Hur man är värd för en Amazon Hub Locker/Counter?

Spread the love

Lanseringen av Amazon Lockers 2011 var avsedd att lösa flera problem som företaget hade med att leverera produkter till sina kunder.

Efter elva år finns nu skåp på över 2 800 platser i mer än 50 amerikanska städer. Som ett resultat har små företag nu en fantastisk chans att öka besökstrafiken till sina butiker genom att ha skåp.

Även om Amazons leveranssystem är bland de mest pålitliga på alla e-handelsplattformar, förstör verandapirater snabbt leveransupplevelsen.

Med stigande verandapirater över hela världen behöver Amazon en lösning för att skydda sin 310 miljoner konsumentbas och sina pågående initiativ; Amazon Hub Lockers and Counters kan vara rätt steg. Vad är dessa skåp och hur kan ditt företag växa med dem? Låt oss ta reda på!

Varför behövde Amazon sina navskåp och diskar?

Trots Amazons användarvänlighet har företaget några brister som du kan tycka är irriterande. Du kanske bara kan ta emot leveranser vissa dagar om du är en arbetande professionell.

Det kan också vara riskabelt att lämna paket på verandan på grund av möjligheten till ”pirateri på verandan”. Från och med 2021 har 23 miljoner amerikaner rapporterat stulna försändelser från sina hem.

För att lösa problem som dessa skapade Amazon programmet Lockers. Vi kommer att förklara hur Amazon Lockers fungerar i den här artikeln och hur man använder dem för att säkerställa att du aldrig missar en låda igen. Dessutom kommer vi också att prata i detalj om hur man är värd för ett Amazon-navskåp.

Vad är en Amazon Hub?

Amazon Hub är ett internationellt nätverk av upphämtningsställen. Med hjälp av initiativet kan alla företag med en fysisk plats erbjuda säker hämtning och retur av paket till Amazon-konsumenter, och därigenom öka gångtrafiken och försäljningen vid deras etablering.

Dessutom, för att hjälpa kunder i deras grannskap, kan Hub-partnerna välja mellan olika produktlösningar, såsom skåp och lägenhetsskåp.

Vad är ett Amazon Hub Locker?

Amazon, en av de största återförsäljarna online, letar ständigt efter nya sätt att förbättra shoppingupplevelsen för sina kunder.

Amazon Locker-kiosker är ett nytt tillskott till Amazon-teamet. Dessa skåp är självbetjäningsställen för paketleverans som ökar deras fraktalternativ och tillför många fördelar för konsumenten och värden.

Nu kan Amazon-kunder välja att få sina paket skickade till en låst låda på önskad plats istället för att få dem levererade någon annanstans eller till deras tröskel, vilket kan vara mindre bekvämt men extremt säkert.

Flera säkra lådor finns i en Amazon Locker-kiosk. En konsument kan be Amazon att leverera ett paket till ett närliggande Amazon-skåp, och när det gör det meddelar Amazon dem och skickar en sexsiffrig kod som de kan använda för att hämta sitt paket från skåpet.

Var kan du hitta ett Amazon Hub Locker?

Amazon Lockers finns på olika platser, inklusive butikslobbyer, närbutiker, stormarknader, kontorsbyggnader, transportnav, bostadskomplex och universitet.

Dessutom, med skåp tillgängliga på olika hämtningsställen, kan kunderna bättre välja ett skåp som är bekvämt placerat för sina paketleveranser.

Hur gynnar det konsumenten att använda Amazon-skåp?

Det finns flera fördelar med att få saker levererade till ett skåp snarare än en persons hem. En fördel är att det hjälper till att förhindra verandatjuvar. Paket kan stjälas om de lämnas på en veranda eller i en lägenhetslobby.

  Varför lagrar företag fortfarande lösenord i vanlig text?

