8 Pålitlig CS:GO 🔫 Servervärd för bättre spel

CS:GO servervärdplattformar hjälper till att göra ditt spelande roligare genom att förse dig med kraftfulla servrar som är värd för spelet och levererar otrolig prestanda och funktionalitet.

Videospelvärlden går framåt med enastående grafik, hög prestanda och coola funktioner.

Videospel är alltid efterfrågade, och efterfrågan ökade ännu mer efter covid-19-utbrottet.

För många människor är tv-spel ett coolt sätt att undvika tristess, och spel som Counter-Strike är populära bland många spelare.

Enligt StatistaCS:GO hade 1,01 miljoner topp samtidiga spelare på Steam.

Utan tvekan är Counter-Strike ett av de bästa videospelen genom tiderna över hela världen.

Så om du vill spela det som ett proffs utan fördröjningar och stillestånd behöver du en robust, högpresterande, funktionsrik server för att vara värd för ditt spel.

CS:GO servervärdplattformar erbjuder allt detta och mer så att du kan vinna i dina spel.

Låt oss förstå spelet lite, och sedan utforskar vi de bästa CS:GO-servervärdplattformarna.

Vad är CS:GO?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) är ett multiplayer first-person shooter-spel som kommer fram i Counter-Strike-serien. Den släpptes 2012 för macOS, Playstation 3, Xbox 360 och Windows. Spelet är utvecklat av Valve och Hidden Path Entertainment. Den släpptes igen 2014 för operativsystemet Linux.

CS:GO är ett taktiskt spel där du måste vara alert varje sekund. Den består av två team: Counter-Terrorists och Terrorists. De spelar mot varandra i olika spellägen. Det mest populära läget bland många människor måste vara terroristerna som planterar bomber i olika områden och kontraterrorister som hindrar dem från att explodera och rädda gisslan som fångats av terrorister.

Varje spelläge kommer med olika funktioner och egenskaper. Det introducerade återigen ett nytt spelläge som heter Danger Zone i december 2018. Det innehåller nya karaktärer, spellägen, vapen och kartor.

Gameplay

CS:GO är målbaserat, precis som andra spel som släppts tidigare i serien. Det är också ett förstapersonsskjutspel för flera spelare. Den har två motståndarlag som tävlar med varandra för att slutföra målet, som att desarmera bomben, säkra en anläggning, rädda gisslan och mer.

Efter att ha slutfört den korta rundan kommer du att belönas med valuta i spelet, som du kan spendera för att köpa avancerade vapen och andra verktyg för de kommande omgångarna. Att döda fiender kommer att resultera i fler kontantbonusar, samtidigt som du spelar det snyggt kommer du att öka din kraft att besegra din fiende och öka din chans att vinna.

CS:GO tillhandahåller nio officiella lägen:

  • Tillfällig
  • Konkurrenskraftig
  • Kapprustning
  • Döds match
  • Flygande scoutsman
  • Rivning
  • Wingman, omtagningar
  • Farozon

Alla dessa nio spellägen erbjuder olika funktioner. Casual och Deathmatch är mindre seriösa än konkurrenslägen.

Valve introducerade ett offline-läge för nybörjare att lära sig använda vapen och andra vapen. De kan lära sig hur man hanterar vapen, användningen av olika vapen och hanteringen av granater. Därför är detta läge känt som Weapons Course.

När du köper vapen, ger CS:GO dig fem kategorier av vapen: gevär, tunga vapen, granater, maskingevär och pistoler. Varje pistol har sitt eget rekylmönster, som kan styras via spelfunktioner. I den här serien introducerade Global Offensive unika vapen, inklusive brandgranater och tasers.

Nu när vi vet om CS:GO och dess betydelse, låt oss utforska fördelarna med att använda en dedikerad server för att spela spelet.

Varför behöver du dedikerad CS:GO-serverhosting?

Eftersom CS:GO har varit ett populärt spel i många år, förväntar sig spelarna alltid att de ska njuta av att spela det mest. Men om det finns ett litet fel i ditt spel av någon anledning kan du förlora ditt spel. Du kommer att känna dig besviken eftersom det inte är ditt misstag utan ett tekniskt problem som gjorde att du förlorade.

När detta händer upprepade gånger kan du känna att ditt intresse för spelet försvinner.

Den bästa lösningen för att undvika sådana problem, fördröjningar och driftstopp kan vara att hyra en dedikerad spelserver. Den kan ta hand om allt, från att ställa in din server och automatiskt uppdatera den till att säkra din server från DDoS-attacker.

