Hur man får Bulbasaur i Pokémon Yellow

Spread the love

Nintendos största hit för sin Game Boy, Pokémon, och dess flera utgåvor som kom ut först 1996 i Japan och sedan i andra länder, har en galen fanbas. Nintendo firade sitt 20-årsjubileum 2016 för att markera 20-årsjubileet av Pokémon-serien, och Nintendo släppte Pokémon Yellow tillsammans med Red and Blue för den virtuella Nintendo 3DS-konsolen. Pokémon Yellow är den förbättrade versionen av Pokémon Red and Blue och en del av den första serien av spel som lanserades för decennier sedan. Om du ska prova Pokémon Yellow för första gången eller har en mjuk sak för Pokémon-animeshowen eller spelen du spelade när du bara var ett barn, kommer den här guiden säkert att hjälpa dig med några frågor. Dessa frågor kan uppstå när du spelar det här spelet, som hur man får Bulbasaur i Pokémon Yellow och hur man gör Pikachu glad i Pokémon Yellow.

Hur man får Bulbasaur i Pokémon Yellow

Du kommer att få veta hur man får Bulbasaur i Pokémon Yellow och hur man gör Pikachu glad i Pokémon gul vidare i denna artikel. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Hur får man Bulbasaur i Pokémon Yellow?

I Pokémon Red and Blue kan du välja mellan de tre startpokémonerna: Bulbasaur, Squirtle och Charmander. Men i Pokémon Yellow är Pikachu det enda alternativet du får. Var och en av de tre kan dock lätt fås i början av spelet. Nedan finns några metoder för att få Bulbasaur i Pokémon Yellow utan handel eller gratis:

Steg I: Gör Pikachu lycklig

För att se till att din Pikachu är nöjd kan du först kontrollera lyckonivån genom att vända dig mot Pikachu och trycka på A-knappen på Game Boy. Detta kommer att hjälpa dig att interagera med honom, och om Pikachu har en bra lyckonivå bör ett hjärta sväva ovanför hans huvud.

Steg II: Använd potions på Pikachu

Det snabbaste sättet att öka Pikachus lycka är att använda potions på Pikachu. Du kan få hälsodrycker från butiken i spelet och måste använda dem upprepade gånger på Pikachu. När du använder drycken på Pikachu kommer det att verka som att den inte kommer att ha någon effekt. Men potions hjälper till att öka Pikachus lycka även när Pikachu är vid full hälsa. Så se till att använda många drycker om det behövs.

  Hur man installerar och använder Teams Add in för Outlook

Steg III: Se till att ha plats på din fest

Du måste gå till ett Pokémon-center i vilken stad som helst för att frigöra minst ett utrymme för Bulbasaur, eftersom du bara kan ta med dig 6 Pokémon samtidigt. Så om du inte har något utrymme, gå till centrum och sätt in en av dina Pokémon. Men se till att inte deponera Pikachu.

Steg IV: Möt Melanie i Cerulean City

Efter Cerulean City-striden, gå till huset direkt till vänster om Pokémon Center i Cerulean City. Inne i huset hittar du en tjej som står med sin Bulbasaur bredvid sig, och flickan heter Melanie. Interagera med henne, och hon kommer att märka att du tar hand om Pikachu. Så om Pikachus lycka är hög kommer hon att fråga dig om du vill ta hand om hennes Bulbasaur. Säg ja, och Melanie kommer att lägga till Bulbasaur till ditt tomma slotparty.

Grattis, du har precis lagt till Bulbasaur till ditt ständigt växande team av Pokémon!

Hur får man Squirtle i Pokémon Yellow?

Lyckligtvis är Squirtle en av de vattenliknande bestarna som är lättare att få tag på. Av de tre startpokémonerna, Fire-type Charmander, Grass-type Bulbasaur och Water-type Squirtle, är alla fantastiska på egen hand. Du har redan lärt dig hur du skaffar Bulbasaur i Pokémon Yellow i föregående rubrik. Men om du vill fånga en Squirtle i Pokémon Yellow, följ stegen nedan.

Steg I: Gå till Vermilion City

När du har slutfört alla dina händelser i Cerulean City måste du gå söderut från den staden, den underjordiska passagen, och fortsätta söderut tills du kommer till Vermilion City för att hitta och hämta Squirtle.

Steg II: Besegra Gym Leader Lt. Surge

Eftersom du redan har besegrat gymledaren Misty från Cerulean City borde det inte vara så svårt att besegra Lt. Surge. Lt. Surge har en elektrisk nivå 28 Raichu, så du kan enkelt besegra Lt. Surge’s Raichu. Och för det bör du ha en Ground- eller Rock-typ Pokémon till ditt förfogande. Ground- eller Rock-typ Pokémon har en fördel framför Electric-typ Pokémon i strider, eftersom elektriska färdigheter inte fungerar på dem.

Steg III: Skapa plats i ditt parti

Efter att ha besegrat Lt. Surge, kontrollera om ditt parti har en tom plats eller inte. Om det inte finns något utrymme, gå till Pokémon-centret och sätt in en Pokémon för att se till att du har plats för Squirtle. Om du redan har en tom plats på din 6- Pokémon-lista, fortsätt till nästa steg.

