Hur skapar man en vacker målsida i WordPress?

Spread the love

Låt oss bekanta oss med vad en målsida är och varför du behöver den innan vi börjar med hur du skapar en.

Vad är en målsida?

Som namnet antyder omdirigerar målsidan en användare till en viss webbsida för speciell åtgärd. Det kan vara lead capture, försäljning, produktannonsering, etc.

Du kan omdirigera användare till din målsida från olika källor som Facebook-annonser, e-post och inlägg på sociala medier, för att nämna några.

Målsidor är en utmärkt möjlighet att generera potentiella kunder för att utöka din e-postlista eller öka försäljningen.

Du kan inte sluta där; tekniskt sett kan du använda en målsida för allt som lockar användare för mer trafik och affärer.

Varför målsida?

Låt oss utforska några av dess fördelar.

Generera relevanta data och insikter

Har du någonsin undrat vilken specifik kampanj eller kanal som hjälper dig att generera fler leads? Faktum är att spårning av målsidors beteende genom olika kampanjer kan vara mycket användbart eftersom du skulle få rätt insikt om din målgrupp.

Denna insikt kan mycket väl hjälpa dig att räkna ut den övergripande effektiviteten och resultaten.

Öka e-postlistan

Målsidor används helst som ett sätt att generera potentiella kunder, vilket innebär att ditt företag helst skulle få ett e-post- eller telefonnummer som du kan omvandla till potentiella potentiella kunder.

En landningssida måste innehålla ett formulär som ber om användarinformation som mycket väl kan användas som ett sätt att utöka din e-postlista.

Genom att använda den här e-postlistan kan du skicka över olika kampanjer, nyhetsbrev och kampanjerbjudanden som i sin tur hjälper ditt företag att hålla sig i toppen.

Varumärkeskännedom

Målsidor kan vara bra för att öka din varumärkesmedvetenhet. Detta kommer att hjälpa användare att engagera sig i ditt varumärke och därmed mer sannolikt att känna igen ditt företag.

Så när du designar en målsida för ditt företag, kom ihåg att sidans utseende och känsla är unikt så att kunderna lätt kommer ihåg det. Glöm inte att sätta din varumärkeslogotyp på din målsida.

Trovärdighet

Målsidor är avsedda att arbeta med ett visst mål. Du kan kanske optimera elementen på en målsida så att du kan göra en åtgärd för den specifika uppgiften så mycket som möjligt. Detta kommer att få användarna att förstå att du kan känna igen deras problem och därmed hjälpa dem genom att lösa deras problem.

Du kan också lägga till vittnesmål från olika personer på målsidan för en viss tjänst eller produkt.

Jag hoppas att du får en uppfattning om fördelarna med målsidor och hur du mycket väl skulle kunna ta fördelarna med dem.

Hur skapar man en fantastisk målsida?

Tack vare följande några av de bästa WordPress-plugins för att hjälpa dig att skapa en målsida snabbt.

OptimizePress

Är du en digital marknadsförare eller en företagare som är sugen på ett konverteringsfokuserat verktyg för att skapa målsidor?

  Hur man går med i ett Microsoft Teams-möte utan appen

OptimizePress kan vara det bästa alternativet för dig!

Den erbjuder mer än 40 mallar för målsidor som är optimerade för konvertering. Du kan anpassa den helt och hållet för att ändra dess utseende och känsla baserat på ditt varumärke och dina tjänster med hjälp av dess editor – OptimizeBuilder. Det är en intuitiv dra-och-släpp-redigerare som låter dig redigera färg, storlek, teckensnitt, text etc. snabbt på målsidor.

En annan bra sak med dess mallar är att de är mobilresponsiva och ser bra ut på flera enheter för att välkomna fler besökare. De är utvecklade för att uppvisa hög sidladdningshastighet och är redan testade för prestanda.

Öka konverteringsfrekvensen för dina målsidor genom att använda tvåstegsformulär för opt-in. Alla funktioner som OptimizePress tillhandahåller är kompatibla med GDPR. Det är den första WordPress-sidbyggaren som integreras med Unsplash direkt så att du kan komma åt 1 M+ royaltyfria bilder.

Planerna för OptimizePress börjar från $99/år för 1 webbplats och inkluderar en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Trivs, arkitekt

Presentera dina erbjudanden estetiskt och utöka din e-postlista genom att skapa målsidor optimerade för högre konvertering från Thrive Architect.

Du behöver inte vara en teknisk expert eller kräva några kodningskunskaper för att skapa och designa målsidor. Dess imponerande redigerare, som de kallar ”klicka för att redigera”, kan återspegla ändringarna direkt. De tillhandahåller också 269 vackra mallar som du är fri att anpassa.