Bekvämlighet är en annan faktor som påverkar vissa Amazon-kunders användning av skåp. Du kan till exempel hämta lådan i ett närliggande skåp om du inte är hemma och vill ha den levererad dit du är.

Men även om du inte reser bör du få en låda levererad till ett skåp nära din anställningsort eller annan plats.

Fraktalternativ för Amazon-kunder inkluderar leverans på två dagar, en dag och till och med samma dag. Dessutom kan de välja en närliggande Amazon Locker leveransplats som leveransadress under kassan om de är på jobbet.

Skäl att använda Amazon skåp

Det finns flera möjliga orsaker, men de kan alla kokas ner till två nyckelelement:

säkerhet

Från och med säkerheten kan det finnas bättre alternativ än att få dina produkter levererade till ditt hem. Det är möjligt för någon att stjäla ett paket från din veranda om du bor i ett hus och går till jobbet.

Det finns liten chans att du får tillbaka din egendom, även om du har säkerhetskameror för att fånga brottslingar.

Saker och ting blir bara svårare om din lägenhet inte har en reception eller dörrvakt som kan se upp för paket som blir stulna.

Även om din byggnad har viss reglerad tillgång, lämnas många Amazon-paket vid dörren om ingen accepterar paketet. I sådana fall blir paketet öppet för opportunistiska inbrottstjuvar som också kan vistas i din byggnad.

bekvämlighet

Även om ditt företag har en reception för att ta emot leveranser och hålla dem säkra, kan dessa timmar bara ibland sammanfalla med ditt schema.

Till exempel kan en låda anlända medan du fortfarande är på jobbet en fredag ​​kl. 13.00. Det kan ta dig fram till måndag att hämta ditt föremål om kontoret stänger kl. 17.00 och du kommer hem från jobbet kl. 17.30.

Amazon Lockers fixar de två problemen som nämns ovan. De är ganska säkra, till att börja med; åtkomst kräver en unik kod. En bestämd inbrottstjuv kanske kan bända upp en, men med tanke på den specialiserade utrustning som behövs och mängden uppmärksamhet det skulle dra är det ganska osannolikt.

Skåpen är självbetjäningsbara och bekväma för företag som är intresserade av att ha ett Amazon-skåp.

Du kan hämta din leverans när det passar dig eftersom de har öppet dygnet runt. Vi hoppas att detta har övertalat dig att åtminstone tänka på att använda ett Amazon Locker, men hur kan du hitta ett som är praktiskt för dig?

Amazon Hub Counter vs. Locker

Du måste känna till några viktiga skillnader mellan Amazon Hub Counter och Locker. Låt oss prata om dem i detalj.

Service

En anställd i en butik håller ett öga på Amazons Hub Counter. När du hämtar varan skannar butikspersonalen din streckkod innan du släpper den. Du behöver inte uppvisa någon legitimation. För att uttrycka det på ett annat sätt krävs ingen legitimation.

Amazon Hub Locker är en analog idé. De är dock självbetjänande och kräver ingen personal för att hjälpa kunderna. Amazonskåp ses ofta på livliga platser, inklusive stormarknader, utbildningsinstitutioner och transithubbar.

Hämta paket

Du kan ange den Hub Locker-platsen som din postadress och be Amazon att skicka din vara dit istället för ditt hem om du bor nära Amazon Hub Locker-platsen och ditt köp uppfyller Hub Lockers krav.

I fallet med en Hub-räknare kommer Amazon att skicka en streckkod för hämtning via e-post efter att kuriren har levererat din låda.

Returnera föremål

Amazon Hub Locker-anläggningen tar emot returvaror och är en plats för att hämta paket. På ett Hub Locker är det dock inte alla returer. Under returprocessen på Amazon.com, om din vara kvalificerar sig för retur till ett skåp, kommer Amazon Hub Locker att dyka upp som ett avlämningsalternativ.

  Hur man ställer in fjärrskrivbord på Ubuntu

Å andra sidan erbjuder Amazon Hub Counters inte självbetjäning; de erbjuder assisterade returtjänster.

