Hur man får varningar när ett Nintendo Switch-spel säljs

Det kan vara frustrerande att missa en försäljning av ett Nintendo Switch-spel som du har haft koll på ett tag. Vi rekommenderar att du ställer in varningar så att du aldrig missar en Switch-spelrea igen. Här är hur.

The Rise of Nintendo Switch Digital Sales

För ett par år sedan var det ganska ovanligt att se ett bra digitalt spel till försäljning i Nintendos eShop. Men eftersom Nintendos butik blir ett allt populärare sätt för människor att köpa titlar till sin Switch, har antalet försäljningar också ökat. Det finns nu dussintals Nintendo Switch-spel till försäljning på eShop varje vecka, från indiespel till storsäljande titlar.

Det finns fortfarande en hel del saknade funktioner i eShop, och en av dem är ett varningssystem. Även om Nintendo har en önskelista-funktion, finns det inget sätt att ställa in en avisering för när dessa spel börjar säljas. Men några tredjepartstjänster och dedikerade gemenskaper har dykt upp för att hjälpa människor att få bästa möjliga erbjudanden.

Nintendo Switch-erbjudanden Subreddit

De r/NintendoSwitchDeals subreddit är en community för fyndälskande Switch-ägare, som också råkar vara ett bra sätt att bli uppmärksammad på försäljning. Användarna håller inte bara koll och lyfter fram bra erbjudanden på eShop, utan de lägger också ut rabatter som de hittar hos traditionella återförsäljare och e-handelswebbplatser. Användare delar också ofta försäljning av kringutrustning, tillbehör, presentkort och själva konsolen.

Det bästa är att subreddit har en bot som kryper igenom försäljning i alla länder och håller en kontinuerlig lista över alla erbjudanden vid varje given tidpunkt. Denna lista är klistrad till toppen av sajten och uppdateras i realtid. Alla användare kan lägga till ett spel till sin önskelista med ett enkelt botkommando, och de kommer automatiskt att få ett privat meddelande på Reddit när det spelet börjar säljas. Om du har en Reddit app på din telefon får du ett push-meddelande.

Utöver subens robusta spårnings- och varningssystem har de också diskussionstrådar för aktuella erbjudanden där folk kan diskutera om spelet är värt ett köp. Alla dessa gör det till en av de bästa gemenskaperna att följa för alla Switch-ägare.

Skapa en önskelista med DekuDeals

De DekuDeals webbplatsen är också ett bra sätt att hålla reda på försäljningen. Den hämtar data från både eShop och större återförsäljare som Amazon, BestBuy och Gamestop så att du kan få varningar för både fysiska och digitala erbjudanden. De övervakar också erbjudanden för tillbehör och hårdvara.

Du skapar ett konto, börjar sedan lägga till spel på din önskelista, och du får ett e-postmeddelande när priset sjunker eller når det lägsta någonsin. Du kan också lägga till spel du redan äger på en personlig samlingssida. DekuDeals låter dig bläddra igenom alla aktuella försäljningar, såväl som historiska prisdata för varje titel.

De skickar också ut ett e-postmeddelande varje vecka med de bästa försäljningarna och rabatterna för veckan. Detta gör att du kan hålla jämna steg med försäljningen av spel som kanske inte har funnits på din radar tidigare. Se till att du lägger till deras e-postmeddelanden till din vitlista för att få dina aviseringar.

Använda PSPrices webbplats

Det finns också några andra tredjepartssidor som spårar spelpriser på olika plattformar. PSP-priser har funnits sedan innan Nintendo Switch, men har lagt till eShop-priser till sitt spelbibliotek. De spårar även titlar på Playstation, Xbox och andra Nintendo-plattformar, så de är ett utmärkt val om du använder flera konsoler samtidigt.

Att ställa in varningar är lika enkelt som att skapa ett konto, lägga till spel på en önskelista och ta emot e-postmeddelanden när de börjar säljas. Du kan också se spelets OpenCritic-betyg, som är en aggregator för recensionspoäng.

Prisspåraren för eShop

Om du vill övervaka saker mer manuellt, eShop Prisspårare är en bra satsning. Även om den inte har funktioner som ett aviseringssystem eller historisk prisdata, har den omedelbar priskonvertering mellan regioner. Den visar alla Nintendo Switch-spel på ett stort, sökbart rutnät och visar automatiskt alla priser med din önskade valuta.

Du kan också jämföra priser mellan länder. Om du har ett Nintendo-konto i två olika regioner kan du ta reda på vilken eShop spelet skulle vara billigare i.

Även om det inte är en ersättning för ett robust meddelande- och övervakningsverktyg, fungerar det mycket bra i samklang med en av de andra metoderna vi nämnde.