Öka dina bloggintäkter med dessa affiliate-marknadsföringsverktyg

Spread the love

Affiliate marketing är ett av de smartaste sätten att tjäna pengar online genom att marknadsföra andras produkter/tjänster och tjäna en provision på det när någon klickar och köper dem.

Nuförtiden har fler och fler bloggare börjat utnyttja affiliates på sina bloggar, vilket är anledningen till att den här branschen växer i massiv skala.

Enligt en rapport av Statistaförväntas kostnaderna för affiliatemarknadsföring bara i USA uppgå till cirka 8,2 miljarder USD år 2022.

För att inte tala om, konkurrensen ökar också sida vid sida. Om du är en affiliate-marknadsförare måste du konkurrera med andra marknadsförare och mångmiljonföretag.

Som ett resultat är det nödvändigt att stå högt i denna hårda konkurrens för din överlevnad.

Men hur kan du göra detta?

Du måste vara uppdaterad med den nuvarande tekniken, implementera de främsta marknadsföringstrenderna, använda högkvalitativt innehåll och utnyttja avancerade marknadsföringsverktyg.

Men varför ska man tävla överhuvudtaget?

Varför satsa på affiliate-marknadsföring?

Affiliate-marknadsföring erbjuder mycket lovande fördelar jämfört med andra traditionella motsvarigheter.

Låt oss titta på några av dem!

 • Att vara framgångsrik i affiliate-marknadsföring kan ge dig en anständig inkomst med din blogg.
 • En spännande del av denna verksamhet är att du kan arbeta med vem som helst på den globala marknaden. Du kan få kontakt med varumärken och målgrupper oavsett var du befinner dig och odla en fruktbar relation med dem.
 • Du kan starta affiliate-marknadsföring med noll eller låg investering. Allt du behöver investera initialt är pengarna och tiden på att skapa din webbplats.
 • Affiliate-marknadsförare tycker om arbetsflexibilitet eftersom allt är online utan fast schema.
 • Du behöver inte skapa en fysisk butik, inventering eller inkludera en leveransprocess. Prata bara om produkter och tjänster från andra varumärken och marknadsföra dem på ditt innehåll.

Affiliate-marknadsföring är ett av de bästa sätten att tjäna pengar genom att blogga.

Nu när du känner till fördelarna med affiliate-marknadsföring, här är några av verktygen som kan hjälpa dig att hantera det och växa ditt företag 📈.

Förmögen

Förmögen samlar in data från olika plattformar du är associerad med och lagrar dem i en enda enhetlig instrumentpanel. Det hjälper dig att spara tid samtidigt som du kan fokusera på att expandera din verksamhet. Skapa anpassade visualiseringar och tabeller baserat på nyckel-KPI:er och teamkrav.

Du kan också ladda visualiseringarna i dina instrumentpaneler för att initiera rapporteringsprocessen automatiskt. De välbärgade algoritmerna skannar all din data och hittar problem eller missade möjligheter, om några, och varnar dig. Deras API kan spara utvecklarnas tid på att upprätthålla sina kontakter med olika plattformar konstant.

De standardiserar allt även på transaktionsnivå så att du kan ha ett strömlinjeformat arbetsflöde. Organisera din data effektivt efter segmenten, inklusive produkter, olika vertikaler, kontoansvariga och mer. Du kan också använda dessa segment och filtrera data baserat på dina behov. Verktyget låter dig utföra personlig gruppering och taggning.

Detta är inte det; Affluent erbjuder dig också några fler fördelar, som KPI-översikter så att du kan välja KPI:er och fortsätta spåra dem dagligen. Du kan segmentera informationen efter marknadsföringskanalen eller webbplatsen. Schemalägg dina intäktsmail som landar varje dag i din inkorg.

Och om du behöver det erbjuder de dig utbildning eller stöd med allt som stör eller utmanar dig. Integrera Affluent med 500+ affiliateprogram som Amazon Associates, Affliately, Bluehost, Pepperjam, A2 Hosting, eBay Partner Network, Ambassador, AffiliateWP mer.

De fortsätter också att lägga till fler nätverk, och om du inte kan hitta ett nätverk kan du kontakta Affluent, så bygger de samma sak åt dig. Den är utformad för att tjäna företag av alla storlekar och former; därför erbjuder de en gratis plan för upp till $5 000 månadskommissionsgräns och 10 integrationer.

