Få perfekta stockvideor för din produktkampanj

Spread the love

Om du vill driva engagerad trafik bör videoinnehåll vara din prioritet.

Undersökningen från hela världen har hävdat att videoinnehåll kan engagera tittarna med 90 % mer jämfört med text eller grafiskt innehåll. Det är inte längre en hemlighet att audiovisuellt innehåll har en större inverkan på den mänskliga hjärnan, och människor kan behålla den informationen under en lång period. Vilket helt enkelt motsvarar högre engagemang och enorm ROI (Return On Investment)

Men för marknadsförare och företagare har produktionskostnaden för videoannonskampanjer skapat ett stort problem. Tja, det här problemet kan enkelt lösas med stockvideor.

Följande är några av de bästa stockvideoleverantörerna för din nästa produktkampanj.

Pexels

Pexels är en av de mest populära webbplatserna för att få gratis stockvideor. Du kan söka från onlinevideobiblioteket och välja den som passar bäst för dina marknadsföringskampanjer.

Majoriteten av marknadsförare föredrar Pexels när det gäller att få stockvideor. Tja, den här webbplatsen erbjuder också stockbilder.

Alla videor som finns tillgängliga på Pexels är helt upphovsrättsfria och du kan använda dessa videor för dina reklamkampanjer eller något annat professionellt syfte. Men om du vill donera för stockbilder och videor av bra kvalitet är du mer än välkommen.

Shutterstock

Om du är en professionell marknadsförare och bara letar efter stockvideor av professionell kvalitet för dina marknadsföringskampanjer, så är det här webbplatsen du bör gå efter.

Shutterstock har ett av de största högkvalitativa videobiblioteken som erbjuds för professionella marknadsförare och digitala entreprenörer.

Men för att ladda ner högkvalitativ video måste du betala en premium månadsavgift till Shutterstock. Du kan välja från deras årliga program eller deras månatliga prenumerationspaket för att passa dina behov.

Beroende på din användning och kvalitetsefterfrågan kommer priset att bestämmas.

Alla videor som finns på Shutterstocks bibliotek är upphovsrättsfria, och du kan redigera dessa videor enligt dina affärskrav.

De erbjuder också ett brett utbud av lösningar för alla dina innehållsmarknadsföringsrelaterade behov. Du kan få tillgång till deras bild- och musikbibliotek genom att betala för ett litet månadsabonnemang. Om du vill engagera din publik med videor, bilder eller musik av professionell kvalitet kan Shutterstock ge dig den bästa lösningen för dina pengar.

  Hur du anpassar din Gmail-adress i farten

Envato element

Envato element är inte bara för stockfilm, det är mycket mer än så. Om du är en professionell, är du villig att lära dig mer om videomarknadsföring eller optimering av sociala mediekanaler så har den här webbplatsen rätt samling av verktyg och handledningar för dig.

Om du precis har börjat och är villig att marknadsföra dina produkter eller tjänster genom att använda videoinnehåll, så har den här plattformen en enorm samling av stockvideo till att börja med.

Du kan också få tillgång till deras bildbibliotek och ljudkanalbibliotek som hjälper dig att göra en skarp reklamvideo. Men med premiumpaketet får du även handledningsvideor utan extra kostnad. Videohandledningarna hjälper dig att komma in på detaljerna om videomarknadsföring och hur du optimerar stockvideorna för att öka dina marknadsföringskampanjer.

Videvo

Om du letar efter fantastiska högkvalitativa stockfilmer utan kostnad, då Videvo är den perfekta platsen för dig. Den enorma samlingen av gratis bildmaterial, bilder och musik är tillräckligt för att öka dina inlägg på sociala medier.

Men om du vill använda videorna för professionella ändamål kan du också välja deras premie serie arkivfilmer. Videvo har en enorm samling av högkvalitativ stockfilm som kan användas för marknadsföringskampanjer i nästan alla nischer. Innan du gör ditt köp kommer du också att kunna se hela filmen vilket är en fantastisk funktion att ha. Det enkla lättanvända gränssnittet har gjort denna sida mycket populär bland marknadsförare och företagare.

Videoblock

Videoblock är ett enormt bildarkiv, videobibliotek för moderna onlineföretagare.

Många av frilansarna och påverkare på sociala medier möter utmaningar att få rätt musik till sina videor och bilder för att skapa miniatyrer. Även bloggare tycker att det är väldigt utmanande att skapa den perfekta animerade effekten för att få deras blogginlägg att se mer intressanta ut. Videoblocks har kommit med lösningar på alla dessa problem med introduktionen av deras enorma onlinebibliotek med royaltyfria bilder, videor och animerade effekter.

