Kan Geek Squad reparera din PS4?

Geek Squad är ett dotterbolag till amerikanska och kanadensiska multinationella företag som erbjuder reparations- och installationstjänster för dina elektroniska tillbehör som telefoner, surfplattor, PC, PlayStation och andra hushållsapparater. Geek Squad tillhandahåller tjänster i hemmet, i butiken, online och fjärr-/telefontjänster. Om din PS4 är trasig eller inte fungerar korrekt kan du kontakta Geek Squads reparationstjänst för ytterligare hjälp. Men är du osäker på hur du kan utnyttja tjänsten eller har du några tvivel angående tjänsten? Den här artikeln kommer att lösa alla tvivel som en kund vanligtvis har, som hur fungerar Geek Squad PS4-reparationen, erbjuder de någon garanti på PS4, är Geek Squad dyr, eller har någon annan fixat sin PS4 hos Geek Squad. Så, låt oss börja!

Kan Geek Squad reparera din PS4?

Geek Squad ger också en garanti på reparerade produkter som Play Stations, Smartphones, etc. De säljer även nya och begagnade produkter och köper begagnade produkter. Om du bor i USA, Kanada och Mexiko kan du utnyttja reparationstjänsten för dina produkter och få de tidigaste lösningarna från deras 24×7 telefontjänst. Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du rengör PS4 och kontakta Geek Squad på ett detaljerat sätt med hjälp av bilderna för en bättre förståelse.

Hur lång är garantin på en PS4?

Garantin på PS4 gäller bara ett år för en nyinköpt. Garantin inkluderar din PlayStation och dess handkontroller. Om din PS4 eller handkontrollen någonsin försämras kan du besöka butiken där du har köpt din PS4. Om du har köpt din PS4 online kan du kontakta Sony PlayStation kundsupport för ytterligare hjälp. Om din PS4 gick sönder efter garantiperioden kan du kontakta Geek Squad PS4 reparationsservice. Fortsätt läsa vidare för att se hur du kan göra det.

Hur rengör du insidan av en PS4?

För att rengöra insidan av en PS4, följ dessa steg:

Obs: Se till att du tar bort den insatta disken från din PS4, om någon.

1. Koppla bort din PS4.

2. Torka bort smutsen på ytan.

Bild av InspiredImages från Pixabay

3. Skruva loss din PS4 för att öppna den.

4. Rengör det invändiga dammet med tryckluft eller fläkt.

5. Skruva loss ditt grafikkort, batteri och hårddisk.

6. Rengör de inre delarna individuellt.

7. Skruva fast alla inre delar och skruva fast det yttre höljet på din PS4.

Din PS4 är helt rengjord från insidan såväl som från utsidan.

Kan Geek Squad fixa en PlayStation?

Ja, Geek Squad kan fixa en PlayStation. Om du någonsin har gått sönder din PlayStation kan du besöka Geek Squads offlinebutik eller kontakta Geek Squad Kontakta oss sida för lösningen. Geek Squad kan reparera din PlayStation även efter utgången av garantiperioden. När Geek Squad reparerar PS4 får du standardutförandegarantin på 90 dagar. Efter utgången av denna garantiperiod kan du köpa andra garantiplaner som erbjuds av reparationstjänsten Geek Squad.

Fungerar Geek Squad på konsoler?

Ja, Geek Squad fungerar på konsoler. Du kan köpa en ny konsol, begära en installation på den redan köpta eller reparera din trasiga oavsett var du har köpt den, oavsett om den är under garantiperioden eller inte. Geek Squad kommer att reparera alla typer av konsoler, och om du har några problem med din konsol kan du besöka Geek Squad Kontakta oss sida för vidare hjälp.

Hur mycket tar nördar till dig per timme?

Geeks Squad kan debitera runt $20–$1500/timme, beroende på din valda tjänst.

  • Om du vill laga din trasiga elektroniska pryl i butiken kommer det att kosta dig runt $40–$1400, beroende på tjänsten och reparationen din produkt behöver.
  • Du kan boka ett möte på Geek Squad för service i hemmet, vilket kommer att kosta dig runt $80–$200, beroende på tjänsten.
  • Geek Squads fjärrtjänst är den billigaste, som kan kosta dig runt $35–$150 och kan också variera beroende på vilken service ditt system kräver.

Är Geek Squad dyrt?

Nej, Geek Squad är inte så dyrt jämfört med den officiella reparationstjänsten som erbjuds av märkena för dina apparater eller prylar. Reparationskostnaden kommer enbart att bero på produktens skick, om produkten är reparationsbar eller inte. Den allvarligt skadade produkten kan kosta $1000 eller mer, vilket inte är värt att spendera om du kan köpa den nya till samma pris.

Hur kan du fixa din PS4 hos Geek Squad?

För att få din PS4 fixad hos Geek Squad kan du göra det via offlineläge med hjälp av stegen som nämns nedan.

1. Kontakta 1-866-BESTBUY (1-866-237-8289) och boka en tid för butikstjänsten.

2. Ta din PS4 till butiken.

3. Geek Squad-teamet kommer att undersöka och utvärdera din PS4.

4. När undersökningen är klar kommer Geek Squad-teamet att testa och lösa problemet.

5. Slutligen, betala för reparationen och ta med den till ditt hem.

Kan du lita på Geek Squad Refurbished?

Ja, du kan lita på Geek Squads renoverade produkter. Alla de renoverade produkterna går igenom standardtestning och får Geek Squad Certificate. Alla renoverade produkter som finns tillgängliga på Geek Squad är fullt testade och Geek Squad-certifierade. Om någon produkt inte kvalificerar sig för testet, skickas produkten till återvinning.

Hur mycket kostar det att fixa en PS4 hos Geek Squad?

Reparation av Geek Squad PS4 kan kosta i genomsnitt $180. Beroende på hur allvarlig problemet är med din PS4 kan reparationskostnaden variera. Ibland löser problemet genom att bara återställa PS4. Om inte, kan skadan ligga på de interna delarna av din PS4, vilket kommer att kosta dig lite eller mer pengar.

Kan GameStop rengöra din PS4?

Ja, GameStop kan rengöra din PS4. GameStop erbjuder en reparationstjänst för dina konsoler och kontroller. De kommer också att rengöra din konsol och kontroller. Om du går till GameStop kommer de att rengöra din PS4 gratis och endast debitera dig för reparationen. Om du vill rengöra din PS4 kan du be GameStops arbetare att rengöra din PS4. De kanske eller kommer inte att debitera dig för det.

Reparerar GameStop konsoler?

Ja, GameStop reparerar konsoler. GameStop erbjuder reparationstjänster för dina försämrade konsoler och kontroller. Du måste ta din konsol till din närmaste GameStop-butik och förklara ditt problem. De kommer att undersöka din PS4 och fixa den så snart som möjligt. Om din PS4 är utanför garantin debiterar GameStop dig beroende på hur allvarlig problemet är.

Hur mycket betalar GameStop för en trasig PS4?

GameStop kan betala runt $100–$200 för din trasiga PS4. Det beror dock på skicket på din PS4. Du kan också sälja de interna delarna av din PS4 som din Solid-State Drive, grafikkort och kontroller om det fungerar perfekt.

***

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lösa alla dina tvivel angående rengörings- och reparationskostnaderna för Geek Squad och GameStop och även utbildade dig om tjänsterna som erbjuds av GameStop och Geek Squad och om reparation av Geek Squad PS4. Dela gärna med dig av din värdefulla erfarenhet av att läsa den här artikeln. Om du har några frågor eller förslag, skriv dem i kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig härnäst.