10 bästa trådlösa headset för Xbox för spelare

Trådlösa headset är ett måste för Xbox-spelare eftersom de ger en bekväm, ergonomisk och uppslukande spelupplevelse. Spel från Xbox-serien är extremt omtyckta på grund av deras banbrytande grafik, engagerande spel och omfattande spelutbud.

Med lanseringen av Xbox Series X och Series S började en ny era inom konsolspel, vilket ger användarna en exceptionell spelupplevelse. Deras betydande bakåtkompatibilitetsfunktion låter spelare spela spel från tidigare Xbox-generationer. Detta är en av de främsta drivkrafterna för deras överklagande, eftersom det tillåter dem att bevara älskade oldies samtidigt som de njuter av aktuella releaser.

Xbox Series-spelen har också avancerad spelmekanik och grafiktrohet, vilket ger hisnande visuella effekter, verklighetstrogna animationer och fängslande berättelser. Stora serier som Halo, Forza Motorsport och Gears of War har utvecklats ytterligare, fängslande spelare med sina fängslande berättelser och flerspelartävlingar.

Dessutom har en ansenlig abonnentbas lockats av Microsofts hängivenhet till Xbox Game Pass. Ett prenumerationsprogram ger tillgång till en mängd olika spel, både nya och gamla. Klyftan mellan tillfälliga spelare och hängivna fans har stängts av denna banbrytande strategi för spel. Spel av hög kvalitet är nu tillgängliga för en bredare publik.

Hur främjar Xbox-kompatibla spel hela spelupplevelsen?

Xbox-kompatibla spel erbjuder spelare oöverträffad frihet och mångfald, vilket revolutionerar spelupplevelsen. Genom att bevara spelhistoriken och göra det möjligt för nya spelare att njuta av klassiker de kanske har missat, ser bakåtkompatibilitetsfunktionen till att spelare kan njuta av spel från tidigare generationer.

Möjligheten att undersöka ursprunget till välkända varumärken är fördelaktigt för färska spelare och ger rutinerade spelare en känsla av nostalgi.

Läs också: Cross-Platform-spel (PS, Xbox, PC, Switch) att prova idag.

Dessutom hjälper kompatibilitetsfunktionen spelare från olika generationer att kommunicera. Oavsett vilket Xbox-system de har kan vänner och familj spela tillsammans, vilket förbättrar den sociala sidan av spelandet. Spel blir en delad upplevelse tack vare dess inkludering, vilket främjar en känsla av gemenskap.

Xbox-kompatibla spel förbättrar i grunden spelupplevelsen genom att skapa en känsla av gemenskap, bevara spelhistoriken och stödja inkludering. Det ger också bättre prestanda, vilket garanterar användarna en varierad och givande spelupplevelse.

Önskade funktioner hos Xbox-kompatibla headset

De måste-ha egenskaper hos Xbox-kompatibla headset är:

#1. Trådlös anslutning💻

Ett utmärkt headset ger strömlinjeformad trådlös åtkomst till Xbox-system. Spelare upplever en mer uppslukande och trevlig spelmiljö när de fritt kan gå omkring utan att begränsas av trassliga anslutningar.

#2. Bekväm design📟

För längre spelsessioner är komfort viktigt. Se till att headsetet har en ergonomisk design och är tillverkat av lättviktsmaterial så att spelare kan bära det bekvämt under långa perioder. Justerbara pannband och öronkuddar möjliggör en tight passform, vilket förbättrar den övergripande spelupplevelsen samtidigt som du får den uppslukande ljudupplevelsen av hörlurar.

#3. Uppslukande ljud🔊

Det är viktigt att ha surroundljud och högkvalitativt ljud. Uppslukande ljudlandskap förbättrar spelet genom att tillhandahålla specifika och riktade ljudsignaler, vilket förbättrar den övergripande spelupplevelsen. Spelarnas förmåga att känna igen rörelser och aktiviteter i spelet förbättrar fördjupningsnivån.

