De bästa Chrome-tilläggen för att göra Gmail bättre

Gmail är redan ganska bra, men med tillägget av några noggrant utvalda Google Chrome-tillägg kan du få det att göra så mycket mer. Här är några av våra favoriter.

Vi rekommenderar vanligtvis inte att du använder många webbläsartillägg eftersom de kan vara en integritetsmardröm. Ändå är det svårt att motstå tillägg som avsevärt kan förbättra saker för dig. Vi har själva kollat ​​in alla dessa tillägg, testat dem, tittat på deras rykte bland användare och gynnat tillägg som gör deras källkod offentlig när det är möjligt. Ändå bör du lära dig hur du ser till att Chrome-tillägg är säkra innan du använder dem och använder dem sparsamt.

FlowCrypt

FlowCrypt är ett enkelt sätt att se till att alla meddelanden du skickar från ditt Gmail-konto krypteras – även bilagor! – med PGP-kryptering. FlowCrypt placerar en knapp på användargränssnittet som låter dig skriva ett säkert meddelande när du klickar på det. När du och mottagaren har installerat FlowCrypt kan du skicka krypterade meddelanden till vem som helst på din kontaktlista, oavsett om de har FlowCrypt eller inte. Om mottagaren har FlowCrypt installerat, dekrypteras meddelanden automatiskt när de öppnas i andra änden. Men om de inte har det installerat måste du skapa ett engångslösenord som du inte ska dela via e-post, av uppenbara skäl.

Upptäckt

Upptäckt är som ett privat öga för Gmail. Varje gång du får ett e-postmeddelande från en okänd person, letar det igenom internet och avslöjar personens Twitter, Facebook, Gmail och till och med LinkedIn för att visa dig vem de är. Discoverly kopplar samman all information från dessa sajter och lägger ut den så att du kan se personens ömsesidiga kopplingar, arbetsinformation och position, och den visar till och med deras tweets.

Notera: För att information ska visas måste avsändaren använda e-postmeddelandet som de har kopplat till dessa konton.

KeyRocket

Visste du att det finns kortkommandon för det mesta du kan göra i Gmail? Väl, KeyRocket hjälper dig att lära dig alla genvägar genom att uppmana dig med förslag och genvägar för åtgärder du regelbundet gör med ett subtilt meddelande när du kunde ha använt en genväg istället för en serie musklick. Du kan till och med skapa dina egna genvägar om det gör det enklare. Du kommer att bli en Gmail-användare på nolltid med KeyRocket.

KeyRocket är också tillgängligt för Microsoft Word, Excel, PowerPoint eller Outlook från deras hemsida.

Sorterad för Gmail

Sorterad är det första smarta skalet någonsin för Gmail som låter dig organisera e-postmeddelanden och uppgifter. Det ger dig ett sömlöst och intuitivt sätt att sortera och prioritera e-postmeddelanden och uppgifter. Det fungerar som andra uppdragshanteringstjänster genom att lägga in objekt i en slags ”att-göra-lista” där du kan dra och släppa meddelanden i olika kolumner – eller listor.

PixelBlock

PixelBlock är för oss som inte håller med om all spårning som pågår nuförtiden när du har läst någons e-post. Tillägget meddelar dig med ett rött öga på meddelandet för att indikera när ett spårningsförsök har använts för att meddela avsändaren om du har öppnat eller läst e-postmeddelandet.

Checker Plus

Checker Plus för Gmail är bra för personer som har mer än ett Gmail-konto som de kontinuerligt växlar fram och tillbaka mellan. Den använder en praktisk rullgardinsmeny direkt i Chrome, tillsammans med skrivbordsaviseringar för att göra det till det snabbaste sättet att hantera flera e-postmeddelanden utan att behöva gå till din Gmail-inkorgs url. Några andra funktioner inkluderar röstaviseringar när du är borta från datorn, övervakar Gmail eller anpassade etiketter och körs i bakgrunden även när Chrome är stängt.

Digify

Digify låter dig hantera de bilagor du skickar till andra med fullständig och fullständig kontroll. Du kan skicka bilagor, spåra vem som fick dem och om de vidarebefordrades, eller ställa in ett utgångsdatum för att förhindra att andra öppnar det efter ett specifikt datum. Du kan till och med ta bort en bilaga och återkalla en persons behörighet att visa en fil!

Två fantastiska funktioner som du inte längre behöver tillägg för

Några av de bästa tilläggen är faktiskt inte tillägg. De nästa två är webbaserade applikationer som ger dig samma funktionalitet som ett tillägg utan att behöva ladda ner något till din dator.

Gmail offline

Gmail offline är precis vad det låter som. Gmail offline brukade vara ett tillägg men är nu en integrerad del av din Gmail-upplevelse. Med den kan du läsa, svara och till och med söka igenom alla dina meddelanden utan att behöva ansluta till internet. Allt du behöver göra är att gå in i dina Gmail-inställningar och du är på väg att visa din inkorg i offlineläge.

Gå till din Gmails inkorgklicka på inställningskuggen uppe till höger och klicka sedan på ”Inställningar”.

Klicka sedan på ”Offline” högst upp i rutan och klicka sedan på ”Aktivera offline-e-post.” Välj de inställningar du vill aktivera och klicka sedan på ”Spara ändringar”.

Beroende på inställningarna du valde lagrar Gmail nu allt i upp till 90 dagar på din dator så att du kan komma åt det utan internetanslutning.

Gmail högerklicksmeny

En av Gmails nya funktioner låter dig högerklicka på ett meddelande för att visa en snabbmeny av alternativ att välja mellan, inklusive svara, arkivera, ta bort och markera ett meddelande som läst, etc. Detta är något som har saknats i webbgränssnittet ett bra tag och tills nyligen bara hade tre alternativ: radera, arkivera och markera som läst. Även om det här är en enkel uppdatering, kommer den som ett sätt att göra ditt liv så mycket enklare när du hanterar e-postmeddelanden i din Gmail-inkorg.

Användare bör börja se den här funktionen snart, eftersom den långsamt rapporteras för personliga Gmail-konton.

Det är bara några av de många fantastiska tilläggen som finns i Chrome Store. Har du en favorittillägg som vi inte nämnde? Lämna det i kommentarerna nedan.