Hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer

En av apparna som har utvecklats till att bli en grundläggande del av vårt dagliga liv är WhatsApp Messenger. Per definition är det en populär plattformsoberoende centraliserad meddelandeapp som låter dig ansluta med vilken person som helst. Men för att göra det måste personens telefonnummer sparas i kontaktappen. Å andra sidan är du här för att hitta svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer. Till skillnad från andra sociala medieplattformar som Instagram och LinkedIn, kanske du inte har ett direkt alternativ att kontakta personen. Så, hur hittar man vänner på WhatsApp utan nummer? Släpp din ångest och försök implementera metoderna som anges i artikeln för att hitta någon utan deras nummer. Svaret på frågan om hur man söker efter vänner på WhatsApp utan telefonnummer kommer att vecklas ut i artikeln.

Hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer

Nedan har vi visat alla möjliga sätt att hitta någon på WhatsApp utan nummer.

Metod 1: Få telefonnummer från referens

Den första metoden för att hitta någon på WhatsApp är genom att be att få hans eller hennes nummer från någon trovärdig referenskälla. Detta skulle hjälpa till att undvika att ditt nummer blockeras av mottagaren.

Alternativ I: Genom Contact Friends

Om du har tappat numret till en person och om du vill-hitta-någon-på-whatsapp-utan-nummer för att skicka viktig information till dem, kan du försöka kontakta gemensamma vänner för deras nummer. Du kan skicka meddelanden till dem på WhatsApp med hjälp av de mottagna kontakterna.

Alternativ II: Via den officiella webbplatsen

Det andra alternativet är att få telefonnumret från företagets officiella webbplats. Om personen du försöker kontakta är en välrenommerad företagsägare eller arbetar för ett välrenommerat företag, kommer deras information att visas på den officiella webbplatsen.

För att hitta svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer, navigera till avsnittet med kontaktuppgifter. Vanligtvis kommer informationen om de anställda i ett företag att finnas tillgänglig i följande avsnitt.

  • Kontakta oss,
  • Om oss,
  • Vårt team, eller
  • Styrelsen.

Alternativ III: Genom nätverk för sociala medier

Ett annat alternativ för att hitta en person utan deras telefonnummer är att använda sociala medier. Om du har andra detaljer som namnet på personen eller företaget, kan du enkelt hitta personen med någon av dessa plattformar. Alternativet är endast tillämpligt om personen har delat sin kontakt i plattformen. Du kan söka efter kontaktuppgifterna för personen med hjälp av följande sociala medier och sedan sms:a dem på WhatsApp.

  • LinkedIn,
  • Instagram,
  • Facebook och
  • Twitter.

Metod 2: Använd Reverse Lookup-webbplatser

Ett bättre sätt att hitta svaret på frågan om hur man söker efter vänner på WhatsApp utan telefonnummer är att använda de omvända sökverktygen. Dessa skulle hjälpa till att hitta relevant information om personen med hjälp av den tillgängliga informationen.

Alternativ I: Google Sök

Om personen är en högt uppsatt anställd i en välrenommerad organisation eller har ett konto på populära sociala medieplattformar som LinkedIn kan du prova att söka på deras namn på Googles sökmotor. Det främsta alternativet för att hitta svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer är att köra en Google-sökning.

1. Tryck på Windows-tangenten, skriv Google Chrome och klicka på Öppna.

2. Öppna Googles sökmotor, skriv namnet på personen i sökfältet och klicka på sökikonen.

3. Skaffa telefonnumret från lämpligt sökresultat och kontakta personen på WhatsApp.

Alternativ II: BeenVerified

Som ett svar på frågan om hur man hittar vänner på WhatsApp utan nummer kan du använda den här plattformen. Den populäraste sökmotorn för personer som kan användas för att hitta kontaktuppgifterna för en person är BeenVerified. Denna sökmotor innehåller endast information om invånare i USA och du kan endast använda denna webbplats i USA.

Funktioner:

Funktionerna hos BeenVerified inkluderar följande nedan.

  • Uppdaterad databas- Databasen uppdateras regelbundet och all information om personerna läggs till i detaljerna.

  • Resultat- Sökmotorn ger det snabba, exakta och detaljerade resultatet för den person du söker efter. Därför kan du förutom telefonnumret också få annan personlig information.

