Så här kontrollerar du om du har en order

Om du har varit inblandad i brottslig verksamhet eller har brutit mot en lag kan det finnas ett beslut som utfärdats av den juridiska avdelningen. Om du inte är säker på hur du kontrollerar om du har en arresteringsorder, då är den här guiden för dig. Här har vi nämnt alla möjliga metoder för att ta reda på om du har utfärdat en arresteringsorder mot dig. Således, om du undrar hur du vet om det finns en arresteringsorder för min arrestering, följ bara med den här guiden. Det finns några effektiva metoder som kan användas för att ta reda på om någon har en arresteringsorder mot dem utan att avslöja sin identitet eller riskera att bli arresterad.

Så här kontrollerar du om du har en order

Följande är några av de effektiva metoderna för att ta reda på om det finns en arresteringsorder.

Metod 1: Sök online efter Warrant

Att söka på nätet är det bästa och enklaste sättet att klargöra om du har en arresteringsorder mot dig eller inte. Om du har en aktiv internetanslutning kan du snabbt gå till länets eller statens juridiska avdelnings webbplats för att se om de har utfärdat en arresteringsorder. Myndigheterna uppdaterar hela tiden sina webbplatser vilket gör detta till en effektiv metod. Men många län tillhandahåller inte dessa tjänster i så fall kan du försöka nå ut till sheriffens webbplats eller webbplatsen för den lokala polisavdelningen. När du är på en statlig portal, se till att ha följande punkter i åtanke.

  • Först av allt, se till att du är på en officiell juridisk avdelnings webbplats. De flesta statliga webbplatser använder .gov och andra myndigheter och stater kan använda .us eller .gov-domänen.
  • Se till att du kontrollerar den utfärdade garantiinformationen under Juridik eller Hälsa och Säkerhet.
  • Du kan också prova att använda sökalternativet på webbplatsen för att ta reda på hur du tar reda på om du har en arresteringsorder och hur du vet om det finns en arresteringsorder. Försök att ange nyckelord som arresteringsorder, arresteringsorder, utfärdad order, etc. i sökfältet.

Du kan också följa nästa metod för att ta reda på hur du tar reda på om någon har en order.

Metod 2: Ring till domstolstjänstemannen

Om du inte kan hitta informationen om en arresteringsorder på nätet kan du också försöka kontakta myndigheterna i domstolen för att ta reda på hur du kontrollerar om du har utfärdat en arresteringsorder. Här kan en kontorist kanske ge dig den information som krävs om eventuella teckningsoptioner som kan ha utfärdats åt dig. Men här måste du vara försiktig när du pratar med domstolstjänstemannen och försöka att inte avslöja din identitet eller uppge ditt namn. Se till att du har följande punkter i åtanke när du ber om information om en arresteringsorder från en domstolstjänsteman.

  • Se till att du vänder dig till rätt domstol, eftersom en domstolstjänsteman kanske inte kan ge dig information. Om beslutet har utfärdats av en annan domstol.
  • I många fall, som familje- och ungdomsbrottslighet eller fall av våld i hemmet, kanske en domstolstjänsteman inte kan ge dig informationen. Men tjänstemännen skulle kunna berätta för dig om det finns en aktiv order för dig.
  • De flesta brottmål finns i offentliga register och därför kan du enkelt få information om dem. Det finns dock många tvistemål där informationen hålls konfidentiell på grund av de inblandade individernas integritetsproblem.
  • För att ta reda på hur man vet om det finns en arresteringsorder för min arrestering, istället för att ringa en domstolstjänsteman kan du också försöka ringa ett län, en sheriff eller en statlig kontorist för att ta reda på hur du kan ta reda på om du har en domstolstjänsteman eller hur för att ta reda på om någon har ett beslut.
  • Undvik att använda din egen telefon för att ringa samtalet, istället för någon annans telefon eller en allmän telefon för att ringa samtalet. Detta är viktigt eftersom myndigheterna enkelt kan hitta dig genom att spåra ditt telefonnummer.

Bild av miami bilolycksadvokater från Pixabay

Metod 3: Kontrollera offentliga register vid County Courthouse

Du kan också försöka ta reda på protokollen och uppgifterna i din länsrätts datorer och försöka ta reda på om det finns ett beslut mot dig för några brott. Du kan också be en vän att kolla länsrättens dator åt dig eftersom du kan riskera att bli omhändertagen om det finns en dom på dig. Om beslutet är för ett patty-brott kan du lösa det genom att betala böter.

