Få din profil att sticka ut med 9 LinkedIn Summary Generatorer

LinkedIn är världens största sociala medieplattform för att dela sin yrkesresa eller hitta jobb. Plattformen används främst för att koppla samman arbetssökande med arbetsgivare. Det låter människor stärka sina professionella relationer, hitta jobb och praktikplatser, lära sig färdigheter, organisera kontorsevenemang och lägga upp foton, videor eller artiklar.

LinkedIn är en idealisk app för proffs, säljare eller rekryterare för att förbättra sin karriärtillväxt. Du kan börja din resa på LinkedIn genom att skapa en profil, ladda upp utbildnings- och jobbdetaljer som hjälper till att koppla samman människorna inom ditt område.

Produktanmärkningsvärda funktionerResume formuleradÅteruppta förbättring och LinkedIn profil förbättringNämnaÖvervakning av sociala medier och skapande av innehållLinkedIn Bio GeneratorProfessionell LinkedIn-sammanfattningsgenereringLinkedIn Sammanfattning GeneratorEnkel och snabb LinkedIn-sammanfattningsgenereringCookup.aiGratis LinkedIn sammanfattningsgenerator med anpassningNichesssSnabbt innehållsskrivande med LinkedIn biogeneratorToolBazAI-baserad LinkedIn-sammanfattningsgenerering med inmatningsradSammanfattningInEngagerande LinkedIn-sammanfattning och uppseendeväckande rubrikBeep2BLinkedIn Marketing, Thought Leadership, Lead Generation

Hur LinkedIn är viktigt för yrkesverksamma

LinkedIn är strikt en professionell plattform, inte för dem som använder sociala medier för att fördriva tid, underhållning eller kul. En professionell kan dela sin karriärhistoria eller professionella bio för att utnyttja potentialen i LinkedIns jobberbjudanden. Enligt denna plattform finns nästan 930 miljoner medlemmar på LinkedIn, men hur det spelar en avgörande roll i karriären.

Människor som håller en Linkedin-ikon och en surfplatta

Här är en del av betydelsen av denna sociala plattform: –

  • Få kontakt med rekryterare och rekryterare: Enligt LinkedIn-data använder 93 % av rekryterarna LinkedIn för att rekrytera anställda. Så du kan få kontakt med de specifika cheferna genom att följa dem eller i inkorgen. Du kan chatta direkt med dem för att göra dina chanser bättre att anställa. En bra LinkedIn-profil gör ett gott intryck eftersom den här plattformen visar resultaten för rekryterarna per kompetens eller utbildning.
  • LinkedIn som ett forskningsverktyg: Med LinkedIns olika omfattningar kan en användare undersöka flera företag, rekryterare och intervjuer. Det ökar självförtroendet hos en person innan de går in i den professionella världen. De kan lära känna intervjuaren och företagets miljö genom att gå igenom deras LinkedIn företagssida och profil.
  • Bevisa dina färdigheter och talang: LinkedIn tillåter en rekommendationsfunktion där andra kan rekommendera dig för dina tidigare arbeten eller färdigheter. Det hjälper verkligen en person att nå arbetssökandet. När någon backar dig för dina kunskaper gör det dina kontakter kraftfulla, eftersom LinkedIn tillåter kontakter att lämna rekommendationer på din profil.
  • Följ företag: Mer än 58 miljoner företag är listade på LinkedIn, där användare kan följa företag för att lära sig om deras kultur, etik och människor. LinkedIn rekommenderar liknande företag som du följer så att du kan prova jobbmöjligheter i liknande företag.
  • Gå med i LinkedIn-grupper: När kunniga personer träffas diskuterar de tillväxt, framgång och disciplin. LinkedIn-grupper tillåter proffs att diskutera sina jobb, dela kunskap och hjälpa andra att få jobbet.

Vill du att ditt CV ska ge mer kraft👊? Här är de bästa LinkedIn CV-byggarna för att konvertera din profil till ett CV!

Vad är LinkedIn-sammanfattningen?

LinkedIn-sammanfattningen är en om-sektion på sidan där användare kan dela sin yrkeserfarenhet, betydande prestationer och relevanta färdigheter. Sammanfattningen visas först efter ditt namn och din roll, så en bra och attraktiv sammanfattning fångar uppmärksamheten hos arbetsgivare och andra som vill anställa eller knyta an till dig.

Och nu, tack vare tekniken, är allt du behöver är AI-skrivgeneratorer för att ha en iögonfallande👀-uppskrivning som visar upp den bästa versionen av dig!

I allmänhet innehåller en LinkedIn-sammanfattning 200-300 ord, men det är den mest kritiska delen av användarens profil. Det attraherar andra arbetsgivare eller chefer, vilket direkt hjälper till att få jobbet eller komma upp i karriären. En välskriven kort och detaljerad sammanfattning hjälper till att locka potentiella arbetsgivare, få kontakt med andra i din bransch, nå ut till rekryterare och till och med få potentiella kunder.

