10+ Bästa Torrent Downloader för PC Windows/MAC 2023 – [Top List]

Letar du efter bästa Torrent Downloader 2023? Internet gör världen lättillgänglig och liten. Vi kan göra våra många rutinuppgifter med en dator och internet. Vi använder Internet för affärer, banker, utbildning, underhållning, etc. Användare kan spela onlinespel och titta på och ladda ner filmer och spel för sin underhållning.

Så alla kan inte köpa alla tillgängliga produkter online. På grund av denna anledning växer piratkopieringen i stor utsträckning. Troligtvis används Torrent-sajter för att utföra dessa uppgifter. Människor använder dessa webbplatser för att ladda ner filmer, spel, videor, programvara etc.

Torrent är i grunden ett päron-till-päron-program för en enda nedladdningsbar fil. Torrent är baserat på flera aktiva seeders. En Torrent-nedladdare utför denna uppgift och fungerar som källan. Vi kan enkelt hantera våra nedladdningar med denna programvara.

Vi kan enkelt återuppta vår nedladdning från platsen för fel. Dessa torrentklientprogram ger höghastighetsnedladdning. Så här är några av de bästa torrent-nedladdningarna för Windows. Men att göra piratkopiering är inte rätt sätt. Vi föreslår alltid att du köper riktiga produkter och stödjer utvecklare.

 • Utorrent.
 • BitTorrent.
 • BitLord.
 • BitComet.
 • qBitTorrent.
 • Vuze.
 • Tribler.
 • Syndaflod.
 • Transmission-QT.
 • Tixati.
 • Bästa torrentnedladdningsprogrammet för Windows och MAC.

  1. Utorrent.

  Utorrent är en av de bästa torrentklienterna i alla torrent-nedladdare för Windows. Det finns även för Mac, Linux och Android. Det är lätt programvara med ett lättanvänt gränssnitt. Utorrent har även en gratisversion och en proversion.

  Pro-versionen är tillgänglig för endast $19,95 per år. Pro Version ger några extra funktioner som automatisk upptäckt och borttagning av skadlig programvara, premium torrentklient, etc. Utorrent ger snabb nedladdningshastighet och en inbyggd webbläsare för torrentsökning.

  2. BitTorrent.

  BitTorrent är en annan berömd i listan över bästa torrent-nedladdare för Windows. Det ger ett vackert lila färggränssnitt, som är lätt att använda. Vi kan enkelt spela torrentvideo- eller ljudfiler utan att ladda ner helt.

  BitTorrent har också två versioner gratis och pro. Pro-versionen är tillgänglig för $19,95. Pro-versionen ger ytterligare funktioner som antivirusintegration för att skanna filen. Utorrent tillhandahåller också en videokonverterare i pro-versionen för att konvertera den till telefonformat. BitTorrent har också sin inbyggda bandbreddsförstärkare.

  3. Bitlord.

  Bitlord är en fantastisk torrentklient i den översta Torrent-programvaran för Windows. Det finns även för Mac OS. Det är gratis att ladda ner och använda. Dess främsta motiv är att tillhandahålla gratis programvarualternativ för användare.

  Bitlord har också en kraftfull sökmotor för att enkelt söka efter våra nedladdningar. Det är lätt programvara med ett lättanvänt gränssnitt. Det ökar också vår nedladdningshastighet och upprätthåller nedladdningskrascher.

  4. BitComet.

  Bitcomet är en annan berömd torrentklient i den bästa torrentnedladdaren för Windows. Det är gratis att ladda ner och utvecklas i C++. Dessutom stöder den både HTTP-nedladdningar och torrentnedladdningar – Bitlord kan öka vår nedladdningshastighet från 5 till 10 procent.

  Den stöder 52 olika språk. Vi kan enkelt lägga till många typer av plugins för att förbättra deras kapacitet. Den finns i både 32- och 64-bitarsversioner.

  5. QbitTorrent.

  Det är en annan bästa torrent-klient för Windows, Linux och MAC. Den är kompatibel med alla versioner av Windows. Bitlord är ett gratis alternativ till Utorrent. Den stöder alla BitTorrent-tillägg. Bitlord tillhandahåller ett utorrentliknande gränssnitt.

  Det ger även avancerat RSS-stöd med nedladdningsfilter. Den har också en välintegrerad och utbyggbar sökmotor. Bitlord har också en bandbreddsschemaläggare för att förbättra nedladdningsprestandan.

  6. Vuze.

  Vuze är en av de bästa i alla torrent-nedladdningar för Windows. Det ger ett lättanvänt gränssnitt med tilltalande grafik. Det ger snabb nedladdningshastighet. Vuze finns även för Mac och Android.

  Den har även en HD-spelare för att enkelt spela upp videor med hjälp av ett plugin. Vuze har också ett metasökalternativ för att hitta de bästa torrentnedladdningarna. Det är en Java-baserad peer-to-peer-nedladdare. Vuze är kompatibel med alla versioner av Windows.

  7. Tribler

  Tribler är en torrentklient med öppen källkod som är tillgänglig för Windows, Linux, Mac och Android. Det förbättrar ständigt bit torrent-protokollet. Tribler är ett peer-to-peer fildelningsprogram.

  Tribler är kompatibel med alla versioner av Windows och är en plattformsoberoende klient. Det ger snabb hastighet och automatisk nedladdningshantering. Tribler har även en inbyggd streamerspelare.

  8. Översvämning.

  Det är öppen källkod som är fritt tillgänglig att ladda ner. Deluge är tillgängligt för Windows och Mac Linux. Det är en lätt torrentklient med ett lättanvänt gränssnitt. Den stöder olika plugins för att förbättra dess funktionalitet.

  Deluge är designad i både fristående lägen och klient-serverarkitektur. I klient-serversystemet kan vi fjärrstyra det från en annan dator. Deluge ger snabb nedladdning från torrentwebbplatser.

  9. Transmission-Qt.

  Transmission är en annan populär torrent-nedladdare för Windows. Det är en officiell version för Windows. Det är också tillgängligt för Unix Linux och Mac. Transmission är installerat som standard i Unix-systemet och dess smaker. Dess användargränssnitt är som en utorrent.

  Det ger snabb nedladdningshastighet. Den har ett betyg på 4,2 av 5. Transmission är gratis att ladda ner med sina fantastiska funktioner. Vi kan enkelt hantera våra nedladdningspauser och återuppta dem.

  10. Tixati.

  Det är en annan bästa torrent-klient i listan över bästa torrentprogramvara för Windows. Det är 100 procent gratis att ladda ner och använda. Tixati tillhandahåller ett enkelt gränssnitt. Den är tillgänglig för Windows och Linux. Tixati är både annons- och spionprogramfri.

  Det ger också snabb nedladdning och bandbreddshantering för att öka nedladdningshastigheten. Tixati tillhandahåller även avancerade funktioner som IP-filtrering och händelseschemaläggare.

  Dessa är de bästa torrent-nedladdningarna för Windows. Använd den här nedladdningsaren endast för att ladda ner lagliga och säkra webbplatser. Vi uppmuntrar dig inte att göra piratkopiering.