Du kan också få animerade klipp, eftereffekter och olika andra intressanta verktyg för att skapa fantastiska inlägg på sociala medier för din marknadsföringskampanj.

  Fungerar Bitcoin/Crypto kranar? – Geekflare

Vimeo

Vimeo har antagit ett annat tillvägagångssätt för att ta videomarknadsföringsprocessen till nästa nivå. Du kommer att kunna uppleva avancerade kinematografi- och videofärdigheter på alla bilder som finns tillgängliga på den här plattformen.

Vimeo har en grundläggande gratis plan för alla som kan användas för nybörjare. Dessutom kan användarna uppgradera sitt servicepaket enligt efterfrågan. De erbjuder också streamingtjänster som hjälper dig att uppleva livestreamande videor av fantastisk kvalitet.

Det största biblioteket med exklusiva filmer skapat av några av de bästa filmfotograferna och denna faktor gör denna plattform enastående från sina konkurrenter.

Adobe Stock

Adobe har nästan blivit synonymt med foto- och videoredigeringsprogram och några av de stora skaparna svär vid detta varumärke. Men väldigt få människor känner till stockvideo- och bildtjänsterna som erbjuds av Adobe.

Adobe har ett brett utbud av redigeringsprogramtjänster som erbjuds, som används för att redigera bilder, videor, vektorbilder. Adobe erbjuder också några avancerade verktyg som Adobe Illustrator för att skapa fantastisk grafik.

Adobe använder ett kreditsystem och du måste köpa dessa krediter för att kunna använda bilderna eller videofilmerna. Olika bilder och videor har olika kreditvärdighet, och beroende på vilket paket du har kan du göra köpet. Adobe Stock är perfekt för de marknadsförare som behöver skapa en fantastisk annonskampanj med en stram budget.

Pixabay

Pixabay är en mycket populär royaltyfri bild bland påverkare på sociala medier. Men visste du att de också erbjuder stockvideor?

Det bästa med Pixabay är att inga pengar krävs för att gå med i denna plattform. Alla bilder och filmer som finns på biblioteket med stockfilmer är också på Pixabay-licens och vem som helst kan använda dessa bilder och videor på vilken social mediakanal som helst.

Om du är villig att skapa en häpnadsväckande annonsvideo och som dessutom är kostnadsfri, kan Pixabay vara det perfekta valet för dig. Du kan också få ett stycke upphovsrättsfri musik, illustratörer och vektorer.

Videezy

Om du siktar på att göra en skarp reklamvideo för dina kunder, då Videezy kan vara den bästa lösningen för alla dina behov. Denna sida är känd för att vara en enda lösning för marknadsförare över hela världen.

  De säkraste webbplatserna för att ladda ner APKs

För påverkare på sociala medier finns det gott om gratis lagervideofilmer som också är tillgängliga och dessa videor är bättre jämfört med andra gratis lagervideor. Du kan enkelt skapa en skarp reklamvideo på vilken nisch som helst.

Du kan också gå med i det professionella programmet som erbjuds av Videezy för att dra full nytta av det enorma stockfilmen och efterföljande biblioteket.

Mixkit

Mixkit är en gratis lagervideo och musik, tjänsteleverantör. Den här webbplatsen har alla resurser som kan hjälpa dig att göra en avancerad reklamvideo inom några minuter.

Dessa filmer är lätta att redigera och perfekta för nybörjare.

Coverr

De Coverr är en av de bästa leverantörerna av stockfilmstjänster, och den här webbplatsen erbjuder allt dess innehåll utan kostnad. Till skillnad från alla andra leverantörer av gratis bildmaterial uppdaterar den här webbplatsen regelbundet sitt videobibliotek och allt innehåll är tillgängligt med en 4K-upplösningsvariant.

Du kan enkelt göra en skarp och tydlig affärsvideo genom att använda stockfilmerna på den här webbplatsen eftersom videofilmerna som är tillgängliga på den här webbplatsen är tillräckligt långa för att experimentera med redigering. Det finns ingen gräns för nedladdning av filmmaterial, så du kan ladda ner alla nödvändiga resurser för att skapa en fantastisk reklamfilm.

Slutsats

Videoinnehåll finns över hela internet, och varje legendarisk marknadsförare förutspår den ökande omfattningen av en reklamvideo. Om du vill öka din prospekts engagemang, kan du använda dessa lagervideoleverantörer för att skapa en fantastisk video för dina produkter och tjänster.

Produktionskostnaden för en reklamvideo kan konsumera en stor del av din vinstmarginal, och du kan spara pengarna genom att helt enkelt välja stockvideor från ovanstående webbplatser.