  Få WP 8.1 & Cortana att läsa upp citat till dig

Steg IV: Interagera med officer Jenny

Gå till centrum av Vermilion City och interagera med polisen som helt enkelt står där. Efter att ha pratat med henne kommer hon att informera dig om att hon har fångat en Squirtle och letade efter en stark tränare för att ge dem den. Om du har följt stegen ovan och besegrat Lt. Surge, kommer officer Jenny helt enkelt att överlämna Squirtle till dig.

Varsågod! Du har lagt till Squirtle till din fest. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du får Bulbasaur i Pokémon Yellow.

Hur gör man Pikachu glad i Pokémon Yellow?

I Pokémon Yellow finns ett mycket enkelt lyckasystem på plats för din följeslagare Pikachu. Pikachus lycka kan kontrolleras när som helst genom att bara titta mot Pikachu och interagera med den. Om Pikachus lyckonivå är bra, betyder över 146, då kommer ett hjärta att sväva ovanför Pikachus huvud. Så låt oss titta på sätt att öka Pikachus lyckonivå.

  • Använd föremål på Pikachu: Du kan använda drycker som du kan köpa i butiken. Eftersom att använda drycker upprepade gånger på Pikachu är ett av de snabbaste sätten att öka Pikachus lycka. När du använder en hälsodryck på Pikachu även när hälsan är full, kommer det inte att ha någon effekt text kommer att visas. Men du behöver inte oroa dig eftersom drycken kommer att öka Pikachus lyckonivå.

  • Nivå upp Pikachu: Pikachus lyckonivå kommer att öka varje gång Pikachu stiger. Du kan öka Pikachus nivå genom att helt enkelt delta i varje strid och använda Pikachu i strider så mycket du kan. Detta kommer också att hjälpa Pikachu att nå en nivå snabbare jämfört med dina andra Pokémon. Du kan också använda sällsynta godisar.

  • Undvik att göra Pikachu olycklig: Pikachus lyckonivå kommer att sänkas om den svimmar i strid eller om du lagrar Pikachu i ett Pokémoncenter. Ha alltid Pikachu i din 6-Pokémon-lista för att förhindra att Pikachus lycka betyg sänks.

  • Använd Pikachu i en kamp mot gymledare: Att använda Pikachu i en match mot gymledare ger bonusglädje. Men grejen är att antalet gymledare i spelet är begränsat, och att öka lyckovärderingarna för Pikachu på detta sätt kan vara inkonsekvent.

Vad är Pokémon Yellow Squirtle Location?

Eftersom det inte finns några vilda Squirtles i alla tre spelen, Pokémon Red, Blue och Yellow, men du kan få en gratis i den gula versionen. I de tidigare två versionerna kan du välja Squirtle i början av spelet från de tre startande Pokémonerna. Och i Pokémon kan Yellow Squirtle fås gratis i Vermilion City. Till en början, efter att ha avslutat dina evenemang i Cerulean City, måste du bege dig till Vermilion City och besegra stadens gymledare Lt. Surge. Efter att ha besegrat Lt. Surge måste du gå till centrum av Vermilion City och interagera med polisen Jenny som helt enkelt står där. Hon kommer att ge dig din Squirtle. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du får Bulbasaur i Pokémon Yellow.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Varför dyker ett hjärta upp ovanför Pikachus huvud?

Ans. När du interagerar med Pikachu dyker ett hjärta upp ovanför hans huvud. Hjärtat indikerade Pikachus lyckonivå. Så när du ser ett hjärta ovanför Pikachus huvud, kommer du att veta att Pikachus lycka betyg är mycket bra.

Q2. Vilken nivå kommer Bulbasaur att vara när jag får den?

Ans. När du skaffar Bulbasaur från Melanie kommer den att vara på nivå 10.

Q3. Melanie kommer inte att ge mig Bulbasaur även om min Pokémon är glad.

Ans. Se till att du har en tom plats i ditt sällskap, eftersom du bara kan bära 6 Pokémon åt gången. Om det är fullt, sätt in en Pokémon i valfritt Pokémon-center och prata med Melanie. Hon kommer att ge Bulbasaur. Kolla också Pikachus lyckovärderingar. Hjärtat ska dyka upp när du interagerar med Pikachu om han har bra lyckonivåer.

***

Nostalgin kopplade till Pokémon-animen som fans över hela världen blev galna för eftersom det var en del av deras barndomsminnen, och spelet liknar samma händelser i den ursprungliga anime-showen. Efter två decennier gör nylanseringen av detta retrospel från 2000-talet det superspeciellt för dem som är bekanta med animeshowen och den berömda huvudpersonen Ash Ketchum och hans följeslagare Pikachu. Vi hoppas att du också vet hur man skaffar Bulbasaur i Pokémon Yellow och hur man gör Pikachu glad i Pokémon Yellow vid det här laget. Om du har några frågor eller förslag kan du berätta för oss i kommentarsektionen nedan.