  14 Premium Antivirus för att säkra din dator

Du kan också gå för betalda planer som börjar på $19/månad med en provisionsgräns på $35k och 20 integrationer.

ThirstyAffiliates

Letar du efter ett effektivt affiliate link-cloaking plugin för WordPress?

ThirstyAffiliates är ett bra alternativ!

Det har redan laddats ner av WordPress-sajter 443 000 gånger över hela världen. Verktyget är speciellt utformat för bloggare för att hjälpa dem tjäna bra pengar. Det är mer än bara en affiliate-länk-cloaking-plattform; det hjälper dig att överdriva dina ansträngningar och underlättar snabbare omvandlingar.

Erbjud dina lojala bloggbesökare enkel navigering och få mer affiliate-inkomst istället för att irritera dem. Använd verktyget och ange nyckelorden, så genererar det affiliate-länkarna automatiskt för produkterna. Utnyttja tabeller och diagram med användbar statistik och regelbundna rapporter för att förstå vad som fungerar för dig och hitta förbättringsområden.

Du kan tillhandahålla alternativa länkdestinationer för att rikta in dig på internationella besökare efter de länder de tillhör. Använd smarta uncloak-länkar valfritt för fullständig överensstämmelse med användarvillkoren från Amazon. Med frontend-länkfixande skript, se till att affiliate-länkarna du använder alltid är uppdaterade. Använd proaktiv länkkontroll för att aldrig missa ett affiliatelink 404-fel.

Hantera affiliate-länkar genom CSV-filer och importera eller exportera data eller uppdatera dem på olika webbplatser. Det stöder även tredjepartslänkimport, som Amazon Products API. Dessutom ger det felfri integration med Google Analytics och driver en klickhändelse när någon klickar på en affiliate-länk.

Utöver allt detta kan du gå igenom guiderna för att lära dig hur du får bättre trafik, ökar försäljningen, tjänar pengar på din blogg och effektivt genomför andra affiliatemarknadsföringsprocesser.

Strackr

Utvidga din affiliate-marknadsföringsverksamhet med hjälp av Strackr som hjälper dig att spara tid och underlättar ett smidigare arbetsflöde. Den samlar in affiliatedata, inklusive transaktioner, klick, betalningar och intäkter, förutom att enkelt visa statistik.

Du behöver inte kämpa med att logga in på enskilda nätverk hela tiden eftersom du kan hitta all data på ett ställe i din instrumentpanel. Du kan komma åt alla rapporter med sofistikerade filter via webbplatsen eller global vy. Visa transaktionsdetaljer som användarenhet, hänvisningsklick, OS, målsidor och tidslinje mellan klick och orderbekräftelse.

Baserat på programmet, se korginformation som produktnamn, priser, priser och intäkter. Jämför programprestanda för att hitta det bästa affiliatenätverket som kan ge dig de största vinsterna. Öka dina intäkter med mätvärden som Revshare eller provision, konverteringsfrekvens och intäkter per klick.

Strackr hjälper dig att kontrollera transaktionsstatus och välja datumintervall för att hitta problem. Använd deras kraftfulla API för att enkelt effektivisera processerna och förena data för utvecklare för att integrera API:er från olika affiliate-program. Det utgör information som transaktions- och order-ID:n, uppdaterad status, SubID-spårning, korgar, intäkter, pris, etc.

De tar säkerheten på allvar, varför de hash och krypterar all anslutningsdata. Strackr erbjuder användbara verktyg som hjälper dig att spara tid, till exempel:

 • Erbjudanden för att hitta alla kuponger och kampanjer på ett ställe
 • Link Builder för att generera spårningslänkar som pekar på en webbsida för annonsören, genom att klistra in produktsidans URL
 • Hitta program genom att klistra in produktens URL eller gör en enkel sökning genom att ange namnet för att se en lista över tillgängliga affiliateprogram.

Strackr kan integreras med 110 nätverk från och med nu, och nya läggs till regelbundet. De stödjer för närvarande AwinAdtraction, Cj Affiliate, Tradetracker, eBay, Webgains, Google Adsense, Kwanko, Post Affiliate Pro, Rakuten Advertising och mer.

