Hur du tar bort ditt Crunchyroll-konto permanent

Spread the love

Crunchyroll är för närvarande en av världens ledande streamingplattformar för anime. Den har en uppsjö av anime-TV-program och filmer, allt från klassiker till de senaste utgåvorna som Chainsaw Man. Men om du har bestämt dig för att välja bort Crunchyroll, har vi täckt dig. Vi kommer att lära dig hur du inaktiverar och tar bort ditt Crunchyroll-konto permanent i den här guiden. Kolla in den här steg-för-steg-guiden om du behöver hjälp med att stänga ditt Crunchyroll-konto.

Ta bort ditt Crunchyroll-konto (december 2022)

Om du inte är säker på var du ska börja kommer vi att förklara hur du kan avaktivera/ta bort ditt Crunchyroll-konto i den här handledningen. Vi har också lagt till en sektion för användare som vill ta bort någon annans konto i händelse av att de går bort. Som sagt, låt oss titta på stegen:

Så avbryter du ditt Crunchyroll-medlemskap

Innan du kan inaktivera (läs radera, förklarat nedan) ditt Crunchyroll-konto, påminner streamingplattformen dig om att du måste avbryta din aktiva prenumeration. När du besöker sidan för kontoavaktivering för Crunchyroll får du en uppmaning som ber dig att avbryta eventuella återkommande medlemskap.

Så kolla vår guide om hur du säger upp din Crunchyroll-prenumeration och avslutar ditt medlemskap utan krångel. Du skulle redan ha gått igenom den här processen om du slutade använda plattformen för ett tag sedan. Tja, direkt efter att du avslutat din prenumeration kan du gå vidare med stegen för att ta bort ditt konto.

  Räkna upp nätverkstjänster med GoScan

Ta bort ditt Crunchyroll-konto i 3 enkla steg

Innan vi detaljerar processen för att ta bort ditt konto vill vi förklara en förvirrande sak om denna process. Crunchyroll har faktiskt inte ett dedikerat ”Radera konto”-alternativ i inställningarna eller någonstans på sin webbplats. Streamingföretaget erbjuder dock en sida för ”Kontoinaktivering” som, ja, inte inaktiverar ditt konto. Istället tar den faktiskt bort ditt konto för alltid. Du kan inte återaktivera ditt konto om du följer stegen nedan och inaktiverar ditt Crunchyroll-konto. Ditt konto kommer att vara borta för alltid, så läs bara vidare om du har bestämt dig.

Med det ur vägen, följ dessa steg för att ta bort ditt Crunchyroll-konto på din Windows, macOS eller Linux stationära eller bärbara dator:

1. Gå först till Crunchyrolls webbplats och logga in med dina referenser. Navigera sedan till Crunchyroll’s sidan för inaktivering av konto via länken här. Du kommer inte att kunna nå den här sidan någonstans i inställningarna, så du måste lita på länken vi bifogade.

2. Du kan välja något av de angivna skälen till att inaktivera ditt konto och ange eventuella ytterligare resonemang i fältet nedan. Ange sedan ditt lösenord för bekräftelse innan du klickar på knappen ”Avaktivera nu”.

3. Efter att ha klickat på avaktivera-knappen kommer du att se ett popup-fönster som ber om slutlig bekräftelse för att ta bort ditt konto. Meddelandet i popup-fönstret påminner dig om att ”du kan inte ångra detta!” handling. När du klickar på OK kommer ditt Crunchyroll-konto att raderas.

4. När din process är klar kommer du att se ett meddelande som lyder ”Ditt konto har tagits bort” högst upp på hemsidan. Ja, kontot har tagits bort och inte avaktiverats, som supportsidan kanske får dig att tro.

  Hur man gör en glasflaska Minecraft

Ta bort Crunchyroll-konto för någon som dog

Även om processen att stänga ett Crunchyroll-konto inte är lätt, är det inte det svåraste heller. Så om du är ansvarig för någons digitala arv efter deras bortgång, följ stegen ovan för att ta bort deras Crunchyroll-konto om du har deras inloggningsinformation.

Å andra sidan, om du inte har inloggningsuppgifterna för den avlidne personen, måste du kontakta Crunchyrolls supportteam med detta Länken ”Kontaktsida”. och förklara din situation för dem.

Välj ”Medlemskap” som problemet, ange din e-postadress och skriv ”Begäran om att ta bort konto” eller ”Begäran om borttagning av konto” i ämnessektionen. Skriv sedan din ansökan och kom ihåg att inkludera e-postadressen till den avlidne användaren. Crunchyrolls supportteam kommer att hjälpa dig omedelbart och de kommer att radera kontot och all data som är kopplad till det permanent.

För att stänga detta avsnitt vill vi påminna dig om att det är viktigt att ta bort en avliden persons onlinekonton för att förhindra identitetsstöld och för att skydda deras konton från hackare.

Vanliga frågor

Är Crunchyroll lätt att avbryta?

ja! Du kan enkelt säga upp ditt medlemskap med några få steg. Det har ett antal olika metoder beroende på vilken betalningsmetod du använder för att få medlemskapet. Du kan kolla in vår guide om hur du avbryter ditt Crunchyroll-abonnemang för att bli av med det utan krångel.

Är Crunchyroll säker?

Det är en helt säker och laglig plattform för att streama anime eftersom de äger alla nödvändiga licenser för allt innehåll i deras bibliotek.

  Hur man infogar foton och GIF i Google Slides

Är det lagligt att se anime på Crunchyroll?

Ja, det är helt lagligt att se anime på Crunchyroll eftersom det är en officiell plattform med alla nödvändiga licenser för att streama anime som Chainsaw Man och One Piece. Så du behöver inte oroa dig för några juridiska problem när du använder Crunchyroll.

Hur återställer du ett borttaget Crunchyroll-konto?

Tja, du kan inte återställa ett borttaget konto. Medan Crunchyroll låter användare nuke sina konton via sidan ”Kontoinaktivering”, avaktiverar inte plattformen kontot. Det raderar ditt konto permanent på begäran, och sedan kan du inte återställa det kontot. Du måste skapa ett nytt Crunchyroll-konto och få en ny prenumeration för att se anime.

Stäng ditt Crunchyroll-konto permanent

Det är allt för vår guide om hur du tar bort ditt Crunchyroll-konto. Vi hoppas att vi kunde ge dig en lösning med tydliga steg-för-steg-instruktioner. Håll utkik på Beebom för fler artiklar relaterade till anime-streamingwebbplatser som Crunchyroll, täckning av populära animer som One Piece, Jujutsu Kaisen och mer. Tja, se till att titta på några av de populära animerna innan du tar bort ditt konto. Låt oss också veta anledningen till varför du bestämde dig för att ta bort ditt konto i kommentarerna nedan.