Använd deras förbyggda element, såsom nedräkningstimer, vittnesmål, knappar, etc., istället för plugins. Dess sidbyggare innehåller intressanta element som flexibla kolumnlayouter, uppmärksamhetssökande hovringseffekter, bild- och textkombinationer, 700 teckensnitt att välja mellan, fullbreddslayouter och mer.

Du kan förhandsgranska en sida direkt på olika skärmstorlekar för att kontrollera hur den ser ut och växla dess synlighet för element. Förutom element får du massor av byggstenar som text, rubrik, bakgrundssektion, Facebook-kommentarer, tweets, sociala delar, avdelare, anpassad meny, förloppsindikator, fyllningsräknare, näthinnaikoner, stjärnbetyg, videoinbäddningar och många fler .

Du kan hantera och köra A/B-tester direkt på dina målsidor från instrumentpanelen. Ta upp Thrive-medlemskapet för $19/månad för att få tillgång till alla funktioner eller en licens från $67 för 1 år.

Elementor

Elementor är en av de ledande webbplatserna som marknadsförare besöker för att bygga fantastiska och obegränsade målsidor. Skapa vilken design du kan tänka dig för dina målsidor snabbt och enkelt med fullständig designfrihet.

Du kan antingen välja bland deras över 100 professionella mallar eller skapa en från början för att visa upp din kreativitet. Den tillhandahåller 20+ byggstenar, inklusive unika som Google Maps, bildkarusell, ikonruta, dragspel, SoundCloud, kortkod, etc.

Du kan skapa olika landningssidor med Elementor, inklusive sidor för försäljning, lead capture, splash, squeeze pages etc. Koppla ihop det med andra marknadsföringsverktyg för SEO, e-postmarknadsföring, A/B-testning, ljud, videouppladdningar osv.

Du kan använda dess gratisversion eller gå till Pro-planen från 49 USD/år för 1 webbplats.

PluginOps

Bygg responsiva målsidor genom att utnyttja dem PluginOps. Denna plugin är enbart baserad på CSS eller HTML och är utformad speciellt för att hjälpa dig skapa målsidor, inklusive lead-sidor, opt-in-sidor, etc.

Flytta varje element och widget eller ändra ordning på rader genom att dra och släppa elementen med hjälp av dess visuella redigerare. Det robusta verktyget säkerställer högsta prestanda på dina målsidor, och om något går fel kan du redigera det direkt, vilket kan återspeglas direkt.

  Där du kan streama dina favoritjulerbjudanden

De tillhandahåller fördesignade och anpassningsbara mallar och gratis widgets. Det är kompatibelt med WordPress-teman, och de har redan testat mer än 50 av dem. Det låter dig inkludera prenumerationsformulär eller andra formulär med en kortkod.

PluginOps stöder redigering från telefonen för att göra designen bekväm och hjälpa dig att skapa målsidor från flera enhetsvarianter. Du kan också göra dina målsidor SEO-optimerade genom att korrigera sidrubriker, miniatyrbilder, meta nyckelord och taggar.

Brizy

Med Brizyatt skapa fantastiska målsidor är enkelt och snabbt, utan behov av designer- eller utvecklarkunskaper.

Brizy förvirrar dig inte med många alternativ för ett element. Istället visar den direkt vad som behövs för elementet du ska redigera. Skapa mönster på nolltid med hjälp av dess innovativa redigerare och välj bland dussintals förgjorda mönster och 150 block.

Du får 4000+ ikoner för både Glyph- och Outline-versioner och hittar den exakta för ditt behov genom nyckelordssökningar och filtrering genom olika kategorier. Du kan omedelbart byta till mobilvyn för att se ändringarna för att göra målsidorna mobilanpassade.

Styr bilder utan ansträngning genom att ladda upp, ändra storlek, zooma och fokusera dem inom några sekunder. Brizy säkerhetskopierar all din data i molnet, och alla ändringar du gör kan också sparas automatiskt så att du kan komma tillbaka när som helst och redigera den.

Divi

Den kraftfulla WordPress-sidbyggaren – Divi är en av de bästa tillgängliga på marknaden med en överlägsen och intuitiv visuell redigerare. Oavsett om du är nybörjare eller designproffs, ger den dig mer än 40 spektakulära designelement för att skapa fantastiska målsidor effektivt.

Det låter dig lägga till din egen anpassade CSS och kombinera den med Divis visuella design. Kontrollera utseendet på dina målsidor genom Divis responsiva och in-line textredigering. Du kan hantera och spara obegränsat med anpassade sidor och återanvända dem när du behöver dem.