Affiliate-kuponger

Affiliate-kuponger är ett bra kupongplugin för WordPress-webbplatser. Det litar på av tusentals affiliate-marknadsförare över hela världen som använder det för att förbättra sina omvandlingar och klickfrekvenser. Bestyrka dina webbplatser med kuponger och utnyttja dessa funktioner som erbjuds av detta användarvänliga plugin.

  Lista med omdekoreringskoder: Lös in nu

På grund av deras flexibla mallar och kortkoder kan du använda detta plugin med vilket tema du vill. Den är designad för att vara mobilvänlig och lyhörd att använda på stationära datorer, smartphones och surfplattor. Du har möjlighet att välja mellan olika mallar, stilar eller anpassa dess utdata via CSS.

Hantera olika leverantörer, skapa massor av kuponger och visa eller dölj dem dynamiskt var du än behöver. Dessutom har den flexibel konfiguration, och varje kupong du skapar kan hanteras via din WordPress-backend med hanterbara attribut som beskrivning, titel, länkar och giltighetsdatum. Tilldela kuponger till en leverantör och ändra giltiga attribut globalt som länkar eller beskrivningar.

Plugin-programmet innehåller en konfigurationssida där du hittar fler alternativ samt anpassningar. De erbjuder widgets för att visa kuponger längs din sidofält, händelsespårning genom Matamo och Google och så många andra funktioner.

De erbjuder en genomtänkt licensstruktur så att du kan välja planerna baserat på dina faktiska behov. Deras basplan – ”Personlig” börjar på $29/månad, faktureras årligen för 1 webbplats och inkluderar en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

WP recension

WP recension är ett fantastiskt recensionsplugin som är perfekt för att recensera böcker, produkter, spel, filmer och mer. Den stöder 19 olika typer av avancerade utdrag, 16 förbyggda mallar redo att användas omedelbart. Du kan också anpassa olika element som färgen på dessa mallar från den intuitiva kontrollpanelen.

Använd flera betygsalternativ som stjärna, procent, poäng, tummar och cirklar för att skapa recensioner som du vill. WP Review låter dig visa dina läsares syn på dina recenserade produkter. Användare kan enkelt betygsätta funktionerna, lämna sina kommentarer på dina recensioner och markera kommentarer som lämnats av andra som användbara.

Detta plugin fungerar med alla WordPress-teman sömlöst eftersom de har designat det under WordPress-riktlinjer. Du kan använda Google Places Recensioner av WP Review för att bädda in en Google-recension på din webbplats. Det stöder också integration med Yelp Review och Facebook-recensioner genom att ange dina referenser utan krångel.

WP Review kan skapa en jämförelsetabell för att jämföra produkters funktioner och hjälpa dina läsare att fatta snabbare köpbeslut. Deras aviseringar och popup-fönster hjälper dig att få fler visningar och klick för dina recensioner genom att marknadsföra relaterade recensioner.

Öka din e-handelsbutiks konverteringar genom att använda avancerade och lättanpassade recensionsformulär. Konfigurera denna plugin med hjälp av deras smarta kontrollpanel för att hantera alternativ, inställningar och andra konfigurationer. De har skapat WP Review för att vara mobilvänlig och ha en optimerad arkitektur för bättre hastighet och andra förbättringar.

Det skyddar din webbplats från säkerhetsproblem med sina säkra, optimerade och rena koder. Skapa recensioner baserat på dina föredragna språk eftersom det är fullt översättbart och följer översättningsriktlinjerna från WordPress. Det är också utvecklarvänligt och har utbyggbara funktioner för att anpassa mallar och annat.

WP Review har 10 widgets för dig att lägga till recensioner i sidfoten, sidofältet etc. Andra funktioner som ingår i detta plugin är ett multisite-alternativ, bildanpassning för betyg, lägga till stjärnbetyg med text, Facebook-inspirerade mallar, rollhanterare, attraktiva miniatyrer , stöd för Google Product Review, obegränsade färgalternativ, betygsimport, support för anpassade ikoner, lägga till för- och nackdelar, visa genomsnittliga betyg och mycket mer.

