Hur man kontrollerar vem som reagerade på ett meddelande i Discord

Discord är fullspäckat med spännande funktioner, och en av de mest populära är reaktioner. De används ofta och har blivit det bästa kommunikationsmedlet för många människor. Förutom att låta dig reagera på meddelanden; Discord låter dig också kontrollera listan över personer som lämnat sina reaktioner. Den här funktionen ger dig insikt i människors interaktioner och hur de tycker om inläggen.

Hur man kontrollerar vem som reagerade i Discord på en iPhone

Oenighetsreaktioner fungerar olika på olika plattformar. När det kommer till din iPhone måste du gräva djupare för att hitta reaktioner eftersom skärmen är mycket mindre än din dator:

 • Ladda ner Discord-appen och installera den. Undvik webbläsarversioner eftersom de kanske inte har alla funktioner på din telefon.
 • Logga in på ditt Discord-konto.
 • Gå med i en server med din kod eller inbjudningslänk. Annars kan du hitta ett stort antal offentliga servrar.
 • Gå till en kanal och gå till chatten med meddelanden du vill kontrollera.
 • Välj ett meddelande och tryck länge på en reaktion. Detta öppnar en ny sida som kommer att avslöja personerna som har interagerat med texten och deras reaktioner.
 • Hur man kontrollerar vem som reagerade i Discord på en Android-enhet

  Förutom den begränsade skärmen borde det inte finnas några bakslag för att hitta dina Discord-reaktioner på Android heller. Processen består av samma steg:

 • Ladda ner, installera och starta din Discord-app.
 • Ange dina inloggningsuppgifter.
 • Få åtkomst till en server och en kanal.
 • Gå till en chatt och hitta önskade meddelanden.
 • Tryck länge på texten för att markera den.
 • Reaktionerna bör visas i följande popup.
 • Hur man kontrollerar vem som reagerade i Discord på en PC

  Att kontrollera vem som reagerade på dina Discord-meddelanden är något lättare på datorn. Skärmen är mycket större, vilket gör att du lättare kan upptäcka dem. Om du vill kolla in dina Discord-reaktioner, ta följande steg:

 • Öppna Discord och gå med i en server med din kod eller inbjudan. Återigen, du kan också komma åt en myriad av offentliga servrar.
 • Gå till en kanal och hitta meddelanden som innehåller reaktioner.
 • Högerklicka på reaktionerna så ser du en meny med flera alternativ. Listan inkluderar reaktioner och Lägg till reaktioner. Välj det förstnämnda så ser du vem som reagerade på det markerade meddelandet.
 • Med den här metoden kan du se alla användare som reagerat på dina meddelanden. Men utöver det kan du undersöka andra människors reaktioner och avgöra hur andra medlemmar i deras gemenskap tycker om deras meddelanden.

  Ytterligare vanliga frågor

  Hur reagerar jag på någons meddelande på Discord?

  Reaktioner är tillgängliga på alla inlägg i Discord. De är ett bra sätt att undvika att använda vanlig text för att kommunicera ditt budskap. Dessutom går det vanligtvis mycket snabbare att lägga till reaktioner än att hitta listan över personer som reagerade på ett meddelande:

  1. Öppna Discord.

  2. Navigera till en server och kanal.

  3. Hitta ett meddelande som du vill svara på.

  4. Tryck på smileyen med plussymbolen märkt ”Lägg till reaktion” i den högra delen av skärmen.

  5. Du kommer nu att se en emojiväljare som gör att du kan välja en emoji. Välj en genom att klicka/knacka på den, så kommer din reaktion att inkluderas. Se till att kolla in avsnittet ”Ofta använt” om du vill påskynda processen och använda din go-to-emoji.

  6. Om en annan användare redan har använt emojin du vill reagera med, tryck på den under kommentaren. Siffran nära emojin bör öka med en. Om du håller muspekaren över reaktionen kan du se alla användare som har valt emojin.

  Alla Discord-emojis ska vara tillgängliga för dig som standard. Vissa servrar har sina uppsättningar av emojis och klistermärken förutom de vanliga.

  Hur använder jag reaktioner korrekt på Discord?

  Det finns inga officiella regler för användningen av reaktioner/emojis i Discord, men det finns några allmänna riktlinjer. Lyckligtvis är alla enkla:

  • Använd emojis sparsamt med främlingar och personer som du inte interagerar med ofta.

  • Bli vild med emojis när du pratar med nära vänner.

  • Avstå från olämpliga reaktioner när du diskuterar allvarliga situationer.

  • Om du inte är säker på hur du ska reagera, följ serverns ledare.

  • Sluta använda reaktionerna vid behov.

  Att följa dessa riktlinjer rekommenderas främst när du går in på en ny server. Kolla in hur andra använder dem och följ efter. Du kommer att komma överens mycket bättre och undvika kommunikationsproblem eller att förolämpa någon.

  Uttryck dig kreativt på Discord

  Reaktioner ger en unik stil till konversationer när orden inte klipper det. Liksom emojis på sociala plattformar framhäver de ditt budskap och kommunicerar en känslomässig respons utan att förlita sig på text. Detta gör dem till ett utmärkt konversationsmedium, vilket är särskilt användbart på Discord. Med insikt i användarna som reagerat på meddelanden och deras åsikter kan du också vara mer försiktig när du väljer de idealiska senare.

  Om standardreaktionerna inte fungerar kan du alltid inkludera anpassade bilder. Den här funktionen låter dig experimentera, betona din kreativitet och förmedla dina känslor om Discord-inlägg mer effektivt. Var bara försiktig så att du inte går överbord eller lägger till potentiellt stötande reaktioner. Responsen kan vara överväldigande negativ.

  Hur ofta använder du reaktioner på Discord? Vilka är dina favoritemojis? Har du skapat några anpassade reaktioner? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.