Ugreen lanserar Nexode Pro Series och ger en blixtsnabb laddningsupplevelse

I en värld där teknisk innovation och miljöansvar blir allt vanligare, introducerar Ugreen Nexode Pro Series laddare. Den här laddningslösningen är mer än bara en kraftkloss, den representerar effektivitet, kompakthet och ett djupt engagemang för hållbarhet.

Nexode Pro-serien sticker ut av flera anledningar, särskilt dess innovativa egenskaper och orubbliga engagemang för miljövård. En av dess viktigaste höjdpunkter är införandet av AirPyra™ Tech, en banbrytande elektronisk staplingsteknik. Detta framsteg minskar laddarens storlek avsevärt jämfört med konventionella modeller samtidigt som dess laddningskapacitet förbättras.

Effektivitet är en annan höjdpunkt i Nexode Pro-serien. Dessa laddare använder högpresterande chips och maximerar laddningshastigheten samtidigt som de minimerar energislöseri. Detta leder till snabbare laddningstider och minskad strömförbrukning, vilket markerar ett betydande steg mot energieffektivitet.

Den eleganta designen på Nexode Pro-serien ger en touch av sofistikering. Med sin fyrkantiga kontur och rundade kanter känns den inte bara bekväm att beröra utan har också en visuellt slående metallisk lack, som symboliserar elegans och modernitet.

Men det som verkligen skiljer Nexode Pro-serien är dess engagemang för en grönare värld. Genom att införliva GaN (Gallium Nitride)-chips minskar dessa laddare dramatiskt CO2-utsläppen. Statistiken är häpnadsväckande, med prognoser som indikerar en potentiell minskning av nästan 12 000 ton CO2-utsläpp bara under 2023. För att sätta detta i perspektiv motsvarar det den årliga elförbrukningen för över 1 300 koleldade kraftverk eller det kol som absorberas av 660 000 träd per år.

Nexode Pro-serien kommer i olika strömkonfigurationer, som tillgodoser olika laddningsbehov. Från 65W 3-portars GaN snabbladdare till 160W 4-portars GaN snabbladdare, varje variant har konsekventa funktioner som snabbladdningsmöjligheter, bred kompatibilitet med enheter och en rad säkerhetsåtgärder för att skydda både enheter och användare.

Nexode Pro Series Lineup

Det finns fyra nya laddningar i Ugreens Nexode Pro Series-sortiment:

Nexode Pro 65W 3-portars GaN snabbladdare

De Nexode Pro 65W är en kompakt laddare som packar 65 watt laddningseffekt i en enda port. Den är idealisk för att ladda din MacBook och andra enheter och är den perfekta resesällskapet tack vare sin lilla formfaktor.

Med 2x USB-C och 1x USB-A-portar kan du ladda upp till tre enheter när som helst, inklusive smartklockor, smartphones, surfplattor och bärbara datorer.

Nexode Pro 65W 3-portars ultratunn GaN snabbladdare

Smalare i storlek men ändå lika kraftfull ultratunn version av Nexode Pro 65W kan enkelt glida ner i väskan eller fickan, så att du kan ladda enheter när du är på språng utan att tynga dig.

Nexode Pro 100W 3-portars GaN snabbladdare

Ladda din MacBook Pro 14-tum från 0 till 80 % på bara 60 minuter. Genom att använda staplingsmetoder för interna kretsar, Nexode Pro 100W laddare har en kraftfull 100-watts kraft men passar ändå i din handflata.

Nexode Pro 160W 4-portars GaN snabbladdare

Med en enda 140W USB C1-port är snabbladdning extremt tillgänglig tack vare Nexode Pro 160W laddare. Här får du fyra portar också, så att du kan ladda fler av dina enheter på en gång. Trots sin kraftfulla karaktär är den här laddaren lika stor som 140W-versionen, så resande ljus kommer inte att vara ett problem.

Laddningsförmåga

Nexode Pro-serien från Ugreen förkroppsligar synergin mellan banbrytande teknologi och miljömedvetenhet. Det markerar inte bara kundernas behov utan främjar också en grönare och mer hållbar morgondag.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.