Skapa GIF från videor och lägg till text med den nya Imgur GIF Creator

Vi tar alla våra GIF-bilder på största allvar men ingen tar dem lika seriöst som Imgur. Tjänsten började som ett bra sätt att dela bilder på Reddit där GIF-formatet är väldigt populärt. Imgur har arbetat hårt för att förbättra GIF-formatet. Förra året tillkännagav den GIFV-formatet som gjorde det enklare att ladda upp och visa större, längre och bättre kvalitet GIF, men idag har det gjort något helt underbart; den innehåller en video till GIF-tillverkaren som till och med låter dig lägga till text till din GIF. Om din GIF är stor kommer den att konvertera den till GIFV-format och den laddas automatiskt upp till Imgur, redo att delas.

Kopiera länken till en video till ditt urklipp och klistra in den. Vänta tills ikonen förvandlas till en grön bock. Om det blir ett rött kors (som i skärmdumpen nedan) kan videon, av någon eller annan anledning, inte användas för att skapa en GIF.

Förutsatt att den gröna bockmarkeringen visas, kommer du automatiskt att se en videospelare visas med volymkontroller, en uppspelnings-/pausknapp och en sökfält. När videon börjar spelas använder du plusknappen för att välja start- och slutpunkten för GIF-filen. Lägg till text om du vill och när du är klar klickar du på knappen Skapa GIF.

Markörerna som används för att markera början och slutet av en GIF är riktigt bra eftersom de låter dig manuellt ange start- och sluttid för GIF från videon. Textverktyget låter dig bara lägga till text i vitt men det visas med ett skuggband bakom det som gör det lätt att läsa. Tyvärr är storleken på texten väldigt liten. Det finns ingen bildhastighetskontroll och GIF kan vara upp till femton sekunder lång.

Det tar lite tid för GIF att genereras men slutkvaliteten har en superhög kvalitet glänsande finish som gör det värt att vänta. Källvideon är länkad till längst ner i Imgur-visaren så att du inte behöver oroa dig för att glömma såsen av en GIF.

Besök Video To GIF Maker av Imgur