Shader ger dig en grundläggande ny fliksida med en 3D-bakgrund [Chrome]

Sidan Ny flik i Chrome, eller i någon annan webbläsare för den delen, är en mycket viktig sida. Google gjorde om den här sidan i Chrome för bara några uppdateringar sedan och Firefox har också gjort några ändringar, om än subtila på sin nya fliksida. Så om utvecklarna av dessa fantastiska webbläsare tänker om på den nya fliksidan, är det bara naturligt att både utvecklare och användare kommer att ha en åsikt om vad de vill eller inte vill ha, därav den mycket sunda listan över tillägg i Chrome Web Lagra det utseendet för att göra den nya fliksidan bättre. Vi har vår egen lista med fantastiska tillägg för att ändra den nya fliksidan. Shader – 3D New Tab är ett tillägg som ser över den nya fliksidan och ger den en till synes 3D-bakgrund. Det är väldigt rent och fokuserar bara på att ge dig viktig information. Du får datum och tid, en direktlänk till Facebook, Twitter, YouTube, Google+ och Github och ett sökfält. Tillägget har åtta teman som du kan välja mellan och det går förvånansvärt snabbt med tanke på att bakgrunden är animerad.

Allt du behöver för att få igång den nya fliken är att installera tillägget. Det finns bokstavligen inga inställningar att hantera och bara teman som du väljer mellan. Tiden är i 24-timmarsformat och det finns tyvärr inget sätt att ändra den till 12-timmarsformatet. Den nya fliksidan hälsar dig välkomna med ett vänligt meddelande som låter dig veta om det är morgon eller eftermiddag eller kväll. Datumet visas precis under det. Chromium-användare kanske faktiskt älskar detta mer än Windows- eller Mac-användare. Knapparna Facebook, Twitter, Google+ etc visas under sökfältet och du kanske måste scrolla ner lite för att se dem.

För att ändra tema, klicka på pennknappen till vänster och välj ett av de åtta teman som visas i utdragspanelen.

Visuellt ser den nya fliksidan bra ut. Speed ​​Dial är givetvis inte längre tillgänglig men om du installerar detta tillägg fattar du ett medvetet beslut att leva utan Speed ​​Dial ändå. Det finns bara två brister som jag ser med denna förlängning; användare ska inte behöva scrolla ner för att se länkarna till Facebook, Twitter och andra webbplatser. Det borde finnas ett sätt att ändra datumformatet till 12 timmar. Tillägget är nytt så vi kan hoppas på dessa små korrigeringar i en framtida version.

Installera Shader – 3D Ny flik från Chrome Web Store