Bästa 7 Relight Photo Tools för fantastiska transformationer

Spread the love

Dålig belysning är ganska deprimerande, vilket är ett problem om du är som jag och bara tog en uppriktig bild. Att använda enhetens eller andra redigeringsprograms standardredigeringsfunktioner kan vara en av lösningarna. Resultatet kunde dock inte vara tillfredsställande eller kan ta mycket tid. Så hur kan vi använda olika internetverktyg för att återbelysa foton?

Vi har nu olika sätt att snabbt återbelysa bilder tack vare den snabbt växande tekniken, ny programvara och ständigt utvecklande AI. Först ska vi undersöka fördelarna med att använda verktygen för att få bästa möjliga resultat. Efter det kommer AI att styra världen, och mänskligheten kommer att gå under (skämtar bara 😜). Med det sagt borde vi dyka ner i ämnet.

Hur Relight-bildverktyg är mer effektiva än andra redigeringsprogram

Relight-bildverktygens intelligens och effektivitet gör dem till ett bättre val än andra redigeringsprogram för detta ändamål. Den tillämpar också extra touch-ups för att förbättra den övergripande kvaliteten på bilden och belysningen. Låt oss också titta närmare på flera aspekter som gör att relight-bildverktygen särskiljer sig.

Användarvänligt gränssnitt

Du kommer att klia dig i huvudet om du är ny på redigering och försöker använda specifik redigeringsprogram. För nybörjare kan verktygen och gränssnittet vara komplicerat. Men relight bildverktyg är olika. Med deras mycket användarvänliga gränssnitt kan du redigera bilder snabbt och effektivt utan någon redigeringsupplevelse.

Fart

Som nämnts tidigare, ”all denna blixtjustering sker blixtsnabbt.” Relight-bildverktyg är mycket snabbare än något annat redigeringsprogram. Detta innebär att du snabbt kan se resultatet av dina redigeringar och göra ändringar på plats. Dessutom är körsbäret på toppen att det kräver mindre mänsklig ansträngning.

Avancerade algoritmer

Avancerade algoritmer används av relight bildverktyg för att bestämma bildens tillstånd. Dessa algoritmer är designade på ett sätt som gör att de kan utvärdera och korrigera bildens belysning. Dessa algoritmer är ganska effektiva för att bestämma blixtförhållandena för varje bild och tillämpa de mest lämpliga justeringarna. Intressant nog sker all denna ljusjustering blixtsnabbt.

  Se upp: Denna Verizon Smishing-bluff är galet realistisk

Smarta ljusjusteringar

Relight bildverktyg använder smarta ljusjusteringar utformade för att upptäcka bildens matta områden. Detta betyder att den kommer att kunna identifiera de platser som kräver mörkning eller ljusning. Jämfört med redigeringsprogram, som kräver mänskligt arbete, gör relight-verktyg den här uppgiften åt dig.

Utan att hålla på med ytterligare spänning, låt oss dyka in i listan över relight bildverktyg.

ClipDrop

Den användarvänliga designen av Clipdrop gör den perfekt för användning. Mer än 100 miljoner bilder har bearbetats av verktyget, med mer än 15 miljoner användare globalt. Verktygets mest framträdande egenskap är hur roligt det är att förbättra ljussättningen i din bild.

För att använda dra-och-släpp-funktionen är allt du behöver göra att välja den färg du vill lägga till i bilden. Vänta, Clipdrop har ytterligare funktioner att erbjuda. Du kan rensa upp dina fotografier, ändra storlek på dem, ta bort bakgrunden, ha stabil spridning och många andra saker.

Dessutom tillhandahåller Clipdrop API som kan användas för att bädda in det praktiskt taget var som helst. Du måste vara nyfiken på hur Clipdrop fungerar och hur de funktioner som nämnts tidigare fungerar så snabbt och exakt. Clipdrop, en produkt från stable.ai, känner igen bilden och erbjuder den bästa lösningen med sin anpassade artificiella intelligens.

Autoenhance.ai

Det händer ofta när du försöker förbättra kontrasten eller när en bilds ljussättning behöver vara mer avslappnad eller välgjord. De flesta verktyg behöver känna igen färger korrekt, och resultatet kan bli bättre. Autoenhance ger den mest exakta lösningen på detta problem.

Det är säkert att säga att Autoenhance uppnår sitt mål om ”perfekt kontrast och belysning”. Autoenhaces AI-fotoredigerare analyserar bilder för att hitta högdagrar och skuggor. Dessutom ger den ett realistiskt resultat, löser alla bildens brister och ger användaren en bild med idealisk belysning.

Om du är någon som handlar med fastigheter och vill förstärka bilden av din fastighet med perfekt belysning, rekommenderas detta verktyg varmt. Vi är inte klara än; Autoenhance ger också ytterligare funktioner som API, sky-ersättning, 360-förtrollningar, HDR-sammanslagning och många andra.

