Kan två Facebook-konton ha samma e-postadress?

Facebook är en webbplats som gör det möjligt för användare att ansluta online med vänner, kollegor och främlingar efter att ha skapat en gratis profil. Det uppmuntrar också användare att dela sina åsikter och åsikter med valfritt antal personer de väljer, tillsammans med bilder, musik, videor och artiklar. Människor kunde också hålla jämna steg med vad deras vänner gjorde online utan att skapa olika konton för varje webbplats eller app, och de kunde dela sina onlineaktiviteter med sina kamrater. Facebook erbjuder människor en miljö för att gå med nya och få kontakt med olika människor runt om i världen. Det låter användarna interagera med personen de har lagt till som vän på denna plattform. Det används också som en bra marknadsplats för många entreprenörer, vilket verkligen gör att de kan ha en större marknad över hela världen. Men vi oroar oss ofta för att ha flera konton på sociala medier men är fortfarande nyfikna. Det finns alltid en tvekan om huruvida de kan ha två Facebook-konton med samma e-post. I den här artikeln kommer du att lära dig om du kan skapa flera Facebook-konton med en e-postadress och om 2 Facebooks med samma telefonnummer är möjliga eller inte. Du kommer också att få lära dig hur du tar bort ett Facebook-konto och behåller andra.

Kan två Facebook-konton ha samma e-postadress?

Du kommer att få veta om du kan ha två Facebook-konton med samma e-postadress längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Kan två Facebook-konton ha samma e-postadress?

Nej, du kan inte skapa två Facebook-konton med samma e-postadress. Men Facebook låter dig ha olika sidor med samma konto för olika ändamål. Facebook tillåter inte heller att slå samman två olika konton.

Vad händer om du har två Facebook-konton?

Enligt Facebooks villkor ska en person inte ha mer än ett personligt FB-konto. Om det uppmärksammas kan kontot stängas. Men du kan ha olika sidor med samma konto för olika ändamål.

Hur skapar man flera Facebook-konton samtidigt med en e-postadress?

Det är inte möjligt att skapa flera konton samtidigt med en e-postadress. Men en användare kan ha flera sidor från ett konto.

Hur man har två Facebook-konton med samma e-post-ID?

Nej, du kan inte ha två Facebook-konton med samma e-postadress.

Kan du ha 2 Facebooks med samma telefonnummer?

Nej, du kan inte ha två Facebook-konton med samma telefonnummer. Eftersom informationen redan finns i Facebook-databasen kan du inte ha ett annat konto med samma telefonnummer.

Hur man använder två Facebook i en mobiltelefon?

Du kan inte ställa in och använda två FB-konton i ett, men du kan ställa in flera sidor som fungerar som separata konton. Följ dessa steg för att skapa en Facebook-sida:

Obs: För båda Android och iOS enheter.

1. Öppna Facebook-appen på din telefon.

2. Klicka på hamburgerikonen.

3. Klicka på Sidor.

4. Klicka på Skapa för att skapa en ny sida.

5. Ange sidnamnet och tryck på Nästa.

6. Välj önskad kategori och tryck på Skapa.

Din sida har skapats och nu kan du lägga till detaljer på din Facebook-sida och använda den som ett andra konto medan du fortfarande använder det första samtidigt.

Kan du ta bort ditt Facebook-konto och starta ett nytt?

Ja, du kan ta bort ditt Facebook-konto och starta ett nytt. Facebook tillåter inte att du skapar ett nytt konto såvida inte det gamla raderas. Och om du tar bort kontot, kom ihåg att du kommer att förlora alla dina vänner, inlägg och meddelanden från kontot. Läs den här artikeln från början för att lära dig om du kan ha två Facebook-konton med samma e-postadress.

Hur tar man bort ett Facebook-konto och behåller andra?

Du kan ta bort ett FB-konto och använda de andra som du har skapat med olika e-postadresser eller telefonnummer. Låt oss se hur man tar bort ett Facebook-konto.

1. Öppna Facebook hemsida via din webbläsare och logga in på ditt konto.

2. Klicka på nedåtpilen i det övre högra hörnet av skärmen.

3. Klicka sedan på Inställningar och sekretess.

4. Välj Inställningar.

5. Klicka sedan på alternativet Din Facebook-information från den vänstra rutan.

6. Klicka på Visa bredvid alternativet Inaktivering och radering.

7. Välj alternativknappen Ta bort konto och klicka på Fortsätt till borttagning av konto.

8. Klicka på Ta bort konto.

9. Ange lösenordet och klicka på Fortsätt.

10. Återigen, klicka på Ta bort konto i popup-fönstret.

11. Logga nu in på din olika Facebook-konto med ett annat e-postadress eller telefonnummer.

Hur kan du veta om någon använder din e-postadress?

Facebook skickar e-postverifiering och aviseringar om din inloggningsaktivitet. Om du hittar något misstänkt kan du kontakta Facebooks support och meddela dem om problemet.

Hur kan du se om någon tittar på din Gmail?

Du kommer att få meddelanden om din inloggningsinformation på Gmail. Om någon tittar på din Gmail från en annan enhet kan du ändra ditt lösenord för säkerhets skull.

***

Vi hoppas att du har lärt dig om du kan ha två Facebook-konton med samma e-postadress och flera Facebook-konton med en e-postadress. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.