Skapa fantastiska svävningseffekter med Divi och förvandla moduler till interaktiva och roliga element. Du kan anpassa alla grundläggande textelement som blockcitattecken, listor, ankarlänkar och mer. Lägg till en antydan till personlig touch på din webbplats genom att skapa en dynamisk övergång mellan innehållsblock med hjälp av formavdelare.

Lägg till unika effekter med en kantredigerare för att kontrollera dess färg, storlek, stil och rundade hörn. Använd dess avancerade kodredigerare för syntaxmarkering, färgval, felrapportering, automatisk komplettering, sök och ersätt, sök, flerradsval, etc. Du kan hitta massor av filter och effekter, skuggor, textskuggor och animationer för att göra målsidor intressanta.

Divi tillhandahåller kraftfulla delade tester för att undersöka vilket innehåll och design som kan prestera bättre. Det ger också användbara insikter som hjälper dig att välja den bättre versionen av de två för att öka din målsidas framgång. Dess prissättning börjar från $89 för 1 år, eller så kan du njuta av det hela livet genom att betala en engångsavgift på $249.

Syre

Njut av den omfattande kontrollen och flexibiliteten att skapa målsidor från Syre. Dess visuella redigerare är kraftfull och kan enkelt dra kanterna på designelement för att applicera utrymmen och ordna dem som du vill.

  Hur man konverterar PDF till Word-dokument (FULLSTÄNDIG GUIDE)

Det är utvecklarvänligt med grundläggande HTML-element och låter dig skriva JS, CSS och PHP live. Njut av avancerade funktioner som anpassningsbara byggelement och dynamisk data genom loopar och repeaters.

Dess grundläggande prissättning börjar på $99, en engångsavgift, och inkluderar en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Letar du efter en nybörjarvänlig och enklaste målsidesbyggare för WordPress?

WPOnepager kan hjälpa!

Det hjälper dig att skapa olika målsidor för företag, tjänster, produkter, appar, evenemang och återuppta målsidor. Den erbjuder 100+ superbt designade premiumblock och mallar. Lägg till block med bara ett klick och gör det SEO-vänligt och mobilt responsivt.

Det ger också fantastiska animationseffekter som fångar ögonglober, diabilder att rulla och vacker typografi för varje block, så att folk känner sig bekväma när de läser dina målsidor. Du kan spara allt ditt arbete i ditt bibliotek och komma åt, återanvända eller redigera det när som helst på olika sidor.

Du kan också kontrollera responsen på dina målsidor på en surfplatta, mobil och PC. WPOnepager stöder flera språk, så att du kan tjäna den globala publiken.

Dess prissättning börjar från $39/år för 1 webbplats och $99 för en livstid, inklusive en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

SiteOrigin

Page Builder från SiteOrigin är en av de mest populära WordPress-plugins, med mer än 1 miljon installerade. Det fungerar med nästan alla typer av teman, och du kan skapa sidan utan kodning.

Några av funktionerna:

  • Liveredigerare – se hur det ser ut utan att spara/uppdatera din sida
  • Finns på 17 språk
  • Versionskontroll – oroa dig inte om du bröt något med den nya ändringen. Du kan alltid rulla bakåt eller framåt med ett klick.
  • Anpassad CSS – behöver du lite CSS-tillägg? Inga problem.

Viktigast av allt, det är GRATIS.

Bäverbyggare

Bäver är en av de mycket prisade WordPress-sidbyggarna som fungerar felfritt med Genesis ram.

Beaver är utvecklarvänlig, SEO-optimerad, lyhörd och stödjer WooCommerce. Det kan samarbeta med vilket WordPress-tema som helst.

Mer än 275 000 sajter litar på Beaver. Du kan skapa antingen en målsida från början eller välja bland fler än 30 mallar.

Beaver fick lite version med begränsad funktionalitet GRATIS, så prova det och se hur det går.

Qards

Qards by Designmodo är ett fantastiskt plugin för att skapa en anmärkningsvärd landningssida i kort- eller presentationsstil. Du kan skapa en kampanjsida, start, artikel eller fotoberättelse på några minuter. Qards är fullt lyhörd och stöder in-line redigering.

Inte bara en målsida, utan du kan skapa en komplett webbplats med Qards utan kodning.

Tidigare var det en dyr process att skapa målsidor, men med ovanstående plugin kan du snabbt skapa en målsida som kan användas till ett överkomligt pris. Vissa av dem är GRATIS.