Vad är Local Mute in Discord

Som du kanske vet är Discord en gratis chatttjänst som är populär av både spelare och entreprenörer. Det är ett fantastiskt utrymme att bygga en gemenskap eller få saker gjorda tack vare dess fokus på text- och röstkommunikation tillsammans med användbara funktioner som bilddelning, gif-inlägg och skärmdelningsmöjligheter.

Men ju längre du använder Discord, desto fler människor kommer du att engagera dig med där. Du kommer att gå med i olika servrar, få nya vänner och umgås med fler grupper. Som sagt, du kommer inte att vilja prata med alla. Det är bara så det är. Alla kommer inte överens med alla andra.

Om du engagerar dig tillräckligt länge kan du hamna i att bli servermoderator någonstans. Om detta händer är ditt jobb mycket mer än att delta i serveraktiviteterna. Du måste istället övervaka andra och se till att ingen orsakar problem inom Discord-plattformen.

Moderera en Discord-server

Säg att någon på Discord-servern du övervakar orsakar stora problem. Du kan välja att tillfälligt stänga av dem, prata med dem eller förbjuda dem helt.

Om du tar dämpningsvägen, tenderar det att hända när du är i en röstchattgrupp och gäller inte så mycket för en textchatt. Men om det handlar om det, här är några av sätten du kan stänga av andra:

Lokal tyst

Lokal mute är det enklaste sättet att gå tillväga för att stänga av. Notera dock att ”lokal” där inne betyder just det: tyst på din sida eller ditt ”lokala” område. Om du väljer lokal tystnad säkerställer du att du inte behöver höra den här personen alls. Som sagt, kom ihåg att alla andra kommer att höra dem i chatten.

För att utföra en lokal tystnad, gå till användaren på antingen mobil eller dator, tryck ner på deras namn och välj ”Ljud av”.

Server tyst

Servermute är ett lite mer drastiskt alternativ. Om någon orsakar betydande problem för alla och du tycker att de inte borde interagera med någon alls, kanske du vill använda detta val.

Om du tystar någon på servern kommer ingen på hela servern att kunna höra dem. Absolut ingen. Oavsett vad de gör. Så tänk på det innan du agerar på detta. Du kanske vill prata med dem först ifall de inte är medvetna om att de orsakar problem.

För att stänga av någon på servern, gå till Discord på antingen skrivbordet eller mobilen, tryck ner deras namn och välj ”Server Mute.”

Nu när du känner till de olika formerna för att tysta någon, se till att använda den makten klokt och ansvarsfullt. Naturligtvis, om du bara försöker stänga av någon för dig själv och du inte är en mod, dra fördel av det lokala mute-alternativet så mycket du vill. Som sagt, om du är moderator eller hanterar en server på något sätt, kan du behöva luta dig mot serverns tystnadsknapp lite oftare. Hur som helst, det är utmärkt att Discord erbjuder så många alternativ för att göra din chattupplevelse ännu bättre.