Hur man tar bort EA-kontot från Xbox

Electronic Arts är ett spelproducerande företag baserat i USA, och det bildades 1982. Detta företag är känt för sina extremt kraftfulla och högkvalitativa spel, såsom Need for Speed, The SIMS, etc. De har ockuperat en enorm mängden av spelmarknaden på nästan alla enheter, oavsett om det är mobiltelefoner, bärbara datorer eller till och med andra spelsystem som Xbox. Men för att använda EA-spel på ett spelsystem som Xbox måste du länka ditt EA-konto på Xbox. Och för att koppla bort ett EA-spel måste du koppla bort ditt EA-konto från Xbox. Om du är någon som vill ändra spelsystemet från Xbox till något annat och vill veta hur du kopplar bort EA-kontot från Xbox eller till och med ändrar ditt EA-konto, bör du läsa den här artikeln till slutet. Du kommer säkert att förstå procedurerna för att utföra alla dessa saker utan hicka. Nu, låt oss börja!

Hur man tar bort EA-kontot från Xbox

Du kan koppla bort ditt EA-konto från Xbox via fliken Anslutningar från ditt EA-konto. Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar detsamma i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Hur tar man reda på vilket EA-konto som är kopplat till din Xbox?

Du kan verifiera vilket EA-konto som är länkat till din Xbox genom att följa stegen nedan:

1. Navigera till EA SIGN IN-sidan i din webbläsare.

2. Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på LOGGA IN.

3. Bläddra nedåt i den vänstra rutan och klicka på fliken Anslutningar.

4. Du kommer att se alla dina anslutna konton i den högra rutan. Om ditt Xbox-konto är anslutet kommer du att se din Xbox Gamertag här.

Varför kan du inte koppla bort ditt EA-konto från Xbox?

Det finns inget sätt att koppla bort ditt EA-konto från Xbox-webbplatsen, eftersom de inte har tillhandahållit funktionen för att göra det. Du kan överväga att koppla bort ditt EA-konto från ditt Xbox-konto på fliken Anslutningar på ditt EA-konto.

Kan du överföra EA-kontot till ett annat konto?

Nej, du kan inte överföra några av dina spel eller personas till något annat EA-konto. Om du vill slå samman båda kontona kan du kontakta EA-supporten för att få hjälp, så kommer de att göra det åt dig. Eftersom att överföra EA-kontodata till ett annat konto är en mycket komplicerad uppgift och EA tillåter inte sina användare att göra det själva.

Hur överför jag ditt Xbox-konto till ett nytt EA-konto?

För att överföra ditt Xbox-konto till ett annat EA-konto måste du först ta bort länken från det tidigare EA-kontot. Du kan överväga att följa stegen nedan för detsamma.

1. Gå till EA SIGN IN-sidan och ange dina EA-inloggningsuppgifter för att komma in på ditt konto.

2. Rulla ned i den vänstra rutan och klicka på fliken Anslutningar.

3. Klicka på Ta bort länk bredvid ditt konto under avsnittet Anslutna konton.

4. Markera kryssrutan för att godkänna och klicka på Ta bort länk i popup-fönstret.

5. Återigen, besök EA SIGN IN-sidan och klicka på Xbox Live-ikonen.

6. Logga in på ditt andra Xbox-konto med kontouppgifter.

Hur kan du ändra ditt EA-konto på Xbox One?

Du kan inte ändra det på din Xbox One-webbplats. Du måste koppla bort ditt Xbox One-konto från ditt nuvarande EA-konto och sedan logga in på ett annat. Överväg följande steg för att utföra samma sak på ditt konto.

1. Starta EA SIGN IN-sidan och ange dina EA-kontouppgifter för att logga in på ditt konto.

2. Klicka på Anslutningar > Ta bort länk bredvid ditt anslutna konto.

3. Markera kryssrutan för Jag förstår och vill fortsätta och klicka på Ta bort länk i popup-fönstret.

4. Återigen, starta EA SIGN IN-sidan i din webbläsare.

5. Klicka på Xbox Live-ikonen och logga in på ditt Xbox-konto.

Hur ändrar du ditt EA-konto på FIFA 20 Xbox?

Du kan logga in med ditt FIFA 20 Xbox-konto på Electronic Arts webbplats och använda det för att komma åt FIFA 20 på din Xbox-konsol. Du kan överväga att följa stegen nedan för detsamma.

1. På EA SIGN IN-sidan klickar du på Xbox Live-ikonen.

2. Ange dina Xbox-kontouppgifter på nästa sida och Logga in på ditt Xbox-konto härifrån.

Hur kan du slå samman dina EA-konton?

Egentligen kan du inte slå samman dina EA-konton eftersom ditt EA-konto har mycket bakgrundsbearbetningsdata. Om det tappas bort under sammanslagningen kan du förlora ditt konto. Så Electronic Arts har inte tillåtit användare att slå samman sina konton. Men du kan kontakta EAs supportteam och be dem slå samman dina konton. Och troligtvis kommer de att göra det åt dig.

Hur kan du radera ditt EA-konto på Xbox One?

För att radera ditt EA-konto på Xbox One måste du koppla bort ditt Xbox One-konto från ditt EA-konto. Detta tar bort kopplingarna mellan båda kontona. Du kan följa stegen nedan för att göra detsamma:

1. Ange dina EA-inloggningsuppgifter på EA SIGN IN-sidan för att ange ditt EA-konto.

2. Klicka på fliken Anslutningar och sedan på Ta bort länk bredvid ditt anslutna konto.

3. Markera kryssrutan fortsätt längst ned.

4. Klicka sedan på Ta bort länk i popup-fönstret Ta bort länken till ditt konto.

Hur kan du länka om ditt EA-konto?

Du kan enkelt länka om ditt EA-konto till vilket annat konto som helst. Besök EA SIGN IN-sidan i din webbläsare och logga in med dina kontouppgifter för att komma in på och länka ditt EA-konto.

***

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och att du har lärt dig hur du kopplar bort EA-kontot från Xbox. Och förhoppningsvis har vi löst alla dina tvivel relaterade till detsamma. Lämna dina frågor eller förslag i kommentarsfältet nedan, om några. Låt oss också veta vad du vill lära dig härnäst.