19 bästa e-postsignaturgeneratorer för ditt företag

Med en e-postsignatur kan du stämpla din varumärkesidentitet och se mer professionell ut.

Jag är säker på att du måste ha sett många av dem och undrat om du kunde göra en till dig själv, särskilt de poppiga med en snygg profilbild. Vid det här laget kanske du tror att det är raketvetenskap att göra en sådan, men det är det inte. Alla utan kodningskunskap kan göra detta. Allt du behöver göra är att välja något av verktygen som nämns i den här listan och skapa ett själv.

Det är så enkelt!

Men innan jag fortsätter att lista dem, här är några av fördelarna med att ha en e-postsignatur som du bör känna till.

Fördelar med att ha en e-postsignatur

Det är lätt att tro att e-postsignaturer inte är mer än en snygg design med ditt namn och foto inbäddat i det. Det är mycket mer än så. Det är en användbar marknadsföringstaktik som kan vara fruktbar för ditt företag.

Här är varför:

Varumärkeskännedom

Att ha en e-postsignatur är ett bra sätt att låta dina mottagare veta vem du är som varumärke och vad du gör. Det skapar ett sätt för dig att stämpla ditt varumärke utan att ens anstränga dig.

Med tanke på att du har all företagsinformation som namn, logotyp, kontakt och färger inbäddade i signaturen, blir det lätt för mottagarna att känna igen ditt varumärke.

Personlig touch

Som jag pratade ovan om de där profilbilderna i en e-postsignatur är det verkligen ett fantastiskt sätt att skapa en mer personlig kontakt med dina mottagare.

I en tid med artificiell intelligens ger en bild av dig själv i e-postsignaturen en signal till dina läsare att du är en riktig person bakom skrivbordet och inte en robot.

Nå ut

Jag tror att det inte är så svårt att ta reda på kontaktuppgifterna för ett företag. Allt du gör är att leta efter deras hemsida, gå till kontaktsidan och BOOM; där har du kontaktuppgifterna.

Men vad händer om du gör uppgiften 70 % enklare genom att inkludera dina kontaktuppgifter i din e-postsignatur? På så sätt behöver dina mottagare inte gå igenom de extra sidorna bara för att se ditt telefonnummer.

Det kommer att göra konstigt eftersom du ger dina mottagare möjligheten.

Vi har äntligen kommit fram till den betydande delen av denna artikel. Nedan har jag listat några av de bästa e-signaturgeneratorerna som gör att du kan skapa din professionella signatur i ett morrhår.

Gimmio

Gimmio (tidigare känd som ZippySig) har många avancerade anpassnings- och stylingsalternativ som passar företag och designbyråer som vill ta fram fantastiska anpassade designs.

Om du inte är mycket av en designer har de över 40 professionella mallar tillgängliga att använda gratis. Enligt deras webbplats använder över 63 000 proffs deras verktyg, inklusive många webbdesignbyråer som tillhandahåller e-signaturtjänster till sina egna kunder (vitmärkta).

De har fått betyget #1 Email Signature Generator av varumärken som Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com och många fler.

signatur.e-post

signatur.e-post är ett flexibelt verktyg för e-signaturdesign. Designers och byråer kan enkelt skapa vackra, anpassade signaturer för sina kunder. Börja med en mall, ändra färger, teckensnitt och mellanrum, ändra ordningen på informationen och lägg till valfri mängd ytterligare fält eller avsnitt.

Det finns inga begränsningar för fält du kan lägga till eller i vilken konfiguration. Du kan skapa en e-postsignatur som är märkt för dig själv eller dina kunder precis som du behöver den.

Med en betald plan kan företag och organisationer skapa en enkel länk för signaturdelning. Sedan kan vilken anställd som helst fylla i sin e-postsignatur på några sekunder och kopiera den till sin e-postklient. Signature.email-planerna är rimliga jämfört med andra kostnader per signatur som snabbt kan öka baserat på storleken på din organisation.

Individer kan bygga och spara en personlig signatur gratis.

Min signatur

Min signatur är perfekt för frilansare, småföretagare och entreprenörer att bygga ett kraftfullt personligt varumärke online.

Detta verktyg låter dig skapa och anpassa din e-postsignatur till en mycket mer djupgående nivå. Du har olika alternativ för att skapa din signatur – från företagsdetaljer till logotyper till banners till styling, MySignature är ett fantastiskt verktyg att slå.