#4. Klar mikrofon🎤

För flerspelarspel är effektiv kommunikation avgörande. En kristallklar, brusreducerande mikrofon bör följa med headsetet. Denna funktion ser till att röstkommunikationen är tydlig och fri från bakgrundsljud, vilket möjliggör sömlöst samarbete och spelstrategi.

#5. Bekväma kontroller🎮

För enkla justeringar är on-ear-kontroller viktiga. Det ska vara enkelt att nå volymkontrollerna, mute-knapparna och andra alternativ. Spelare kan snabbt ändra sina inställningar med hjälp av dessa kontroller utan att pausa sina spel, vilket håller dem koncentrerade och uppslukade.

Nedan listar artikeln de bästa trådlösa headseten för Xbox-spelare. Kom och utforska!

Xbox trådlöst headset

Under långa spelperioder ger den flexibla, lätta designen med ett justerbart pannband en trevligare upplevelse.

Xbox Wireless Headset möjliggör tydliga spelupplevelser samtidigt som du omger dig med rumslig ljudteknik som Windows Sonic, Dolby Atmos och mer. De roterande öronkåpskontrollerna erbjuder en enkel och snabb metod för att ändra volymen och balansen mellan spel och chatt.

Funktioner:

 • Med Xbox Wireless-radio kan du ansluta direkt till din konsol utan att använda donglar, sladdar eller en basstation.
 • Röstisolering och auto-mute hjälper till att minska bakgrundsljudet och förbättra kommunikationens tydlighet.
 • Bluetooth-anslutningar möjliggör musik och kommunikation när du är på språng.

De plattformar som stöds för den här modellen är Xbox One, Windows, Xbox, Xbox Series S och Xbox Series X. När det gäller användning, avstånd från konsolen, extra tillbehör och andra faktorer varierar batteritiden avsevärt. Vissa röstchattfunktioner kräver separata prenumerationer för Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Live Gold.

Turtle Beach

Upplev rikt och uppslukande spelljud med två specialinställda 50 mm-högtalare som är optimerade för Windows Sonic, Dolby Atmos och DTS Headphone X.

Med hjälp av en större, högre känslig Gen 2 flip-to-mute-mikrofon som förbättrar konversationskvaliteten och nu smidigt integreras i headsetet när det är tyst, kan du meddela ditt teams nästa drag med auktoritet eller prata med kompisar i detalj. Dessutom kan du också kontrollera volymen på din röst bättre genom att höra den i headsetet, tack vare mikrofonövervakning.

Funktioner:

 • För en fördröjningsfri spelfördel på Xbox optimerar en patenterad, förlustfri 2,4 GHz trådlös anslutning med låg latens, spelljud och chatt i realtid.
 • Ditt headset är alltid redo, tack vare ett förbättrat batteri som erbjuder 24+ timmars spelande per laddning. Dessutom möjliggör snabbladdning 8,5 timmars batteritid efter bara 15 minuter.
 • Flexibel, långvarig hållbarhet tillhandahålls av ett starkt, förstärkt pannband och gångjärnskonstruktion. Å andra sidan tillhandahålls den lyxiga komforten av mjuka, glasögonvänliga öronkuddar. Du kan enkelt reglera spel- och konversationsvolymen individuellt, såväl som huvudvolymen på headsetet, för att få den perfekta balansen.

Med sina öronkuddar i dubbla skum och unika ProSpecs glasögonlindringssystem, avlastar detta headset trycket så att du kan spela bekvämt. Konsoler från Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X och Xbox One S är alla kompatibla med Stealth 600 Gen 2 USB.

PowerA LucidSound

För ultimat trådlöst oberoende, träffa det hyllade LucidSound LS35X Wireless Surround Sound Gaming Headset för Xbox. Med hjälp av starka, exakt justerade 50 mm-drivrutiner kan du höra dina kollegors pladder i kristallklara detaljer och med uppslukande Windows Sonic-surroundljud. Memory foam öronkuddar med gelkyld teknik och andningsbara tygfoder ger högsta komfort.