Varför är din LinkedIn-sammanfattning viktig?

  • Det skapar det första intrycket: Introduktionen av dig själv är det första läsarna kollar i din profil. En lång och berättelseliknande sammanfattning kan tråka ut en person, men en felfri och kvalitetssammanfattning gör ett gott intryck.
  • Det stärker din sökbarhet: LinkedIns sökmotor liknar Google, vilket innebär att en bra profil visas i söksynlighet mer än någon annan. Användare kan använda denna algoritm genom att på lämpligt sätt skapa sin sammanfattning med relevanta nyckelord. När någon söker med nyckelord besöker de även profilen för en relevant bransch; om din profil visas i sökresultaten finns det en stor chans att folk ansluter till dig eller följer dig.
  • Lägger till personlighet för LinkedIn-sida: En användares LinkedIn-sida ger fullständig information om utbildning, jobb och färdigheter, men sammanfattningssektionen är där du kan lägga till om din personlighet, vilket också är viktigt ur rekryterarens synvinkel.

Har du koll på ett jobb? Dags för det perfekta följebrevet med dessa bästa följebrevsskapare för din nästa jobbansökan! 👍

Här är en lista över några av de bästa LinkedIn-sammanfattningsgeneratorerna:

Resume formulerad

Resume formulerad är en AI-programvara som erbjuder flera tjänster för arbetande proffs. Webbplatsen är kostnadsfri för användare, och människor kan förbättra sitt CV eller skriva ett CV.

Du kan få ditt CV genom att bara ladda upp det på webbplatsen, och det kommer att ge resultat om hur ditt nuvarande CV kommer att prestera i intervjun. Det hjälper proffs att förbättra sin LinkedIn-profil så att den kan visas på söksidan.

Detta verktyg låter användare skapa sammanfattningen för sin LinkedIn-profil enligt deras nuvarande roll. Du behöver bara välja om du är en student, en fräschare, en erfaren rekryterare eller en frilansare, och AI kommer att generera en sammanfattning på under 300 ord.

Resume Worded låter dig också redigera sammanfattningen och lägga till eller ta bort innehåll enligt dina behov eller krav.

Nämna

Nämna är ett AI-verktyg som hjälper varumärken och byråer att övervaka sociala medier för att öka varumärkesmedvetenheten. Det låter varumärken spåra sina konkurrenter eller branschämnen för att jämföra och analysera onlinekonversationer. Användare kan också skapa innehåll baserat på sociala och webbinsikter.

Denna AI-plattform tillhandahåller ett gratis verktyg för att skapa en LinkedIn-profilsammanfattning. Det skapar en professionell och iögonfallande sammanfattning på bara några sekunder. En användare måste fylla i uppgifter som namn, plats, yrke, intresse och hobby.

Omnämnande gör det möjligt för användare att skapa sammanfattningar i deras föredragna tonfall, det vill säga avslappnad, kontroversiell, professionell, vänlig, berättande, engagerande, motiverande och många fler.

LinkedIn Bio Generator

LinkedIn Bio Generator är ett dedikerat AI-verktyg för att generera sammanfattningsskrivande för LinkedIn. Denna kostnadsfria plattform låter användare skapa en professionell sammanfattning för sin LinkedIn-profil i bara tre steg. På den här webbplatsen kan du välja ditt yrke och ange detaljerna enligt frågan från webbplatsen.

Webbplatsen uppdaterar och lägger till nya sammanfattningar varje vecka för varje yrke. Sammanfattningen som genereras av LinkedIn Bio Generator-plattformen är optimerad för LinkedIn, men användare kan redigera den och använda den någon annanstans, som en sammanfattning av CV.

LinkedIn Sammanfattning Generator

LinkedIn Sammanfattning Generator skapat ett mycket lättanvänt och enkelt verktyg för att skapa en LinkedIn-sammanfattning. En användare måste besöka webbplatsen och ange grundläggande detaljer som namn, bransch, mjuka färdigheter, språk, hobby och intresse. AI skapar en enkel och kort sammanfattning för LinkedIn i bara ett steg.

Sammanfattningen är optimerad för LinkedIn men kan, med små förändringar, även användas någon annanstans. Att skapa en sammanfattning med det här verktyget är enkelt och snabbt; du behöver bara fylla i detaljerna, så skapas din sammanfattning specifikt för dig.

Cookup.ai

Cookup.ai är ett gratis verktyg för flera ändamål, inklusive SEO, LinkedIn, e-post, marknadsföring, programmering, Instagram, YouTube, podcasts och många fler. Användare kan också enkelt skapa uppsatser, hashtags, konversationer, skript och mer skrivarbete med hjälp av AI.

