Finns det ett JCPenney Mastercard?

Spread the love

JCPenney, även känt som JCP, är ett amerikanskt företag som driver en varuhuskedja över hela landet. Avdelningar i JCPenneys butiker inkluderar män, kvinnor, barn, pojkar, flickor, bebisar, hem, smycken, skor, underkläder, salonger, Sephora-butiker, etc. Synchrony är ett amerikanskt finansföretag som tillhandahåller finansiella tjänster till sina användare och till och med andra företag . JCPenney och Synchrony bank har varit i ett partnerskap i mer än 20 år. Så, alla JCPenney-kort utfärdas endast av Synchrony Bank och använder dem som du tjänar kuponger, bonusbelöningar, kupongböcker och många andra förmåner beroende på vilket kort du har. Om du letar här för att ta reda på vilken typ av tjänster och förmåner du kan få av att äga ett JCPenney-kort, kommer den här artikeln att hjälpa dig med det. Det hjälper dig att förstå om det finns ett JCPenney Mastercard eller inte och vad är den lägsta kreditpoängen för ett JCPenney Mastercard. Du kommer också att få lära dig vad du kan använda ditt JCPenney Mastercard till och hur och var kan du betala med ditt JCPenney Mastercard online.

Finns det ett JCPenney Mastercard?

Du kommer att få veta om det finns ett JCPenney Mastercard och hur du betalar med ditt JCPenney Mastercard online längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Är JCPenney Synchrony Bank?

Det har pågått ett partnerskap mellan JCPenney och Synchrony i nästan mer än två decennier. Alla JCPenney-kort utfärdas av Synchrony Bank och JCPenney är en sponsor. Om du köper ett JCPenney-kort kan du använda dessa kort i vilken JCPenney- och Sephora-butik som helst för att köpa en vara och få många belöningar baserat på din korttyp.

  Hur man tar bort Sling-konto

Vilken bank är JCPenney-kreditkort?

JCPenney-kreditkorten utfärdas av Synchrony Bank. JCPenney-kreditkortet är ett butikskort som erbjuder belöningar baserat på dina utgifter. Beroende på dina utgifter kan du välja mellan standard-, guld- och platinakreditkort som är tillgängliga med olika nivåer av belöningar, bonusar och kuponger. Du kan endast använda dina JCPenney-kreditkort i JCPenney offlinebutiker, JCPenneys webbplats, Sephoras webbplats och Sephora offlinebutik. För att få ett nytt JCPenney-kreditkort kan du besöka din närmaste Synchrony-bank eller ringa JCPenneys kreditkorts kundtjänst för ytterligare hjälp.

Hur fungerar JCPenney-kreditkortet?

JCPenney-kreditkortet fungerar på samma sätt som alla andra kreditkort. Men du kan inte använda detta kreditkort utanför JCPenney och Sephora offlinebutiker och på jcpenney.com och sephora.com. Du kan bara gå in i den kvalificerade butiken, köpa en produkt och betala med ditt kreditkort för att tjäna några kuponger, bonuspoäng och många andra förmåner beroende på vilken typ av JCPenney-kreditkort du äger.

Vad är den lägsta kreditpoängen för ett JCPenney-kort?

Minsta kreditpoäng för ett JCPenney Mastercard är 640. Din kreditpoäng måste vara minst 640, och om du har en kreditpoäng som är mindre än så måste du täcka upp för att minimera skillnaden. Du kan besöka närmaste Synchrony Bank för att utfärda ditt kreditkort om du har en kreditpoäng på över 640. Du kan välja mellan standard-, guld- och platinakreditkort beroende på din användning.

Hur kontrollerar du saldot på ditt JCPenney-kort?