  Hur man bestämmer vilken Nintendo Switch som är rätt för dig

Skylum

Med Skylum kan du göra dina foton ljusare samtidigt som du behåller fullständig exponeringskontroll. Du kan ändra mängden ljus, dehalo och djup i din bild med bara ett klick. Med hjälp av Skylum kan du skapa en 3D-djupkarta över din bild och ändra dess ljussättning och exponering utifrån dess djup.

Du kan också leka med olika ljuskällor för att uppnå det mest autentiska resultatet för dina bilder. Oavsett om bilden är i stående eller liggande riktning, är Skylum specialiserat på att producera de bästa resultaten. På Trustpilot fick Skylum betyget 4,8 av 5 för kundnöjdhet.

Så varför skulle man använda Skylum? Det här verktyget är enkelt att använda och drivs av AI, så du behöver inte göra många ändringar. Den har ett interaktivt användargränssnitt (UI). Det faktum att Skylum kan användas som plugin i Photoshop och Lightroom är en av dess mest tilltalande funktioner. Den är också tillgänglig på flera plattformar.

Tänd igen

Ärligt talat har jag aldrig haft roligare att redigera ett foto än jag gjorde med Relight. Det verkar mer som ett spel än som att du redigerar en bild. Frasen ”Döm inte en bok efter dess omslag” är ganska välkänd. Bara så, bedöm inte det här verktyget efter hur det ser ut eftersom det inte var enkelt att utveckla det, och resultatet som det ger är mycket mer exakt mot verkligheten.

Du kan till exempel bära en ficklampa och rikta den mot någon i ett becksvart utrymme. På Relight kan du uppnå samma resultat. Detta är ett verktyg som är värt att testa.

Fotor

Nästa upp är Fotor, ett annat specialiserat verktyg som använder AI för att producera praktiskt taget relight-bilder med bara ett klick. Detta verktyg är specialiserat på att belysa mörka bilder eller modifiera belysningen av bilder med ojämn belysning. Dessutom har Fotor inbyggda redigeringsfunktioner för att förbättra din bild ytterligare. Den övergripande kvaliteten på ditt fotografi kan förbättras med AI och redigeringsverktyg.

Förutom att lysa upp dina bilder, erbjuder Fotor ytterligare funktioner som fotoförstärkare, fotorestaurering, oskärpa bilder, skärpa bilder och många fler. Du kan använda Fotor i Mac-, Windows- och mobilappar.

  Hur man söker efter flera kriterier och kolumner i Google Sheets

Pixerylabs

Det första vi måste vara medvetna om är att Pixerylabs endast kan användas på iOS-enheter och finns att ladda ner från App Store. Därför kan du bli besviken om du letade efter ett webbaserat verktyg eller en Android-baserad app. Detta väcker frågan om varför Pixerylabs ingår i denna lista. Applikationens kapacitet att återbelysa foton och andra aspekter är helt enkelt fantastisk.

Belysningen i dina fotografier kan justeras till bästa möjliga kvalitet med hjälp av Pixerylabs verktyg. Dessutom innehåller den studioljusinställningar som omedelbart förbättrar bilden du laddar upp. Färg, intensitet och en mängd andra aspekter är alla konfigurerbara. Det ger högupplöst export av dina bilder som en sista funktion – ett plus för iOS-användare.

Codeorgana

Det är en utmärkt dag att vara iOS-användare eftersom Codeorgana nu endast är tillgänglig via appbutiken för iOS-enheter. Det är en HDR-app i realtid som kommer med åtta olika inställningar för att förbättra exponering och ljus, lägga till konstnärliga effekter, framhäva detaljer och mer. Tonkartläggningsalgoritmer kan användas för att redigera dina foton och videor.

Den har också några utmärkta bildåterbelysningsfunktioner, ungefär som andra verktyg. Du kan släppa loss din inre fotograf med dessa verktyg och stöd för professionella bildformat och redigering. Appen innehåller HDR i realtid och mer än 50 filter. Men Codeorganas förmåga att spela in ögonblicket i 4K och live 1080P HDR-videor placerar det på vår lista.

Slutsats

Jag tycker att det är dags att byta till IOS. Tack vare avancerad teknik behöver vi inte lägga mycket tid på att redigera våra bilder bara för att få ett tillfredsställande resultat. Varför nöja sig med mindre? Lägg hand på verktygen ovan och få ut det bästa av dina bilder. Eftersom vi kan se AI i varje fält är det också bra att ha det i redigeringsfältet; det hjälper till mycket arbete.

Så vad väntar du på? Återuppliva dina bilder!

Eftersom du är intresserad av fotografering kan du också kontrollera dessa rensningsbildverktyg för polerade bilder. 📸