När du väl hyr en server för ditt kärleksfulla spel kommer du att se tillbaka eller känna dig besviken över konstanta fördröjningar, krascher, problem med drifttid och hastighet, etc.

Här är några fördelar med att använda en CS:GO-servervärdtjänst:

Säkerhetsverktyg

Säkerhet är ett stort problem inom alla områden, inklusive spel. När du är online och utför någon uppgift kan risken för ett säkerhetsintrång inte helt uteslutas.

När du spelar oavbrutet i timmar kommer du inte att inse vad som händer i din rygg. Men med en spelserver-värdtjänst får du säkerhetsverktyg för att mildra dessa risker. Leverantörerna är aktiva dygnet runt för att skydda dina servrar från hot som DDoS-attacker och utföra periodiska patchar och uppdateringar.

Fantastiska värdfunktioner

En dedikerad servervärdtjänst kommer att erbjuda massor av funktioner för att göra ditt spel mer spännande och flexibelt och ge dig en fantastisk upplevelse.

Närhelst du känner för att spela samma spel kontinuerligt, kommer en spelserver att slå din hjärna och säga, ”det finns andra spel också som du måste prova utan att investera mer”. Det betyder att du enkelt och snabbt kan växla mellan tillgängliga spel.

För erfarna spelare erbjuder servrar komplett FTP-åtkomst. Du kan växla mellan datacenter för att få den snabbaste serverupplevelsen med låg ping och latens för att få en bättre upplevelse. Dessutom kan du anpassa din server efter dina behov, använda olika plugins för att förbättra funktionaliteten och integrera den med andra användbara verktyg.

Större drifttid

Upptid är en viktig faktor som avgör tillgängligheten för ditt spel. Om du inte får en anständig drifttid kommer ditt spel att vara otillgängligt för det mesta, och det slutar med att du blir frustrerad och betalar för saker du inte har tillgång till.

Men om du har bra drifttid kan du spela spelet när du vill utan fördröjning. Det låter dig också spela ditt spel var som helst med samma enastående prestanda.

Om det låter intressant, låt oss diskutera de bästa CS:GO-servervärdleverantörerna.

Överlevnadsservrar

Upplev det pålitliga Counter-Strike-spelet med Överlevnadsservrar. Den erbjuder utmärkta funktioner och kräver lite installation för att starta din server.

Växla snabbt mellan tillgängliga platser och spel utan att betala extra. Om du är expert på spelvärlden får du fullständig FTP-åtkomst. Du kan också ställa in din server anpassad att starta om automatiskt.

Survival-servrar förvånar dig alltid med de senaste versionerna av mods och låter dig komma åt alla steam-verkstadsmoddar eller kartor. Den inbyggda spelserverpanelen låter dig byta plats direkt, ändra serverinställningar och mer.

Dessutom har Survival-servrar de högsta enkeltrådiga benchmark AMD- eller Intel-processorerna tillsammans med högpresterande NVMe SSD-enheter. Du kommer att få CS:GO-serverkonfigurationshanteringsverktyg, serverpasslåsning och DDoS-skydd från cyberattacker.

Installera plugins och mods direkt och få tillgång till olika användbara verktyg från tredje part. Med en anpassad intern kontrollpanel kan du ställa in startparametrar och ta emot serverstatus (Omstart, Start, Stopp, CS:GO-version och spelstatus).

Survival Servers är tillgängliga på olika platser, såsom Seattle, New York, Singapore, Dallas, Tyskland, Frankrike och Los Angeles.

Värd Havoc

Värd Havoc kommer under värdleverantörerna för premiumspelservrar. Den innehåller nya karaktärer, vapen och kartor för att leverera de uppdaterade versionerna åt dig. Du får en hög nätverkstillgänglighet och prestanda med sin förstklassiga infrastruktur och datacenter över hela världen.

Host Havocs datacenter är kända för sina pålitliga upplänkar. De finns i 10 städer nu, vilket ger den mest stabila och säkra drifttiden, prestanda och verklig redundans. Det garanterar en drifttid på 99,9 % så att din server aldrig släpar efter.

Din server kommer att förbli skyddad från DDoS-attacker, källmotorfrågeattacker, UDP-översvämningar, etc. De flesta attackerna fokuserar på att utnyttja applikationer för att minska bandbredden, men med DDoS-förebyggande kommer dina filer och sparade spel att vara säkra. Du kan också säkra din server med tvåstegsautentisering via Google Authenticator.

För erfarna användare som föredrar att hantera vissa konfigurationer själva, erbjuder Host Havoc full FTP-åtkomst och webbaserad filhanteraråtkomst. Host Havoc är värd för CS:GO-spelservern på en modifierad TCAdmin v2-kontrollpanel, som är konsekvent och pålitlig.