Funktioner:

 • Med mjuk, gelkyld dämpning av memory foam, en flexibel, lätt ram och rymliga öronkåpor, erbjuder dessa hörlurar överlägsen komfort under långa kampanjer. Den anpassningsbara huvudlisten och kolsvarta metallkontakter ger styrka och uthållighet.
 • Du får en löstagbar, justerbar bommikrofon med en LED-mikrofonindikering för kristallklart teamsamtal och mikrofonövervakning. Att ta bort boom-mikrofonen möjliggör en sekundär mikrofon som är idealisk för smartphonespel och samtal.
 • Spela dina favoritspel, som Fortnite, Diablo 4, Call of Duty, Halo, etc med upp till 15 timmars batteritid. Exakt inställda 50 mm högtalare surroundljud med Dolby Atmos eller Windows Sonic med mera.

Produkten är formellt auktoriserad för Xbox. Xbox One, Xbox Series S och Xbox Series X. Paketet innehåller en 3,5 mm kabel för användning med Sony PS5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Mac, iPad, Windows och mobila enheter. Dessutom är den utmärkt för konferenssamtal och videochatt med Zoom, Microsoft Teams, Skype Teams, etc.

ASTRO Gaming A10

A10-headsetet har ett robust pannband gjord av anodiserad aluminium inkapslad i en kombination av skadebeständig polykarbonat. Allt detta för att säkerställa att ditt headset kan uthärda segrar, nederlag och allt däremellan.

För att kunna spela så länge du vill i total komfort, förhindrar utökade öronkuddar i memoryskum dig från att bli trött.

Funktioner:

 • Ger förstklassigt ljud optimerat för spel i samarbete med utvecklare och professionella spelare. För en uppslukande ljudupplevelse skapar dess breda frekvensområde detaljerad musik och ljud i spelet.
 • A10:s uppslukande och precisa ljud är inställt för spel och presenteras precis som ljuddesigner tänkt sig. Du är ständigt synkroniserad på grund av låg latens och korrekt talkommunikation.
 • När du fäller upp den enkelriktade mikrofonen stängs den av och koncentreras på ditt tal för kristallklar ljudkommunikation, vilket effektivt tar bort brus och eko. Det är enkelt att ändra ditt ljud när du är på språng tack vare inbyggda volymkontroller.

A10 är kompatibel med PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac, Xbox Series X|S och Xbox One. Varsågod och anslut din spelenhets 3,5 mm-uttag.

Logitech Astro A30

Spela var som helst, på nästan vilken spelplattform som helst, samtidigt som du ansluter till många enheter och mixar skräddarsydda ljud. Med professionell LIGHTSPEED trådlös, Bluetooth och en 3,5 mm aux-anslutning kan du blanda flera enheter samtidigt.

Du kan ansluta till nästan vilken plattform som helst och snabbt växla mellan applikationer och plattformar. Använd Logitech G-mobilappen för att hantera allt.

Funktioner:

 • Använd ljudmixern i Logitech G-mobilappen för iOS eller Android. Detta för att balansera och ändra ljudstyrkan för spel- och talsignalen för headsetet med flera enheter, såväl som andra funktioner.
 • Du kan uppleva trådlös frihet över plattformar i dagar med detta mysiga trådlösa headset med minnesskum, som har en speltid på över 27 timmar.
 • För optimal koncentration, håll bomarmen ansluten. Använd den inbyggda mikrofonen istället för mikrofonen för att uppleva ett snyggt och enkelt headset.

Välj antingen Xbox Series X|S eller PlayStation-versionen. De ansluter båda till Nintendo Switch, PC, Mac, mobil och mer (korskompatibilitet är tillgänglig via en dongel).