Ytterligare information:

Förutom telefonnumret till den person du har sökt efter kan du få följande information baserat på tillgången på online-register. Dessa skulle hjälpa till att bekräfta sin identitet efter att du har hittat svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer.

  • Personlig kontaktinformation som en hemadress.
  • Sociala medier profiler som Facebook ID.
  • Dejtingprofil, om personen har registrerat sig på några dejtingappar.
  • Familjebakgrund.
  • Fastigheter ägda.
  • Vigselbokinformation.

Hur man använder BeenVerified

Metoden att använda sökmotorn BeenVerified för att hitta svaret på frågan om hur man söker efter vänner på WhatsApp utan telefonnummer förklaras nedan.

1. Öppna den officiella webbplatsen för BeenVerifiedskriv namnet i fälten i sökfältet.

2. Klicka på SÖK-knappen.

3A. Välj stad och delstat i fälten och klicka på knappen Fortsätt.

3B. Om platsen inte är exakt kan du klicka på alternativet Jag är inte säker.

4. Baserat på resultatet, använd telefonnumret för att hitta din vän och kontakta dem på WhatsApp.

Alternativ III: Spokeo

Ett verktyg för omvänd sökning som är verifierat och kan användas för att få omedelbar tillgång till personlig information är Spokeo. Den samlar in data från detaljerna som lagts till på regeringens webbplatser och är därför en betaltjänst. Svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer kan enkelt hittas med hjälp av verktyget.

1. Öppna Spokeo webbplats, klicka på SIGN UP-alternativet i det övre högra hörnet.

2. Välj planen och ange betalningsinformationen.

3. Fyll i fälten för att skapa ett konto och gå tillbaka till startsidan, klicka på LOGGA IN och logga in med dina inloggningsuppgifter.

4. På huvudsidan, välj alternativet NAMN, skriv in namnet i fältet och klicka på knappen SÖK NU.

5. Vänta tills sökningen är klar, klicka på lämpligt konto för att hitta telefonnumret till motsvarande kontakt och använd det för att skicka sms på WhatsApp.

Alternativ IV: Kiwi

Ett annat svar på frågan om hur man hittar vänner på WhatsApp utan nummer är att använda en bakgrundskontrollmotor som Kiwi.

1. Öppna Kiwis hemsidaskriv namnet i sökfältet.

2. Välj tillstånd i rullgardinsmenyn och klicka på sökikonen.

3. Klicka på knappen FORTSÄTT på varningsmeddelandet för att fortsätta.

4. Använd kontaktnumret på resultatsidan och sms:a dem på WhatsApp.

Alternativ V: Vita sidor

Ett pålitligt svar på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer är de vita sidorna. Om du söker efter en företags- eller professionell ägare kan du använda den certifierade onlinekällan. Webbplatsen kan endast nås i USA och du behöver ha ett premiummedlemskap för att få tillgång till kontaktinformationen.

1. Öppna Vita sidor webbplats, sök efter namnet i fältet.

2. Välj status i rullgardinsmenyn och klicka på knappen Sök.

3. Markera alternativet Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn och klicka på knappen Fortsätt till resultat.

4. Klicka på alternativet Telefon i lämpligt resultat och använd det för att kontakta dem på WhatsApp.

Alternativ VI: PagineBianche

PagineBianche är en italiensk plattform som kan användas för att få ett telefonnummer. Detta är tillgängligt som en app på de flesta enheter. Webbversionen av plattformen ger en liknande upplevelse. Den stora fördelen är att de fasta numren också visas på resultatsidan när du söker efter svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer.

1. Öppna PagegineBianche webbplats och klicka på ACCETTA-knappen för att acceptera cookies.

2. Välj alternativet Namn, skriv in namn och plats i fälten och klicka på sökikonen.

3. Scrolla nedåt, klicka på alternativet VISA NUMMER för att se numret och använd det för att kontakta på WhatsApp.

Obs: Du kan också hitta personen genom att klicka på knappen SE PÅ KARTAN.

Alternativ VII: 411.com

En annan verifierad webbplats, som är ett svar på frågan om hur man hittar vänner på WhatsApp utan nummer är 411.com. Denna onlinekälla liknar White Pages-plattformen.

1. Öppna 411.com webbplats, skriv in namn och stad i fälten och klicka på sökikonen.

