10 hemgymutrustning för att förvandla dig från soffpotatis till fitnessentusiast

Kan du inte upprätthålla en hälsosam livsstil på grund av arbete, familj eller andra åtaganden? Oroa dig inte längre. Upprätthåll en hälsosam och aktiv livsstil med dessa hemgymutrustning.

Vad är Home Gym-utrustning?

Träningsmaskiner och komponenter som kallas hemgymutrustning är gjorda för användning i ett hemgym eller gym. Hemgymutrustning har dykt upp som ett enkelt tillvägagångssätt för att uppnå träningsmål utan att behöva resa till ett gym eller fitnessanläggning på grund av den ökande populariteten för hemmaträning och träningslösningar på avstånd.

Yogamattor och balanserande bollar är utmärkta för stretching och core-träning. Samtidigt är motståndsband, vikter och kettlebells lätta alternativ som bekvämt kan packas och användas för olika aktiviteter. Låt oss titta på fler utrustningar som du kan använda i ditt hemgym.

Olika typer av hemgymnastikutrustning

Nyligen har utrustning för hemgym ökat i popularitet, särskilt sedan pandemin tvingade till nedläggning av många offentliga gym. Här är några exempel på hemträningsutrustning:

Löpband

En apparat för löpning, promenader eller jogging, den fungerar som en av de mest använda utrustningarna för konditionsträning.

Stationär cykel

En stationär cykel är en övningsutrustning med låg effekt som simulerar cykling. Det kan stärka benmusklerna och är utmärkt för cardio.

Viktbänk

Det är en mångsidig träningsapparat som kan användas för flera övningar, såsom bencurl, bänkpress och hantelcurl.

Motståndsband

De är bärbara, lätta redskap som kan användas för övningar som bygger styrka. De är lämpliga för alla konditionsnivåer och finns i en mängd olika styrkor.

Pull-up Bar

Detta träningsredskap kan placeras på en yttervägg eller dörrkarm. Den används för styrkeövningar i överkroppen som pull-ups och chin-ups.

Slagpåse

En boxningssäck är en stor, tung väska som används för att träna boxning eller kickboxning. Det kan hjälpa till att stärka överkroppen och axlarna och är utmärkt för konditionsträning.

Hur väljer man den bästa hemgymutrustningen?

När du överväger att köpa gymutrustning är det första du bör notera det utrymme du har och behöver för just den utrustningen. Välj bara föremål som du är säker på att du kan lagra. Om du inte har ett gott utrymme som liknar ett gym. Här är några saker att tänka på:

Budget

För utrustningen i ditt hemgym, upprätta en budget och håll dig till den. Du behöver inte lägga ut mycket pengar för att få utrustning av hög kvalitet.

Fitness Mål

Fastställ dina mål för ditt hemmagym innan du köper någon utrustning. Vikter och styrketräningsverktyg är attraktiva alternativ för att få muskler. Konditionsmaskiner som löpband och stationära cyklar är de bästa alternativen för att öka din kondition.

Recensioner

Läs recensioner från andra köpare av utrustningen du funderar på. Detta kan hjälpa dig att välja utrustning på ett välinformerat sätt.

Dessutom rekommenderas det att testa vilken utrustning du än funderar på att köpa. När du väl har provat och testat vet du säkert om du ska satsa på det eller inte.

Fördelar med hemgymutrustning

Att använda hemgymutrustning ger också vissa fördelar, inklusive komfort och integritet. Vi ska nu lära oss mer om det.

  • Du kan träna när du vill med ett hemmagym utan att behöva oroa dig för transport eller gymavgifter. Du kan träna privat utan att behöva oroa dig för pinsamhet eller kritik från andra.
  • Med hjälp av hemgymutrustning kan du ändra ditt träningsprogram för att möta dina speciella krav och preferenser.
  • Istället för att använda billig, undermålig utrustning på ett offentligt gym, kan du spendera pengar på utmärkt utrustning som kommer att tjäna dig i flera år.

Här är några utvalda hemgymutrustning som du kan använda utan mycket krångel när det passar dig. Gå igenom dem för att göra de bästa livsstils- och hemgymvalen.

Tonal

En intelligent hemgymutrustning, Tonal 24-tums pekskärm ger ett träningspass för hela kroppen i en enhet. Användare kan komma åt anpassade träningsprogram och träningspass via 24-tums pekskärmen, och den eleganta och bärbara designen gör den tillgänglig och enkel att använda var som helst.

Tonal är lämplig för alla konditionsnivåer eftersom den använder digitala belastningar som kan ställas in på vilket motstånd som helst. Den levereras med rörliga armar som stöder många åtgärder, särskilt benövningar som knäböj och utfall.

Tonal har också en virtuell tränarfunktion som ger användarna feedback och vägledning i realtid så att de kan maximera sina träningspass.

Användare av Tonal-produkten kan strömma musik och kommunicera med tränare under livesessioner på grund av enhetens utmärkta högtalare och inbyggda kamera. För att förbättra kvaliteten på träningen kommer systemet även med flera tillbehör, inklusive motståndsband.

