Öppna bokmärken från högerklicksmenyn i Chrome

Jag gillar att hålla bokmärkesfältet dold hela tiden. Detta beror dels på att bokmärkesfältet alltid ser ut som en stökig röra för mig oavsett hur organiserade mina bokmärken är, men också för att jag vill ge så mycket skärmfastigheter till en webbsida som jag bara kan. Om du arbetar med kanske en 24′-skärm kanske detta inte är något du bryr dig så mycket om, men för de många som arbetar på språng med mindre skärmar, räknas varje pixel och att hålla bokmärkesfältet dold är ett sätt att göra Det. Context Menu är ett Chrome-tillägg som låter dig komma åt alla dina bokmärken från högerklicksmenyn. När det har installerats kommer tillägget automatiskt att lista dina bokmärken i sina respektive mappar. Du kan bläddra bland mappar i mappar och klicka på ett bokmärke för att öppna det.

Installera tillägget och högerklicka var som helst på en webbsida. Du kommer att se ett nytt ”Bokmärkesfält”-alternativ. Håll musen över den så expanderar den för att visa mapparna i bokmärkesfältet. Om du inte har organiserat dina bokmärken i mappar kommer du helt enkelt att se sidorna när de sparas med deras titel och webbplatsens favoritikon.

När det gäller att öppna bokmärkena låter tillägget dig välja om de ska öppnas i en ny flik eller i en flik i bakgrunden. Som standard är dessa alternativ inte inställda så gå över kontextmenyns inställningar innan du börjar använda tillägget. Andra alternativ låter dig öppna alla bokmärken i en mapp och ger dig åtkomst med ett klick till tilläggets alternativsida, bokmärkeshanteraren och ett uppdateringsalternativ som uppdaterar bokmärkena. Dessa tre alternativ visas i slutet av bokmärkeslistan, så scrolla ner om du har aktiverat dem att använda dem. Förutom att låta dig komma åt bokmärken från snabbmenyn, låter tillägget dig också söka efter och öppna dem från Omnibar.

Tillägget låter dig komma åt mappen ”Övriga bokmärken” samt mobilbokmärken. Du kan använda den på vilken sida som helst, till och med den nya fliksidan och Chromes webbbutikssidor. Bokmärken kan bara öppnas från snabbmenyn. Du kan inte ta bort eller byta namn på dem. Den har ett användbart alternativ som låter den upptäcka när bokmärken har ändrats. Tillägget uppdaterar bokmärkena och mapparna även om du kan tvinga den att uppdatera när du vill också.

Installera snabbmenyn från Chrome Web Store