SndLatr Skriv Gmail-meddelanden nu och skicka dem senare [Chrome]

E-post har blivit ganska viktigt nuförtiden. Nästan alla som äger en dator eller smartphone har ett e-postkonto. Och när det kommer till e-posttjänster är Gmail vår favorit här på wdzwdz, men ärligt talat finns det några saker vi önskar att vi kunde lägga till. Till exempel, om du är något som jag, kommer du att få ett stort antal e-postmeddelanden varje dag. Men ibland måste jag svara på vissa mejl bara vid en viss tidpunkt. Om du någonsin har velat skriva ett meddelande i Gmail nu men skicka det ett senare datum och klockslag kommer SndLatr att vara oerhört användbart. Detta fantastiska Google Chrome-tillägg har utformats för att ta kontroll ur händerna på Gmail och placera det tillbaka under ditt kommando genom att låta dig schemalägga e-postmeddelanden som du vill. Dessutom låter den dig skapa anpassade textutdrag och använda dem i farten.

För att komma igång, besök länken i slutet av denna recension och ladda ner SndLatr-tillägget till Chrome. När du har installerat tillägget, logga in på ditt Gmail-konto och du kommer omedelbart att presenteras med ett meddelande som visas nedan. Du behöver helt enkelt ge åtkomst till ditt Gmail-konto genom att klicka på knappen ”Ge åtkomst”.

När det är gjort hittar du knappen ”Skicka senare” och en utdragsikon har lagts till i ditt skrivfönster. Det är enkelt att använda schemafunktionen; komponera helt enkelt meddelandet som du vill ska levereras senare genom att ange mottagarens e-postadress, ett ämne och huvudmeddelande, och när du är redo att schemalägga, klicka på ”Skicka senare”. Du hittar några fördefinierade tidsprofiler placerade i ett litet fönster. Här kan du välja datum och tid, till exempel ”söndag kl 12″ eller ””imorgon kl 1″ (utan offerter) etc. för att ange leveranstid.

Alternativt kan du också klicka på ”Välj datum” och välja ett från den integrerade kalendern. Välj valfritt datum från kalendern och infoga sedan manuellt tid innan du klickar på knappen ”Skicka senare” igen för att slutföra processen.

En annan intressant funktion om SndLatr är möjligheten att ställa in meddelandepåminnelser. Tillägget kan påminna dig om en konversation vid en given tidpunkt. För att göra det, öppna meddelandet och klicka på klockknappen längst upp och ange schemaläggningstiden. Konversationen kommer tillbaka i din inkorg vid den valda tiden.

Slutligen låter SndLatr dig lägga till utdrag kompletta med hela ämnet och meddelandetexten. Du kan sedan använda dessa utdrag för att snabbt svara på en konversation eller när du skriver ett nytt meddelande från början. När du vill använda ett befintligt utdrag klickar du på utdrag och väljer sedan utdraget som du vill infoga i din e-post. Du kommer att tillfrågas om du vill lägga till kodavsnittet i det befintliga meddelandet eller vill ta bort meddelandetexten helt och lägga till kodavsnittet.

Allt som allt är SndLatr ett praktiskt tillägg som låter dig schemalägga e-postmeddelanden och ställa in påminnelser för viktiga konversationer i din inkorg.

Installera SndLatr för Google Chrome