Under spelande och streaming, koppla in bommikrofonen för kristallklar kommunikation, eller koppla loss den och använd den inbyggda när du är på resande fot.

Razer Kaira

De banbrytande drivrutinerna kan justera höga, mellan och låga nivåer individuellt, vilket skapar ljusare, klarare ljud med rikare diskanter och starkare bas. De har även titanbelagda membran för ökad klarhet.

Den flexibla mikrofonen har förbättrat hölje och pickup för suverän röstfångst som dämpar bakgrunds- och sidoljud. Mikrofonövervakning och spel/chattbalansering ingår också för att garantera idealiska nivåer.

Funktioner:

 • Headsetets bekväma vadderade pannbandsväv gör det lätt för öronen och håller dig i toppform under långa spelsessioner.
 • Tryck två gånger för att gå igenom de fyra EQ-inställningarna, som inkluderar basläge, för att öka lågfrekventa ljud. FPS-läget förbättrar ljudet i spelet, som motståndarens fotsteg. Håll ned en gång för att ansluta headsetet till konsolen.
 • Bli av med krångliga inställningar och trådlösa donglar eftersom headsetet har en stark signalräckvidd. Denna ansluts direkt till din Xbox Series X, vilket gör den idealisk för soffspel.

Upplev verklig nedsänkning med autentiskt surroundljud som headsetet kan lägga in ljud i med exakt noggrannhet, vilket ger dig en fördel i spelet. Du måste först ladda ner och installera programvaran Razer Headset Setup for Xbox till din spelkonsol eller PC. Genom detta kan du komma åt EQ-inställningar, mikrofonalternativ och andra funktioner.

HyperX CloudX

HyperX CloudX-headsetet har 40 mm drivrutiner som ger uppslukande ljud för spel. Med Windows Sonic kan du förstärka ljudet i spelet för kristallklart surroundljud. Öronkuddar med memory foam belagda i konstläder håller dina öron behagliga även under längre spelsessioner, vilket kompletterar den lätta designen.

Funktioner:

 • Med chattmixkontrollerna på headsetets öronkåpa kan du balansera volymen på ditt spel och chattkonversationer.
 • Vrid mikrofonen för att stänga av och slå på den för att ta kontroll över ditt tal. Användningen av brusreducerande teknik och mikrofonövervakning gör att du kan höra vad du säger.
 • Byggda för att hålla, pålitliga stålreglage gör att du kan justera för en bekväm, personlig passform.

Produkten är utformad för att fungera sömlöst med Xbox Series X|S och Xbox One-spelsystem och förbättrar aktivt spelupplevelsen.

RIG 700HX

Så fort du ansluter den trådlösa USB-adaptern kommer Dolby Atmos for Headphones att låsas upp automatiskt. Använd Dolby Atmos 3D-ljud för att bättre förstå avståndet och riktningen för dina hot, så att du kan svara snabbare och mer exakt.

RIG 700HX:s lätta, vadderade ram passar ditt huvud säkert och väger inte mer än 240 gram (8,5 ounces). För att få den perfekta passformen, använd de små, medelstora och stora passformsjusteringarna.

Funktioner:

 • För ensamma spel- eller streamingsessioner kan den flexibla brusreducerande mikrofonen av professionell kvalitet tas av. Med on-ear-kontroller kan du enkelt justera huvudvolymen, balansen för spelljud/chattljud, mikrofonavstängning och mikrofonövervakningsinställningar.
 • På grund av en dedikerad 2,4 GHz radiofrekvensanslutning mellan ditt headset och den medföljande USB-adaptern blir det ingen latens och mindre störningar.
 • RIG 700HX pannband är tillverkat av premiummaterial, vilket gör det otroligt robust och flexibelt.