LinkedIns sammanfattningsgeneratorverktyg för Cook up Ai är gratis att använda och hjälper användare att skapa en professionell sammanfattning för sin LinkedIn-profil. För att använda det här verktyget måste en användare ange grundläggande detaljer som namn, jobbtitel, färdigheter och en kort beskrivning. Du kan också anpassa din sammanfattning för att göra den mer professionell och unik.

Nichesss

Nichesss är en AI-plattform med över 150 verktyg för att skriva blogginlägg, annonser, innehåll i sociala medier, dikter, affärsidéer etc. Plattformen gör skrivandet tio gånger snabbare, eftersom en användare kan skriva en artikel på 500 ord på bara några sekunder. Webbplatsen är dock inte kostnadsfri; tre prisplaner är tillgängliga för användare: Rookie, Intermediate och Pro.

Plattformen tillhandahåller ett LinkedIn-biogeneratorverktyg som gör det snabbt och enkelt att generera optimerade LinkedIn-sammanfattningar. Webbplatsen ber om bara två enkla detaljer: din bransch och en kort biografi. Efter denna process genererar AI många idéer för en LinkedIn-profil. Sammanfattningen hjälper din LinkedIn-profil att sticka ut från dina konkurrenter.

Läs också: Så här använder du LinkedIn-grupper för att gå från nybörjare till nätverkande ninja

ToolBaz är en gratis AI-baserad webbplats för skribenter med 25+ verktyg, inklusive stycke- och berättelseskrivning, e-post och copywriting, jobb- och produktbeskrivningar och många fler. Tool Baz skapar informativt och engagerande innehåll genom att använda dess avancerade artificiella intelligens.

Tool Baz är en gratis AI-plattform som tillåter användare att generera en LinkedIn-sammanfattning genom att bara ange en rad med biografi om sig själva. Du kan också mata in dina färdigheter, prestationer, professionella bakgrunder och mål i bion. Det kommer att generera en anpassad, välskriven sammanfattning som hjälper din LinkedIn-profil att fånga uppmärksamhet.

SammanfattningIn

SammanfattningIn är ett gratis AI-verktyg för att skapa en engagerande sammanfattning för en LinkedIn-profil, och det gör också en uppseendeväckande rubrik. Det här verktyget är bäst för alla, oavsett om du är en fräschare, en erfaren proffs eller någonstans däremellan.

Det hjälper dig att lyfta fram dina styrkor, visa upp dina prestationer och göra ett bestående intryck på potentiella arbetsgivare och kunder.

Det sammanfattningsgenererande verktyget på denna webbplats är lätt att använda och tillgängligt för användare. En användare behöver bara fylla i uppgifterna om sig själv och välja tonen, som kan vara professionell, avslappnad eller rolig. AI skapar en attraktiv sammanfattning på bara några sekunder.

Visste du att du kan dölja din LinkedIn-profil? Så här döljer du LinkedIn-profilen och sätter den i smygläge!🕵️

Beep2B

Beep2B hjälper företag, marknadsförare och proffs att utöka sina nätverk, bygga professionella relationer och generera potentiella kunder. Plattformen tillhandahåller tre tjänster till användare: LinkedIn Marketing, Thought Leadership Marketing och LinkedIn Training. De erbjuder beprövade strategier för att generera kvalificerade leads.

Plattformen tillhandahåller ett gratis verktyg för att skapa en sammanfattning av LinkedIn-profiler för att skapa en övertygande LinkedIn-sammanfattning. Denna sammanfattning hjälper din LinkedIn-profilbesökare att göra det bästa första intrycket.

Verktyget genererar en LinkedIn-sammanfattning för kunder, produkter, affärer och resultat. Du kommer att behöva svara på några frågor för att anpassa din sammanfattning och sedan utveckla din sammanfattning snabbt.

Vill du se profiler på LinkedIn utan att bli sedd? 🤫 Så här visar du profiler på LinkedIn anonymt via privat läge.

Slutsats

LinkedIn är en användbar plattform för alla professionella, oavsett om du är student, fräschare, arbetande professionell eller företag, och sammanfattningen av din profil visar hur skicklig, begåvad och värdefull du är. I 300 ord sammanfattning måste du uttrycka de professionella detaljerna om dig.

Om en individ förbereder sin sammanfattning på egen hand, kan de sakna i vissa termer, så du kan ta förslagen från en AI där vissa är gratis. Men lita inte helt på AI skriftlig sammanfattning; du kan krysskolla den vid din sida och redigera den själv också, för bättre resultat.

Du kan läsa den här artikeln för att lära dig mer om LinkedIn Post Inspector och hur du använder den för att kontrollera och fixa länkförhandsvisningar.