Pine är en vacker bokmärkeshanterare som ligger helt och hållet i din webbläsare [Chrome]

Mina bokmärken är en enda röra; dels för att jag är lat och inte alltid försöker hålla ordning på länkarna jag sparar, men också för att Chromes bokmärkeshanterare inte erbjuder ett särskilt funktionellt gränssnitt när det gäller bokmärkesorganisation. Pine är ett Chrome-tillägg som lägger till en estetiskt tilltalande och fullt fungerande bokmärkeshanterare till din webbläsare. Den lever helt och hållet i din webbläsare och har ingen tjänst som fungerar bakom sig. Du kan inte bara se de många länkarna i ditt bokmärkesbibliotek utan du kan organisera dem, lägga till taggar, byta namn på dem och flytta dem till en annan mapp.

Tillägget lägger till en P-knapp bredvid URL-fältet. Klicka på den för att starta Pine bokmärkeshanteraren. Bokmärkshanteraren har en ruta till vänster för åtkomst till bokmärkena i bokmärkesfältet, Andra bokmärken, Mobilbokmärken och dina favoriter. Du behöver inte importera något när du installerar Pine. Den listar automatiskt de bokmärken du har sparat. Sidorutan låter dig också visa bokmärken efter tagg och komma åt dess inställningar. Som standard visas bokmärkena som miniatyrer. Det finns två miniatyrstorlekar och den är som standard den större. Om du väljer miniatyrvyn med mindre miniatyrer kan du se fler bokmärken. Du kan också byta till en listvy vilket kan vara bättre eftersom tillägget inte lyckas ladda en förhandsvisning för alla länkar.

För att visa ett bokmärke, expandera en av mapparna och den kommer att lista alla bokmärken som sparats i den. För att redigera ett bokmärke, för musen över det. Du kommer att se två knappar visas; en länkknapp och en kugghjulsknapp för redigering. Länkknappen öppnar bokmärket på en ny flik. När du redigerar ett bokmärke kan du flytta det till en annan mapp, ändra dess titel och lägga till taggar till det.

Tilläggets inställningar låter dig välja hur många objekt som ska visas under Favoriter när alternativet inte har utökats, om ett bokmärke ska öppnas i en ny flik eller den nuvarande, antalet sökresultat som tillägget ska lista när du söker i dina bokmärken , och vilken sida dvs vilken mapp ska den lista bokmärken från, som standard.

Och nu när det gäller brister verkar det bara finnas en. Det finns inget sätt att lägga till en ny mapp när du organiserar bokmärken. Det betyder att du måste återgå till Chromes standardbokmärkeshanterare för just den funktionen. Utöver det är tillägget ganska bra.

Installera Pine från Chrome Web Store