Hur du hittar din Apple Music Replay 2022

Spread the love

De flesta musikstreamingtjänster släpper en anpassad årsrecension för sina användare. Oavsett om det är Spotify Wrapped, eller till och med det nya YouTube Music-året i recension, finns det definitivt många användare som tycker om att kolla in sina lyssningsvanor under hela året. I år finns det en omdesignad årlig avslutning av Apple Music, och du kan nu kolla in dina favoritartister, tidslyssnade och mer för ditt Apple Music-konto. Så här hittar du din Apple Music Replay för 2022.

Apple Music Replay: Hur du hittar dina favoritartister, spår och mer (2022)

Till skillnad från konkurrenter som Spotify erbjuder Apple Music inte Replay-funktionen i själva Music-appen. Istället måste du kolla upp det i din webbläsare. Lyckligtvis kan du göra detta antingen på en bärbar dator/PC (Windows, macOS, Chrome OS, Linux, etc) eller på din smartphone. Som alltid kan du använda innehållsförteckningen nedan för att gå vidare till avsnittet för smartphones eller datorer.

  7 bästa dokumenthanteringsprogramvaran för SMB 2022

Hitta Apple Music Replay på PC/laptop

Du kan kolla in din Apple Music-statistik för 2022 med din bärbara dator eller PC. Följ bara stegen nedan för att komma åt din årliga avslutning för Apple Music:

  • Gå över till Apple Music Replay hemsida.

  • Om du inte är inloggad loggar du in på webbplatsen med ditt Apple ID-lösenord.
  • Klicka på ”Kom igång”. Du kan nu klicka på ”Spela din höjdpunktsrulle” för att se en snabb översikt över din Apple Music-statistik.

  • Du kan också scrolla ner för att se detaljerad 2022-statistik för Apple Music. Detta inkluderar saker som det totala antalet minuter du har lyssnat på, dina mest spelade låtar, album och mer.
  Hur man får CoD-poäng gratis

Hitta Apple Music Replay på iPhone/Android

Om du vill kolla in din Apple Music-statistik på en smartphone kan du bara följa stegen nedan:

  • I Chrome/Safari (eller din föredragna webbläsare), gå över till Apple Music Replay hemsida.
  • Logga in med ditt Apple-ID och tryck på ”Kom igång”.

  • Nu kan du trycka på ”Spela din höjdpunktsrulle” för att se en snabb översikt över din Apple Music-statistik.

  • Du kan också scrolla ner för att se en detaljerad Apple Music insvept med dina favoritartister, låtar och mer.

Vanliga frågor om Apple Music Replay

F. Hur hittar jag min mest spelade låt på Apple Music?

Du kan använda webbplatsen Apple Music Replay för att kolla in dina topp 10 mest spelade låtar. Webbplatsen listar till och med hur många gånger du har spelat dem.

F. Varför visas inte min Apple Music Replay?

Om Apple Music replay inte dyker upp för dig betyder det att du inte har spelat tillräckligt med musik 2022. Eftersom tjänsten använder din uppspelningshistorik för att hitta dina bästa låtar, favoritartister och mer, behöver den massor av uppspelningsdata för att tjäna resultaten. Om du inte har spelat tillräckligt med musik kommer Replay-webbplatsen att visa en förloppsindikator för att indikera hur mycket mer musik du behöver lyssna på för att få dina resultat.

  En ny trådlös standard: Vad är Amazon Sidewalk?

F. Startar Apple Music Replay om varje år?

Ja, Apple Music replay återställs i början av det nya året. Det betyder att du varje år kan se dina bästa låtar, artister och album på Apple Music.

Kolla in din årliga avslutning av Apple Music för 2022

Tja, det är så du kan kolla in din Apple Music Replay för 2022. Även om funktionen ännu inte är inbyggt tillgänglig i Apple Music-appen, är det bra att veta att Apple åtminstone låter sina användare se sin uppspelningsstatistik i webbläsaren. Så, vilka låtar har du lyssnat på på repeat i år? Låt oss veta i kommentarerna.