Så här ser du dina gillade inlägg på Facebook-appen

Det amerikanska företaget Meta Platforms är ägare till webbplatsen för personlig kommunikation och sociala medier Facebook. Mark Zuckerberg startade Facebook 2004 tillsammans med andra Harvard College-studenter. Enheter med internetanslutning, som bärbara datorer, surfplattor och smartphones, kan komma åt Facebook. Användare kan skapa en profil på Facebook, utbyta text, bilder och andra typer av media med andra användare som har accepterat att vara deras vänner eller, beroende på integritetsinställningarna, med allmänheten. Om du är någon som letar efter tips för att se likes på Facebook, ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du ser gillade inlägg på Facebook och ser inlägg du gillade på Facebook på FB-appen och hemsidan.

Så här ser du dina gillade inlägg på Facebook-appen

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du ser gillade inlägg på Facebook i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Var finns gilla-sektionen på Facebook?

Facebook erbjuder dig en plattform för att interagera med användare från hela världen. Du kan lägga upp bilder, dela videor och rullar, göra en livestream samt reagera på andras inlägg. Det finns så många saker du kan göra på Facebook, men det vanligaste sättet för interaktion som det sociala nätverket är känt för världen över är alternativet Gilla.

Nyligen har gilla-knappen fått en ny uppdatering, där du får flera alternativ att reagera med istället för att bara gilla ett inlägg. Hur som helst är det ganska enkelt att gilla bilder eller inlägg. Du hittar gilla-sektionen på Facebook genom att gå till ditt kontos aktivitetsloggmeny.

Hur ser jag inlägg du gillade på Facebook-appen? Hur ser du gillade inlägg?

Du kan nu lära dig hur du enkelt ser gillade inlägg på Facebook genom att följa dessa steg:

1. Öppna Facebook-appen på din iOS eller Android enhet.

2. Klicka på profilikonen längst upp till höger på din feedsida.

3. Klicka på den treprickade ikonen bredvid alternativet Redigera profil.

4. Tryck på kugghjulsikonen Inställningar.

5. Klicka på Aktivitetslogg.

6. Svep nedåt på aktivitetsloggsidan och tryck på Interaktioner.

7. Från rullgardinsmenyn, tryck på Gillar och reaktioner.

8. Du kan se inlägg du gillade på Facebook här.

Hur ser man inlägg som du har gillat på Facebook-webben (skrivbord)?

2008 fanns det 100 miljoner registrerade medlemmar på Facebook, och i juli 2010 fanns det 500 miljoner. Vid tidpunkten för företagets tillkännagivande i juli 2010 visade data att 150 miljoner människor använde mobila enheter för att komma åt Facebook, som användes dagligen av hälften av personerna som nämns ovan under sammanlagt 34 ​​minuter.

Den vanligaste formen av interaktion på Facebook var, och är, att gilla någons inlägg. Om du vill lära dig hur du ser gillade inlägg på Facebook kan du göra det genom att följa stegen vi har tillhandahållit:

1. Besök Facebook hemsida i din webbläsare.

2. Ange dina Facebook-kontouppgifter och klicka på Logga in.

3. Klicka på din profilikon uppe till höger på din tidslinje.

4. Från din profilsida klickar du på den treprickade ikonen.

5. Klicka på Aktivitetslogg.

6. Klicka på Interaktioner från den vänstra rutan.

7. Från rullgardinsmenyn, klicka på Gillar och reaktioner.

8. Du kan nu se inläggen du gillade på Facebook.

Varför kan jag inte se mina likes på Facebook?

Du kan enkelt se dina likes på Facebook genom att kolla metoderna vi har nämnt. Det kan dock finnas fall där du inte kan se dina likes. Vissa användare kommer att begränsa vem som kan se deras likes. Det indikerar att ingen utanför deras nätverk kan bevittna handlingen. Under vissa omständigheter begränsar de vem som har tillgång till liknande så att det bara är synligt för dem. Du kanske märker att någon gillar din sida, men antalet kanske inte ökar. Sällan sätter sidadministratörerna upp sina sidor privat på ett sätt som hindrar många användare från att gilla dem. När någon verkar ha gillat en sida, men begränsningar hindrar gilla-markeringarna från att räknas, kan detta utgöra ett problem.

Varför kan jag inte se alla personer som gillade ett inlägg?

Det kan finnas flera anledningar till att du inte kan se likes på Facebook. Till exempel kan du se ett inlägg med ett specifikt antal likes, men när du kontrollerar personerna som gillade det, ser du att antalet personer är mindre än antalet gilla-markeringar.

Det kan betyda någon av två saker:

Du kan nu dölja antalet likes på dina inlägg genom att ändra integritetsinställningen till Only me, vilket innebär att bara du kan se antalet likes eller reaktioner på dina inlägg, ingen annan.

Varför kan jag inte se vem som har gillat mina inlägg längre på Facebook?

Även om du alltid kan se antalet personer som har gillat ditt inlägg på Facebook, kanske det här antalet inte representerar den totala siffran. Det är synligt, speciellt när du kollar dina likes och du inte kan hitta några av personerna. Enkelt uttryckt, gilla-markeringarna på ditt inlägg stämmer inte överens med namnen som syns på gilla-listan. Det kan betyda att personen som gillat inlägget har blockerat dig eller tvärtom. Vanligtvis händer det när en användare som gillat ditt inlägg har inaktiverat sitt konto tillfälligt, vilket gör att deras likes är synliga men inte deras konto.

Varför kan jag inte se alla reaktioner på Facebook 2022?

Om du inte kan se alla reaktioner på Facebook kan det bero på den personliga inställningen för personen vars inlägg du tittar på. Om användaren har ändrat sin reaktionsinställning till På dina inlägg kan du inte se alla reaktioner på alla inlägg från det kontot eller flödet, eftersom de är dolda för andra. Denna inställning kan också ändras när som helst.

Obs: Du kan fortfarande kontrollera personerna som har reagerat på inlägget, samt reaktionerna på dina inlägg.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde lära dig hur du ser gillade inlägg på Facebook. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.