Tillgänglighet

Invånare i USA, Tyskland, Mexiko, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien, Japan, Australien, Österrike och Förenade Arabemiraten kan använda tjänsten Amazon Hub Locker.

Följande länder har tillgång till Amazon Hub Counter: USA, Kanada, Storbritannien, Mexiko, Frankrike, Tyskland, Spanien, Australien, Italien, Japan, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Turkiet.

Öppettider

Vissa Amazon Hub Lockers är tillgängliga 24/7, medan andra stänger vid en specifik timme, till exempel 7 eller 9 pm. Varje Hub Locker-plats har öppettiderna i listan bredvid dess namn på Amazon Hub Locator.

Medan den stora butiken där varje navdisk finns har samma öppettider.

Hur gynnar ditt företag att vara värd för en Amazon-disk eller ett skåp?

Varje dag ansluter sig nya företag av alla storlekar till Amazons nätverk av navsajter. Så du har inget att förlora på att registrera dig för Amazons skåpprogram, och du kan få många fördelar.

Den främsta fördelen med att bli en Amazon Hub är ökad fottrafik till ditt företag. Kunder från Amazon som kommer till din plats för att hämta sina paket kan märka något på ditt skyltfönster och besluta sig för att köpa från dig på grund av hur bekvämt det är.

Detaljhandeln i Chicago-området Kohls butiker med Amazon-skåp ökade nyligen till 9%. Som ett resultat kommer fler individer att komma in i din butik, och det blir enklare att locka nya konsumenter ju fler som kommer förbi för att hämta Amazon-paket.

Förbättra varumärkesmedvetenheten

Dessutom bidrar den ökade fottrafiken till att öka varumärkesmedvetenheten. Kunder kommer att se ditt företagsnamn när de väljer din plats som pakethämtningsplats eller anger din anläggning.

Detta hjälper ditt företags namn att gradvis komma in i dess medvetande. Som ett resultat kommer ditt företags namn att sticka ut bland konkurrenterna när de behöver varorna eller tjänsterna du tillhandahåller, och deras förtrogenhet med det är mer sannolikt att leda dem till dig.

Kundnöjdhet och lojalitet

Amazon Hub Locker gör besök i närheten av din anläggning bekvämare. Kunder kan ha en typ av ”två för en” bekvämlighet genom att få sina behov tillgodosedda av dig och deras varor hämtade på ett ställe genom att ange din plats för paketleverans utan extra kostnad.

Detta gör dina varor och tjänster mer praktiska än konkurrenternas. Som ett resultat kommer dina kunder att vara mer nöjda och sannolikt att köpa från dig igen.

Pålitlig kundsupport

Amazon går utöver det för att tillfredsställa kunder. Därför, om du bestämmer dig för att ha ett skåp i din butik, får du automatiskt gratis kundhjälp dygnet runt.

Du behöver bara lägga tid eller pengar på kundsupport om du integrerar dig i deras verksamhet. Dessutom kan kunder kontakta Amazon med eventuella frågor eller klagomål för att åtgärda sina problem.

Hur man är värd för ett Amazon Hub-skåp/disk?

Genom att gå med i Amazon Hub-nätverket kan ditt företag säkert dra in fler kunder och öppna möjligheter för mer intäkter. För detta, besök Amazon Hub-webbplatsen, välj ”partner med oss” och svara sedan på några korta frågor för att komma igång.

Krav

Du behöver plats för en i ditt företag som den primära förutsättningen för att vara värd för ett Amazon Locker. När du fyller i Amazonas frågeformulär kommer du att bli ombedd att förklara din platstyp, om det är i ett köpcentrum, dina öppettider och var du befinner dig. Efter att ha lämnat dina kontaktuppgifter får du svar inom cirka två veckor.