2. Godkänn avtalspolicyn i användarvillkorsfönstret och klicka på knappen Fortsätt till resultat i fönstret.

3. Klicka på alternativet Telefon och du kommer att omdirigeras till Source-webbplatsen.

4. Följ instruktionerna som förklarats tidigare för att få kontaktnumret och kontakta dem på WhatsApp.

Alternativ VIII: PeekYou

En sökmotor som kan användas som svar på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer är PeekYou. Du kan använda den för att få telefonnummer från olika källor på webben.

1. Öppna PeekYou webbplats, skriv namnet i fälten, välj platsen i rullgardinsmenyn och klicka på sökikonen.

2. Baserat på ålder och plats, klicka på lämpligt resultat.

3. Om profilinformationen är offentlig kan du hitta uppgifterna om personen i avsnittet Offentliga register.

4. Resultatet omdirigeras till onlinekällan där kontaktuppgifterna finns; använd telefonnumret och kontakta dem på WhatsApp.

Alternativ IX: Number Tracker Pro

En sökmotor som låter dig hitta platsen för personen tillsammans med telefonnumret är Number Tracker Pro. Du kan använda den här tjänsten som ett svar på frågan om hur man söker efter vänner på WhatsApp utan telefonnummer. Detta är en betaltjänst och kräver att du registrerar dig för planen. Abonnemanget kan betalas i två kreditbaserade planer och plattformen låter dig utföra en obegränsad sökning baserat på tillgänglig kredit.

1. Öppna Number Tracker Pro webbplats och klicka på knappen Registrera dig.

2. Ange detaljerna och klicka på SIGN UP-knappen för att skapa ett konto på plattformen.

3. Logga in med hjälp av inloggningsuppgifterna, använd tjänsten för att hitta telefonnumret och kontakta dem på WhatsApp.

Metod 3: Använd Truecaller-appen

Det mest pålitliga svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer är Truecaller-appen för att ta reda på den grundläggande informationen om personen. Du måste ha ett premiumbetalt abonnemang för att använda appen för att hitta telefonnumret. Dessutom måste personen acceptera att dela sitt mobilnummer med databasen för att göra sina uppgifter synliga.

För att hitta svaret på frågan om hur man hittar vänner på WhatsApp utan nummer är att använda Truecaller-appen.

1. Svep skärmen uppåt och tryck på Truecaller-appen.

2. Sök efter namnet på personen med hjälp av sökfältet och tryck på alternativet SÖK I TRUECALLER.

3. Tryck på alternativet VISA MER och tryck på den specifika kontakten baserat på platsen som visas.

4. Välj numret och tryck på alternativet Kopiera.

Andra sätt att hitta någon på WhatsApp

Du kan använda tipsen i det här avsnittet för att ta reda på kontaktnumret och kontakta dem på WhatsApp.

Alternativ I: Kontaktperson på WhatsApp

Efter att ha använt någon lämplig metod för att hitta svaret på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer, kan du använda dessa instruktioner för att kontakta dem på WhatsApp. Metoden för att kontakta personen på WhatsApp med numret som du har hittat med någon av tjänsterna förklaras i det här avsnittet.

1. Öppna hemmenyn och tryck på WhatsApp.

2. Klicka på meddelandeikonen i det nedre högra hörnet.

3. Tryck på sökikonen, tryck länge på fältet och tryck på alternativet Klistra in.

4. Tryck på kontakten och skicka meddelandet.

Alternativ II: Generera telefonnummer manuellt

Som ett sista tillvägagångssätt kan du försöka hitta numret manuellt om du kommer ihåg några siffror och deras platser i telefonnumret. Du kan använda detta som ett alternativ för att hitta nya vänner på WhatsApp genom att manuellt generera deras telefonnummer.

1. Starta Google Chrome-appen från sökfältet i Windows.

2. Sök efter landskoden som du vill kontakta. För att till exempel kontakta ett nummer i Indien är landskoden för telefonnumret +91.

3. Hitta antalet siffror i telefonnumret med hjälp av en google-sökning. Till exempel är antalet siffror i ett telefonnummer i Indien 10.

4. Skriv in telefonnumrets siffror manuellt och sök om personen är tillgänglig på WhatsApp.

***

Svaren på frågan om hur man hittar någon på WhatsApp utan nummer diskuterades i artikeln. Lämna gärna dina värdefulla förslag och frågor i kommentarsfältet nedan så att vi kan följa dem. Låt oss också veta vilka av dessa metoder som löste din fråga om hur man söker efter vänner på WhatsApp utan telefonnummer.