Nygammalstämpel

Nygammalstämpel är en företagsklar lösning som erbjuder signaturhantering och ger ytterligare marknadsföringsfunktioner som bannerkampanjer.

Den erbjuder många fler anpassningsalternativ och spännande funktioner som knappast kan hittas på andra. Det låter dig integrera appar och märken för sociala medier i din e-postsignatur. Inte bara det, utan du har också möjlighet att inkludera en kampanjbanner i slutet av e-postmeddelandena tillsammans med din uppmaning.

Hur coolt är inte det?

Designhill

Detta måste vara den mest populära bland denna lista. Designhill’s e-postsignatur har uppskattats av många stora varumärken som Forbes, HuffPost, Entrepreneur, etc.

För att skapa din e-postsignatur på DesignHill skulle du behöva fylla i dina företagsuppgifter, välja stilar, CTA:er och tillhandahålla länkar till sociala medier. När allt detta är gjort måste du trycka på knappen ”skapa en signatur” för en vacker signatur redo att bäddas in i dina e-postmeddelanden.

Signature Maker

Som namnet antyder, Signature Maker är ett annat bra alternativ för att skapa anpassade signaturer för dina e-postmeddelanden. Webbplatsen har en mycket enkel layout, så det gör uppgiften ännu mer bekväm. Allt det begär är –

  • namn
  • Jobbtitel
  • E-postadress
  • Företagsnamn
  • Telefonnummer
  • webbadress
  • Adress
  • Avatar-URL
  • Länkar till sociala medier

Medan du anger dessa detaljer kan du se en miniförhandsvisning i realtid som visar hur din signatur ser ut. Ganska snyggt!

Mailcastr

Det här verktyget är lite annorlunda än de två ovan, och för gott. Det gör lite mer än vi ber om. Förutom att vara en e-signaturgenerator, kommer detta verktyg att spåra alla e-postmeddelanden som innehåller din skapade signatur och meddela dig när din mottagare läser dem. På så sätt vet du vem som läser dina e-postmeddelanden och vem som inte gör det.

Om du redan använder en programvara för e-postmarknadsföring behöver du inte denna extra funktion. Men det är användbart för människor som inte har dem.

Mailcastr har en gratis plan som låter dig spåra upp till 3 e-postmeddelanden per dag. Deras betalda plan kostar endast $5 och tillåter maximala förmåner.

HubSpot

HubSpot har många verktyg och mallar under sitt bälte, och en av dem är en e-signaturgenerator. Det är inte ofta vi litar blint på ett verktyg, men när det kommer till Hubspot vet vi att det är fantastiskt. Vare sig det är innehåll eller verktyg; de har ett unikt namn för sina kvalitetsprylar.

De har en av de snyggt designade signaturgeneratorerna, och det är enkelt att komma vidare med det. Allt du gör är att välja en mall, skriva in dina företagsuppgifter, styla den och avsluta med att ladda upp ditt visningsfoto.

WiseStamp

Med möjligheten att lägga till ikoner för sociala medier, Wisestamp är en annan cool e-signaturgenerator som inte kommer att göra dig besviken. Deras funktioner är uppdelade efter planer, där en av dem är 100% gratis. Dessa verktyg har över 50 mallar att välja mellan, så du kan vara säker på att det finns något för alla.

På senare tid har de lagt till följande funktioner.

  • Widget för samtalsschemaläggning
  • Integrering av zoomsamtal
  • Anpassad CTA-knapp
  • Stilad signatur

Höger inkorg

Skapa unika signaturer för alla olika situationer med Höger inkorg e-signaturfunktion. Vi bär ofta olika hattar när vi hanterar mejl. Det finns ingen e-postsignatur som passar alla. Med Signaturer kan du skapa olika sign-offs för olika situationer och tillämpa den perfekta med ett klick.

Det är ett webbläsartillägg för Chrome, Firefox och Safari.

Mailsignaturer

Vanligtvis anses vara ett av de mest enkla signaturgeneratorverktygen som finns, Mailsignaturer är en stor utmanare på den här listan. Du kan antingen skapa en signatur från början eller välja från deras breda utbud av mallar och ta den därifrån.

