Adobe InCopy: Kostnad, funktioner och nedladdning

Spread the love

Adobe är känt för sina designverktyg; Photoshop, InDesign, Fireworks, etc, men det äger också ett av de mest populära dokumentformaten: PDF. Den har också ett utmärkt samarbetsverktyg som heter InCopy.

Adobe InCopy

InCopy är ett samarbetsverktyg men till skillnad från de samarbetsverktyg du hittar i Google Docs eller Microsoft Word är InCopy ett verktyg för copywriters som låter dem arbeta tillsammans med designers. Tänk på en webbsida som håller på att designas; det kommer att ha både designelement och text. Istället för att vänta på att ett objekt ska slutföras, eller att arbeta oberoende av varandra, kan designers och copywriters samarbeta i ett projekt från sina respektive appar.

  Hur man döljer felvärden och indikatorer i Microsoft Excel

Adobe InCopy-funktioner

InCopy har element för att hålla texten organiserad och för att hålla den åtskild från designelementen.

Separera stycken med gränser
Hitta typsnitt
Filtrera teckensnitt
Lägg till textstil och offset till texten
Lägg till bilder och tabeller
Lägg till bild i tabeller
Redigera tabeller genom att dra och släppa objekt
Hantera färger och skapa färgrutor
Lägg till länkar till texten
Passa in text inom det angivna området/utrymmet
Du kan upprätthålla ett galleri med föremål, foton, tabeller, anteckningar etc som du vill använda i ett dokument och få tillgång till dem när du behöver
Det finns ett dedikerat anteckningsverktyg som låter dig lägga till anteckningar i text. Anteckningarna kollapsar och expanderar och tar inte upp plats i dokumentet
Du kan spåra ändringar som görs i dokumentet
Du kan samarbeta med andra via Adobe Creative Cloud
Har stöd för Microsoft Word-filer dvs DOCX- och DOC-filer

  Vad är en WebP-fil (och hur öppnar jag en)?

Kosta

Adobe InCopy är inte gratis. Det är, precis som alla andra Adobe-produkter, ett prenumerationsbaserat verktyg, men det är ett av de billigaste som finns. Du kan få en prenumeration på InCopy för $4,99/månad.

Du kommer att ha tillgång till Adobe Creative Cloud med det så du behöver inte köpa ett abonnemang på det separat.
Liksom alla andra Adobe-produkter finns det en gratis testversion tillgänglig för InCopy. Du kan prova det gratis i 7 dagar, varefter du måste köpa ett abonnemang på det.

InCopy UI

InCopy har ett ganska enkelt användargränssnitt. Bekantskap med Photoshop eller InDesign hjälper inte riktigt. Du måste lära dig det men det är inte komplicerat. Den är också lätt. Om du arbetar som copywriter är det osannolikt att ditt system klarar av resurskrävande uppgifter, varför InCopy har gjorts för att köras på det genomsnittliga systemet.

  Hur man direkt skannar dokument och lägger till foton på din Mac med kontinuitetskamera

Slutsats

Om du måste arbeta med kopiering medan designen för en webbsida pågår, är InCopy ett bra verktyg att ha. Verktyget är inte något att använda om du inte samarbetar med design. Det är inte ett rutinmässigt skrivverktyg och kommer inte att ersätta en dokumentbehandlare.