Sammantaget är det en praktisk och anpassningsbar hemgymutrustning som kan hjälpa användare att nå sina träningsmål.

Fusion CST Studio

Fusion CST Studio är träningsutrustning för hemmet som ger en flexibel och utmanande träning. Med hjälp av kablar och remskivor kan användare utföra en mängd olika aktiviteter som blandar styrka och aerob konditionering. Den erbjuder handsfree-träning i realtid så att man kan se sig själv från flera vinklar.

Apparaten har ett utrymmesbesparande träningspass för hela kroppen i en liten förpackning. Användare kan ändra svårighetsgraden för sina träningspass tack vare de olika motståndsnivåerna den erbjuder. Den har också en integrerad pulsmätare, så att användare kan följa sin utveckling och konditionsnivåer. Utrustningen hjälper dig att bygga styrka och förbättra konditionen med endast en produkt.

Baserat på instruktioner från din tränare kommer din Fusion CST Studio automatiskt att ändra motståndet åt dig. Det erbjuder massor av mångfald, från styrketräning till cross-träningsalternativ som boot camp och helkroppsformning.

Utrustningen syftar till att bygga styrka och förbättra mental och fysisk uthållighet och erbjuder olika funktioner för kompletta och effektiva hemmaträningar.

Lululemon Studio Mirror

Lululemon Studio Mirror är ett interaktivt träningsverktyg som tillhandahåller olika träningsprogram, inklusive konditionsträning, styrketräning och yoga, allt i bekvämligheten av ditt eget hem. Det är en snygg, stativ eller väggmonterad pryl som fungerar som en spegel och en digital skärm.

Använd framstegsspårningsfunktionen och hälsoresultatet i Lululemon Studio Mirror för att hålla reda på alla dina träningspass, eller länka till andra träningsappar som Strava eller Apple Health för att komma åt hela din träningshistorik. Användare kan få tillgång till tusentals aktiviteter och individuella träningsplaner med ett månatligt abonnemang.

Lululemon Studio Mirror är gjord för att passa in i alla inredningsdesigner. Utrustad med material av högsta kvalitet är det ett utmärkt val för dig som vill träna hemma men vill ha en mer engagerande och anpassad träning.

Hydrow Rower

Hydro Rower är en träningsutrustning för hemmabruk som är gjord för att efterlikna roddrörelsen och erbjuda en helkroppspass med låg effekt. Den använder en metod som kallas vattenmotstånd, där motståndet produceras genom att röra paddlar genom vatten i en tank. Användare kan ändra maskinens motståndsinställningar för att passa deras föredragna träningsintensitet.

Hydro Rower kan ta emot användare av olika storlekar och höjder tack vare dess bekväma sits och fotstöd. Dessutom har maskinen en LCD-panel som visar viktig träningsstatistik, inklusive tid, distans och förbrukade kalorier. Den kan kopplas till en pulsmätare för att mäta träningsmål exakt.

Det är ett modernt, elegant och subtilt tillägg till ditt hem med en ram av aluminium och stål och platt antracitpolymerkropp. Att flytta Hydrow Rower runt huset är helt enkelt på grund av dess hjulsystem.

Horizon 7.8 AT Löpband

Horizon 7.8 AT Löpband är en utmärkt del av hemgymutrustning tillverkad av Horizon Fitness, ett välkänt namn inom fitnesssektorn. Den erbjuder också ett urval av träningsplaner, till exempel för intervallträning, klättring i backar och uthållighetsträning. Det extra stora däcket ger dig flexibiliteten och säkerheten att springa i din egen takt, oavsett om du är en sprinter eller en fritidslöpare.

Användare kan också komma åt de digitala funktionerna helt enkelt genom att ansluta sina Bluetooth-enheter. Du kan komma åt olika träningsprogram via LCD-skärmen som är monterad på toppen. Den visar många statistik, inklusive varaktighet, tillryggalagd sträcka, förbrända kalorier och puls.

Den har också en USB-laddningsport, en kylfläkt och en justerbar surfplattahållare för att öka kundkomforten under träningen. Den bärbara utrustningen har transporthjul för enkel förvaring och transport. Löpbandet 7.8 AT är en avancerad enhet som ger konsumenterna en utmärkt, uppslukande träningsmiljö.

Technogym Myrun

Technogym Myrun är ett förstklassigt löpband gjord för användning i hemmagym. Det är en elegant, modern enhet med ett litet fotavtryck som är lätt att integrera i alla miljöer.

Med en vadderad löpyta som minskar påverkan på dina leder och en säkerhetsnyckel som pausar maskinen i en nödsituation, är löpbandet gjort för att erbjuda en säker och njutbar träningsupplevelse.