Endast ett fåtal sökande kommer dock att tas emot. Dessutom, beroende på lokala kunders efterfrågan på skåp, ditt företags läge och öppettider, kan eller kanske inte Amazon godkänna dig för ett Amazon-skåp.

  Skydda din Minecraft-hemserver från DDOS-attacker med AWS

Hur fungerar Amazon Hub Locker/Counter?

Om din ansökan om ett Amazon-skåp accepteras, kommer Amazon att ordna med att placera ett Amazon-skåp av lämplig storlek på din verksamhetsställe. Skåpen innehåller en självbetjäningskiosk med pekskärm där konsumenter kan hämta sina paket och utkörare kan lämna leveranser.

Hub-nätverket är gratis att gå med. Tillverkning, leverans, installation och underhåll av Amazons skåp tas om hand.

Ett telefonnummer är tryckt på varje skåp och tillgängligt för kunder dygnet runt om de får problem med att använda det. Om kunder kontaktar dig med frågor eller klagomål, hänvisa dem till kundtjänstens hotline.

Vilka storlekar finns Amazon-skåp?

Skåpen finns i olika storlekar. Därför måste utrymmet där ditt företag är beläget vara tillräckligt stort för att rymma skåpet. Skåpen finns i längderna 6, 9, 12 och 15 fot och är 6 fot höga.

En vanlig 110-volts, 15-amperskrets krävs också vid skåpplatsen för att driva självbetjäningskiosken. Att använda mobilmodem vid skåpen eliminerar behovet av trådbunden data. Däremot krävs fasta elektriska kablar för utomhusinstallationer.

Är Amazon Locker säkert?

Ja. Eftersom det bara är du som har skåpets exklusiva hämtningskod är du den enda som kan komma åt det. Dessutom innehåller skåp säkerhetsfunktioner som pekskärmar, CCTV och starka ståldörrar. Ditt paket kan bli stulet från ett Amazon paketskåp. Men sannolikheten för att det händer är extremt låg.

Dessutom skyddar Amazons AZ-garanti dig från defekta eller orimligt försenade varor. Du kan lämna in en rapport med ditt Amazon-konto om ett paket saknas.

Hur länge kan föremål stanna i ett Amazon-skåp?

Du har tre kalenderdagar på dig att hämta dina saker från skåpet, enligt Amazon. Amazon skickar tillbaka dina saker och återbetalar dina pengar om du inte hämtar dem inom tre dagar.

Ring Amazon Logistics eller kundsupport för att begära en förlängning om du inte kan hämta dina tillhörigheter från skåpet inom tre dagar. Även om det inte finns någon garanti, är det värt ett försök att de tillåter ditt paket att stanna i skåpet.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att vara värd för en Amazon Hub?

Det är gratis att gå med i det globala nätverket Amazon Hub. Amazon betalar för tillverkning, leverans, installation och underhåll av skåp, så att du kan fokusera på det du är bäst på: att försörja de nya kunderna som går genom dina dörrar.

Vad händer om en kund har problem med att använda ett Hub Locker?

Om du har några problem med ett Amazon Hub Locker kan du kontakta Amazons supportteam 24/7. Amazon-teamet kan spåra och hjälpa Amazon Hub Locker nära dig och hjälpa dig att förstå systemet.
Dessutom kan kundsupport också meddela dig om Hub Locker inte fungerar vid det givna ögonblicket.

Slutord

Med introduktionen av Amazons skåp och diskar behöver du inte oroa dig för att vara hemifrån när försändelsen levereras. Istället kan du hämta dina favoritsaker när du vill.

Detta är det mest bekväma alternativet för personer som arbetar och behöver hämta sina grejer på en lämplig tid och plats. Dessutom kan butiksägare få fler besökare och öka sin verksamhet genom att använda den massiva Amazon-kundbasen.

Därefter kan du lära dig hur du använder Amazon Hub Counter/Locker för att bekämpa piratkopiering på verandan.