Få skräddarsydda mallar för dina behov och upplev installatörer och unika funktioner. Host Havoc spelserver är byggd både för avancerade och nybörjare, vilket innebär att gränssnittet är ganska förståeligt och lätt att använda.

Börja på $10/månad för 20 slots och ställ in din server direkt. Du får också en 3-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Apex Hosting

Apex Hosting erbjuder CS:GO-spelservrar av hög kvalitet som är online dygnet runt, så att du alltid kan ha kul. Det erbjuder obegränsade spelarplatser, snabba anslutningar, enkel konfiguration, SSD-enheter, automatiska säkerhetskopieringar och uppdateringar.

För avancerade användare ger Apex Hosting full tillgång till FTP och filhanterare. Det skyddar även din server från oönskade attacker med sitt avancerade DDoS-skydd. När du är redo med din server, ställ in den omedelbart.

Du kommer att få högsta kvalitet och prestandafokuserade spelservrar som fungerar globalt. De har inhyst sin dedikerade serverhårdvara på olika platser för att säkerställa låg latens och fördröjningsfritt spel. Datacentren finns i Kalifornien, Virginia, Quebec, Tyskland, Ryssland, Australien, Singapore, Polen, Frankrike, Brasilien, Texas med flera.

Dessutom låter den kraftfulla inbyggda panelen dig göra ändringar i serverinställningarna och modifiera konfigurationen efter dina behov. Få modpacks direkt med ett enda klick och hantera din underdomän gratis med Apex Hosting.

Växla mellan tillgängliga spel när som helst från var som helst med en mobilvänlig kontrollpanel och CS:GO-stöd i världsklass. Apex Hosting använder de snabbaste processorerna, tillförlitliga anslutningar, Linux-operativsystem och företagsbaserade SSD:er. Du kan också testa prestandan för varje server närmast dig för att fatta beslutet.

Börja spela ditt favoritspel med denna serverhosting för $4,49.

GTX-spel

GTX-spel är en premium-server-värdleverantör för CS:GO, som kan hjälpa till att förbättra ditt spelande. Dess intuitiva kontrollpanel är ett kraftpaket av funktioner och funktioner för att ta din spelupplevelse till en annan nivå.

Gränssnittet innehåller lättanvända textinmatningsfält och reglage som nybörjare enkelt kan använda. Tillsammans med detta tillhandahåller GTX Gaming fördelverktyg för kraftspelare och stöder PC steam-versioner för CS:GO-spelserver.

Det finns ingen begränsning för minnesanvändning för några spelservrar. Du kan också enkelt växla mellan alla spel och platser utan att störa några spelkonfigurationer. GTX Gaming använder 4,2 GHz klockhastighet i7-processorer och SSD:er för att ge en spännande spelupplevelse.

Varje server kommer med DDoS-skydd för att säkra dina filer och sparade spel. Servrarna är alltid online och du kommer sällan att möta någon fördröjning. GTX Gaming täcker olika platser, inklusive Los Angeles, New York, Charlotte, Spanien, Frankrike, Moskva, Sydney, Singapore, etc.

Dessutom uppdaterar GTX Gaming dina mods, wipes, säkerhetskopior, raketuppdateringar, serverstarter, server- och pluginuppdateringar. Schemalägg en uppgift och låt värdleverantören göra resten åt dig. Att hyra denna CS:GO-server kommer att glädja dig med högre drifttid.

Erfarna spelare kan använda GTX Gamings fullständiga FTP-åtkomst och textredigerare för att konfigurera servrar manuellt och ändra inställningarna. Om du vill spela med dina vänner eller vill att någon ska hantera servern åt dig, skapa bara en underanvändare och låt dem utföra ändringarna enligt dina behörigheter.

Om du inte är nöjd med GTX Gamings CS:GO-serverhosting, be om full återbetalning inom 24 timmar.

DatHost

DatHost kan göra ditt CS:GO-spel roligare med dess funktioner och prestanda. Det är transparent och enkelt som ställer in dina servrar automatiskt inom några sekunder. Det låter dig också ändra inställningar och konfigurationer med ett enda klick.

Denna servervärdleverantör har sin infrastruktur på olika platser över hela världen, inklusive Portland, San Jose, Dallas, Washington, London, Stockholm, Moskva, Johannesburg, Singapore, Sydney, Tokyo, Helsingfors, Amsterdam och mer.

DatHost körs på hårdvara med högsta prestanda och använder SSD:er för en bättre spelupplevelse. Dess servrar körs på tillförlitliga nätverk för att ge lägsta möjliga ping och en fördröjningsfri, låg latens och ultrasnabb spelupplevelse.