En massiv pekskärm som ger dig tillgång till flera träningsprogram och virtuella coachningssessioner är en annan banbrytande funktion på Myrun löpband. Dessutom har enheten inbyggd Bluetooth-anslutning, så att du kan synkronisera den med din enhet och övervaka dina framsteg över tiden.

Sammantaget bör alla som letar efter ett förstklassigt löpband för ett hemmagym starkt överväga Technogym Myrun. Både nybörjare och erfarna löpare kommer att tycka att dess avancerade funktioner och användarvänliga design är utmärkt.

CLMBR

Ett föremål för hemgymutrustning som kallas CLMBR använder klättringsrörelser för att ge användaren en helkroppsövning. Det är en brant klättrare som använder två oberoende spakar för att replikera rörelserna i bergsklättring samtidigt som den levererar ett intensivt men effektsnålt träningspass. Maskinen kan ställas in på olika motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare med olika konditionsnivåer.

Dessutom har maskinen en datoriserad panel som visar träningsstatistik som tid, förbrända kalorier och klättringshastighet. För att komma åt anpassade träningsprogram, övervaka deras framsteg och tävla mot andra användare genom att logga in på CLMBR-appen.

För att garantera hållbarhet och långvarig prestanda använder CLMBR endast premiummaterial. Maskinen har få rörliga komponenter, ytor som är lätta att rengöra och är byggd för att kräva lite underhåll. Sammantaget erbjuder CLMBR ett träningspass för hela kroppen som är svårt och effektivt som kan genomföras hemma.

Impact Series Rower

Aviron tillhandahåller en förstklassig roddmaskin som kallas Impact Series Rower avsedd för hemmagym. Med hjälp av den här maskinen kan du engagera varje muskel i din kropp samtidigt som du får en kraftfull kardiovaskulär träning.

Utrustningen har en 22-tums pekskärm med en mängd olika interaktiva träningsalternativ och träningsprogram. Roddmaskinen är gjord av robusta material och skapad för en tyst, stabil och smidig roddupplevelse. Dessutom har den rörliga motståndsnivåer som låter kunderna välja hur intensivt deras träningspass ska vara.

Impact Series Rowers interaktion med sociala medier och onlinegemenskaper är en av dess utmärkande egenskaper. Användare kan delta i onlineutmaningar och tävlingar, följa deras utveckling över tid och kommunicera sina resultat. Sammantaget är det den bästa hemgymutrustningen för alla som söker ett effektivt och spännande träningspass.

ProForm 750R Roddare

ProForm 750R Rower är ett komplett paket som erbjuder träning för hela kroppen. Detta gör det till ett toppalternativ för dem som försöker öka sin allmänna kondition och kardiovaskulära hälsa. Med ett antal digitala motståndsnivåer tillgängliga på ProForm 750R Rower, kan användare ändra takten på sina träningspass baserat på deras kondition och träningsmål.

ProForm 750R Rower har även justerbara fotstöd, en bekväm, ergonomisk sits och en utrymmesbesparande kompakt design som gör den enkel att förvara när den inte används och hjälper den att röra sig snabbt. Sammantaget, för alla som söker förstklassig, anpassningsbar roddutrustning för sitt hemmagym, är ProForm 750R Rower ett utmärkt alternativ.

CITYROW Roddare

CITYROW Rower har en banbrytande motståndsmekanism som kombinerar magnetiskt och luftmotstånd för att ge kunderna en tyst och bekväm roddupplevelse. Det finns en Max Rower, och den andra är Classic Rower. Båda kommer med en LCD som skiljer sig i storlek.

Max Rower erbjuder high-fidelity-högtalare för en helt uppslukande träningsupplevelse. Dessutom har den en rullande monitor med 30° rotation för det perfekta perspektivet när du använder roddaren eller när den inte används.

Samtidigt låter den klassiska roddaren dig ansluta din mobil via Bluetooth. Träna både på och av roddmaskinen i flera klasser under varierande tid och konditionsnivåer. Titta på din data när den ändras medan du ror. Se hur din split minskar när du gör framsteg.

Rowers eleganta och blygsamma form, som gör den enkel att förvara även på de minsta ytor, är en av dess utmärkande egenskaper. Ett gratis medlemskap i CITYROW GO-appen ingår också i maskinen, vilket ger användarna tillgång till olika roddbaserade träningsklasser och program.

Slutsats

Alla som vill behålla sin hälsa och kondition utan bördan av att besöka ett kommersiellt gym kan ha stor nytta av att investera i hemgymutrustning. Det ger flexibiliteten att träna när du vill utan att stå i kö efter utrustning eller interagera med andra gymmecenater.

Dessutom, eftersom det inte finns några återkommande kostnader för medlemskap i gymmet, kan det leda till ekonomiska besparingar över tid att ha hemmagymutrustning. Tillräcklig försiktighet måste vidtas före och under hela användningen. Hemgymutrustning kan vara en värdefull investering för individer som prioriterar fitness och tycker om att träna i bekvämligheten av sina hem.

Du kan också utforska några bästa appar för inomhuscykling för att komma i form hemma.