För att kontrollera saldot på ditt JCPenney-kort, följ bara dessa steg:

1. Besök JCPenney Logga in sida i din webbläsare.

2. Ange användar-ID och lösenord och klicka på SÄKER LOGIN.

3. Klicka på Kontoinformation > Mitt kontoutdrag från kontoutdragslistan.

  Topp 10 DApps under 2022

4. Välj Kontonummer och år i rullgardinsmenyn.

5. Välj datum för kontoutdraget och klicka på Visa.

6. Visa uttalandet eller klicka på ikonen Spara för att ladda ner. Du kan också klicka på ikonen Skriv ut för att skriva ut uttalandet.

Kan du betala ditt JCPenney-kreditkort med ett betalkort?

Ja, du kan betala ditt JCPenney-kreditkort med ett betalkort. Du kan använda vilket betalkort som helst för att betala dina kreditkortsräkningar. Du kan också använda telefontjänsten, posttjänsten eller mobilappen för att betala dina kreditkortsräkningar. Om du betalar din kreditkortsräkning i tid kommer du inte att debiteras någon extra förseningsavgift, se till att betala dina räkningar i tid.

Finns det ett JCPenney Mastercard?

Ja, det finns ett JCPenney Mastercard. Ett JCPenney Mastercard du äger utfärdas av Synchrony Bank. Du kan använda ditt kort för att handla i offline JCPenney- och Sephora-butiker. Och du kan också handla online på jcp.com och Sephora.com eller var som helst där de accepterar Mastercard-kreditkort. JCPenney erbjuder också andra kreditkort som har några mycket ovanliga fördelar än alla andra kort. Nu vet du säkert att det finns ett JCPenney Mastercard eller inte.

Vad kan du använda ditt JCPenney Mastercard till?

JCPenney Mastercard kan användas för att handla produkter i JCPenney och Sephora offlinebutiker eller på JCPenneys och Sephoras onlineshoppingwebbplatser. Om du äger ett JCPenney Master-kreditkort är du fri att använda var som helst där de accepterar Mastercard-kreditkort eftersom det kan vara på hotell och restauranger, resor, shopping och mer.

Kan ett JCPenney Mastercard användas var som helst?

Nej, JCPenney Mastercard kan inte användas någonstans. JCPenney Mastercard kan endast användas i alla JCPenney-butiker JCPenneys webbplatsden Sephoras hemsida, och där MasterCard-kreditkort accepteras. Om du någonsin går ut och handlar, se till att du går till JCPenney Stores. För det är det enda stället du kommer att kunna använda ditt JCPenney Mastercard. Och om du ska någon annanstans, kontrollera att de accepterar MasterCard-kreditkort.

  Hur du hittar din borttappade telefon med hjälp av Lookout

Hur betalar du med ditt JCPenney Mastercard Online?

Du kan betala med ditt JCPenney Mastercard online genom att lägga till det som betalningsmetod på din önskade shoppingwebbplats eller någon annan webbplats där du ofta gör betalningar. Sedan, under betalningsporten, kan du välja JCPenney Mastercard och lägga beställningen med det.

Vilket JCPenney-kort är bättre, guld eller platina?

JCPenney guld- och platinakort erbjuder nästan samma tjänst och förmåner. Men i jämförelse har platinakortet fler fördelar än guld eller något annat JCPenney-kort.

  • För att behålla ditt JCP-guldkort måste du spendera minst 500 USD per år eller mer på varor eller JCPenney-butiker online och offline.
  • Och för att underhålla ditt JCP-platinakort måste du spendera minst 1 000 USD per år eller mer på varor eller JCPenney online- och offlinebutiker.
  • JCP-guldkortsinnehavare får förmåner som en speciell födelsedagspresent på din födelsedag varje år, bonusevenemang, kuponger eller passbok eller kuponger, och några speciella finansieringserbjudanden.
  • Inklusive alla förmåner får JCP platina kortinnehavare extra förmåner, som är en platina uppskattning och Sephora bonuspoäng för att spendera med kortet.

***

Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig att veta om det finns ett JCPenney Mastercard och vad som är lägsta kreditvärdighet för ett JCPenney Mastercard. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.