Vad är Samsungs körläge?

Spread the love

Samsung-mobiler med sydkoreanskt ursprung används av mer än 70 miljoner människor över hela världen. Den erbjuder smartphones i ett brett utbud när det gäller funktioner och priser. När vi pratar om funktionerna hos Samsung-mobiler kan vi inte missa billäget Samsung Galaxy S3. En annan mest omtalad funktion är Samsung Galaxys körlägesinställningar. Den har dock en hel del negativa och positiva recensioner. Det är på grund av de problem som användare har ställts inför när körläget i Samsung-mobiler slås på när det är i rörelse. Därför har användare letat efter sätt att stänga av körläget Galaxy Note 5 och andra modeller också. Om du är en sådan Samsung-användare är du på rätt plats. Den här guiden hjälper dig att förstå och lära dig mer om vad som är Samsungs körläge.

Vad är Samsungs körläge?

Du kommer att få veta vad som är Samsungs körläge längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

  Lista över gratis Disney Movie Insider-koder

Vad är körläge?

Körläge är en av funktionerna i moderna smartphones som även kallas handsfree-läget. Huvudsyftet med att sätta igång denna funktion var att säkerställa användarnas säkerhet. Den gör att du kan slå på körläget när du ska köra. Den tenderar att vända sig för att sätta din telefon i DND-läge genom att tysta samtal och aviseringar. Du kan också stänga av den när den inte behövs.

I vissa av modellerna som Samsung Galaxy Note 5 aktiveras körläget automatiskt när rörelse detekteras av sensorn. Det håller på att bli en bana eftersom användare går miste om viktiga samtal och aviseringar. Det är dock inget stort problem som det verkar eftersom vi har lösningar för dig. Att stänga av körläget är det bästa sättet att undvika olägenheter.

Hur slår jag på körläget för Galaxy S4?

Låt oss titta på stegen för att lära oss hur du aktiverar körläget för den Samsung Galaxy s4.

Obs: Dessa steg gäller även för Samsung Galaxy Note 5 och andra modeller som består av körlägesfunktionen och har lanserats före 2015.

1. Klicka på ikonen för appar i det nedre högra hörnet av skärmen.

2. Klicka på appen Inställningar.

3. Klicka på fliken Min enhet högst upp på skärmen.

  Hur man tar bort sig själv från Internet

4. Svep nedåt för att hitta alternativet Körläge.

5. Tryck på växeln för körläge som kommer att glida från vänster till höger, vilket indikerar att körläget är på.

Hur stänger jag av körläget för Galaxy S4?

Du kan enkelt stänga av körläget genom att göra några ändringar i Samsung Galaxys körlägesinställningar. Följ samma steg som nämns ovan för att komma till alternativet Körläge och stänga av det därifrån.

Hur stänger jag av körläget Galaxy Note 5?

Det finns ingen tydlig information om körlägesinställningarna i Samsung Galaxy Note 5-modellen eftersom detta läge är dolt. Du kan dock använda DND-läge som ersätter körläget i Galaxy Note 5.

DND (Stör ej)-läget är en sådan funktion som kan användas som ett substitut för körläget. Du följer stegen nedan för att slå på och stänga av DND-läget.

1. Öppna appen Inställningar.

2. Klicka på alternativet Ljud och vibration.

3. Klicka på alternativet Stör ej.

4. Tryck sedan på alternativet Slå på nu för att aktivera eller inaktivera detta läge.

Obs: Du kan också använda undantagsalternativet som gör att du kan anpassa DND-alternativen genom att spärra larm, samtal och aviseringar.

Vad är Samsung Galaxy S3 billäge?

Samsung Galaxy S3 billäge är en ny funktion som ger tillgång till funktionerna i bilen som du kan behöva när du kör. Den kan användas för musikuppspelning eller navigering. Du får också snabb tillgång till ofta använda funktioner som favoriter och funktioner. Dessa funktioner är designade på ett sätt som är tilltalande för ögonen. De stora, ljusa ikonerna avleder inte din uppmärksamhet när du kör. Det du ser på din smartphone speglas på bilens instrumentpanel eller rattkontroller. Detta läge kan endast användas när bilarna stöder MirrorLink-standarder. Du kan enkelt komma åt billäget genom att trycka på den lilla bilikonen överst på skärmen.

  PDF Eraser låter dig redigera PDF-filer, lägga till bilder och text till dem

***

Vi hoppas att du har lärt dig vad Samsungs körläge är. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.