Deras medlemskap börjar på $19/månad med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

AAWP

Öka din affiliatesidas värde tillsammans med intjänade provisioner genom att använda AAWP. Det är en av de bästa och lättanvända WordPress-plugins som du kan använda sömlöst för dina Amazon-affiliates.

Detta verktyg genererar affiliate-länkar och uppdaterar automatiskt produkterna, rabatterna och priserna utan att manuellt uppdatera allt. Den levereras med en flexibel konfiguration för att justera utdata och funktionalitet via plugin-inställningar. Du kan också göra det individuellt genom att förbättra kortkoderna.

  Hur man skriver ut ett Excel-kalkylblad med en bakgrund

AAWP låter dig anpassa designen genom att välja olika element, lägga till anpassad stil, skapa en mall och anpassa webbplatsens layout. Pluginens kärnfunktioner inkluderar funktioner som textlänkar för att utfärda ett produktnamn i ditt innehåll, som genereras automatiskt.

Du kan också skriva över produktnamnet manuellt om du behöver det. Använd en kortkod för att visa flera produktlådor som ser tilltalande ut. Du hittar olika funktioner i dessa produktboxar, såsom titel, aktuell tillgänglighet, beskrivning, rabatter, prissättning och en uppmaningsknapp.

Använd en bästsäljarlista för att visa dina bästsäljande produkter och leverera ett starkt försäljningsargument till besökarna. Du kan också ställa in produktnummer individuellt, som topp 10, topp 5, etc., för att locka dina besökare till dina nyligen tillagda produkter inom specifika grupper.

Använd datafält för att placera produktinformation separat var som helst i ditt inlägg eller på dina sidor. Dessutom kan du också använda dem i dina mallfiler direkt via PHP-funktioner. Integrera objekt i sidofältet med hjälp av widgets och placera kortkoder i textwidgets/visuella kompositörer för att göra eventuella justeringar du kan behöva.

AAWP erbjuder fler funktioner som filtrering av listor, geografisk inriktning för att ta itu med utländska besökare, inbyggda stilar och mallar, Google AMP-support och att tjäna extra provision för hänvisade Amazon Prime-konsumenter.

Gå med i det riskfritt eftersom de erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Affiliate

Affiliate är en utmärkt plattform för affiliate-marknadsföring för att upprätthålla register över intäkter via innehållsanalys och affiliate-provisioner. Det kan användas för att optimera konversationer och öka användarnas totala intäkter. Det bästa är att det inte blir något halvdant kalkylblad eller missad betalning med Affilimate, eftersom det kommer att hålla reda på alla projekt och deras intäkter.

Användare kan samla affiliate-provisionerna med Affilimate och skapa anpassade rapporter för sina intäkter. Användarna kan övervaka vilken typ av innehåll som genererar intäkter med automatisk spårning av sub-id och innehållsanalysverktyg. Tillsammans med detta kan användare integrera flera webbplatser på Affilimate som kan spåras på en enda plats för att få en överblick över data.

Den erbjuder också en intäktsoptimeringsfunktion som låter användare arbeta med kopian, länkarna och element på sidan för att öka sin konvertering. Om en affiliate-länk är slut i lager eller är trasig, kommer Affiliate automatiskt att skicka ut ett meddelande till användarna.

De viktiga egenskaperna hos Affilimate är:

 • Den har en molnbaserad miljö som gör att data enkelt kan lagras.
 • Innehåller flera verktyg som ger verkliga insikter i data och intäkter
 • Automatisera spårning av länkar för att ta reda på trasiga, spännade eller stängda länkar.

Allt utgivaren behöver göra är att skapa en instrumentpanel på Affilimate. Verktyget kommer att samla in information om alla pågående affiliateprogram för användare och matcha omvandlingarna.

Slutsats

Affiliate-marknadsföring är en av de mest älskade metoderna för moderna bloggare och marknadsförare. Det har god intjäningspotential 💰 tillsammans med möjligheten att nätverka med topp- och framväxande varumärken globalt.

Således, om du utnyttjar affiliates, kan du använda de ovan nämnda affiliate-marknadsföringsverktygen och plugins för att göra den övergripande processen enklare, mindre tidskrävande och påskynda din affärstillväxt för att tjäna mer intäkter. Och om du driver ett företag, utforska dessa verktyg för att köra ditt affiliateprogram.