Metod 4: Anlita brottsförsvarsadvokat

Det här är det säkraste sättet att ta reda på hur du kontrollerar om du har en garantifråga. Din advokat kommer att ringa domstolen för att ta reda på om det finns en beslutanderätt till dig utan att du riskerar att bli arresterad. Även om det finns en dom på dig, kommer din advokat att kunna diskutera ett datum för dig att lämna in och en möjlig förhandling för din frigivning. Ha en advokat är alltid bra eftersom du också kan planera din borgen redan innan ordern verkställs och kan förklara för dig hur du vet om det finns en order för mina häktningsförfrågningar.

Bild av LEANDRO AGUILAR från Pixabay

Metod 5: Fråga på polisstationen

En av de enklaste lösningarna för att ta reda på hur du tar reda på om du har en order eller hur du tar reda på om någon har en order, och om det finns en order för dig eller inte är att besöka polisstationen själv. Detta kommer faktiskt att rensa luften och om det inte finns någon dom mot dig kan du koppla av. Detta kan dock också leda till att du grips om det faktiskt finns en dom på dig. Överväg därför alltid att prata med en försvarsadvokat innan du besöker en polisstation.

Bild av Siggy Nowak från Pixabay

Metod 6: Använd tredje parts webbplats

Du kan också ta hjälp av internet för att ta reda på hur du kontrollerar om du har problem med teckningsoptionen. Det finns många webbplatser som söker efter dig för att ta reda på om det finns en utestående garanti för dig. Dessa tjänster är dock inte alltid tillförlitliga och ger dig kanske inte rätt information om garantin. Till exempel: Du kan besöka SearchQuarry webbplats och kontrollera om du har en garanti eller inte i USA.

Vad ska du göra om du har en utestående order?

Om det finns en arresteringsorder, se till att du gör följande för att minska dina problem.

Steg I: Svara snabbt

Oavsett vilken typ av anklagelser som riktas mot dig är det alltid bra att svara på ett beslut så snart som möjligt för att undvika ytterligare juridiska problem och att bli arresterad på offentliga eller obekväma platser. Det kan också minska eventuella andra upplupna avgifter.

Steg II: Kontakta en advokat

Att skaffa en advokat bör vara ditt nästa viktiga steg när du tar reda på hur du vet om det finns en arresteringsorder för min arrestering, eftersom advokater kan hjälpa dig att förstå de juridiska aspekterna av din arresteringsorder.

  • En advokat kan också förklara för dig hur du tar reda på om du har ett beslut eller hur du tar reda på om någon har ett beslut och följa med dig under dina domstolsbesök och hjälpa dig att planera dina nästa steg. Du bör ha följande punkter i åtanke när du anlitar en advokat.
    • Se till att advokaten du anlitar har en bakgrund i att hantera liknande ärenden.
    • Ta en referens från någon som har varit i en liknande situation innan du slutför en advokat.
    • Ordna ett möte med din advokat och se till att du litar på dem i ditt ärende.

Steg III: Lämna in dig själv

När du väl får reda på att det finns en dom mot dig är det en av de bästa sakerna att göra. Att lämna in sig kan hjälpa dig med att sänka straffet eller böterna som du får. Se dock till att du har en advokat eller en advokat med dig medan du lämnar in dig.

Steg IV: Ignorera inte Warrant

I vilket fall som helst, ignorera aldrig beslutet som har utfärdats mot dig. Närhelst du befinner dig i eller runt de juridiska myndigheterna kommer de att kunna arrestera dig på plats. Att ignorera ett beslut kan också ge stränga böter och straff.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Kan jag söka på nätet om det finns en dom mot mig?

Ans. Ja, du kan gå till den officiella domstolens eller polisens webbplats för att se om det finns en dom mot dig.

Q2. Måste jag lämna in mig om det finns en dom mot mig?

Ans. Det är en av de bästa sakerna att göra om det finns en dom mot dig. Att lämna in dig själv kan leda till mindre stränga straff och till och med snabb frigivning.

Q3. Varför finns det en dom mot mig?

Ans. En arresteringsorder utfärdas när en person bryter mot en lag eller är inblandad i brottslig verksamhet. Om du har varit inblandad i en sådan situation kan det finnas en arresteringsorder.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp för dig och att du kunde ta reda på hur du kontrollerar om du har en garanti. Låt oss veta vilken metod som var den mest användbara. Om du har några frågor eller förslag, låt oss veta i kommentarsfältet.