Hur registrerar jag mig för Talkatone

Med Talkatone har du alltid obegränsad tillgång till SMS, samtal och gruppchatt. Håll kontakten medan du uppdaterar ditt telefonnummer. Med Talkatones gratissamtalapplikation kan du skicka och ta emot gratismeddelanden och samtal via Wi-Fi eller mobildata utan att använda några cellminuter. Så för att få ut det bästa av Talkatone-appen måste du lära dig hur du använder och börjar med Talkatone-registreringen. Om du är någon som letar efter tips om samma sak, ger vi dig en användbar guide som visar dig hur du skapar Talkatone-registrering.

Hur registrerar jag mig för Talkatone

Du måste först installera appen och sedan registrera dig med Google, e-post eller telefonnummer för Talkatone-kontot. Låt oss lära oss mer om det längre fram i den här artikeln.

Vilket land finns Talkatone tillgängligt i?

Efter att ha varit en välkänd app i USA och Kanada är Talkatone nu tillgänglig i Australien, Tyskland, Nya Zeeland, Singapore, Mexiko, Sydafrika, Japan, Sydkorea och Storbritannien.

Upphör Talkatone-numret?

Ja, ditt Talkatone-nummer kan upphöra att gälla om du inte har använt appen för att ringa eller sms:a på över 30 dagar.

Är Talkatone gratis?

Ja, Talkatone erbjuder gratis, kostnadsfria samtal och SMS via Wi-Fi. Du kan ringa och prata med vem som helst på valfritt nummer med gratisversionen, oavsett om de har ett Talkatone-abonnemang eller inte.

Hur mycket kostar Talkatone? Visas Talkatone på telefonräkningen?

Användare av Talkatone har möjlighet att köpa annonsfri tillgång till appen för en engångskostnad på $9,99. Talkatone-användare får gratis 60 minuter per månad att använda för att ringa eller skicka sms. Ytterligare minuter kan köpas för $0,99 för var 60:e minut om kunden vill ha mer tid. Dessutom kommer din telefonräkning inte att inkludera Talkatone. Det är en gratis app som låter dig ringa och sms:a via internet.

Hur registrerar jag mig för Talkatone? Hur skapar du ett Talkatone-konto?

Registreringsprocessen för Talkatone är ganska enkel. För att skapa Talkatone-registrering, följ instruktionerna nedan:

1. Installera Talkatone-appen på din Android- eller iOS-telefon.

2. Efter installationen öppnar du appen och klickar på alternativet Registrera dig.

3. Du kan registrera dig hos Google eller ange din e-postadress för att få en aktiveringskod.

Obs: Du kan också använda mobilnumret för att ta emot aktiveringskoden på din telefon.

4. Ange aktiveringskoden.

5. Ett Talkatone-nummer kommer att ges till dig. Klicka på Hämta nummer så kan du börja ringa och smsa via Talkatone.

Hur använder jag Talkatone?

När du har installerat appen från antingen Google Play Store eller App Store och slutfört registreringsprocessen öppnar du appen och börjar skicka sms eller ringa med numret som Talkatone-appen ger dig.

Hur hittar jag mitt Talkatone-nummer?

Du hittar ditt Talkatone-nummer i din kontaktlista.

Obs: Eftersom smartphones inte har samma inställningsalternativ och layout i systemappar, varierar de från tillverkare till tillverkare. Tänk därför på att ditt namn i kontaktlistan kanske inte finns på samma plats, som visas i stegen nedan.

1. Öppna appen Kontakter på din telefon och tryck på ditt namn uppifrån.

2. Du kommer att se Talkatone-numret som nämns där.

Vilken app är bättre än Talkatone?

Det finns olika Talkatone-alternativ som du kan använda, som Signal, WhatsApp, Telegram, Burner, 2ndLine, FreeTone, TalkU, etc.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde lära dig hur du börjar med Talkatone-registrering. Om du har några frågor eller förslag, skriv dem gärna i kommentarsfältet nedan.