Växla mellan platser inom några sekunder och låt DatHost skydda din server från DDoS-attacker. Om du letar efter mods och plugins kan du installera båda med ett klick-installationsprogram. Få full tillgång till din CS:GO-spelserver och konfigurera den för att spela på vilken karta och typ av CS som helst.

DatHosts intuitiva kontrollpanel låter dig kontrollera din server utan ansträngning, och du kan också göra det med deras API. Den uppdaterar CS:GO-servern automatiskt och gör den redo för dig. Dessutom får du gratis MySQL, FastDL, en serverkonsol och en webbaserad filhanterare.

Hyr din server nu och utnyttja en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

RoxServers

Skaffa en professionell CS:GO-spelserver att döda din tristess med RoxServers. Den erbjuder en kraftfull kontrollpanel för att ändra inställningar, hantera dina filer, ändra serverplatser och utföra många andra uppgifter.

RoxServers ger spelare en fördröjningsfri och låg latensupplevelse. Den erbjuder 64 och 128 tick rates, vilket betyder att dess spelserver fungerar smidigt under hela ditt spelande (ju högre tick rate, desto bättre. Med en låg tick rate kommer din server att vara långsam). Du kan också uppgradera eller nedgradera serverns tickhastighet på din önskan utan att förlora någon data.

Du kommer att få öppna mods och många gratis tillägg för att njuta av en smidig upplevelse. RoxServers kan skydda din server från oönskade DDoS-attacker och garantera serverkvalitet. Och högpresterande hårdvara som hjälper dig var som helst.

Om du inte är nöjd med prestationen, ansök om full återbetalning inom 24 timmar efter registrering.

Nitrösa nätverk

Välkommen till hemmet för dedikerad och högpresterande spelserverhosting för CS:GO och utnyttja fördelarna. Nitrösa nätverk använder den snabbaste och senaste SSD-tekniken för att ge dig en ostoppbar spelupplevelse.

Slutför din betalningsprocess och få din spelserver inom några sekunder. Nitrous Networks skyddar dina servrar och filer från DDoS-attacker genom globala filtrerande PoPs. Dess nätverk består av T1-leverantörer och nätverkshårdvara av högsta kvalitet som säkerställer lägsta möjliga latens och en stabil anslutning genom hela spelet.

TCAdmin-kontrollpanelen ger dig friheten att enkelt kontrollera din server med sitt lättanvända gränssnitt. Nitrous Networks erbjuder en snabb tjänst som hjälper dig att komma online på bara några sekunder.

Nitrous Networks hyser sin infrastruktur i olika datacenter, såsom Amsterdam, Falkenstein, London, Quebec, Ashburn, Atlanta, Phoenix och Buffalo, för att hjälpa dig bättre när det gäller nätverkstillgänglighet och låg latens.

Välj din faktureringscykel, konfigurera dina krav, ta tillgängliga tillägg om det behövs och gör CS:GO till din för 5,60 USD/månad.

ZAP-Hosting

Hyr en spelserver från ZAP-Hosting servervärd och förbättra dina skjutfärdigheter. Oavsett om du är en kontraterrorist eller terrorist är det viktigt att distribuera och utföra kommandon. Således hjälper CS:GO-servern dig att fatta rätt beslut mellan olika spellägen.

ZAP-Hosting använder Intel E5-2650v4-processorer och 328 GB DDR4 RAM tillsammans med SSD:er för att ge blixtsnabb prestanda och massiv kraft till ditt spel. Du får ett förbetalt alternativ, automatisk installation, ditt eget webbgränssnitt, kraftfull hårdvara och mer.

Dessutom låter ZAP-Hosting dig ändra inställningar och vara kreativ. Du kan lägga till en TeamSpeak3-server till din spelserver och kommunicera enkelt med ditt lag. Hantera dessutom din produkt bekvämt med ZAP-webbgränssnittet.

Växla mellan alla tillgängliga spel om du känner för att spela några andra lägen. För expertspelare kommer den med full FTP-åtkomst, och du kan skicka kommandon med InGame Console. Skaffa också en onlinekonfigurationsredigerare för att redigera serverinställningar.

Slutsats

Känn kraften i att använda en dedikerad CS:GO-serverhosting och spela dina spel nonstop. Ovanstående spelserver-värdplattformar erbjuder förstklassig prestanda, högre drifttid, användbara funktioner och förbättrad säkerhet utan fördröjningar och stillestånd. Välj alltså valfri CS:GO-serverplattform och njut av ditt spelande.