vattenbeständig.
 • Detta fungerar bäst för att ladda din telefon när du reser.

Nackdelar

 • Denna powerbank har några problem med snabbladdningen. Ibland är det bra, men ibland tar det längre tid än någonsin att ladda dina enheter.

Men den är designad för att stå emot extrema förhållanden året runt, litiumjonbatterier är gjorda med silikonkuddar för att förhindra vibrationsöverföring. Falltestet utfördes enligt US Military Standard MIL-STD 810G 516.7.

Hur väljer man den bästa powerbanken?

Powerbanks är specifika för specifika behov. Faktorerna som svarar på frågan – ”Vilken är perfekt för dig?” anges nedan.

 • Kapacitet talar: Välj en powerbank med en kapacitet som är större än din smartphones. Till exempel skulle en powerbank på 10000mAh eller mer vara perfekt om din smartphone har ett 3000mAh batteri.
 • Vikt och bärbarhet: Om du alltid är på språng, välj en Power Bank som är liten och lätt nog att ha med sig i fickan eller ryggsäcken. Du bör väga bekvämligheten med portabilitet mot ditt krav på hög kapacitet när du väljer en powerbank.
 • Snabbladdning och inmatning: Kontrollera även powerbankens ingångsladdningshastighet. Snabbladdningsfunktioner gör att powerbanks laddas snabbare och håller dem laddade och förberedda för ditt nästa äventyr.
 • Andra egenskaper: Vissa powerbanks inkluderar valfria funktioner, såsom inbyggda ficklampor, solpaneler eller trådlös laddning. Tänk på dina unika krav. Om du gillar att vara ute kan en solenergibank vara användbar.

Och medan du håller på, glöm inte att kolla in powerbankens kompatibilitet med din enhet!

Extra tips och råd innan du köper

Fokusera på etablerade varumärken erkända för deras pålitlighet och säkerhetskrav, samtidigt som du utvärderar prestanda och pålitlighet hos powerbanks. För att utvärdera faktiska prestanda, läs kundrekommendationer och professionella bedömningar. Leta efter certifikat som CE, FCC eller RoHS, som intygar efterlevnad av globala säkerhetsstandarder.

För att säkra dina prylar, leta efter powerbanks som inkluderar inbyggt överladdnings-, överurladdnings- och kortslutningsskydd. Tänk på tillverkarens garantitid; en längre garanti är ibland ett tecken på att verksamheten är säker på produkten. Slutligen, se till att powerbankens kapacitet överensstämmer med tillverkarens påståenden.

Fördelar med att använda en Power Bank

 • Oavbruten anslutning: Powerbanker håller dina enheter laddade, vilket gör att du kan hålla kontakten, använda viktiga appar och vara online, särskilt när du reser eller i nödsituationer.
 • Bekvämlighet och portabilitet: Powerbanks är små och portabla och passar lätt i fickan eller handväskan. Med denna bekvämlighet kan du leva en nomadisk livsstil eftersom du kan ladda dina prylar när du vill.
 • Nödbackup: Enheten gör att du kan kontakta nära och kära, få nödinformation eller ringa efter hjälp, vilket förbättrar din säkerhet och säkerhet.

Med så mycket kraft packad i en sådan bärbar enhet går det inte att förneka att powerbanks är riktigt praktiska prylar!

Slutord

Att välja rätt powerbank kan göra stor skillnad för att se till att dina prylar förblir laddade. Det gör dig förberedd för användning vart än livet tar dig. Genom att använda en powerbank förhindrar du dessutom att du pressar juice och skyddar därmed din telefon också.

För både tekniska fans och resenärer ger den här artikeln en grundlig översikt. Dessa powerbanks uppfyller olika syften tack vare deras stora kapacitet för många laddningar, snabbladdningsförmåga och eleganta design för mobilitet.

Du bör komma ihåg att att köpa en pålitlig powerbank innebär att du tar till dig kontinuerlig anslutning och förbättrar din mobila livsstil. Att fatta rätt beslut ger dig en chans att utforska, arbeta och kommunicera utan begränsningar, och inte bara en praktisk pryl.

Nästa steg, trött på att byta och leta efter laddare? Här är de bästa laddningsstationerna för flera enheter [Android and iOS] för att lösa dina bekymmer!