Si.gnat.re

Webbplatsdesignen för detta verktyg är lika funky som namnet. Men när det kommer till att skapa fantastiska e-signaturer är det enkelt och professionellt. Si.gnat.re har fyra flikar på generatorsidan tillsammans med en förhandsvisning i realtid. Allt du gör är att ange dina företagsuppgifter, lägga till bilder, stilisera dem och slutligen inkludera dina sociala länkar.

Tillväxt Mail

Om du har märkt det har de flesta av verktygen som nämns ovan många av funktionerna gemensamma. Förutom några få som erbjuder några banbrytande funktioner och detta verktyg kallas Tillväxt Mail är en av dem. Den har alla de monotona funktionerna du hittar i varje verktyg PLUS några ytterligare funktioner som är värda att prata om.

En av dem är alternativet att förvandla din signatur till en komplett affärsannons som hjälper dig att driva trafik till din webbplats utan att ens försöka.

Rocketseed

Rocketseed låter dig skapa e-postsignaturer som är helt lyhörda och ser fantastiska ut på varje enhet. Den har några fantastiska funktioner som:

  • Möjlighet att lägga till banners i ett e-postmeddelande
  • Förmåga att spåra resultat via deras analyser
  • Möjlighet att kontrollera CTR
  • Superlätt att ställa in

Bortsett från det används och litar de på några av de största varumärkena i världen, inklusive Chelsea Football Club, Dell EMC och Konica Minolta. Jag rekommenderar starkt att kolla in den här.

HoneyBook

HoneyBook är en fullfjädrad klienthanteringssvit, men deras webbplats har en 100 % gratis e-signaturgenerator som du kan använda dig av. Du kan antingen skapa en från grunden eller välja en mall från deras samling.

Att skapa en e-postsignatur från denna webbplats är superenkelt. Allt du gör är att välja en mall, ange din företagsinformation, lägga till sociala länkar och du är klar. Även om den här inte har SÅ MÅNGA anpassningsalternativ; det är fortfarande ett bra verktyg att testa.

E-postsignaturräddning

Inget annat verktyg har ett mer exakt namn än detta. E-postsignaturräddning kommer verkligen till din räddning med deras lättanvända gränssnitt. De har funktioner som:

  • Över 20 mallar att välja mellan
  • Spårningsintegrering med Google Analytics
  • Möjlighet att lägga till animerade gifs och banners
  • Tusentals olika sociala medier-ikoner
  • Och så mycket mer

Det är ett betalt verktyg, och deras planer börjar från $48/år och går upp till $192/år. Med antalet unika funktioner som detta verktyg erbjuder är det värt att kolla in det.

Crossware Mail Signatur

Det här är ett kraftfullt verktyg som låter dig skapa vackra e-postsignaturer, inklusive reklambanners och spåra allt. Crossware Mail Signatur integreras väl med Office 365, Exchange och Domino.

Deras planer börjar från $10/månad för tio användare och låter dig välja fler än 500 användare för ett ökat pris. De har också en 30-dagars riskfri provperiod för dig att prova.

Xink

Xink är ett annat utmärkt verktyg för att skapa och hantera e-postsignaturer från ett ställe. Den är helt integrerad med G-suite, Office 365, Outlook och Mail. Den bästa delen? Det är GDPR-kompatibelt. Signaturerna ser garanterat bra ut på alla enheter, och de har även reklambannerkampanjer som du kan infoga i dina e-postmeddelanden.

Deras planer börjar från $11/månad för tio anställda och går upp till 500 för $273/månad. Du kan också använda deras gratis provperiod för att testa det.

Utrop

Sist men inte minst, Utrop e-signaturprogramvara är ett imponerande alternativ att överväga. Det fungerar bra med G-suite, Office 365, Exchange och Outlook. Med deras HTML-signaturskapare kan du komma med en snygg signatur med foton tillsammans med en nödvändig ansvarsfriskrivning för laglig efterlevnad. Du kan uppleva det utan kostnad med deras kostnadsfria provperiod.

Slutsats

Sanningen att säga är att använda e-postsignaturer underskattat, och inte alla företag använder det. Jag rekommenderar starkt att se detta som en marknadsföringstaktik och dra nytta av det genom att inkludera en i dina e-postmeddelanden idag. Jag tror att ovanstående generatorer kommer att göra susen åt dig!