Hur man avslutar ett Groupon-konto

Groupon, som startades 2008 av Andrew Mason, är en amerikansk global plattform för e-handel där du kan få tjänster och spara pengar genom digitala kuponger. Företaget skapade rubriker i början av 2011 då Groupons månadsinkomst i USA ökade från 11 miljoner dollar till 89 miljoner dollar. Ett Groupon-konto gör det möjligt för kunder att interagera med lokala handlare genom tjänster, lokala evenemang, resor eller andra aktiviteter. Idag tar vi en titt på några vanliga frågor om hur man säger upp Groupon-kontot och hur man säger upp Groupon efter köpet. Om du är någon som letar efter tips om samma sak, ger vi dig den här guiden som kommer att rensa dessa frågor och lära dig hur du permanent tar bort mitt Groupon-konto och om du kan ta bort min Groupon-recension.

Hur man avslutar ett Groupon-konto

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du avslutar Groupon-kontot och om du kan ta bort min Groupon-recension i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Kan jag ta bort min Groupon-recension?

Ja, som användare kan du hitta dina recensioner i avsnittet Mina grejer uppe till höger. Välj Mina grupper från rullgardinsmenyn. Här kan du hitta dina köpta kuponger och dina recensioner för var och en av dem.

Tar Groupon ut en månadsavgift?

Ja, Groupon-användare kan få tillgång till ett månatligt abonnemang på Groupon Select för bara $4,99 varje månad. Detta program kommer med ytterligare förmåner, som extra rabatter på Neighborhood och Getaways.

Kan du avbryta Groupon efter köp?

Ja, du kan avboka din Groupon om den faller under antingen Lokala erbjudanden, Groupon Getaways eller Groupon live. Även om lokala erbjudanden kan återbetalas inom 3 dagar efter köpet, kan Live inte vara det återbetalas efter att köpet genomförts. Fortsätt läsa för att lära dig hur du avslutar ett Groupon-konto.

Kan Groupon vägra en återbetalning?

I vissa fall, ja. Groupon förbehåller sig rätten att vägra din återbetalning, och detta beror på kategorin för din beställning. För lokala erbjudanden, om tiden för att utnyttja returen har löpt ut (vanligtvis 3 dagar), kan du inte få en återbetalning. Dessutom, i fallet med Groupon live, eftersom det är ett jämnt köp, är den enda situationen när du kan få en återbetalning när/om evenemanget ställs in; annars nej.

Varför kan jag inte avbryta min Groupon?

Det kan bero på ett av dessa få fall:

  • Du har missat tidsfristen för att avbryta din Groupon
  • Din beställning har redan behandlats för leverans.
  • Ditt köp var en slutlig försäljningsaffär.

Vad händer när ett Groupon-företag stänger?

När du besöker Groupon kan du se rabatter från alla områden du söker efter samt fynd i närheten. På en dator, en telefon eller en surfplatta kan du använda Groupon. Instruktioner kommer att skickas till alla kunder som ännu inte har löst in sin voucher när en säljares verksamhet läggs ner. Normalt sett får alla sina pengar tillbaka direkt, men erbjudandet varar sällan lite längre förrän butiken stänger för gott. Rimliga återbetalningar kan ges automatiskt till alla som inte har löst in när ett företag stänger.

Hur avbryter jag min Groupon-prenumeration?

Om du vill avbryta ditt Groupon-abonnemang eller medlemskap från din PC, kan du göra det genom att följa nästa steg:

1. Besök Groupon hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att logga in på ditt konto.

2. Klicka på My Stuff > Groupon Select.

3. Scrolla ned och klicka på Avbryt medlemskap.

4. På nästa sida klickar du på Avbryt medlemskap igen för att bekräfta åtgärden.

Fortsätt läsa för att lära dig hur du avslutar ett Groupon-konto.

Hur avbryter jag min Groupon?

För att avbryta Groupon efter köpet kan du följa följande steg:

1. Öppna Groupon-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Klicka på fliken Mina saker i den nedre raden.

3. Svep sedan nedåt och tryck på Kundsupport.

4. Välj önskad Groupon som du vill avbryta.

5A. Om du är berättigad till självbetjäning, tryck på alternativet Avbryt beställning.

5B. Om du inte är berättigad till självbetjäning, tryck på Chatt-widgeten eller Skicka e-post till oss längst ned.

Obs: Om du använder mobilappen väljer du själva beställningen som du vill avbryta. Vissa människor missar ofta alternativet Visa detaljer för Visa kuponger.

Du kan bli ombedd att bekräfta ditt val några gånger. Genom självbetjäningsalternativet kan du avboka Groupon efter köp. När det gäller Groupon-varor kommer en begäran om Groupon-återbetalning inte att vara möjlig eftersom du måste returnera själva varan om inte köpet fortfarande behandlas för leverans.

Hur avbryter jag ett Groupon-konto?

Du kan avsluta ditt konto om du bestämmer dig för att inte använda Groupon. Tyvärr finns det inget snabbt sätt att göra det. Du måste kontakta Groupons kundsupport antingen via Groupon kundsupport sida eller via Groupon Chat support. Placera begäran om borttagning av konto till representanterna och ange de uppgifter de ber dig om.

Hur avbryter man Groupon Trade In?

Du kan byta ut några Groupons mot Groupon Bucks om du bestämmer dig för att shoppa runt efter att ha köpt Groupons. Med dem kan du byta in produkter för nya erbjudanden och tjänster. Din beställningslista innehåller alternativet Inbyteskupong. Så för att initiera ett inbyte måste du välja en ny affär efter att ha valt Byt in kupong; annars kommer din ursprungliga Groupon att blockeras tills inbytesfönstret stängs. Nedan följer stegen för att avbryta en Groupon Trade In:

1. Starta Groupon-appen på en iOS enhet och tryck på fliken Mina saker.

2. Svep nedåt och tryck på Kundsupport > önskad Groupon Trade In.

3A. Om du är berättigad till självbetjäning, tryck på alternativet Avbryt beställning.

3B. Om du inte är berättigad till självbetjäning, tryck på Chatt-widgeten eller Skicka e-post till oss längst ned.

Läs nedan för att lära dig hur du permanent tar bort eller avslutar Groupon-kontot.

Hur tar jag bort mitt Groupon-konto permanent?

Groupon är till stor hjälp för kunder som letar efter en specifik affär, men ännu mer för små företag, som har sett stort engagemang från människor och stor vinst. På var och en av de marknader det betjänade när det ursprungligen startade, erbjöd företaget en Groupon varje dag. Konsumenter kan söka och bläddra i erbjudanden via webben eller mobilen, och de kan registrera sig för att få e-postmeddelanden som marknadsför rabatter de är intresserade av baserat på vad de gillar, till skillnad från kommersiell reklam, där säljare måste betala en engångsavgift för att gå med.

Även med de fördelar som vi har angett kan du säga att jag vill ta bort mitt Groupon-konto permanent. Följ nästa steg i tur och ordning:

1. Navigera till Groupon hemsida i din webbläsare.

Obs: Se till att logga in på ditt konto.

2. Välj Hjälp på startskärmen och sök Radera konto.

3. Klicka på fliken Livechatt. En chatt för meddelandesupport kommer att dyka upp.

4. När du har angett din begäran om borttagning av konto kommer en agent att tilldelas för att guida dig genom nästa steg.

***

Vi hoppas att du lärde dig om hur du avslutar Groupon-kontot och om jag kan ta bort min Groupon-recension. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.