Produkten är kompatibel med datorer med Windows 10 och 11 samt Xbox One, Xbox Series X och Xbox Series S. Dessutom kan reservdelar köpas. Som nya mikrofoner och öronkuddar som fungerar för dig oavsett om du poddar eller streamar.

LucidSound LS35X

Ingen basstation, inga sladdar och ingen utdragen installationsprocedur krävs. Anslut direkt till din Xbox, ungefär som en handkontroll. Visa data om headsetets anslutning och batterinivå på skärmen. För styrka, lång livslängd och en avancerad känsla är den flexibla huvudskenan och solida metallkontaktpunkterna i roséguld.

Funktioner:

 • En flexibel, lätt ram och mjuk, glasögonvänlig dämpning av memory foam ger exceptionell komfort under långa kampanjer. Mellan matcherna svänger de rymliga öronkåporna platt för att vila säkert runt halsen.
 • På Xbox med Windows Sonic producerar 50 mm-drivrutiner högfientlig stereo och surroundljud.
 • Det praktiska systemet med dubbla mikrofoner inkluderar en löstagbar, flexibel bommikrofon med en LED-mikrofonindikation för kristallklar diskussion i teamet. När du tar bort boommikrofonen aktiverar den en andra inbyggd mikrofon som är idealisk för samtal och mobilspel.

Du kan höra din röst i headsetet med mikrofonövervakning, som hjälper dig att mäta hur högt du ska prata. Med snabbåtkomstkontroller på öronkåpan, inklusive balanshantering för spel/chatt, kan du enkelt ändra ljud och chatta utan att tappa fokus.

Produkten fungerar med PS5, PS4, PC, Nintendo Switch, Mac, iOS och Android. Den är officiellt licensierad för Xbox One och Xbox Series X|S.

SteelSeries Arctis 1

Tack vare en uppfinningsrik USB-C-dongeldesign är Arctis 1 Wireless för Xbox det första trådlösa headsetet i spelklass skapat för Xbox, PC, Switch och Android, vilket gör det idealiskt för spel hemma eller på resande fot. Arctis ljuddesign lägger stor vikt vid subtila, viktiga ljud till din spelfördel!

Funktioner:

 • Enkla kontroller som finns på headsetet gör att du snabbt kan ändra volymnivån eller stänga av och stänga av mikrofonen när du är på språng.
 • Löstagbar, upptäckt-certifierad, brusreducerande mikrofon med tydligt ljud med naturligt klingande som är kompatibel med Xbox Series X.
 • Långvarig komfort och hållbarhet tillhandahålls av det justerbara, stålförstärkta pannbandet och vadderade AirWeave öronkuddar.

Förpackningen innehåller ett Arctis 1 Wireless för Xbox-headset, en trådlös USB-C-sändare, en USB-A-adapterkabel och en 4-polig 3,5 mm ljudkabel. De kompatibla enheterna är Xbox One & Xbox Series X: Trådlös USB, PC: Trådlös USB, PS4/PS5, etc.

Läs också: Så här ansluter du Bluetooth-headset till Xbox One: Steg-för-steg-guide

Slutord

Att välja det perfekta trådlösa headsetet är avgörande för en verkligt exceptionell Xbox-spelupplevelse. Den här artikeln undersöker de väsentliga egenskaperna som lyfter spelandet till nya höjder: trådlös anslutning för mobilitet, komfort för långvarigt spelande, uppslukande ljudlandskap, kristallklar kommunikation via brusreducerande mikrofoner och praktiska on-ear-kontroller.

Dessa premiumhörlurar uppmuntrar flytande teaming och strategiskt spel, förutom att de förbättrar livestreaming och spel. Genom att spendera pengar på dessa banbrytande tillbehör kan spelare helt fördjupa sig i sina virtuella världar, vilket resulterar i en rolig, mysig och mycket deltagande Xbox-spelupplevelse.

Nästa upp, om du gillar livestreamande spel, kolla in den bästa streamingutrustningen och utrustningen för professionellt spel.